Aleksandra T 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Villa Aleksandra atrodas Rafailoviči. No logiem paveras skats uz jūru. Atvērts 2003. gadā. Tas sastāv no galvenās trīsstāvu ēkas un papildu ēkām. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Katerina_
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru devā mies uz Melnkalni. Izvē lē jā mies Rafailovici kū rortu, privā to villu Alexandra T. Man viss ļ oti patika, pati saimniece ir austriete (Austrijā bija savs restorā nu bizness), viņ a pā rcē lā s uz Melnkalni un atvē ra savu villu! Viņ a ļ oti uzmanī gi izturas pret ciemiņ iem, pati gatavo! Villa ir ļ oti labi uzturē ta, istabas lielas, tī ras un gaiš as! ! Ē diens ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs)). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies uz Melnkalni. Izvē lē jā mies Rafailovici kū rortu, privā to villu Alexandra T. Man viss ļ oti patika, pati saimniece ir austriete (Austrijā bija savs restorā nu bizness), viņ a pā rcē lā s uz Melnkalni un atvē ra savu villu! Viņ a ļ oti uzmanī gi izturas pret ciemiņ iem, pati gatavo! Villa ir ļ oti labi uzturē ta, istabas lielas, tī ras un gaiš as! ! Ē diens ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs)). Viss villas personā ls ir ļ oti draudzī gs! !
Bijā m gandarī ti, ka izvē lē jā mies brī vdienu Rafailovič i! Pludmales ir tī ras, daudz veikalu, cilvē ki neskraida š urpu turpu, nav trokš ņ aina naktī ! Š eit atrodas slavenā kais restorā ns "Trī s zvejnieki".
Lī dz jū rai nav tā lu, kā di 100-200 metri, bet nedaudz tā lā k ir brī niš ķ ī ga Kamenovo pludmale (ejiet cauri tuneli) tas aizņ em ilgā ku laiku (ejiet apmē ram 500 m), bet tas ir tā vē rts! ! ! Katru dienu tu ej un apbrī no dabu, zaļ umus, akmeņ us!
Kopumā pā rē jais izrā dī jā s tas, kas mums vajadzī gs ! ! ! Gribu tur aizbraukt vē lreiz! ! ! : )
Вход в туннель на пляж Каменово вид на бухту Каньон реки Тара Читый и современный сан узел Балкончик Скалы в воде . Красотища, там водятся крабы Вид из окна Мини кухня (все работает)


iemiesojums gonakon
Ja jūs lidojat no Borispiļas ar lietussargu, kā jūs to ievietojat bagāžā?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums Katerina_
Mēs vēlamies augustā ar vīru doties uz šo villu, cik tālu ir pludmale? Vai ir labas telpas?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла Aleksandra расположена в деревне Рафаиловичи. Из окон открывается вид на море. Открыта в 2003 году. Состоит из главного трехэтажного здания и дополнительных корпусов. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В курортном поселке Рафаиловичи, в 3 км от Будвы и в 23 км от аэропорта Тивата.
Pludmales apraksts Общественный, в 120 м. Пляж Рафаиловичи протяженностью около 2 км находится в небольшой бухте на берегу одноименного курортного поселка по соседству с Бечичи.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Хранение багажа, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Всего 11 номеров.

Istabās

фен, кухня, микроволновая печь, индивидуальный кондиционер, чайник, Wi-Fi (бесплатно), cейф, балкон, уборка номера (ежедневно), смена постельного белья (1 раз в неделю), смена полотенец (ежедневно), холодильник, утюг, гладильная доска (по запросу).

Adrese 17 Turistička ulica, Rafailovići, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.