Tas ir tikai brīnums.

Rakstīts: 11 augusts 2010
Ceļošanas laiks: 26 jūnijs — 3 jūlijā 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Sā kš u no sā kuma. Mē s, es, mans vī rs un mū su 6 gadus vecā meita lidojā m no Kijevas uz Tivatu ar aviokompā niju Khors. Lidojums pagā ja labi. Nolaidā mies Tivatā , ā tri izgā jā m cauri pasu kontrolei. Pie izejas mū s sagaidī ja ceļ ojumu aģ ente "Alfa" Ksenija. Mī ļ a, smaidī ga meitene. Mū s iesē dinā ja mikroautobusā , kas mū s aizveda uz viesnī cu. Ļ oti ā tri, bez kavē š anā s un papildus samaksas tikā m iekā rtojuš ies labā istabiņ ā . Sū dzī bu nav. Un vannasistabā gultas veļ a un dvieļ i sniegbalti. Pilns minibā rs, lai gan tā cenas kož . Par personā lu nekad nav bijuš as pretenzijas. Visi cilvē ki draudzī gi, vienmē r smaidī gi. Gatavs palī dzē t jebkurā brī dī . Viņ us nemitī gi interesē , vai mums viss der, vai ir garš ī gi pagatavots restorā nā , kurā ē dā m. Pat bē rni baseinā un viesnī cas teritorijā ī paš u uzmanī bu no vecā kiem neprasī ja. Personā ls viņ us uzmā cī gi nepieskata. Iesaistiet bē rnus daž ā s spē lē s.
Pā rtika ir atseviš ķ s jautā jums. Var stā stī t daudz un ilgi. Es saskaitī ju 12 veidu maizes vien. Karstie, gaļ a, zivis, dā rzeņ i, salā ti, piedevas, deserti, augļ i Tas viss tiek pagatavots daž ā dos veidos un ļ oti garš ī gs. Deserti parasti ir pasaka.
Viesnī cai ir sava pludmale. Ļ oti tī rs un labi iekā rtots. Pludmales dvieļ i tiek izsniegti saskaņ ā ar karti, kuru saņ emat reģ istrē š anā s laikā . Jū ra ir nesalī dzinā ma, samtaina, ļ oti tī ra, silta. Ja nevē laties peldē ties jū rā , lū dzu, jums ir paredzē ti trī s atvē rtie un viens iekš telpu baseini ar saunu un dž akuzi.

Jū s visu laiku jū tat uzmanī bu un rū pes par sevi gan no viesnī cas personā la, gan no ceļ ojumu aģ enta puses. Visas ekskursijas nodroš inā ja mū su Ksjuš a.
Mē s devā mies uz Ostrogas klosteri un Skadara ezeru. Liels paldies mū su š oferim Milā nam, kurš tik meistarī gi vada orom autobusu pa kalnu serpentī nu, un mū su gidei Biljanai Č etkovicai par brī niš ķ ī go ekskursiju un brī niš ķ ī go stā stu par Melnkalni, tā s iedzī votā jiem un tā s tradī cijas. Kad bija pienā cis laiks doties prom, es tieš ā m negribē ju. Pie ieejas viesnī cā mū s sagaidī ja autobuss ar eskortu, mū su Kseniju, un aizveda uz lidostu. Ceļ ojumu aģ ente bija ar mums lī dz brī dim, kad nokā rtojā m reģ istrā ciju un kontroli, un mē s varē jā m vē rsties pie viņ as par jebkuru jautā jumu.
Protams, man ir maza pieredze atvaļ inā jumā ā rzemē s un nedomā ju spriest, bet Melnkalne mums ļ oti patika, un tas ir liels viesnī cas, kurā dzī vojā m, un š ī s viesnī cas apkalpojoš ā personā la nopelns. Ļ oti iesaku ģ imenē m ar jebkura vecuma bē rniem un tiem, kam patī k klusa komfortabla atpū ta. Tas ir tikai kaut kā ds brī nums.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu