Splendid Conference & SPA Resort 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.110
№8 viesnīcas reitingā Becici
8.5 Numurs
7.3 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.2 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas mazajā Bečiči pilsētā Melnkalnē, tika atvērta 2006. gadā un kļuva par pirmo 5 zvaigžņu viesnīcu Adrijas jūras austrumu krastā. Sastāv no 10 stāvu ēkas ar 5 liftiem. Viesnīca ir daļa no Montenegro Stars Hotels Group ķēdes kopā ar Melnkalni un Blue Stars. Atrodas 2 kilometrus no Melnkalnes tūrisma galvaspilsētas Budvas, pašā jūras krastā, ar savu pludmali.Vairāk →
аватар ntoshka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca! Lieliska ainava, uzmanī gs personā ls. Jū ra tī ra, bet auksts, baseins arī . Ē diens ir visaugstā kajā lī menī . Numuri ir moderni un ē rti. Kluss rajons. Zvaigzne noņ emta ne pā rā k aktī vai animā cijai bē rniem. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca! Lieliska ainava, uzmanī gs personā ls. Jū ra tī ra, bet auksts, baseins arī . Ē diens ir visaugstā kajā lī menī . Numuri ir moderni un ē rti. Kluss rajons.
Zvaigzne noņ emta ne pā rā k aktī vai animā cijai bē rniem. Viesnī ca š ķ ita "pieauguš a". Kam patī k Eiropas pludmales brī vdienas - jums tas patiks. Kam tusē t un izklaidē t bē rnus - jū s esat Turcijā .
Lē ns interneta pieslē gums. Tiek pieņ emtas bankas kartes.
аватар Snegirr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
izvē lē jā mies ļ oti labu augsta lī meņ a viesnī cu, jo vē lē jā mies pilnī gu atpū tu bez ietaupī jumiem - 5 * SPLENDID & SPA RESORT viesnī cu Becici kū rortā . Tieš saistes servisa un tirdzniecī bas nodaļ as darbs kā rtē jo reizi bez pretenzijā m - viss ir vienkā rš i, serviss pieejams un ē rts, vadī tā ji profesionā ļ i un lieliski gudrinieki! Lidojumā - teikš u tā , bez kavē š anā s, tikš anā s lidostā , transfē rs - viss bez pretenzijā m. … Tomēr ▾ izvē lē jā mies ļ oti labu augsta lī meņ a viesnī cu, jo vē lē jā mies pilnī gu atpū tu bez ietaupī jumiem - 5 * SPLENDID & SPA RESORT viesnī cu Becici kū rortā .
Tieš saistes servisa un tirdzniecī bas nodaļ as darbs kā rtē jo reizi bez pretenzijā m - viss ir vienkā rš i, serviss pieejams un ē rts, vadī tā ji profesionā ļ i un lieliski gudrinieki!
Lidojumā - teikš u tā , bez kavē š anā s, tikš anā s lidostā , transfē rs - viss bez pretenzijā m. Viņ u autobusi ir ļ oti forš i, ar milzī giem panorā mas tonē tiem logiem, mī ksti, klusi, ar kondicionieri.
Mē s devā mies ekskursijā no tū roperatora uz valsts ziemeļ iem "Trī s kanjoni" - tas ir nedaudz nogurdinoš i, jo ir daudz krustojumu, bet tas ir tā vē rts, var redzē t visu valsti un skaistumu. Melnkalnes ziemeļ u daba vienkā rš i apgā ž as! Tikai tur ir takas posmi gar kalnu serpentī nu, tā pē c tas nav piemē rots tiem, kam ir smaga kustī bu slimī ba automaš ī nā .
SPLENDID 5 * viesnī ca ir patieš ā m augstā lī menī , ļ oti skaisti, grezni numuriņ i. Mums bija istaba ar skatu uz dā rzu un sā nu skatu uz jū ru, pirmajā stā vā , bet tomē r ar balkonu. Numurā ir viss: seifs, kondicionieris ar klimata kontroli, kafijas automā ts, istabā var pagatavot tē ju un kafiju, mini bā rs, fē ns, trauki, halā ti un č ī bas, kosmē tikas komplekts. Vannas istaba ar vannu un atseviš ķ u duš u un logu uz guļ amistabu.
Wi-Fi viesnī cā visur ir bezmaksas, signā ls, starp citu, izplū st uz pludmali))
Viesnī cā ir noteikts apģ ē rba kods, tā pē c iesaku ņ emt lī dzi savus labā kos tē rpus.
Paņ ē mā m tikai brokastis, jo vakaros mums patī k kaut kur aiziet uz restorā nu, un vienkā rš i pastaigā ties, var aiziet lī dz Budvai un paē st vietē jos restorā nos. Ē dieni gardē ž u viesnī cā : brokastī s 8 veidu pā rslas, salā ti ar jū ras veltē m, musli, svaigi augļ i un ogas, zemenes ar krē jumu, mā jas jogurti, zilie sieri, rieksti, konditorejas izstrā dā jumi un kū kas, svaigas sulas. Uzminiet, kas bija vakariņ ā s!
Vakaros viesnī cas vestibilā skan dzī vā mū zika.
Viesnī cā ir milzī gs un grezns spa centrs: divi peldbaseini, dž akuzi, daudzas daž ā das tvaika istabas un saunas, masā ž as telpas, skaistumkopš anas salons.
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tieš i pludmalē , pā ri nelielai promenā dei, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi un pludmales dvieļ i - tas viss bez maksas! Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet skaista sakopta un zaļ a. Baseins ir milzī gs, ir baseina bā rs, pludmales bā rs.
Pludmale smilš aina ar maziem oļ iem, tī ra, aprī kota: visur koka grī das segumi, ē rti staigā t basā m kā jā m, ir duš a, tualete. Ieeja jū rā ar nelielu nogā zi, pietiekami dziļ a, dibens oļ i. Bet! Jū ra ir pati tī rā kā !
номер номер санузел в номере санузел туалет в номере в ванной кровать в номере бассейн
аватар adtihake1972
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam bijuš i daudzā s vietā s, bet š ī viesnī ca nav slavē jama! Ceram atgriezties … Tomēr ▾ Esam bijuš i daudzā s vietā s, bet š ī viesnī ca nav slavē jama! Ceram atgriezties
аватар TAISS
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tipiska liela viesnī ca. Pakalpojums neatbilst savā m zvaigznē m, pareizā k sakot, tas ir vienkā rš i neglī ts. Viss pā rē jais nav slikts - labs baseins, labs spa, labs laukums. Istabas ir pavisam parastas. Brokastis pieklā jī gas, bet nekas ī sti ievē rī bas cienī gs nav. … Tomēr ▾ Tipiska liela viesnī ca. Pakalpojums neatbilst savā m zvaigznē m, pareizā k sakot, tas ir vienkā rš i neglī ts. Viss pā rē jais nav slikts - labs baseins, labs spa, labs laukums. Istabas ir pavisam parastas. Brokastis pieklā jī gas, bet nekas ī sti ievē rī bas cienī gs nav. Cena acī mredzami ir pā rā k augsta. Jo, es atkā rtoju, tajā nav nekā ī paš a. Un, starp citu, kā jau iepriekš runā ja cilvē ki, kratī š ana pie ieejas viņ us ļ oti kaitina. Bet saruna ar mani ir ī sa, pirmajā mē ģ inā jumā uzmetu dusmu lē kmi un izsaucu policiju. Es viņ ai piezvanī ju nā kamajā dienā , viņ i vairs nemē ģ inā ja jautā t, kas ir manā somā . Pirmo reizi tā du neglī tumu sastopu viesnī cā s.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Draudzī gs krieviski runā još s personā ls. Lielisks skaitlis. Garš ī gs, daudzveidī gs ē diens (zviedru galds). Brī niš ķ ī gi baseini un saunas spa. Tī ra, silta jū ra. Gleznaini kalni. Gribu š eit atgriezties vē l un vē l!. … Tomēr ▾ Draudzī gs krieviski runā još s personā ls. Lielisks skaitlis. Garš ī gs, daudzveidī gs ē diens (zviedru galds). Brī niš ķ ī gi baseini un saunas spa. Tī ra, silta jū ra. Gleznaini kalni. Gribu š eit atgriezties vē l un vē l!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š obrī d apmetos š ajā viesnī cā . Tikai pozitī vas emocijas. Ja vē laties, vienmē r ir par ko sū dzē ties. Kas attiecas uz cenu, jā , tā s nav zemas, bet es neatceros tā da lī meņ a viesnī cas ar zemā m cenā m. Vispā r kā visur citur. … Tomēr ▾ Š obrī d apmetos š ajā viesnī cā . Tikai pozitī vas emocijas. Ja vē laties, vienmē r ir par ko sū dzē ties. Kas attiecas uz cenu, jā , tā s nav zemas, bet es neatceros tā da lī meņ a viesnī cas ar zemā m cenā m. Vispā r kā visur citur. 8 dienas diviem - 250 tū kstoš i tikai ar brokastī m. Tad jau jā maksā par kokteiļ iem, saldē jumu, ū deni, braucieniem uz spa un skaistumkopš anas salonu. Zivju restorā ns 3. stā vā ir brī niš ķ ī gs, lai gan ē dienkarte nav daudzveidī ga, bet zivis ir ļ oti garš ī gas svaigas. Pā rsvarā sē dē jā m pie baseina, vī ram ī sti nepatika jū ra, jo oļ u ieeja un ū dens ir auksts, citā di man tur ļ oti labi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca "Splendid" (Splendid Conference & SPA Resort) tiek uzskatī ta par vienu no labā kajā m Melnkalnē , un tā ir slavena galvenokā rt ar to, ka tā ir pirmā piecu zvaigž ņ u viesnī ca Adrijas jū ras austrumu krastā . Tā pat kā jebkura cita "leģ endā ra" viesnī ca, arī Splendid var lepoties ar tā diem slaveniem viesu vā rdiem kā Madonna un Miks Dž egers, Bils Klintons un Bans Kimuns. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Splendid" (Splendid Conference & SPA Resort) tiek uzskatī ta par vienu no labā kajā m Melnkalnē , un tā ir slavena galvenokā rt ar to, ka tā ir pirmā piecu zvaigž ņ u viesnī ca Adrijas jū ras austrumu krastā . Tā pat kā jebkura cita "leģ endā ra" viesnī ca, arī Splendid var lepoties ar tā diem slaveniem viesu vā rdiem kā Madonna un Miks Dž egers, Bils Klintons un Bans Kimuns. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā pie jū ras, tai ir sava pludmale, volejbola un golfa laukums, tenisa korti, trī s ā ra baseini, pludmales bā rs un baseina bā rs, divi restorā ni, grezns SPA centrs, autostā vvieta, garā ž a un helikopteru laukums, kā arī plaš s konferenč u centrs ar 700 vietā m un kazino. Bē rniem ir atseviš ķ s rotaļ u namiņ š ("Bē rnu pils") ar rotaļ u laukumu un animā ciju. Cilvē kiem ar "ī paš ā m vajadzī bā m" ir pat seš as istabas.
Standarta Superior numuri ir plaš i, gaiš i, ar jaunā m mē belē m un greznu santehniku.
Vannas istaba ir aprī kota ar caurspī dī gu stikla starpsienu - sava veida "logu" uz istabu. Es zinu, ka ne visiem tas patī k. Papildus standarta nepiecieš amajam aprī kojumam (televizors, gaisa kondicionieris, fē ns, minibā rs) numuri ir aprī koti ar tā diem interesantiem "trikiem" kā "temperatū ras kontroles panelis gultas zonā " un "gultas pults: "Netraucē t ", "Iztī rī t istabu" un "Izslē gt Katrā istabā ir arī durvju zvans un avā rijas izsaukuma poga vannas istabā . Trī sdesmit divu collu LCD televizori ir aprī koti ar bezvadu tastatū ru, ar tiem var piekļ ū t internetam. Internets tiek nogā dā ts istabā s pa kabeli (10 eiro / stundā vai 25 eiro / dienā ), un sabiedriskā s vietā s var pieslē gties viesnī cas Wi-Fi (bez maksas). Reģ istrē joties viesnī cā , atpū tnieks tiek izsniegts tā sauktā "pludmales karte", kas jā iemaina pret pludmales dvieli.
Droš ī bas apsvē rumu dē ļ viesnī ca neļ auj kompleksā ienest pā rtiku vai dzē rienus, kas iegā dā ti ā rpus uzņ ē muma Splendid. Apsarga atrastie pā rtikas produkti tiek konfiscē ti un uzglabā ti reģ istratū rā , no kurienes tos pē c tam var izņ emt izrakstī š anā s laikā , ja vien tie, protams, nebojā jas : ))).
Kopumā no pirmā acu uzmetiena ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Saskaņ ā ar piedā vā to "opciju" komplektu tas pilnī bā atbilst piecā m zvaigznē m.

Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!

*****
Fotogrā fijas un iespaidi par viesnī cu tika atnesti no reklā mas informatī vā s ekskursijas pa Melnkalni 2013. gada oktobrī .
Холл. Ресепшен. Холл Лобби - бар. Здание отеля, внутренний двор с открытым бассейном Сцена для концертов Открытый бассейн Открытый бассейн.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
jā.... Bijā m arī no 2012. gada 16. lī dz 23. jū nijam. Š ķ iet, ka viss ir labi, ē diens, pludmale un viss. Bet cenas....debesī s, ne tikai nekur nemaina rubļ us pret eiro, ne bankā , ne kur. Mē s bijā m š okā , skaidri norā dī jā m, ka jū su papī ri ir tikai notī rī ti. … Tomēr ▾ jā.... Bijā m arī no 2012. gada 16. lī dz 23. jū nijam. Š ķ iet, ka viss ir labi, ē diens, pludmale un viss. Bet cenas....debesī s, ne tikai nekur nemaina rubļ us pret eiro, ne bankā , ne kur. Mē s bijā m š okā , skaidri norā dī jā m, ka jū su papī ri ir tikai notī rī ti. . . Turklā t, nemaz nerunā jot par glā zi tē jas (tas ir pusdienlaikā ), atpū tniekiem netiek izlikts. Viss par eiro. Tas, ka ū dens neš ana cauri droš ī bai ir vesela sazvē restī ba. Un pē dē jā dienā viss bija ieeļ ļ ots, kā jau pienā kas, 12.00 izrakstī jā mies. Un mū su autobuss pacē lā s 15:20. Nolē mā m aiziet uz restorā nu (galu galā mums ir 23. diena ieskaitot), bet kas tur sā kā s. . . gaudot, kauns visam restorā nam, sā ka mū s dzī t ā rā , it kā tu neesi sarakstā , vai maksā par ē dienu, absurds, nezinā jā m ko darī t, asaras krusa, pazemojums un aizvainojums. Mē s piecē lā mies un devā mies, ē diens jau bija gabalos. Beigā s, protams, viņ i to izdomā ja, sā ka atvainoties, bet tas padarī ja visu vē l rū gtā ku. Un tad mū s gaidī ja vē l viens pā rbaudī jums, tas ir TIVAT, tā saucamā lidosta, š ķ ū nis 25 metrus garš , š aurs, bez gaisa kondicionē š anas ar vienu vienu pasu biroju un simtiem tū kstoš u, kas lido prom, un iedomā jieties š o attē lu, cī ņ a pasu kontrolē cilvē ki neiztur , guļ zemē , bē rni raud, lidmaš ī nas aizlido bez pasaž ieriem, kaut kā izrā vā mies cauri, kā ds strā dnieks mū s paņ ē ma aiz rokturiem un skrē ja uz dū kojoš o lidmaš ī nu. Es pat neatceros visas detaļ as, biju stresā . Tā du bardaku nekur nevienā valstī neesam redzē juš i. Š ajā virzienā vairs nav kā ju, stī vums viesnī cā neder ar pasaž ieru apkalpoš anu lidostā s
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Ulia_dada
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Splendid ir viena no skaistā kajā m, dā rgā kajā m un vienkā rš i brī niš ķ ī gā kajā m viesnī cā m Budvas Rivjē ras teritorijā . Lī dz Budvas centram ar taksometru var nokļ ū t aptuveni 7 minū š u laikā , tač u cena svā rstā s no 3 lī dz 10 eiro vienā virzienā . … Tomēr ▾ Viesnī ca Splendid ir viena no skaistā kajā m, dā rgā kajā m un vienkā rš i brī niš ķ ī gā kajā m viesnī cā m Budvas Rivjē ras teritorijā . Lī dz Budvas centram ar taksometru var nokļ ū t aptuveni 7 minū š u laikā , tač u cena svā rstā s no 3 lī dz 10 eiro vienā virzienā .
Kas attiecas uz paš u viesnī cu - jauki numuriņ i, mums bija skats uz jū ru, liels balkons, miers un klusums. Numurā ir arī vanna un duš a. Liela gulta un dī vā ns
Ļ oti labs ē diens, pludmalē ir bā rs, var nopirkt jebko - suš i, picas, pasū tī t š ampanieti.
Spa centrs pā rsteidz ar piedā vā to procedū ru daudzveidī bu.
Starp citu, ļ oti jauka uzņ emš ana ar klavierē m.
Ja jums ir kā di jautā jumi, paē diet, viesnī cu ir vē rts apmeklē t)
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Septembrī atpū tā mies viesnī cā Splendid Hotel Melnkalnē . Mums nebija briesmī gā ku un pazemojoš ā ku brī vdienu (un tas ir 5 zvaigž ņ u viesnī cā ! ) Viņ am var dot ne vairā k kā trī s rubļ u banknoti. Bet, pats trakā kais ir kratī š anas pie viesnī cas ieejas, ko rī ko apsardze. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies viesnī cā Splendid Hotel Melnkalnē . Mums nebija briesmī gā ku un pazemojoš ā ku brī vdienu (un tas ir 5 zvaigž ņ u viesnī cā ! ) Viņ am var dot ne vairā k kā trī s rubļ u banknoti. Bet, pats trakā kais ir kratī š anas pie viesnī cas ieejas, ko rī ko apsardze. Cenas viesnī cas restorā nā un bā rā vienkā rš i neiedomā jamas! Glā ze alus 0.3 l - ASTOŅ ARPUS EIRO, Pudele negā zē ta ū dens 0.5 l - Č ETRI EIRO, Un ja nolemjat kaut ko nopirkt lielveikalā un mē ģ inā t atnest to savā istabā , tad nekas nedarbosies. Jū su somas tiks skenē tas! un visi produkti tiks (burtiski) izmesti no maisa. Nevienā pasaules valstī neesam redzē juš i tā du nelikumī bu, ko organizē juš i viesnī cas darbinieki. Telpas nav labi uzkoptas! Divas nedē ļ as istaba nekad netika tī rī ta ar putekļ u sū cē ju, nemaz nerunā jot par mitro tī rī š anu. Viņ i pastā vī gi izspiež no jums naudu. Mē s nekad vairs nebrauksim uz š o viesnī cu un pastā stī sim visiem saviem draugiem par š o "brī niš ķ ī go" viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель находится в небольшом городке Бечичи в Черногории, был открыт в 2006 году и стал первым 5-звездочным отелем на восточном побережье Адриатического моря. Состоит из 10-этажного здания с 5 лифтами. Отель входит в цепочку Montenegro Stars Hotels Group, наряду с Montenegro и Blue Stars. Расположен в 2 километрах от туристической столицы Черногории — Будвы, прямо на берегу моря, с собственным пляжем.

Atrašanās vieta Отель расположен в небольшом курортном городке Бечичи, в 2 км от г. Будва. Международный аэропорт Тиват находится в 25 км от отеля. В 100 м через дорогу от отеля находится магазин и аптека, в 300 м почта.
Pludmales apraksts Частная пляжная зона на песчаном муниципальном пляже, протяженностью 110 м. Пляж расположен на удалении 20 м от отеля, на удалении 20 м от отеля. Пляжные полотенца: бесплатно (можно взять те же полотенца что и у бассейна).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби и на территории отеля (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), сувенирный магазин, ТВ-комната (платно), Интернет-кафе (платно), конференц-центр площадью 2000 м2, часть которого составляет многофункциональное делимое пространство на 800 мест, гараж на 230 мест, площадка для вертолета, на территории гостиничного комплекса есть 3 крытых (с подогревом) и 3 открытых бассейна, шезлонги и зонтики, полотенца для бассейна (бесплатно, выдаются карточки на ресепшн при регистрации заезда).

Рестораны и бары:

La Bussola — круглосуточный ресторан, расположенный на втором этаже, предлагает вкусные блюда современной средиземноморской кухни, а также традиционные блюда Черногории. Ресторан предлагает завтрак и обед — шведский стол. Вечером атмосфера при свечах превращает La Bussola в идеальное место для частного или делового ужина. Завтрак: с 7:00 до 11:00, обед: с 13:00 до 15:00, ужин: с 19:00 до 22:00.

Promenada — a la carte ресторан, расположен всего в нескольких метрах от моря и предлагает широкий выбор мясных, рыбных и овощных блюд с азиатскими нотками. Исключительная кухня дополняется прекрасным выбором вин и спиртных напитков, как международных, так и отечественных. Часы работы: ресторан с 12:00 до 24:00, бар с 9:00 до 24:00.

Terazza sul Mare — a la carte ресторан, расположен на третьем этаже отеля, является идеальным местом для деловых переговоров, а также романтического ужина. Лучшие блюда средиземноморской рыбы и морепродуктов дополняются фантастическим видом на Адриатическое море. Часы работы: с 19:00 до 24:00.

Lobby Bar — просторный бар расположен на четвертом этаже рядом со стойкой регистрации и главным входом в отель. Здесь вы можете насладиться кофе и закусками с друзьями или деловыми партнерами. Роскошный интерьер и гламурная атмосфера дополняются фантастическим видом на залив Бечичи. Часы работы: круглосуточно.

Conference Bar — бар с открытой террасой находится на третьем этаже рядом с конференц-залом отеля. Здесь гости отеля могут насладиться кофе-брейком во время конференций или встреч. Захватывающий вид на залив Бечичи и живая музыка каждый вечер делают его восхитительным местом для вечерних или послеобеденных коктейлей. Часы работы: с 19:00 до 24:00.

Bracera Pool Bar — бар у бассейна находится на первом этаже отеля, всего в нескольких шагах от бассейна. С выбором бутербродов, коктейлей и десертов, это отличное место для отдыха в жаркие летние дни. По вечерам гости отеля могут насладиться чаем, кофе или коктейлями во время живых выступлений местных и международных групп. Бар у бассейна также предлагает телевизионные трансляции самых интересных спортивных событий. Часы работы: с 07:30 до 24:00.

Ensenada Beach Bar — расположен на частном пляже отеля и предлагает различные напитки и десерты. Бар с широким выбором фруктов, свежевыжатых соков, мороженого и сорбетов, несомненно, станет приятным дополнением к вашему пребыванию на пляже. По запросу полный обед может быть подан на террасе бара для вас, вашей семьи или друзей. Часы работы: 08:00 до 20:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, мини-клуб для детей с 3х до 12 лет (часы работы 10:00-18:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В отеле работает крупнейший в Черногории — SPA-центр (площадью 3000 м2) и Wellness центр (джакузи, турецкая баня, душевые кабины, термальная и паровая, травяная и инфракрасная сауны, тренажерный зал — бесплатно), зоны для отдыха, солярий, массажные и косметологические кабинеты — платно. Также в отеле есть игровая комната, библиотека, дартс, караоке, петанк, пляжный волейбол (бесплатно), анимационные шоу (бесплатно), теннисная экипировка (платно), мини-гольф (платно). При отеле есть казино Royal (игровые автоматы, покер, американская рулетка, блек джек). Рядом находится аквапарк (платный).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • kazino
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 322 номера (из которых 168 номеров с французской кроватью и 154 номера с раздельными кроватями), 13 wellness апартаментов повышенной комфортности, 4 junior апартамента, а также президентский апартамент и пентхаус для приема особо важных гостей. 220 номеров и апартаментов с видом на море, а 102 номера с видом на горы; 6 номеров для инвалидов, 56 номеров connecting.

Superior (42 кв.м., макс. 2 взрослых + 2 детей) — спальня, ванная комната, балкон;
Welness suite (84 кв.м., макс. 2 взрослых + 2 детей) — спальня, ванная комната, джакузи, балкон;
Junior suite (54 кв.м., макс. 2 взрослых + ребёнок) — спальня, гостиная, межкомнатная дверь, ванная комната, балкон;
Penthouse (215 кв.м., макс. 4 взрослых) — 2 спальни, гостиная, 3 ванные комнаты, индивидуальный бассейн, терраса.

Istabās

Кондиционер, телевизор (спутниковое ТВ), Wi-Fi (бесплатно), телефон, сейф (бесплатно), мини-бар (платно), душ/ванна, фен, халат и тапочки (бесплатно). Ежедневная уборка номера, room service.

Adrese 85315 Бечичи, Черногория
Tālruņi: Reservations: +382 33 773 777
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).