Anita Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 4.010
№26 viesnīcas reitingā Becici
4.0 Numurs
4.4 apkalpošana
5.8 Tīrība
4.3 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Viesnīca Anita atrodas 2 km attālumā no Budvas centra un tikai dažu soļu attālumā no pludmales. Uzcelta 2006. gadā. Viesnīca Anita atrodas 80 metru attālumā no sabiedrisko autobusu pieturas un 3 km attālumā no centrālās autoostas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар dm21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pats izvē lē jos viesnī cu, palasī ju atsauksmes, nu, š ķ iet, ka raksta labas atsauksmes. Ja visu apraksta, tad troksnis no ceļ a tieš ā m ir ļ oti spē cī gs. Man jā saka, ka tikai š ī iemesla dē ļ vairs nav vē rts izvē lē ties š o viesnī cu, ja vē laties vienkā rš i klusi atpū sties. … Tomēr ▾ Pats izvē lē jos viesnī cu, palasī ju atsauksmes, nu, š ķ iet, ka raksta labas atsauksmes. Ja visu apraksta, tad troksnis no ceļ a tieš ā m ir ļ oti spē cī gs. Man jā saka, ka tikai š ī iemesla dē ļ vairs nav vē rts izvē lē ties š o viesnī cu, ja vē laties vienkā rš i klusi atpū sties. Troksnis visu diennakti, palī dzē s tikai slē gts balkons. Mana istaba atrodas pirmajā stā vā , kas, protams, pastiprina troksni no š osejas. Nu labi, kas tur ir. Tā lā k tika atrasta nestrā dā još a ligzda, skapī trī ce, uzmanī ba, vienī gais austs no stieples, nesaprotu, kura! Kā jums patī k 3* viesnī ca ar diezgan pieklā jī gu cenu. Nu, š eit reģ istratū rā , protams, viņ i teica, ka nav cita numura, un kopumā tā ir visur ! ! ! Nu tas ir lieliski!! !
Turklā t tas, ko š eit sauc par virtuvi, ir tikai plī ts, un trauku trū kums, kā gatavot, ir jautā jums! Divvietī gā istabā ir kafijas kanna, divas glā zes, divas kafijas tases un uzmanī ba, tikai viena tē jkarote! Ledusskapis arī , jā saka, ar ietilpī bu lī dz 8 litriem. Ja mē s runā jam par brokastī m, tad tas ir raksturī gi 3 * Melnkalnei, ne sliktā k, ne labā k, manuprā t, tas ir normā li. Š eit. Un otrajā dienā no augš as esoš ā balkona uz balkona sā ka pilē t ū dens. Uz ko es dzirdē ju no darbiniekiem, ka tas ir zinā ms serviss, ar kuru vajadzē tu tikt galā , tad visu š o peļ ķ i noņ ems tikai rī t, nu nav cita numura. Tā pē c izvē lieties kaut ko no labā kajā m viesnī cā m. Melnkalnē jau biju atpū tusies, bet tas nebija gaidā ms!
аватар murjan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nā ca no atvaļ inā juma no Melnkalnes. Viņ a dzī voja viesnī cā viena. Ē dinā š ana (brokastis un ballī tes). Pirmais nepatī kamais iespaids iekā rtojoties. Atbrauca 13-30, vestibilā pateica, lai jā gaida lī dz 14 gadiem. Netika piedā vā ts ne ū dens, ne tualete. … Tomēr ▾ Nā ca no atvaļ inā juma no Melnkalnes. Viņ a dzī voja viesnī cā viena. Ē dinā š ana (brokastis un ballī tes).
Pirmais nepatī kamais iespaids iekā rtojoties. Atbrauca 13-30, vestibilā pateica, lai jā gaida lī dz 14 gadiem. Netika piedā vā ts ne ū dens, ne tualete. Pienā ca reģ istrē ties vī rietis, kurš runā ja melnkalniski (vai serbiski), viņ i pā rtrauca mani reģ istrē t un pā rgā ja uz vī rieti. ES gaidu. Beidzot tiku reģ istrē ts, 15 minū tes meklē ju istabas atslē gu.
Numurs 3. stā vā . Visi balkoni ir vē rsti uz ceļ u (marš rutu). Maš ī nu plū sma nerimst visu diennakti. Pat priekš ā viesnī cas kanalizā cijas lū ka un gandrī z visas maš ī nas to aizcirta. Nav iespē jams sē dē t uz balkona. Arī gaisa kondicionieris ir skaļ š . Istabā virtuves skapim norautas durvis. Skapī ar sasprindzinā jumu atveras durvis. Dvē selē kaut kā di nagi izlī duš i (arī kaut kas norauts). Lī dz jū rai nav tik tā lu, bet jā š ķ ē rso ceļ š pa tiltu (ir daž i pakā pieni).
Ē diens. Nabaga, nav garš ī ga. Pirmā s 2 dienas vē l bija pieļ aujamas.
3. dienā - desiņ as un konservē ta vistas pastē te. Sajauc sieru, kausē to sieru. 4. vakariņ as dienā - tomā tu salā ti, tomā tu zupa, sautē jums viens tomā ts un 2 gaļ as gabali, gabaliņ š arbū za. Pē c 6 stundā m man ir saindē š anā s ar pā rtiku. Kas bija blakus ē st, neteikš u, vairs negā ja. Viņ a pastā stī ja administratorei par saindē š anos, tač u viņ i zina, ka tie bija sliktie tomā ti. Visi. Nekā das palī dzī bas, neviens neprasī ja. 2 dienas neviens negā ja augš ā istabā , lai redzē tu, vai esmu dzī va. Administratori, oficiantes (visas tur uzstā jas) stulbi "iekļ auts" nesaprot. Bija nepieņ emti iespaidi, zaudē ta veselī ba. Melnkalne ir skaista valsts, laba daba, ir ko redzē t. Paspē ju aizbraukt 2 ekskursijā s. Paņ emiet villu (tā lā k no ceļ a) un ē diet paš i.
аватар sea_card
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir lieliski piemē rota ekonomiskajai klasei. Ieradā mies 10.00 (reģ istrē š anā s viesnī cā.14. 00, izbraukš ana 10.00), mums teica, ka reģ istrē sies lī dz 14.00, bet viņ i iekā rtojā s stundu vē lā k. BROKASTIS: olu kultenis, olu kultenis, desiņ as/desa, cukini pankū kas, siers, sviests, ievā rī jums. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliski piemē rota ekonomiskajai klasei. Ieradā mies 10.00 (reģ istrē š anā s viesnī cā.14. 00, izbraukš ana 10.00), mums teica, ka reģ istrē sies lī dz 14.00, bet viņ i iekā rtojā s stundu vē lā k.
BROKASTIS: olu kultenis, olu kultenis, desiņ as/desa, cukini pankū kas, siers, sviests, ievā rī jums. Pienā k viesmī lis, jū s veicat pasū tī jumu, un viņ i jums to atnes. Jā , nav daudzveidī gs, bet brokastī s ir diezgan normā li. Kafijas mī ļ otā ji, kafija tur ir pretī ga, kā Krē tā , kas tur bija. Vietē jā kafija ar garš augu garš u, kaut kā da slimnī cas dzira. Draugs š o nevarē ja izdzert, es dzē ru normā li. Bet paturiet to prā tā . Starp citu, š ajā viesnī cā nebija iespē jams nopirkt itā ļ u kafiju, aparā ts nedarbojā s.
VAKARIŅ AS - kartupeļ u biezeni, cepta zivs, karbonā de, š tovē ti kā posti, desiņ as un standarta komplekts Vidusjū ras zupas, persiki, arbū zs. Te nav izvē les, ko atnes, tad ē d. Porcijas lielas un viss garš o kā mā jā s gatavots.
ISTABA - ļ oti tī ra, tī rī ta katru dienu, bet gulta bija nobruž ā ta un nekad netika mainī ta. Dvieļ i ir lieliski, jauni, jau č ī kst)) un mainī ti katru dienu. Istaba diezgan pieklā jī ga, ē rta. Katram numuram ir balkons ar skatu uz jū ru, ja 2-3 stā vi. Wi-Fi internets ir bezmaksas, seifs arī ir bezmaksas. Vannas istabā nebija duš as komplekta, nebija pat ziepju, bet tas mani nekā dā veidā nesatrauca))) Ir matu ž ā vē tā js. Iebū vē ta virtuve ar elektriskajiem kampariem, var gatavot. Tiesa, gaļ a tika cepta uz grī das lejā , lai gan telpa aprī kota ar tvaika nosū cē ju, mums bija visa smaka. Bet tas tieš ā m netraucē ja, viņ š ā tri aizgā ja.
Viesnī ca atrodas uz galvenā ceļ a, trokš ņ aina. Jū s ē dat nelielā pagalmā , kas klā ts ar efejas, bet troksnis no automaš ī nā m ir mež onī gs. Miegs netraucē , tk. lieliska stikla pakete un ž alū zijas. Gaisa kondicionieris darbojā s labi, nekā du sū dzī bu. Personā ls pieklā jī gs, saprot krievu valodu.
Ja, izejot no viesnī cas, nogriež aties pa labi, tad pē c 2 minū tē m redzē siet lielu veikalu, kur varē siet nopirkt kā du uzkodu, un vē l mazliet tā lā k un mazliet tā lā k no ceļ a - liels lielveikals, viss ir.
Pareizticī gie ir vē rts doties uz 2. tū ri 1. (Vasilija Ostrož ska klosteris un Cetinska Sv. Pē tera no Cetinska klosteris ar Jā ņ a Kristī tā ja labo roku).
Blakus ir Budva, pilsē tiņ a maza, viss ir pastaigas attā lumā . TAX FREE ir spē kā , bet viltī gi)) 19% jums tiks atgriezti, ja atgriezī sities tajā paš ā veikalā pusgada laikā . Un 16% tiks atgriezti kartē , kas arī nav slikti.
BEACH - pā rsvarā ar vietē jiem serbiem un serbiem no Serbijas, daudziem krieviem, daudz mazā k no Ukrainas. Daudz mazu bē rnu. 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs maksā no 5 lī dz 10 eiro. Plastmasa ir lē tā ka, salmi ir dā rgā ki, un jo tā lā k no ū dens, jo dā rgā ka (salmu lietussargi maksā tā lā k).
Man patika valsts, visi ir laimī gi.
аватар irino
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms pā ris dienā m atgriezā mies no Melnkalnes. Mē s dzī vojā m villā "Anita" Beč ič os. Izrā dī jā s, ka viesnī ca tika izvē lē ta spontā ni, un atsauksmes tika lasī tas pē c apstiprinā juma nā kš anas))) Varat iedomā ties mū su vieglo š oku no lasī tā. … Tomēr ▾ Pirms pā ris dienā m atgriezā mies no Melnkalnes. Mē s dzī vojā m villā "Anita" Beč ič os. Izrā dī jā s, ka viesnī ca tika izvē lē ta spontā ni, un atsauksmes tika lasī tas pē c apstiprinā juma nā kš anas))) Varat iedomā ties mū su vieglo š oku no lasī tā...
Tā pē c es rakstu atspē kojumu) Cilvē ki, ne viss ir tik biedē još i! Galvenā problē ma 1 - troksnis. Jā , zem logiem ir ceļ š , bet mē s kaut kā ā tri pieradā m. Gulē ja ar aizvē rtā m durvī m un gaisa kondicionē tā ju). Bet - paš i mū su "kulturā lie atpū tnieki" taisa lielā ku troksni. Grī das viesnī cā ir flī zē tas. Virs mums lī dz 2 naktī kā ds klikš ķ inā ja ar matu sprā dzē m, grabē ja krē slus un skaļ i runā ja. Tā pē c, ja jums ir bē rni, jums bū s jā runā ar kaimiņ iem).
Un tā - telpas ir tī ras, uzkoptas katru dienu. Dvieļ i (2 katrs) tiek mainī ti katru dienu. Labs jauns TV, normā la santehnika, ledusskapis, kondicionieris. Visu diennakti karsts ū dens.
Ļ oti labs viesnī cas personā ls. Ī paš i meitenes kafejnī cā - Andž elī na un mū su mī ļ ā kā Daš enka. Pieklā jī gs, jautrs, vienmē r gatavs palī dzē t. Par ko viņ iem ī paš s paldies)))
Vē l viens trū kums ir Wi-Fi trū kums telpā s. Kopumā viss ir labi! Visas pieturas atrodas netā lu, pludmale atrodas pā ri ceļ am, veikali un tirgi atrodas netā lu. Lī dz Budvai - 30 minū tes gar pludmali, lī dz Rafailovici - vē l tuvā k.
Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар osanna3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
+ Tī ra telpa; draudzī gs personā ls; netā lu no veikaliem un tū risma aģ enta; pā ris minū š u gā jiens lī dz autobusa pieturai; Vai brokastis ir iekļ autas; dvieļ u maiņ a un telpu uzkopš ana _katru_ dienu; ir fē ns, lifts, ledusskapis. … Tomēr ▾ + Tī ra telpa;
draudzī gs personā ls;
netā lu no veikaliem un tū risma aģ enta;
pā ris minū š u gā jiens lī dz autobusa pieturai;
Vai brokastis ir iekļ autas;
dvieļ u maiņ a un telpu uzkopš ana _katru_ dienu;
ir fē ns, lifts, ledusskapis.

- Sē nī te vannas istabā;
karstā ū dens trū kums pirms brokastī m (no rī ta tas ir jā dara
mazgā t aukstā ū denī )
36. istabā wi-fi praktiski neķ eras;
aizņ emta š oseja zem logiem - ļ oti trokš ņ aina;
ilgi stopē t lī dz tuvā kajai pā rejai;
no traukiem 2 krū zes, 2 glā zes, cezve un tē jkanna ar lī dzekli pret
mē rogs iekš ā;
nav iespē ju slapju lietu ž ā vē š anai;
brokastis ir ļ oti skumjas.

Rezumē jot, nā kamreiz gribē tos pie Anitas nepalikt. Lielā kais trū kums ir trase zem logiem.

Par paš u Melnkalni tikai pozitī vi iespaidi. Skaistā kā daba, vecpilsē tas un tī rā kā s pludmales Sveti Stefanā , Kamenovo un apmē ram. Svē tais Nikolajs. Paņ emiet masku un kameru zemū dens fotografē š anai.
Raidī juma vadī tā js Prometeus (Ziņ u ceļ ojumi). Pā rstā ve Elena, kuru satikā m otrajā dienā , ir neadekvā ta persona. Viņ a ne tikai nokavē ja 20 minū tes uz tikš anos, bet arī bija rupja, kad saprata, ka mē s no viņ as neņ emsim ekskursijas.
аватар Evgeniy_3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu patiesī bā Anita 3 zvaigznes. Pastā stī š u tikai par viesnī cu: Dzī vojā m treš ajā stā vā.35. istabiņ ā , istabiņ a tī ra, dvieļ i tika mainī ti katru rī tu, mini ledusskapis, fē ns, TV, kondicionieris, tē jkanna. … Tomēr ▾ Nu patiesī bā Anita 3 zvaigznes.
Pastā stī š u tikai par viesnī cu: Dzī vojā m treš ajā stā vā.35. istabiņ ā , istabiņ a tī ra, dvieļ i tika mainī ti katru rī tu, mini ledusskapis, fē ns, TV, kondicionieris, tē jkanna. Pietrū ka mikroviļ ņ u krā sns un virtuves piederumu, bet, ja ir vē lē š anā s, tos var paņ emt kafejnī cā pirmajā stā vā . Kondicionieris nekad neieslē dzā s, naktī bija auksts. Plā ksne arī netika izmantota. Runā jot par ceļ u pie viesnī cas, jā , ar atvē rtā m durvī m tas ir nedaudz trokš ņ ains, bet kā jau ikvienam, tas mani netraucē ja. Tikai brokastis nebija spē cī gas, pā ris varianti: 1. olu kultenis, maize, sviests, ievā rī jums un tē ja vai piens pē c izvē les. 2. Desiņ as "divu" maize utt. 3. Donuts. 4. Pitsa, bet ne tad, kad bija par maz. 5. pastē te - neesmu mē ģ inā jis.
Lī dz jū rai 5min. staigā t.
Lī dz mini tirgus "Megamarket" ir arī.5 minū tes. Viņ i paņ ē ma steikus un tirgus malā grilē tos bez maksas visiem.
Man patika atpū ta Melnkalnē , viesnī ca 3 zvaigž ņ u lī menī , iesaku apmeklē t! ! !
аватар veremeeva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko esam atgriezuš ies no pasakainā s Melnkalnes un jau domā jam par jaunu ceļ ojumu nā kamgad. Viesnī ca ir lieliska! Tī rī ba - perfekta, draudzī gs personā ls, kā rtī gs ē diens. Blakus visa infrastruktū ra (autobusu pieturas, veikali, kafejnī cas, krastmala vakara pastaigā m). … Tomēr ▾ Tikko esam atgriezuš ies no pasakainā s Melnkalnes un jau domā jam par jaunu ceļ ojumu nā kamgad. Viesnī ca ir lieliska! Tī rī ba - perfekta, draudzī gs personā ls, kā rtī gs ē diens. Blakus visa infrastruktū ra (autobusu pieturas, veikali, kafejnī cas, krastmala vakara pastaigā m). Lī dz Budvas centram Stary Grad - 10 minū tes. Pavisam tuvu ir skaista pludmale.
Par Melnkalni var runā t tikai dzejoļ os un dziedā t dziesmas par to. Pasakaini skaista valsts. Skaista visā s savā s izpausmē s. Ļ oti patika cilvē ki - atvē rti, laipni, sabiedriski, savu dzimteni mī loš i. Es lasī ju daudz "pasaciņ as" par leģ endā ro melnkalnieš u "slinkumu". Es gribu teikt tikai vienu: ja "strā dī gie" ukraiņ i un krievi bū tu tikpat "slinki", viņ i nedzī votu tik zemiskā atkritumu izgā ztuvē
аватар elena.ufb
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties viesnī cā.2012. gada augustā , viss ir brī niš ķ ī gi. Vietnē s teikts, ka viesnī cā ir 25 numuri, bet tas tā nav. Mē s dzī vojā m 45.4 stā vā . 5 ir SPA. Divas vannas, dž akuzi, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi uz jumta. … Tomēr ▾ Atpū ties viesnī cā.2012. gada augustā , viss ir brī niš ķ ī gi. Vietnē s teikts, ka viesnī cā ir 25 numuri, bet tas tā nav. Mē s dzī vojā m 45.4 stā vā . 5 ir SPA. Divas vannas, dž akuzi, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi uz jumta. Viss ir skaisti un bez maksas jebkurā laikā . Vienī gais viesnī cas mī nuss ir ceļ š .
Крыша отеля СПА Общий вид отеля
аватар Vyacheslav_L
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vakar atgriezā mies no atvaļ inā juma Melnkalnē , un iespaidi par valsti ir vispozitī vā kie. Pati viesnī ca (Villa Anita) nedaudz sabojā ja mū su brī vdienas. tas atrodas tieš i blakus intensī vam ceļ am, kur dienu un nakti ir nepā rtraukta satiksmes plū sma (izplū des gā zes un troksnis). … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no atvaļ inā juma Melnkalnē , un iespaidi par valsti ir vispozitī vā kie. Pati viesnī ca (Villa Anita) nedaudz sabojā ja mū su brī vdienas. tas atrodas tieš i blakus intensī vam ceļ am, kur dienu un nakti ir nepā rtraukta satiksmes plū sma (izplū des gā zes un troksnis). Veļ a netika mainī ta reizi nedē ļ ā , un dvieļ i - katru otro reizi, ar atgā dinā jumu no mū su puses. Brokastis - uz "3-" (zā ļ u uzlē jums vai piens, olu kultenis vai desiņ as, vai vā rī tas olas - pē c izvē les. Bez piedevā m : )
Bet, ja jū s tam nepievē rš at uzmanī bu, tad viss ir kā rtī bā : draudzī gi cilvē ki (bez rupjī bā m, smaidu un labas gribas), brī niš ķ ī ga jū ra, satriecoš a daba kalnos, dzidrs ū dens un garš ī gi ē dieni daudzā s kafejnī cā s gar piekrasti. Visu š o krā š ņ umu nedaudz sabojā ar mazliet nesakopto pludmali un dā rgiem sauļ oš anā s krē sliem ar saulessargiem (8 eiro komplekts diviem, priecī gi asi oļ i, ļ oti skaļ a mū zika un biež i vien vietē ja, ne katrai ausij patī kama)
Отель у самой дороги, причем все окна выходят именно на нее.
аватар Betty
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies 2008. gada augustā . Viesnī ca jauna, tī ra, ē diens labs, tī ra un maina dvieļ us katru dienu. Tas atrodas netā lu no rosī gas š osejas, bet ar aizvē rtā m durvī m uz balkona troksnis ir gandrī z nedzirdams. Numuri ir mazi, bet diezgan ē rti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2008. gada augustā . Viesnī ca jauna, tī ra, ē diens labs, tī ra un maina dvieļ us katru dienu. Tas atrodas netā lu no rosī gas š osejas, bet ar aizvē rtā m durvī m uz balkona troksnis ir gandrī z nedzirdams. Numuri ir mazi, bet diezgan ē rti. Pastaigas lī dz jū rai nav tā lu, pa ceļ am lielveikals un aptieka. Automaš ī nā m ir autostā vvieta, tač u par to ir jā maksā . Jū ra ir absolū ti pā rsteidzoš a! Un no valsts, vispā r, tikai labā kie iespaidi! Par samaksā to naudu saņ ē mā m to, ko gaidī jā m.


iemiesojums klepikovskaya.e
Kādas ir telpas un to izmaksas?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums zargana.tatyana
brīvdienu apskati
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Anita расположен в 2 км от центра Будвы, всего в нескольких шагах от пляжа. Построен в 2006 году. Отель Anita расположен в 80 метрах от остановки общественного автобуса и в 3 км от центрального автобусного вокзала. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Тиват - 23 км. Аэропорт Подгорица - 61 км. Железнодорожная станция в Подгорице - 66 км. Автовокзал Будвы - 3 км.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан под навесом из виноградной лозы, 60 мест, работает с 7 до 22 часов. Гараж на цокольном этаже. Летняя терраса, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Спа-центр на верхнем этаже.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 25 номеров-студио, расположены в 4-этажном здании отеля.

Istabās

Отель Anita предлагает номера-студио с балконом, гостиным уголком и телевизором с плоским экраном, транслирующим спутниковые каналы. В каждом номере имеется оборудованная кухня и ванная комната с душем, феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Jadranski put bb, Bečići, 85316 Будва, Черногория
Tālruņi: +382 33 474 070

Прием: +382 33 471 777
Факс: +382 33 471 777
Tīmekļa vietne: Anita Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.