Stanisic House Villa 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.210
№24 viesnīcas reitingā Becici
4.8 Numurs
3.8 apkalpošana
4.8 Tīrība
7.0 Infrastruktūra
Villa atrodas klusā vietā Becici kūrortā, iepretim viesnīcai Iberostar. 150 metru attālumā atrodas veikals, aptieka, pasts. Pateicoties villas ērtajai atrašanās vietai, ir viegli nokļūt līdz Budvas izklaides vietām.Vairāk →
аватар nataliyam1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien visiem. Es vē los uzrakstī t atsauksmi par mū su atvaļ inā jumu Melnkalnē š ī gada septembrī . Pati valsts ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Daba ir skaista, jū ra ir tī ra. Ū dens 26 grā di. Labā ku nevar iedomā ties Attiecī bā uz villu - mā joklis ir diezgan pieticī gs, tač u tam ir savas priekš rocī bas. … Tomēr ▾ Labdien visiem.
Es vē los uzrakstī t atsauksmi par mū su atvaļ inā jumu Melnkalnē š ī gada septembrī .
Pati valsts ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Daba ir skaista, jū ra ir tī ra. Ū dens 26 grā di. Labā ku nevar iedomā ties
Attiecī bā uz villu - mā joklis ir diezgan pieticī gs, tač u tam ir savas priekš rocī bas.
Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens. Blakus megamarketam, kur gaļ as nodaļ ā paņ ē mā m gaļ u, un tajā paš ā megamarketā to grilē par brī vu.
Istabā bijā m tikai pa nakti, tā pē c neē rtī bas ī paš i nebija manā mas.
Wi-Fi nebija, bet tas ir labā kais)
Tualetes telpā bija bojā ta ventilā cija, un pē c duš as bija ļ oti smacī gs. Salauzts arī tualetes poda vā ks.
Tam ir minimā li trauki, ledusskapis (kas, protams, bija ļ oti satriecoš i un ne pā rā k auksts), gaisa kondicionieris.
Villas ī paš nieki ir jauki cilvē ki. Izsita divus š ķ ī vjus un glā zi, tad mums viss tika nomainī ts bez atlī dzī bas.
Vispā r iesaku atpū tai Melnkalnes valsti!
аватар nmdybko_gmail.com
Plusi: lē ti. Jū ra ir 15 minū š u gā jiena attā lumā . 20 minū tes jā dodas uz Budvu lī dz pludmalei. Tī rī š ana katru dienu No mī nusiem: smarž a tualetē , saspiests, nav kur likt ziepes, š ampū nu. … Tomēr ▾ Plusi: lē ti. Jū ra ir 15 minū š u gā jiena attā lumā . 20 minū tes jā dodas uz Budvu lī dz pludmalei. Tī rī š ana katru dienu
No mī nusiem: smarž a tualetē , saspiests, nav kur likt ziepes, š ampū nu.
аватар lenamikhajlova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Personī gi mē s devā mies atvaļ inā jumā , ekskursijā s, lai redzē tu š o skaistumu, nevis sē dē tu istabā ! Tā pē c mums viss patika un paldies par to. Ja vē laties baltu gultas veļ u, mī kstus dvieļ us, ikdienas uzkopš anu, istabu, kas lielā ka par 20 kv. … Tomēr ▾ Personī gi mē s devā mies atvaļ inā jumā , ekskursijā s, lai redzē tu š o skaistumu, nevis sē dē tu istabā ! Tā pē c mums viss patika un paldies par to. Ja vē laties baltu gultas veļ u, mī kstus dvieļ us, ikdienas uzkopš anu, istabu, kas lielā ka par 20 kv. m - JŪ S TE NEIET) Maksā vairā k!
Villas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Blakus ir veikals, pavisam netā lu ir pludmale, netā lu ir arī pietura, no kuras tiek aizvestas ekskursijas. Klusā vietā (ceļ š nav tik dzirdams), netā lu no villas atrodas naktsklubs, bet tas ir slē gts un mū zika nav dzirdama.
Wi-Fi darbojas un ir bezmaksas)
Istaba maza, lai apkaunotu, vanna-tualete ir grū ti pat vienam cilvē kam nesasist ceļ galu uz poda) Salī dzinot ar pagā juš o gadu (2016), istabā s tika pievienoti trauki, sī kums, bet jauki. Fē ns, tē jkanna, ledusskapis ir viss. Š eit ir tā visa kvalitā te, tač u atkal neaizmirstiet, cik daudz naudas jū s maksā jat par ceļ ojumu)
Dvieļ i tika mainī ti 3 reizes mū su 7 dienu laikā . Ž ē l, ka dvieļ i visi mazi, bet paldies par to
Tā pat kā visi, es teikš u, ka villas milzī gs pluss ir skats no istabas! Tas ir pā rsteidzoš i, kalni, jū ra, Svē tā Stefana sala!
Par kaimiņ u villu "Mirko", kas uz brī di tiek uzskatī ta par š ķ iru augstā k par "Stanisichiem", teikš u tā : velti izniekota nauda. Š eit ir sliktā k ar istabā m un skats ir tikai no balkona uz balkonu stā voš ā s villas priekš ā (
Tī rī š ana istabā ir kliba un ļ oti vienmē rī ga, bet saimnieki ir tik sadedzinā ti sovdepi, ka no viena acu uzmetiena saproti, ka visi tavi saš utumi un lū gumi, lai viņ i kaut ko pā rtaisī tu, vienkā rš i nekur nenonā k)
аватар trikma
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cilvē ki! Nekā dā gadī jumā neejiet uz š o villu! ! ! Join up mā jaslapā esoš ā s fotogrā fijas neatbilst realitā tei! Visas istabas ir vienlī dz briesmī gas! Mū s ievietoja audzē tavā ar salauztu gultu, kas faktiski aizņ ē ma visu istabu! Netī rumi nav ī sti! Palags bija klā ts ar svī trā m, viņ i to pat nemainī ja pa ceļ am! ! ! Uz muš u un punduru kapsē tas palodzē m UZ LENTES AIZSLĒ GTS SLĒ DZIS (!! ! ! ! ! Netī rumi skapī . … Tomēr ▾ Cilvē ki! Nekā dā gadī jumā neejiet uz š o villu! ! ! Join up mā jaslapā esoš ā s fotogrā fijas neatbilst realitā tei! Visas istabas ir vienlī dz briesmī gas! Mū s ievietoja audzē tavā ar salauztu gultu, kas faktiski aizņ ē ma visu istabu! Netī rumi nav ī sti! Palags bija klā ts ar svī trā m, viņ i to pat nemainī ja pa ceļ am! ! ! Uz muš u un punduru kapsē tas palodzē m UZ LENTES AIZSLĒ GTS SLĒ DZIS (!! ! ! ! ! Netī rumi skapī . Vanna-tualete: atseviš ķ s jautā jums: uz izlietnes mū s gaidī ja 2 ziepju paliekas, birste gulē ja uz grī das, duš as vai vannas vietā - parasta lejkanna!

"Saimniece" teica, ka visus jautā jumus atrisinā jā m ar pā rstā vi, kura ieradā s vē lā vakarā . STARP citu, PILONA UZŅ Ē MUMS SATIEK, UN PIEVIENOJIES, KURU SEV IESAKA TŪ RISMA OPERATORS, IZRĀ DĀ JĀ S PAR PARASTS DĪ LER! Es domā ju, MĒ S gū stam peļ ņ u NE TIKAI AĢ ENTŪ RAI, PIEVIENOJIES, BET UN PILONS!
Pilona meitene teica, ka Join up jau 4 gadus liek nepatiesu informā ciju par villā m, viņ i par to zina, bet viņ i NEKO NEVAR, un uz manu jautā jumu: "Kā pē c jū s ar viņ iem sadarbojaties, jo š is vai jū su seja arī ir ? ! ", viņ a mums atbildē ja: " Viņ i mums dod lielā ko daļ u tū ristu "un VISS! Jā , un viņ i ne par ko neatbild! Mē s centā mies tikt pā ri, un pē c 2 dienā m pā rstā ve teica, ka visi vienmē r nav apmierinā ti ar š o "villu" un praksē viņ a zina, ka neviens mū s nepā rcels, tā pē c nekrī tiet uz nerviem!

Otrajā dienā pā rstā ve teica saimniekiem, ka sū dzamies par telpas "tī rī bu" un stā vokli.
Atnā ca vī rietis (saimnieks), ļ oti neapmierinā ts un sā ka jautā t, kas par lietu (diez vai viņ š saprot krieviski), protams, es sā ku izrā dī t visu emociju "š armu", viņ š teica apkopē jai, lai iztī ra un nomaina. veļ a (gulē ju uz gultas pā rklā jiem drē bē s, bija ļ oti pretī gi iet gulē t"), uz lī mlentes slē dž a rē ķ ina viņ š vienkā rš i pateica, ka to saplē sa tā di kā jū s! Un uz manu piezī mi, ka viņ š varē tu nogalinā t ar elektroš oku, viņ š vienkā rš i pateica, ka simtu nenogalinā s! Viņ š arī sā ka bļ aut, ka esam pā rguruš i no tiesas, ja kaut kas mums neder!

Ar kliedzieniem-ragiem viņ i to noņ ē ma un viņ š pieskrū vē ja slē dzi! KAD TOPĪ TĀ JA IZGĀ JA Ā RĀ , ES STĀ VĒ JU PIE DURVJĀ M, UN VIŅ A MAN SPĀ RJA. Vispā r š ķ iņ ķ i nav ī sti! Saimniekiem teritorijā ir sava mā ja, 10 cilvē ku ģ imene, bet viņ i sē dē ja zem š ī s villas un, kad cilvē ki vē las atpū sties pusdienlaikā , viņ i sē dē ja skaļ i, č ukstē ja, bē rns kliedza un cepa gaļ u, ka tur viss traks. istabas bija!
Visi, kas apmetā s š ajā bedrē , nebija laimī gi: daudziem tualete ī sti nesmirdē ja, tiem, kas neaizvē ra logu, nedarbojā s pults, jaunlaulā tajiem tika pieš ķ irta istaba ar 3 gultā m, un kas pat bija lapsenes dzī vojuš as uz balkona utt!

Starp citu, kaimiņ š izmē rī ja attā lumu lī dz jū rai, pē c navigatora teiktā , rā dī ja 1.5 km, nevis kā Join up raksta 400 m! ! ! Ejiet atpakaļ un lejā no kalna, divreiz aizbraukt uz jū ru jau ir dā rgi!

Un tomē r Villai Mirko ir viens un tas pats ī paš nieks un arī savi trū kumi, sū dzē jā s cilvē ki.

Ceru, ka pirms izvē les cilvē ki izlasī s atsauksmes un nepieļ aus to paš u kļ ū du kā mē s.
аватар tanatrulez
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī ir ī stā bedre. Tā reā lā cena uz vietas ir 8 eiro diennaktī tū risma operators Join up iekasē jums naudu - pielī mē tas rozetes, kas karā jas no sienas - paš reizē jais kondicionieris, solī tais meistars nerā dī jā s nedē ļ u -veļ as maiņ a tikai pē c vairā kiem neatlaidī giem atgā dinā jumiem 6. … Tomēr ▾ Š ī ir ī stā bedre. Tā reā lā cena uz vietas ir 8 eiro diennaktī
tū risma operators Join up iekasē jums naudu

- pielī mē tas rozetes, kas karā jas no sienas
- paš reizē jais kondicionieris, solī tais meistars nerā dī jā s nedē ļ u
-veļ as maiņ a tikai pē c vairā kiem neatlaidī giem atgā dinā jumiem 6. dienā , ja iereģ istrē sies uz nedē ļ u - veļ as maiņ a vispā r nebū s, ja 14 dienas tad tikai 7.
- "tī ra veļ a" ar asiņ u un citu š ķ idrumu pē dā m, nā cā s piebremzē t vietē jo eskortu, lai viņ š no tiem iegū tu vairā k vai mazā k tī ru veļ u,
- apkalpot vecmā miņ u, kura klauvē pie tava loga ar mopu, nevis ienā kt istabā un pasaka, ko vē las, vai vienkā rš i lū rē t, kad esi skaidri iekš ā un skaties, ko dari
- brī va pastaiga uz savu istabu, neuztraucoties, ko jū s tur darā t (piemē ram, mū su kaimiņ i, kad viņ š bija duš ā )
- Mū su kaimiņ i dzī voja istabā , kuras durvis nemaz neaizvē rā s un visas 10 uzturē š anā s dienas solī tais remonts netika veikts (serdes nomaiņ a ir 5 minū tes! )
- duš a vannas istabā ir veidota kā sā ns uz grī das bez aizkara, ar krā nu un laistī š anas kannu, vannas istabā ir tik maz vietas, ka kā jas pastā vī gi tiek nogā ztas tieš i š ī s puses stū rī atstā t vannas istabu
- karnī ze, kas knapi balstā s uz sienas un divas reizes uzkrita uz galvas, mē ģ inot atvē rt aizkaru, diezgan smaga neveikla konstrukcija - nū ja un divi turē tā ji
- vē rtī gas lietas paslē pā m vai paņ ē mā m lī dzi, tā tad nekas nebija pazudis, bet acī mredzot rakņ ā jā mies pa skapi, kas tur viens pats
- kopumā personā la attieksme pret viesiem, it kā viņ iem nemaksā naudu, bet viņ i dara labu.
Starp citu, Villa Mirko un Becici Lux (dā rgā ka un nedaudz tī rā ka) atrodas netā lu un cieš no vienā diem trū kumiem un š ķ iet viens un tas pats ī paš nieks, visas aģ entū ras par to zina jau sen, tikai nezina. pateikt tev
Neiesaku doties ekskursijā s ar aģ entū ru Pilon (pavadī s uz vietas), ī paš i plosā s, ja neprā tī gi izvē laties variantus ar atseviš ķ ā m ē dienreizē m - negaidī jā t, ka bū s tā ds stulbums ē dienā . no naudas - 10 eiro pusdienā m karbonā de pankū kas biezumā un 2 ē damkarotes (! ) vā rī tu kartupeļ u un salā tu lapas = 3 plakanas š ķ ē les tomā tu, gurķ u un kā postu č ipsu.
vē l par 2 eiro tev var piedā vā t tamm "zupas biezenis" = burtiski plakans š ķ ī vis ar lē tu vā rī tu vermicelli un kartupeļ iem sautē jumu, to es redzē ju tikai studentu gados.
Ē diens garš oja ne vienam vien no grupas, viņ i to ilgi apsprieda
аватар Oksana16552
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Villa Stanisic Mazbudž eta atvaļ inā jumam, kas vajadzī gs, kam rū p komforts - meklē labā kus apstā kļ us Norē ķ ins Lidosta maza, no lidmaš ī nas kā jā m lī dz reģ istrā cijai, nebija garas rindas, tikai mū su lidmaš ī nas pasaž ieri ā tri visus sadalī ja un pē c pusstundas bija Beč ič os (apm. … Tomēr ▾ Villa Stanisic
Mazbudž eta atvaļ inā jumam, kas vajadzī gs, kam rū p komforts - meklē labā kus apstā kļ us
Norē ķ ins
Lidosta maza, no lidmaš ī nas kā jā m lī dz reģ istrā cijai, nebija garas rindas, tikai mū su lidmaš ī nas pasaž ieri ā tri visus sadalī ja un pē c pusstundas bija Beč ič os (apm. 8-8.30 pē c vietē jā laika) Saimnieki nerunā krieviski, bet aptuveni var saprast Reģ istrē š anā s bija 14:00. Katrs atstā ja savas mantas ē damistabā , paņ ē ma peldkostī mus un devā s uz jū ru. Tā kā karstums ir liels, atgriezā mies 10.30, un uzreiz tikā m sē dinā ti, t. i. kā apdzī voto telpu atbrī voš ana un tī rī š ana.
Viesnī ca
atrodas netā lu no Budvas, gandrī z Beč ič i nomalē , tā pē c nav tā lu no Budvas. Š ī ir 4 stā vu ē ka ar lieliem balkoniem. Istabā nav vietas galdam, galdi ar krē sliem uz balkona, kur ē dā m. Teritorijas kā tā das nav, starp abā m viesnī cā m ir neliela teritorija, kurā atrodas galdi un krē sli. Ja paskatā s Google kartē , tad no akvaparka pa ielu ejam augš ā lī dz paš ai augš ai uz ielas augš ē jo atvasi. Alekse Santika, villa kalna nogā zē nav atzī mē ta kartē , kā desmitiem kaimiņ u viesnī cu, tā s ir kā sē nes blakus un nav teritorijas, un reti kuram ir stā vvieta pā ris maš ī nā m. Kā pums ir stā vs kalnup ceļ a daļ ā . Bet vieta ir klusa, un to kompensē augu aromā ts augš pusē . Plus krā š ņ s skats no balkona (redzams viss Becici ciems un jū ra). Tā pē c ir vē rts pielikt pū les. Grū ti bū s vecā kiem cilvē kiem, kā arī ar maziem bē rniem.
Numurs (skatī t fotoattē lu)
Daž ā dā s valstī s bija no 5 lī dz 2. Š eit ir viss sarakstā , nekas cits. Nav virtuves un arī publiskā s. Istaba ļ oti maza, gulta aizņ em gandrī z visu platī bu, kopā nevar tikt cauri, bet viss ļ oti tī rs un kā rtī gs, mē beles nav vecas, sienas nelobā s, gaiš as. Gaisa kondicionieris darbojas pareizi. Vannas istaba apvienota ar tualeti, vietas ir ļ oti maz, bet principā apstā kļ i uz 2 ir diezgan normā li. Katls, ja pats to neizslē dz, darbojas labi, mums pietika karstā ū dens. Fē ns ir mazs un tē jkanna arī (uz 0.5 litriem ū dens). Nav ne virtuves piederumu, ne karotes, ne naž u, ne š ķ ī vju, nekā . Apsveriet š o. Visu paņ ē mā m lī dzi.
Ē diens
Kaut ko paņ ē mā m lī dzi. Paņ ē mā m lī dzi termosu un divas tē jkannas, kurā s vā rī jā m savu putru. Nopirkā m gurķ us, tomā tus, sieru, olī veļ ļ u un taisī jā m grieķ u salā tus. Sulas, augļ i. . . Mega tirgū ņ emam jē lu gaļ u un tepat aiz stū ra to uz grila pagatavo š efpavā rs bez maksas. Tas ir tik garš ī gi. Mums 2 par 2-4 eiro izrā dī jā s pilns. Un nav jā iet uz kafejnī cā m...Mega Market ir viss kā parastajā lielveikalā , sā kot no pā rtikas lī dz ziepju un ū dens produktiem. Bet cenas kož , pusotru lī dz divas reizes augstā kas nekā Kijevā , un augļ iem arī...Saldē juma konuss nav slikts: 1.2 eiro atkarī bā no porcijas lieluma. Pankū kas ar š okolā des smē rē jumu ir garš ī gas, lielas. Reiz bijā m Budvas restorā nā , nebija skaidrs, par ko iztē rē jā m 23 eiro, bet uz grila tikko cepta gaļ a ir daudz garš ī gā ka. )))). Pa ceļ am uz jū ru ir PEKARA (mazā maiznī ca), kurā ir ļ oti garš ī gas maizī tes un gaļ as kukulī tis ar kā rtaino mī klu, vienkā rš i garš ī gi))))
Ceļ š uz jū ru Pludmale
Tas aizņ em apmē ram 15 minū tes. Nobraukt pa pirmo pusi no pā ris stā vā m nogā zē m 40 grā dos, uz papē ž iem nav ī paš i ē rti))) Pē c tam lī dzens ceļ š . Mē s devā mies uz pludmali un kur mē s ejam, ir maksas un bezmaksas zonas. Pludmale ir ļ oti gara un plaš a. Vidē jais platums 65 m, vietas pietiek visiem. Tiesa, brī vu pludmaļ u nav ī paš i daudz. Lietussargs - 3 eiro, 2 sauļ oš anā s krē sli ar lietussargu - 6-8 eiro. Daudzi iegā dā jas lietussargus (6-12 eiro) un ar savē jiem dodas uz pludmali. Krastmala stiepjas garā joslā no Becici lī dz Rafailovichi, un tikai Rafailovič i ciema galā pludmale ir š aura, 3 metrus plata. Budvā arī izgā jā m cauri visai pludmalei, vietā m tā ir normā la platuma, vietā m 4 metri (bet tas ir reti). Principā tī rs.

Prasī bas iesniedzē jiem:
Nav virtuves un nav kopī gu trauku.
Nav teritorijas
Istabā saspiests
Paņ emiet peldkostī mus augš stā vā un pē c ieraš anā s skrieniet uz pludmali!
Mē s meklē jā m mazbudž eta atvaļ inā jumu, tā pē c nepievē rsā m uzmanī bu sī kumiem. Lai jaukas brī vdienas! !
 Местные Гаваи Вкуснотища))) В пекаре мяско в слоеном тесте. Пляж-метра 2 от моря галька, далее  песок.  Балкон на Вилле Номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Вилла расположена в тихом месте курорта Бечичи, напротив гостиницы «Иберостар». В 150 метрах находятся магазин, аптека, почта. Благодаря удобному расположению от виллы легко добраться до развлекательных мест Будвы.

Atrašanās vieta 1 км от г. Будва. 24 км от аэропорта г. Тиват.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Большая гостевая кухня.

  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports Через дорогу от виллы (при гостинице Mediteran) находится аквапарк.
Telpu apraksts

Всего 8 номеров в 4-этажном здании. Номера Standard и Mansarda.

Istabās

Кондиционер, холодильник, балкон/терраса, ванна/душ, туалет, телевизор, принадлежности для чая и кофе. Уборка номера раз в 3 дня, смена белья 1 раз в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • ledusskapis
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.