Golijani Villa 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.310
5.4 Numurs
5.4 apkalpošana
5.4 Tīrība
5.4 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Villa Golijani atrodas Becici ciematā, viesnīcas Mediteran rajonā, parka zonā. Villa atrodas 4. stāvā, numuri ir trešajā un ceturtajā stāvā. Attālums līdz jūrai 250 m Līdz tuvākajam veikalam - 50 m, līdz tuvākajam restorānam - 50 m.Vairāk →
аватар mariamilovidova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Istaba tiem, kuri neuztraucas par komfortu, ir viss nepiecieš amais - un labi. Dzī vojā m 9. istabā , daļ ē ji uz sā nu ielas - no rī tiem nav iespē jams gulē t, nav skaņ as izolā cijas - ļ oti trokš ņ ains no ielas, maš ī nas brauc kā pa koridoru. … Tomēr ▾ Istaba tiem, kuri neuztraucas par komfortu, ir viss nepiecieš amais - un labi. Dzī vojā m 9. istabā , daļ ē ji uz sā nu ielas - no rī tiem nav iespē jams gulē t, nav skaņ as izolā cijas - ļ oti trokš ņ ains no ielas, maš ī nas brauc kā pa koridoru. Lai gan iela nav centrā lā , bet sā nu.
Palagi ir nomē tā ti, izmazgā ti, kondicioniera vadī bas panelī neviens netraucē mainī t baterijas. Sienas ir jā atjaunina, skrā pē jumi un plaisas.
Balkons - negriezties. Skats uz kalniem un blakus esoš ajā m viesnī cā m. Saimnieci gandrī z neredzē jā m, viņ a pē c jebkura lū guma grabē ja “neko nesaprotu”, pat necenš oties noklausī ties lī dz galam, kaut ko saprast un vē l jo vairā k palī dzē t. Nosū tī ju savā m angliski runā još ajā m meitā m, kuras lū gumu pieņ ē ma, tas tika darī ts katru otro reizi. Piemē ram, viņ iem ir noteikums: ja paliekat ilgā k par nedē ļ u, nomainiet veļ u pē c 5 dienā m, 6. dienā atgriezā s no ekskursijas, neviens nesaskrā pē ja, pē c lū gumiem mainī ja 7. dienā .
Dvieļ i tika nodroš inā ti ik pē c 3 dienā m.
Viņ i paš i izveda atkritumus, ielika tualetes papī ru pē c tam, kad nopirkā m savu.
Wifi ir vā jš .
Blakus lielveikals, kafejnī cas, 10 minū tes lī dz jū rai, netā lu arī pieturas. Tas ir pluss.
Vispā r dzī vot var, bet ir labā ki varianti par tā du paš u cenu.
Neatgriezī š os un neiesaku
аватар svetlanakurochko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi Melnkalnē pirms atvaļ inā juma, palasī juš ies internetā , domā jā m, ka Krimā nokļ ū sim a la Padomju Savienī bā , bet patiesī bā izrā dī jā s, ka tā nav. Ļ oti labs dzī voklis, tī rs, ē rts, uzkopts, dvieļ i mainī ti ik pē c trim dienā m, aprī kots ar virtuvī ti, ar nepiecieš amajiem piederumiem, ir Wi-Fi. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Melnkalnē pirms atvaļ inā juma, palasī juš ies internetā , domā jā m, ka Krimā nokļ ū sim a la Padomju Savienī bā , bet patiesī bā izrā dī jā s, ka tā nav. Ļ oti labs dzī voklis, tī rs, ē rts, uzkopts, dvieļ i mainī ti ik pē c trim dienā m, aprī kots ar virtuvī ti, ar nepiecieš amajiem piederumiem, ir Wi-Fi. Mums bija 10. istaba ar skatu uz jū ru un kalniem. Ļ oti jauka saimniece Lilija. Lī dz lielveikalam Megamarket 50 metri, pretī aptiekai, lī dz jū rai 7 minū tes klusas pastaigas. Un pats galvenais, trokš ņ ainā s Budvas tuvums. Mē s izvē lē jā mies dzī vokļ us Becici, jo Budvā ir daudz cilvē ku un burtiski nav kur apgulties, lieli oļ i un š aura piekraste, kas piepildī ta ar maksas sauļ oš anā s krē sliem. Un Beč ič os ir gan maksas sauļ oš anā s krē sli, gan bezmaksas paš valdī bas pludmales ar pakaiš iem uz maziem oļ iem, kas sajaukti ar smiltī m, melot ir normā li. Kurš apsver budž eta variantu, komfortu un mā jī gumu, Budvas tuvumu, ē rtī bu pieturā m, lielveikalu, jū ru, tad jū s esat š eit. Noteikti iesaku! )
Вид с балкона на горы Вид с балкона на море Главный вход Мини-кухня Туалет, душь


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла Golijani расположена в поселке Бечичи, в районе отеля Mediteran, в парковой зоне. На вилле 4 этаже, номера находятся на третьем и четвертом этажах. Расстояние до моря 250 м. До ближайшего магазина – 50 м, до ближайшего ресторана – 50 м.

Atrašanās vieta До ближайших магазина и ресторана – 50 м, до Тивата - 25 км, до Подгорицы - 63 км, до Дубровника - 93 км.
Pludmales apraksts В 250 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Через дорогу от виллы находится аквапарк при гостинице Mediteran.
Telpu apraksts

На вилле 2 однокомнатных студии.

Istabās

Мини-кухня с необходимой посудой, холодильник, телевизор, бесплатный Wi-Fi, кондиционер, санузел, утюг и гладильная доска (по запросу), фен (по запросу), балкон с видом на горы или на море, уборка в номерах – через 3-4 дня, смена полотенец – 1 раз в 3 дня, смена постельного белья каждые 7 дней.

Adrese Boreti, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.