Lusso Mare Hotel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
4.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
3.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Lusso Mare atrodas Bečiči, 3,5 km attālumā no Mogrenas pludmales un 4,4 km attālumā no Budvas akvaparka. Septiņu stāvu viesnīca, kas celta elegantā stilā, tika atvērta 2019. gada pavasarī. Pastaigas attālumā ir veikali, kafejnīcas un autobusu pietura.Vairāk →
аватар shulyakovaalesya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Citu dienu es atgriezos no Melnkalnes, ī ss ceļ ojums, kas ilga 3 dienas. Laikapstā kļ i bija lieliski. Septembra beigas, un tur 28 grā di. Jū ra silta, ē rta peldē š anai, ļ oti tī ra. Arī tī ras pludmales. Viesnī ca izskatā s ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. … Tomēr ▾ Citu dienu es atgriezos no Melnkalnes, ī ss ceļ ojums, kas ilga 3 dienas. Laikapstā kļ i bija lieliski. Septembra beigas, un tur 28 grā di. Jū ra silta, ē rta peldē š anai, ļ oti tī ra. Arī tī ras pludmales.
Viesnī ca izskatā s ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Jauna viesnī ca, labs interjers, pieklā jī gi numuriņ i, pat ekonomiskā klase. Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, numuros ir elektriskā tē jkanna, tē jas maisiņ i, č ī bas, vannas komplekti un š ū š anas piederumi. Ņ em no ē dienreizē m brokastī s un vakariņ ā s. Ē diens ir viduvē js. Katru dienu viens un tas pats: desa, tomā ti, gurķ i, olu ē dieni. Brokastī s dzē rieni bez maksas, vakariņ ā s visi dzē rieni ir maksas, ieskaitot ū deni. Pē dē jā dienā pirms izbraukš anas iedeva gaļ u, kas bija vienkā rš i pretī gi. Bet es pamanī ju, ka Melnkalnē viņ i nemaz nezina, kā gatavot gaļ u. Viesnī cas restorā ns atrodas 6. stā vā , ar skaistu skatu uz jū ru un kalniem. Lī dz pludmalei ejiet 7 minū tes. Blakus ir arī mini tirgi, gan ar augstā m cenā m, gan ar pieņ emamā m cenā m.
No viesnī cas mī nusiem. Daž iem nodomiem ir balkoni. Nekur nav jā ž ā vē drē bes. Saš utis arī par personā la darbu. Restorā nā strā dā ja š ausmī gi nekaunī gs viesmī lis, kurš uzvedā s iespaidī gi un izteica nepieklā jī gus piedā vā jumus, rupji. Tas tieš ā m sabojā ja garastā vokli.


iemiesojums grishkotatyana08
7 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums grishkotatyana08
7 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums grishkotatyana08
7 mēnešus atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Lusso Mare расположен в городе Бечичи, в 3,5 км от пляжа Могрен и в 4,4 км от аквапарка Будвы. Семиэтажный отель, построенный в элегантном стиле, открылся весной 2019 года. В пешей доступности находятся магазины, кафе и автобусная остановка.

Atrašanās vieta 17,3 км до аэропорта города Тиват, 32,9 км до аэропорта города Подгорица.
Pludmales apraksts В 400 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, терраса для загара, услуги по глажению одежды, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Бюджетные и улучшенные двухместные номера 16 и 24 м², апартаменты 30 м² с 1 спальней, люксы Deluxe 30 м². Максимальное размещение: 5 чел.

Istabās

Кондиционер, вентилятор, телевизор с плоским экраном и кабельными каналами, мини-бар, телефон, письменный стол, чайник, ванная комната с душевой кабиной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, тапочки, бесплатный Wi-fi, балкон (в большинстве номеров), ежедневная уборка.

Adrese Alekse Santica 27, Becici 85310, Община Будва, Черногория
Tālruņi: +382 67 333 942
Tīmekļa vietne: Lusso Mare Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.