Imperial Hotel & Restaurant 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.210
№1 viesnīcas reitingā Viļņa
9.4 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.6 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Jaunā klasiskā stila viesnīca Ramada tika atvērta 2005. gada septembrī un atrodas pašā vecpilsētas sirdī Subachus ielā, no kuras paveras skats uz Rītausmas vārtiem un Rātslaukumu. Viesnīcas piedāvātie pakalpojumi atbilst visiem starptautiskajiem standartiem. No viesnīcas logiem paveras skats uz dakstiņu jumtiem, baznīcu un baznīcu kupoliem, senajām ieliņām Rītausmas vārti. No viesnīcas varat ērti aiziet līdz pazīstamajām Viļņas apskates vietām - Svētajiem vārtiem, rātsnamam, katedrālei, Sv.Vairāk →
аватар Sheridance
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c ē rtā s atraš anā s vietas. Nekļ ū dieties! Bija ļ oti ē rti pastaigā ties pa pilsē tu, viss ir tuvu. Iekā rtojā s ā tri, istabiņ a 2 stā vā , skats no istabas bija brī niš ķ ī gs - vecais centrs. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c ē rtā s atraš anā s vietas. Nekļ ū dieties! Bija ļ oti ē rti pastaigā ties pa pilsē tu, viss ir tuvu.
Iekā rtojā s ā tri, istabiņ a 2 stā vā , skats no istabas bija brī niš ķ ī gs - vecais centrs. Lai kā man nepatī k klasiskais interjers, bet š ajā viesnī cā es pirmo reizi sapratu, kas ir kompetents dizains. Viss tika izvē lē ts ar garš u un vieglu š iku. istaba izrā dī jā s ne tikai skaista, bet arī funkcionā la: skapis ar pakaramiem, gludinā mais dē lis, gludeklis, fē ns vannas istabā , kafijas automā ts, minibā rs un modinā tā js.
Brokastis pā rsteidz ne tik daudz ar sortimentu, cik ar kvalitā ti. Ī paš i atceros: sarkanā s zivis, Caprese salā tus, mā jas cepumus, bulciņ as un maizi, Actimel, augļ us (proti: ananā sus, melones, mellenes), kā arī svaigi spiestu apelsī nu sulu un gardo kapuč ī no.
Sestdien mums brokastī s piedā vā ja š ampanieti. Pē c manas vienoš anā s ar precizē jumu "tikai nedaudz" man atnesa pusglā zi, kā prasī ju. Brokastu gaisotne bija neticami svinī ga, it kā tas nemaz nebū tu rī ts. Daž i viesi uz brokastī m ieradā s gandrī z vakarkleitā s un kurpē s (un ā rā bija kā di +5 grā di).
Mē s devā mies uz bā ru no viesnī cas - tur ir tikai brī vdiena vakarā : skaļ a mū zika, visi dzer, cenas apmē ram tā das paš as kā citos bā ros.
Reiz mē s pusdienojā m restorā nā no viesnī cas - tas vienkā rš i nav slavē jams: apkalpoš ana, ē dienu garš a, svinī guma atmosfē ra.
ATZINUMI:
Viesnī ca ir ļ oti skaista un ē rta, darbinieki mū s apkalpoja ik uz soļ a (daž kā rt jutā mies neē rti - mums tika pievē rsta tik liela uzmanī ba), lieliska atraš anā s vieta, ar labu restorā nu un bā ru.
Esmu bijis daudzā s vietā s un dzī vojis daž ā dā s viesnī cā s. Bet š o atceramies, jo pirmo reizi negribē jā m apskatī t pilsē tu, bet bija vē lme palikt istabā .
аватар 1broker
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uz ī su brī di piestā jā m Ramada Vilnius 5*. Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c labas atraš anā s vietas attiecī bā pret centru un vē stures pieminekļ iem, bezmaksas Wi-Fi, kā arī telpas iekš ē jā s pilnī bas. … Tomēr ▾ Uz ī su brī di piestā jā m Ramada Vilnius 5*. Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c labas atraš anā s vietas attiecī bā pret centru un vē stures pieminekļ iem, bezmaksas Wi-Fi, kā arī telpas iekš ē jā s pilnī bas. Izvē le izdarī ta par labu pazī stamajam viesnī cu tī klam Ramada. Iepriekš bijā m apmetuš ies š ī s ķ ē des viesnī cā Itā lijā , tā pē c par plā noto atvaļ inā jumu bijā m pilnī gi mierī gi. Diemž ē l izdarī jā m pā rsteidzī gus secinā jumus. Viesnī cas vadī ba nesniedz deklarē tā.5 zvaigž ņ u lī meņ a pakalpojumu. ! Jo ī paš i viņ š apsū dz savus viesus avā rijā s un zā dzī bā s. Uzturoties viesnī cā , mū s apsū dzē ja par to, ka esam salauzuš i viņ u antī ko dī vā nu, kurš , kā izrā dī jā s, jau tika remontē ts un izskatī jā s nobruž ā ts. Bet darbinieku nekaunī bas apogejs bija cita situā cija: ierodoties mū su č etru cilvē ku uzņ ē mumam kā ķ ī lu lū dza sniegt kredī tkarti, no kuras vadī ba pē c tam nelikumī gi veica operā ciju un atskaitī ja 1.000 rubļ u. . Uzzinā jā m par to uzreiz - SMS paziņ ojumu saņ ē mā m tikai š ķ ē rsojot robež u un, protams, atgriezties jau bija bezjē dzī gi, nolē mā m to sakā rtot mā jā s. Kad atgriezā mies mā jā s, no viesnī cas sā ka prasī t paskaidrojumus, ar kā dā m tiesī bā m naudu norakstī ja. . . izrā dī jā s, ka mē s viņ iem nekaunī gi nozagā m vai nu vā zi, vai š ķ ī vi, ko viņ i vē lā k neatrada mū su istabā , lai gan mē s skaidri atcerē jā mies, ka istabā nebija vā zes / š ķ ī vju, par kurā m viņ i sā ka stā stī t. Cilvē ki, iemā cieties strā dā t godī gi un iekā rtot viesus viesnī cā komfortablu, tad tū risti paš i atstā s jums pietiekamu dzeramnaudu, un jums nebū s jā ķ eras pie krā pnieciskiem darī jumiem! Mū su ieteikums tū ristiem, kuri gatavojas apmeklē t š o viesnī cu, ir lū gt numurā esoš o vē rtslietu inventarizā ciju pirms reģ istrē š anā s tajā .
аватар lalajann
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Mē s ar vī ru nolē mā m š ogad doties uz Lietuvu Jaungada brī vdienā s. Mē s esam š eit bijuš i daudzkā rt vasarā s - mums ļ oti patī k atpū ta Baltijas valstī s, proti, Viļ ņ ā - viss ir ļ oti mierī gs, skaists un galvenais kulturā ls. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s ar vī ru nolē mā m š ogad doties uz Lietuvu Jaungada brī vdienā s. Mē s esam š eit bijuš i daudzkā rt vasarā s - mums ļ oti patī k atpū ta Baltijas valstī s, proti, Viļ ņ ā - viss ir ļ oti mierī gs, skaists un galvenais kulturā ls.

Mē s palikā m veselu nedē ļ u Ramada viesnī cā . Viesnī ca izrā dī jā s vienkā rš i super - daudz augstā ka par mū su cerī bā m! Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m – to ieteica arī draugi, jo tā atrodas vecpilsē tā un ar kā jā m var aizstaigā t visus galvenos restorā niņ us un muzejus (tas ir tiem, kas vē las, lai viss bū tu pa rokai). Pasū tī jā m viņ iem Jaungada paku ar biļ etē m uz Filharmoniju. Istabas Es jums pastā stī š u par augstā ko kategoriju - greznī ba!

Pats ē rtā kais ir tas, ka Filharmonijas zā le atrodas tieš i iepretim viesnī cai, tā pē c mē s nezaudē jā m ne sekundi no dā rgā svē tku laika! 18.00 mū s un citus viesus aicinā ja uz viesnī cas vestibilu un apsveicā m ar gaidā majiem svē tkiem, bija uzkodas un š ampanietis!
mē s ar vī ru bijā m ļ oti apmierinā ti ar labo vakara sā kumu : ) Koncerts izdevā s izcils un, iedvesmojoties no Š trausa polkā m, pacilā tā noskaņ ojumā devā mies uz restorā nu Californija Gourmet tajā paš ā Ramadā . Par ē dienkarti nestā stī š u, bet teikš u, ka viss bija lieliski.

Turklā t Ziemassvē tkos viesnī cas administrā cija sarī koja veselu priekš nesumu ar dā vanā m no "Ziemassvē tku vecī š a": ) krievvalodī gajiem viesiem. Tā bija pā rsteidzoš a, ī sta animā cija bē rniem, un pats galvenais, viss ir bez maksas – tas bija pā rsteigums! Es gribu teikt, ka, ja vē laties iekļ ū t pasakā , noteikti izvē lieties Ramada.
аватар Voltazav
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss ir ideā li: ) Ī paš i dizains, gultas, matrač i un spilveni: ))) Ejot uz š ejieni vienmē r zinu, ka gulē š u lieliski: ) Brokastis garš ī gas: ) Konferenč u telpas ē rtas. Treniņ iem - iesaku 100%! … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir ideā li: ) Ī paš i dizains, gultas, matrač i un spilveni: ))) Ejot uz š ejieni vienmē r zinu, ka gulē š u lieliski: ) Brokastis garš ī gas: ) Konferenč u telpas ē rtas. Treniņ iem - iesaku 100%!
аватар Renatocka
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem, mani sauc Saš a, martā lidoju no kompā nijas uz Viļ ņ u uz vienu un pā ris dienas atpū tos - Ramada Vilnius hotel super - cena/kvalitā te, vē l izdevā s iepirkties kopā ar draugu apskatī ja Viļ ņ as apskates vietas. Es nezinā ju, ka Viļ ņ ā var pē rk VISU, un nenojauta, cik tas ir izdevī gi. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, mani sauc Saš a, martā lidoju no kompā nijas uz Viļ ņ u uz vienu un
pā ris dienas atpū tos - Ramada Vilnius hotel super - cena/kvalitā te, vē l izdevā s iepirkties
kopā ar draugu apskatī ja Viļ ņ as apskates vietas. Es nezinā ju, ka Viļ ņ ā var
pē rk VISU, un nenojauta, cik tas ir izdevī gi. Par atpirktajā m biļ etē m ar atlaidi.
Super viesnī ca, sauna, trenaž ieru zā le, lieliska virtuve, lielisks personā ls
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca "Ramada" pā rsteidza ar savu skaistumu un apkalpoš anas kultū ru. Un kā das brokastis. . . ! … Tomēr ▾ Viesnī ca "Ramada" pā rsteidza ar savu skaistumu un apkalpoš anas kultū ru. Un kā das brokastis. . . !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар verbor
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas atraš anā s vieta. Izvē le uz š o viesnī cu krita galvenokā rt atraš anā s vietas dē ļ . Un š ajā ziņ ā mū su cerī bas attaisnojā s. Dzī vot vē sturiskajā centrā ir vienkā rš i lieliski. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta. Izvē le uz š o viesnī cu krita galvenokā rt atraš anā s vietas dē ļ . Un š ajā ziņ ā mū su cerī bas attaisnojā s. Dzī vot vē sturiskajā centrā ir vienkā rš i lieliski. Viss ir blakus. Tikai baznī cas un pilis piecsimt metru rā diusā skaitī ja septiņ as. Un nedē ļ as uzturē š anā s laikā mums izdevā s apbraukt gandrī z visus tuvumā esoš os restorā nus, kafejnī cas un bā rus, un to ir daudz centrā .
Pē c ieraš anā s viesnī ca bija apmierinā ta ar vestibilu un gaiteņ u skaistumu un bagā tī bu. Visur paklā ji, gobelē ni, vā zes. Pirmajā stā vā ir kamī nzā le. Š ķ iet, ka atrodaties vecā ē kā , kas ir atjaunota pils stilā .
Istaba bija maza, bet diezgan ē rta. Pē c č etrvietī gā kupejas vilcienā Sanktpē terburga - Viļ ņ a un negulē tas nakts lī dzbraucē ju un paraž u dē ļ jutā mies kā cilvē ki. Bet tas bija tikai pirmais iespaids.
Skaņ as izolā cija. Kā vē lā k izrā dī jā s, neskatoties uz monumentā lo izskatu un apdares bagā tī bu, skaņ as izolā cija telpā s ir ļ oti slikta. Mū s ievietoja istabā treš ajā stā vā . Un virs mums atradā s konferenč u telpas virtuve. Un astoņ os no rī ta pavadoņ i mū s modinā ja ar trauku rū koņ u, atvē rta ū dens krā na troksni un papē ž u klabinā š anu. Un, kad kaimiņ i iebrauca blakus istabā , un troksnis tika pievienots, mū su pacietī ba beidzā s, un mē s lū dzā m nomainī t numuru. Numurs mums tika nomainī ts bez turpmā kas runas un pat ar sapratni un lī dzjū tī bu.
Istaba ceturtajā stā vā , kur mē s pā rvā cā mies, bija lielā ka, bet logi bija bē niņ os, un no tiem maz ko redzē ja, bet viss bija dzirdams gan uz ielas notiekoš ais, gan kaimiņ u darī š ana. Turklā t ventilā cija tualetē nepā rtraukti bija trokš ņ aina. Istaba bija pilnī bā piedū mota. Tabakas dū mi smirdē ja no visas gultas veļ as un dvieļ iem. Bet mē s to atklā jā m tikai tad, kad devā mies gulē t. Kopumā viņ i vē dinā ja, kā varē ja, un samierinā jā s, jo bija atlikuš as tikai divas naktis.
Mā jturī ba. Tā pat kā lielā kajā daļ ā Krievijas viesnī cu, arī viesnī cā "svarī gā kā s personas" ir istabenes. Viņ i ir visur. Ikreiz, kad iziesit no istabas vai atgriež aties istabā , jū s tos redzē sit vai dzirdē sit. Tie pastā vī gi pievē rsī s jū su uzmanī bu vai nu ar ratiņ iem, vai ar putekļ u sū cē ju. Un tomē r istabā s uz galda ir papī ra aploksne ar istabenes vā rdu. Kā mē s sapratā m, tas ir padoms. Un tas neskatoties uz to, ka mū su istabā grī da nekad netika izsū kta, un veļ a tika mainī ta ceturtajā dienā . Rave. Nu, kā pē c, kad jū s dzī vojat viesnī cā s Eiropā , pat trī s zvaigznes, jū s neredzat un nedzirdat darbiniekus. Un tajā paš ā laikā telpas ir tī ras, un tiek mainī ta gultas veļ a. Un kad viņ iem ir laiks to izdarī t?
Brokastis. Bufetē ir ļ oti laba ē dienu izvē le: siltie ē dieni, salā ti, augļ i un dzē rieni. Tas, vai š ie priekš meti bū s pieejami, ierodoties brokastī s, ir atkarī gs no tā , kurš personā ls dež urē s. Ja vienas no viesmī lē m dež ū ras laikā visi ē dieni, kas tiek piedā vā ti, vienmē r bija pieejami, tad, kad otra viesmī le dež urē ja, lielā kā daļ a ē dienu nebija. Nē , tie droš i vien bija, bet tie netika izpildī ti laikā . Pē c brī vdienā m brokastis bija lī dz 11.30, bet lī dz 10.00 kafijas termosos vairs nebija. Uz mū su jautā jumu viesmī le teica, ka kafija ir beigusies.
Vispā rē jais iespaids. Viesnī ca Ramada Viļ ņ ā nav č etrzvaigž ņ u. Jā , labi atrodas, skaisti gan ā rpusē , gan iekš ā . Tač u nav sajū tas, ka tu dzī vo č etrzvaigž ņ u Eiropas viesnī cā . Personā ls nav apmā cī ts. Kopumā ī paš niekiem ir pie kā strā dā t, jo ī paš i tā pē c, ka Lietuva tagad atrodas Š engenas zonā , un Eiropas tū rists ir pieradis pie pienā cī gas apkalpoš anas.
Boriss un Ļ ena
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī vo Ramada Vilnius kopš.2007. gada 29. decembra. lī dz 2008. gada 6. janvā rim Viesnī cas atraš anā s vieta. Izvē le uz š o viesnī cu krita galvenokā rt atraš anā s vietas dē ļ . Un š ajā ziņ ā mū su cerī bas attaisnojā s. … Tomēr ▾ Dzī vo Ramada Vilnius kopš.2007. gada 29. decembra. lī dz 2008. gada 6. janvā rim
Viesnī cas atraš anā s vieta. Izvē le uz š o viesnī cu krita galvenokā rt atraš anā s vietas dē ļ . Un š ajā ziņ ā mū su cerī bas attaisnojā s. Dzī vot vē sturiskajā centrā ir vienkā rš i lieliski. Viss ir blakus. Tikai baznī cas un pilis piecsimt metru rā diusā skaitī ja septiņ as. Un nedē ļ as uzturē š anā s laikā mums izdevā s apbraukt gandrī z visus tuvumā esoš os restorā nus, kafejnī cas un bā rus, un to ir daudz centrā .
Pē c ieraš anā s viesnī ca bija apmierinā ta ar vestibilu un gaiteņ u skaistumu un bagā tī bu. Visur paklā ji, gobelē ni, vā zes. Pirmajā stā vā ir kamī nzā le. Š ķ iet, ka atrodaties vecā ē kā , kas ir atjaunota pils stilā .
Istaba bija maza, bet diezgan ē rta. Pē c č etrvietī gā kupejas vilcienā Sanktpē terburga - Viļ ņ a un negulē tas nakts lī dzbraucē ju un paraž u dē ļ jutā mies kā cilvē ki. Bet tas bija tikai pirmais iespaids.
Skaņ as izolā cija. Kā vē lā k izrā dī jā s, neskatoties uz monumentā lo izskatu un apdares bagā tī bu, skaņ as izolā cija telpā s ir ļ oti slikta. Mū s ievietoja istabā treš ajā stā vā . Un virs mums atradā s konferenč u telpas virtuve. Un astoņ os no rī ta pavadoņ i mū s modinā ja ar trauku rū koņ u, atvē rta ū dens krā na troksni un papē ž u klabinā š anu. Un, kad kaimiņ i iebrauca blakus istabā , un troksnis tika pievienots, mū su pacietī ba beidzā s, un mē s lū dzā m nomainī t numuru. Numurs mums tika nomainī ts bez turpmā kas runas un pat ar sapratni un lī dzjū tī bu.
Istaba ceturtajā stā vā , kur mē s pā rvā cā mies, bija lielā ka, bet logi bija bē niņ os, un no tiem maz ko redzē ja, bet viss bija dzirdams gan uz ielas notiekoš ais, gan kaimiņ u darī š ana. Turklā t ventilā cija tualetē nepā rtraukti bija trokš ņ aina. Istaba bija pilnī bā piedū mota. Tabakas dū mi smirdē ja no visas gultas veļ as un dvieļ iem. Bet mē s to atklā jā m tikai tad, kad devā mies gulē t. Kopumā viņ i vē dinā ja, kā varē ja, un samierinā jā s, jo bija atlikuš as tikai divas naktis.
Mā jturī ba. Tā pat kā lielā kajā daļ ā Krievijas viesnī cu, arī viesnī cā "svarī gā kā s personas" ir istabenes. Viņ i ir visur. Ikreiz, kad iziesit no istabas vai atgriež aties istabā , jū s tos redzē sit vai dzirdē sit. Tie pastā vī gi pievē rsī s jū su uzmanī bu vai nu ar ratiņ iem, vai ar putekļ u sū cē ju. Un tomē r istabā s uz galda ir papī ra aploksne ar istabenes vā rdu. Kā mē s sapratā m, tas ir padoms. Un tas neskatoties uz to, ka mū su istabā grī da nekad netika izsū kta, un veļ a tika mainī ta ceturtajā dienā . Rave. Nu, kā pē c, kad jū s dzī vojat viesnī cā s Eiropā , pat trī s zvaigznes, jū s neredzat un nedzirdat darbiniekus. Un tajā paš ā laikā telpas ir tī ras, un tiek mainī ta gultas veļ a. Un kad viņ iem ir laiks to izdarī t?
Brokastis. Bufetē ir ļ oti laba ē dienu izvē le: siltie ē dieni, salā ti, augļ i un dzē rieni. Tas, vai š ie priekš meti bū s pieejami, ierodoties brokastī s, ir atkarī gs no tā , kurš personā ls dež urē s. Ja vienas no viesmī lē m dež ū ras laikā visi ē dieni, kas tiek piedā vā ti, vienmē r bija pieejami, tad, kad otra viesmī le dež urē ja, lielā kā daļ a ē dienu nebija. Nē , tie droš i vien bija, bet tie netika izpildī ti laikā . Pē c brī vdienā m brokastis bija lī dz 11.30, bet lī dz 10.00 kafijas termosos vairs nebija. Uz mū su jautā jumu viesmī le teica, ka kafija ir beigusies.
Vispā rē jais iespaids. Viesnī ca Ramada Viļ ņ ā nav č etrzvaigž ņ u. Jā , labi atrodas, skaisti gan ā rpusē , gan iekš ā . Tač u nav sajū tas, ka tu dzī vo č etrzvaigž ņ u Eiropas viesnī cā . Personā ls nav apmā cī ts. Kopumā ī paš niekiem ir pie kā strā dā t, jo ī paš i tā pē c, ka Lietuva tagad atrodas Š engenas zonā , un Eiropas tū rists ir pieradis pie pienā cī gas apkalpoš anas.
Boriss un Ļ ena
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m ar diviem bē rniem mansarda stā vā . Gaiteni skaisti, istabas stilī gas, provansas stila restorā ns. Bijā m pie draugiem, viņ iem arī patika. Man ir ar ko salī dzinā t, viesnī ca super. … Tomēr ▾ Dzī vojā m ar diviem bē rniem mansarda stā vā . Gaiteni skaisti, istabas stilī gas, provansas stila restorā ns. Bijā m pie draugiem, viņ iem arī patika. Man ir ar ko salī dzinā t, viesnī ca super.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Annas baznīca
Novērtējums 10.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Svēto Pētera un Pāvila baznīca
Novērtējums 9.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija
Vārti Asie vārti
Novērtējums 8.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Новая гостиница классического стиля Рамада открылась в сентябре 2005 года и расположен в самом центре старого города на улице Субачус, которая выходит к Воротам Зари и Ратушной площади. Предлагаемые гостиницей услуги соответствуют всем международным стандартам.

Из окон отеля открываются виды на черепичные крыши, купола церквей и костелов, на старинную улицу Ворота Зари. Из гостиницы легко добраться пешком до знакомых достопримечательностей Вильнюса – святых ворот, Ратуши, Кафедрального собора, костела Святого Казимира и др. Рядом находятся Национальная Филармония, дом Чюрлениса и Ворота зари.

Atrašanās vieta в центре Старого города, на улице Субачаус, которая выходит к Воротам Зари и Ратушной площади.
Viesnīcā

55 уютных комнат, 24-часовое обслуживание в номерах, Охраняемая автостоянка, оборудована системой видеонаблюдения, Сауна и джакузи (с 07.00 до 10.00 бесплатно), Установка дополнительных кроватей / детских кроваток (для детей до 10 лет - бесплатно), Бесплатный доступ к интернету и возможность воспользоваться компьютером, 2 конференц-зала, Номера для гостей с ограниченными физическими возможностями, Номера для гостей с аллергией, Номера для некурящих гостей, Комната для хранения багажа, Услуга утреннего подъема, Услуга прачечной, химчистки, глажения одежды, Лифт, Бесплатные карты, Безопасность гостей обеспечена системой видеонаблюдения

Telpu apraksts

В отеле 55 уютных номеров. Декор всех комнат выдержан в теплых тонах, они совершенно уникальны и роднят их лишь изысканность стиля и удобства. В гостинице есть номера для людей с ограниченными физическими возможностями, номера для некурящих, номер для гостей с аллергией.

Istabās

Ванна/душ, Кондиционер, Регулируемая тепло - вентиляционная система, Плазменный телевизор и DVD, Бесплатное многоканальное спутниковое телевидение, Индивидуальные сейфы для хранения вещей , Мини-бар, Кофе, чай, сахар, заменитель сахара, сливки пополняются в номерах ежедневно, Голосовая почта и телефон с прямым выходом на международную и междугороднюю линии, Радио, Утюг и гладильная доска, Зонт, Принадлежности для чистки обуви, Тапочки, Фен, Халат, Принадлежности для ванны (гель для душа, шампунь, кондиционер, лосьен для тела, шапочка для душа), Дополнительные полотенца, подушки, плед

Adrese Subačiaus Str. 2 Vilnius LT-01127
Tālruņi: Tel: +370 5 2553355 Fax: +370 5 2553311
Tīmekļa vietne: Imperial Hotel & Restaurant
FAQ