Lieliska viesnīca relaksējošām brīvdienām.

Rakstīts: 11 septembris 2011
Ceļošanas laiks: 3 — 10 septembris 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca.
Pirmkā rt, attieksme pret klientiem ir lieliska - klientam vienmē r ir taisnī ba, neuzbā zī ga apkalpoš ana un sirsnī ga labestī ba (attieksme izpaudā s pat sī kumos - stā vos bija grā matas un ž urnā li, augļ i viesiem). Reģ istrē joties neņ ē ma ne pasi, ne 100 eiro kā depozī tu (kā kaimiņ os Medeteranā ). Visi jū su pieprasī jumi un komentā ri tiek apmierinā ti bez jautā jumiem. Kopumā personā lam 5 plus.
Otrkā rt, dieviš ķ ā virtuve. Viņ i paņ ē ma ALL INCLUSIVE un pirmā s č etras dienas stulbi ē da. Turpat zā lē kopā ar jums uz grila tiek cepta daž ā da gaļ a, zivis, uzkodas, svaigi jū ras pū ķ i, butes, heks, gaļ as iesmi. Viņ i katru dienu gatavo pā rsteidzoš u picu! Redzams, ka produkciju než ē loja un visos ē dienos bija svaigi un kvalitatī vi produkti! Un viņ u deserti! ! Man vispā r ir vienaldzī gi saldumi, bet viņ u mā kslas darbi kū ku formā ir vienkā rš i ah! Rezultā tā es atguvos par 2 kilogramiem)) Nelietojiet "viss iekļ auts" - ir grū ti kontrolē t sevi un neē st visu uzreiz ! !

Treš kā rt, nekā du animatoru tev (tie bija kaut kur, bet kaut kur malā un netraucē ja baudī t atpū tu - kam vajadzē s, tas atradī s, un kam nē - tie netraucē ja)) Kā arī š ai viesnī cai nav sporta zā le, bet tā tur nav vajadzī ga. Ir pilnī ga atpū ta)) Viesi atstā ti paš plū smā ) Ir divas dž akuzi, trī s ā ra baseini (viens mazs bē rniem 90 cm, pā rē jie divi ir 1.40 cm katrs), divi iekš telpu - viens apsildā ms lī dz 28 grā diem, otrkā rt ar aukstu ū deni lē kš anai pē c vannas. Ir divas pirtis un viena sauna. Tas viss ir bez maksas! Nevienam nav jā zvana, viss paš am)) Es domā ju, ka tas ir tikai tas relaksē ts, kas nepiecieš ams atpū tai.
Ceturtkā rt, joprojā m bija izklaides programma. Katru vakaru uz skatuves baseinu priekš ā uzstā jā s daž ā das grupas, sā kot no dž eza lī dz popam. Bija arī kā ds mū ziķ is, kurš vakarā spē lē ja vakariņ ā s. Jauki un skaisti))
Pludmale. Pludmale sakopta, ē rti sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, ir duš a, ģ ē rbtuves, pludmalē glā bē js, laba ieeja ū denī . Pie baseiniem zem debesī m un pie nosegtajiem ir arī sauļ oš anā s krē sli un kokteiļ u bā rs.
Trū kumi. Tie bija - bez tiem, pat 5 zvaigznē s, bet tie bija sī kumi un tika ā tri un efektī vi atrisinā ti.
Kopā - viesnī ca iekļ auta Montenegro Stars viesnī cu sistē mā , tā s tautiete, tikai 5 zvaigznes, blakus ir Splendid. Lī dz ar to kvalitā te š eit ir lī menī , un attieksme arī pret klientu. Saglabā jiet zī molu))
Paldies viesnī cai par labu un patī kamu uzturē š anos!! ! )))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu