Slikta viesnīca

Rakstīts: 25 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 17 — 24 jūlijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Nā ca no atvaļ inā juma no Melnkalnes. Viņ a dzī voja viesnī cā viena. Ē dinā š ana (brokastis un ballī tes).
Pirmais nepatī kamais iespaids iekā rtojoties. Atbrauca 13-30, vestibilā pateica, lai jā gaida lī dz 14 gadiem. Netika piedā vā ts ne ū dens, ne tualete. Pienā ca reģ istrē ties vī rietis, kurš runā ja melnkalniski (vai serbiski), viņ i pā rtrauca mani reģ istrē t un pā rgā ja uz vī rieti. ES gaidu. Beidzot tiku reģ istrē ts, 15 minū tes meklē ju istabas atslē gu.
Numurs 3. stā vā . Visi balkoni ir vē rsti uz ceļ u (marš rutu). Maš ī nu plū sma nerimst visu diennakti. Pat priekš ā viesnī cas kanalizā cijas lū ka un gandrī z visas maš ī nas to aizcirta. Nav iespē jams sē dē t uz balkona. Arī gaisa kondicionieris ir skaļ š . Istabā virtuves skapim norautas durvis. Skapī ar sasprindzinā jumu atveras durvis. Dvē selē kaut kā di nagi izlī duš i (arī kaut kas norauts). Lī dz jū rai nav tik tā lu, bet jā š ķ ē rso ceļ š pa tiltu (ir daž i pakā pieni).

Ē diens. Nabaga, nav garš ī ga. Pirmā s 2 dienas vē l bija pieļ aujamas.
3. dienā - desiņ as un konservē ta vistas pastē te. Sajauc sieru, kausē to sieru. 4. vakariņ as dienā - tomā tu salā ti, tomā tu zupa, sautē jums viens tomā ts un 2 gaļ as gabali, gabaliņ š arbū za. Pē c 6 stundā m man ir saindē š anā s ar pā rtiku. Kas bija blakus ē st, neteikš u, vairs negā ja. Viņ a pastā stī ja administratorei par saindē š anos, tač u viņ i zina, ka tie bija sliktie tomā ti. Visi. Nekā das palī dzī bas, neviens neprasī ja. 2 dienas neviens negā ja augš ā istabā , lai redzē tu, vai esmu dzī va. Administratori, oficiantes (visas tur uzstā jas) stulbi "iekļ auts" nesaprot. Bija nepieņ emti iespaidi, zaudē ta veselī ba. Melnkalne ir skaista valsts, laba daba, ir ko redzē t. Paspē ju aizbraukt 2 ekskursijā s. Paņ emiet villu (tā lā k no ceļ a) un ē diet paš i.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu