Stella di Mare 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.210
8.2 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.2 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 300 metru attālumā no Becici pludmales. Atvērts 2008. gada jūlijā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan atpūtai, gan aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар Helgi
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Klusa mā jī ga neliela viesnī ca treš ajā (vai pat ceturtajā ) lī nijā . Atrodas kalnā . No jū ras 800 metri jeb kilometrs. Jautrā k ir iet uz jū ru, no kalna. Standarta numuri nav mazi. Mums nebija virtuves. Lieli numuri un apartamenti ar virtuvi. Ē kai ir 4 stā vi, ir lifts. … Tomēr ▾ Klusa mā jī ga neliela viesnī ca treš ajā (vai pat ceturtajā ) lī nijā . Atrodas kalnā . No jū ras 800 metri jeb kilometrs. Jautrā k ir iet uz jū ru, no kalna. Standarta numuri nav mazi. Mums nebija virtuves. Lieli numuri un apartamenti ar virtuvi. Ē kai ir 4 stā vi, ir lifts. No darbiniekiem sazinā jā s tikai ar ī paš nieku Marko. Ļ oti draudzī gs. Viņ i neko neatteica, jau pirmajā dienā prasī ja viņ am tē jkannu - atnesa tē jkannu un krū zes, un divus š ķ ī vjus, galda piederumus. Pirmajā stā vā ir dzesē tā js. Arī pirmajā stā vā pludmales lietussargi ir bez maksas (atpū tnieki tos atstā j, jo Tivat lidostā tos tev tik un tā atņ ems. Rokas bagā ž ā pā rvadā t nevar, un nevienam nav jā maksā papildus 45 eiro, ja nodod bagā ž ā ). Viesnī cā agrā k bija brokastis, bet korona dē ļ tā tika atcelta. Dodoties lejā lī dz jū rai, paejiet garā m diviem maziem veikaliņ iem un vienam lielveikalam (IDEA) (svē tdienā s slē gts). Pludmale Becici ir paš valdī bas, bet tā visa ir nomā ta. Solā rija un lietussarga izmaksas svā rstā s no komforta un novitā tes, no 8 lī dz 15 eiro. Pē c likuma treš daļ ai pludmales jā paliek brī vai, un tā s ir bez sauļ oš anā s krē sliem, un š eit cilvē ki atrodas ar saviem lietussargiem un dvieļ iem. Bet, ja aprī kotajā daļ ā tie ir kaut kā iztī rī ti, tad brī vajā daļ ā viss ir uz atpū tnieku sirdsapziņ as. Un te tev ir izsmē ķ i, un konfekš u papī ri, un papī rī š i zem kā jā m. Becici pludmale ir gara, mazā kais oļ u, kas vienmē rī gi pā rvē rš as Rafailovici pludmalē , kur ir vē l sliktā k. Gā jā m tuvā k centram, zem baznī cas. Pludmalē ir daudz kafejnī cu un restorā nu, tā pē c jums nav jā dodas tā lu, lai paē stu. Pusceļ ā no viesnī cas lī dz pludmalei iesakā m Atlantic restorā nu - saprā tī gas cenas un garš ī gi. Kopumā brī vdienas Melnkalnē tiem, kam patī k daudz staigā t (un lejup)), nav viss iekļ auts (izņ emot lielā s viesnī cas). Mums personī gi patika.
Ресторан Возле дома По дороге к отелю. Вход в отель Вид с балкона Коридор отеля вдоль улиц улицы Бечичи
аватар renataeduardov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies lē tu viesnī cu, kuras atraš anā s vieta bija tuvu jū rai (lī dz 200 m). Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, istabiņ as lielas, ē rtas, uzkopš ana katru dienu, apkalpoš ana brī niš ķ ī ga, cilvē ki strā dā profesionā li! Sen nebiju sastapies ar tā du attieksmi pret savu darbu, kolektī vs ir brī niš ķ ī gs. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies lē tu viesnī cu, kuras atraš anā s vieta bija tuvu jū rai (lī dz 200 m). Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, istabiņ as lielas, ē rtas, uzkopš ana katru dienu, apkalpoš ana brī niš ķ ī ga, cilvē ki strā dā profesionā li! Sen nebiju sastapies ar tā du attieksmi pret savu darbu, kolektī vs ir brī niš ķ ī gs. Mē s iekļ ā vā m tikai brokastis, ē dienu bija maz, bet tie visi tikai laizī ja pirkstus, brokastī s paē dā m labi, pirms vakariņ ā m negribē jā m pat iekost. brokastis no 8 lī dz 11. Paldies par tik sirsnī go uzņ emš anu, ieteiksim Jū su viesnī cu draugiem un paziņ ā m! Veiksmi un labklā jī bu jums.
аватар 16910832
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es š ai viesnī cai dotu 9, ja novē rtē tu to tikai par sevi. Bet viesnī cā ir tikai brokastis, un pē c pulksten 11:00 ir neliels bā rs (kafija, tē ja, bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni). Pusdienā m un vakariņ ā m vajadzē tu doties kaut kur citur. … Tomēr ▾ Es š ai viesnī cai dotu 9, ja novē rtē tu to tikai par sevi. Bet viesnī cā ir tikai brokastis, un pē c pulksten 11:00 ir neliels bā rs (kafija, tē ja, bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni). Pusdienā m un vakariņ ā m vajadzē tu doties kaut kur citur. Tas man der diezgan labi, jo es nevē los bū t piesaistī ts vienai vietai. Š ī ir neliela viesnī ca ar 18 mā jī giem numuriņ iem, tie labi uzkopj, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a ik pē c trim dienā m. Brokastis, manuprā t, ir garš ī gas un daudzveidī gas tik, cik brokastī m vajadzē tu bū t daudzveidī gā m. Personā ls arvien vairā k pā rvalda krievu valodu, visi ir draudzī gi un izpalī dzī gi. Viesnī ca atrodas 10 minū š u klusas pastaigas attā lumā no jū ras. Blakus ir autobusu pietura un neliels veikals ar visu nepiecieš amo. Vē l viens mazs "bet": izbraukš anas dienā jums tiks lū gts atstā t savu istabu pulksten 10:00. Tač u tā ir maza problē ma, jo mantas var atstā t niš ā pie reģ istratū ras, savukā rt 5. stā vā ir ē rti kabineti ar duš u, tualeti un kaudzi tī ru dvieļ u. Viesnī cā ir 5 stā vi, dzī vojamais - 4. Katrā stā vā ir trī s vai č etras istabas. Viesnī cas atraš anā s vieta klusa. Virs ieejas ir č etras zvaigznes, kas man š ķ iet diezgan godī gi. Iesaku un novē lu visiem priecī gus svē tkus.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 300 метрах от пляжа Бечичи. Открыт в июле 2008 года. Отель прекрасно подойдёт как для спокойного, так и для активного отдыха.

Atrašanās vieta 30 км от аэропорта Тивата. 70 км от аэропорта Подгорицы.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Ресторан на 80 мест, черногорская и интернациональная кухня. Кафе-бар. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, семейные номера. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В 5-этажном здании отеля 18 номеров.

Istabās

чайник, мини-холодильник, Wi-Fi (бесплатно), сейф, ТВ, утюг и гладильная доска, мини-кухня (только в Studio), кондиционер, телефон (платно), халат, терраса/балкон, душ, фен, тапочки.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets  FREE 
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Narodnog fronta bb Bečići 85315 Sveti Stefan Montenegro
Tālruņi: +382 (33) 471 567
Tīmekļa vietne: Stella di Mare
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).