Tildi Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 9.410
№1 viesnīcas reitingā Agadira
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no Agadiras centra un 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Uzcelta 2009. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар OksanaMir
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar asarā m acī s š ķ ī rā mies no personā la, pametot Tildi - tur jutā mies tik labi, mierī gi, omulī gi, ē rti un tik skaistuma un rū pju ieskauti, ka nemaz negribē jā m doties prom. Mē s iemī lē jā mies Marokā , okeā nā , mū su jaukajā viesnī cā un laipnajos cilvē kos, kuriem rū p mū su atvaļ inā jums - paldies! Mē s noteikti atgriezī simies vē l un vē l! ! !. … Tomēr ▾ Ar asarā m acī s š ķ ī rā mies no personā la, pametot Tildi - tur jutā mies tik labi, mierī gi, omulī gi, ē rti un tik skaistuma un rū pju ieskauti, ka nemaz negribē jā m doties prom. Mē s iemī lē jā mies Marokā , okeā nā , mū su jaukajā viesnī cā un laipnajos cilvē kos, kuriem rū p mū su atvaļ inā jums - paldies! Mē s noteikti atgriezī simies vē l un vē l! ! !
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mī lī gs, ē rts, mā jī gs, skaists, garš ī gs un viesmī lī gs - mū su Tildy viesnī ca izrā dī jā s Atlantijas okeā na piekrastē ! Tikai piecu minū š u patī kama gā jiena attā lumā no okeā na, … Tomēr ▾ Mī lī gs, ē rts, mā jī gs, skaists, garš ī gs un viesmī lī gs - mū su Tildy viesnī ca izrā dī jā s Atlantijas okeā na piekrastē ! Tikai piecu minū š u patī kama gā jiena attā lumā no okeā na, daž u minū š u attā lumā no zoodā rza, un daudzā m garš ī gā m kafejnī cā m un interesantiem veikaliem - lieliska atraš anā s vieta - viss ir tuvu! Mē s, ja Marokā , tad ar prieku atkal Tildī !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Nastya_Zay
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tildi atrodas lieliskā vietā.5 minū š u gā jiena attā lumā no restorā niem/kafejnī cā m un pludmales. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Istabas ir ļ oti tī ras. Patiesī bā viss, kas jums nepiecieš ams aizraujoš ā ceļ ojumā . … Tomēr ▾ Tildi atrodas lieliskā vietā.5 minū š u gā jiena attā lumā no restorā niem/kafejnī cā m un pludmales. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Istabas ir ļ oti tī ras. Patiesī bā viss, kas jums nepiecieš ams aizraujoš ā ceļ ojumā . Un Maroka ir apburoš a zeme, iesaku visiem apmeklē t un labā k palikt Tildi!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti sirsnī gi un sirsnī gi mū s sagaidī ja Tildī un parū pē jā s par mums kā gaidī tiem ciemiņ iem - tas ir ļ oti jauki! Ē diens bija ļ oti garš ī gs, istabā s, viesnī cā un teritorijā - vienmē r tī … Tomēr ▾ Ļ oti sirsnī gi un sirsnī gi mū s sagaidī ja Tildī un parū pē jā s par mums kā gaidī tiem ciemiņ iem - tas ir ļ oti jauki! Ē diens bija ļ oti garš ī gs, istabā s, viesnī cā un teritorijā - vienmē r tī rs un kā rtī gs - priecē aci! Turklā t ē rtā atraš anā s vieta un zemā cena padara Tildi par lielisku iespē ju dzī voš anai Marokā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Papildus zemajai cenai liels Tildi pluss ir atraš anā s vieta - pilsē tas centrā , viss ir blakus - zoodā rzs, neskaitā mas kafejnī cas. Lī dz okeā nam 5 minū tes nesteidzī gā tempā , lejā no kalna. Viesnī ca ir maza, bet ļ oti ē rta. … Tomēr ▾ Papildus zemajai cenai liels Tildi pluss ir atraš anā s vieta - pilsē tas centrā , viss ir blakus - zoodā rzs, neskaitā mas kafejnī cas. Lī dz okeā nam 5 minū tes nesteidzī gā tempā , lejā no kalna. Viesnī ca ir maza, bet ļ oti ē rta. Vē l viens pluss ir draudzī gais un izpalī dzī gais personā ls. Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika, tā pat kā pati valsts. Vī rs teica, ka brauksim tur vē l un tas bija Tildī !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Veronika__
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
TILDI ir neliela, bet ļ oti mā jī ga viesnī ca, ar nelielu, bet ļ oti sakoptu teritoriju. Zā le nopļ auta, ziedi zied, baseins tī rs. Krievu bija ļ oti maz, nebija krieviski runā još u darbinieku. Bet personā la attieksme ļ oti draudzī ga, visi draudzī gi. … Tomēr ▾ TILDI ir neliela, bet ļ oti mā jī ga viesnī ca, ar nelielu, bet ļ oti sakoptu teritoriju. Zā le nopļ auta, ziedi zied, baseins tī rs. Krievu bija ļ oti maz, nebija krieviski runā još u darbinieku. Bet personā la attieksme ļ oti draudzī ga, visi draudzī gi. Ikdienā iztī rī ti un mainī ti dvieļ i, arī izrotā ta istaba ar ziediem - tik jauki). Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā mā jī gajā viesnī cā nā kamajā Marokas ceļ ojumā !
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maroka nav pasī vā s atpū tas un "viss iekļ auts" cienī tā ju valsts. Var nā kt ar bē rniem, gar pludmali, ī paš i vakaros, daudz izklaides bē rniem. Vispā r, ja neesi garlaicī gs un neizvē lī gs, patī k daudz ceļ ot, iepazī t jaunas valstis, iepazī ties ar daž ā dā m kultū rā m un tradī cijā m, noteikti apmeklē Maroku! Mā jī ga TILDI ir lieliska iespē ja nakš ņ oš anai Marokā nepretencioziem atpū tniekiem. … Tomēr ▾ Maroka nav pasī vā s atpū tas un "viss iekļ auts" cienī tā ju valsts. Var nā kt ar bē rniem, gar pludmali, ī paš i vakaros, daudz izklaides bē rniem. Vispā r, ja neesi garlaicī gs un neizvē lī gs, patī k daudz ceļ ot, iepazī t jaunas valstis, iepazī ties ar daž ā dā m kultū rā m un tradī cijā m, noteikti apmeklē Maroku! Mā jī ga TILDI ir lieliska iespē ja nakš ņ oš anai Marokā nepretencioziem atpū tniekiem. Mums ļ oti patika cenas un kvalitā tes attiecī ba!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в пределах пешей досягаемости от центра Агадира и в 5 минутах ходьбы от пляжа. Построен в 2009 году. Состоит из одного 4-этажного здания.

Atrašanās vieta Отел расположен в самом центре Агадира в 400 метрах от административного центра города, в 25,8 км от аэропорта Аль Массира (г. Агадир).
Pludmales apraksts Пляж в 300 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), улуги по глажению одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), сейф на ресепшн (платно), сувенирный магазин, 1 конференц-зал (до 75 персон), 2 ресторана, 2 бара, 1 открытый бассейн. В отеле возможно размещение с домашними животными (до 4 кг, по запросу, платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в общем бассейне, развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Шахматы (бесплатно), дартс (бесплатно), развлекательные программы (бесплатно), массаж (платно), гольф и верховая езда (за пределами отеля — платно).
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 116 номеров.

Istabās

Ванна/душ, фен, кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар (платно), сейф (платно), Wi-Fi (бесплатно), балкон/терраса.

Adrese Rue Hubert Giraud Agadir Morocco, 80 000 Agadir, Morocco
Tālruņi: Tel: +212 528 82 59 98 Fax: +212 528 82 59 23
Tīmekļa vietne: Tildi Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).