Radisson Blu Hotel Lietuva 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.010
№2 viesnīcas reitingā Viļņa
9.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Viļņas centrā, tikai 10 minūšu pastaigas attālumā no viduslaiku vecpilsētas. Radisson Blu Hotel Lietuva ir lielākā un augstākā viesnīca Viļņā (22 stāvi). Upe, uz kuras atrodas Viļņa, un vecpilsēta ir redzama no Skybar, kā arī no daudzu istabu balkoniem.Vairāk →
аватар Molena
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca ar labu skatu no balkona. Patī kams pā rsteigums bija tas, ka brokastis bija iekļ autas viesnī cas cenā . Jū s varat ieturē t pusdienas blakus esoš ajā restorā nā . Ir saunas un masā ž as pakalpojumi. Kas man ī sti nepatika bija ē diens, bet garš a un krā sa. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar labu skatu no balkona. Patī kams pā rsteigums bija tas, ka brokastis bija iekļ autas viesnī cas cenā . Jū s varat ieturē t pusdienas blakus esoš ajā restorā nā . Ir saunas un masā ž as pakalpojumi. Kas man ī sti nepatika bija ē diens, bet garš a un krā sa. . .
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiciens visiem ceļ ojumu cienī tā jiem no Viļ ņ as! ! ! Nedaudz atpū š oties starp ekskursijā m Lietuvā , vē los pastā stī t par saviem iespaidiem-))) Mē s ar vī ru plā nojā m romantisku ceļ ojumu, pamatojoties uz mū su ģ imenes budž etu. … Tomēr ▾ Sveiciens visiem ceļ ojumu cienī tā jiem no Viļ ņ as! ! !
Nedaudz atpū š oties starp ekskursijā m Lietuvā , vē los pastā stī t par saviem iespaidiem-)))
Mē s ar vī ru plā nojā m romantisku ceļ ojumu, pamatojoties uz mū su ģ imenes budž etu. Paskatī jos tū res uz Vī ni, Londonu, Amsterdamu un Prā gu, tā tad viss sā kot no 1000 eiro. . Re, nedaudz dā rgi!
Un ļ oti gribē jā s pavasarī uz pā ris dienā m tikt ā rā no mā jas. Nekad neesam bijuš i Baltijas valstī s un nolē mu, lai tā ir Lietuva. Saskaitot visus izdevumus kaudzē uz diviem, sanā ca 500 eiro - 2.000 rubļ u. Tas ir vilciens (kupejs) par 3400, un vī zas par 1500, un viesnī ca 65 eiro dienā par numuru (rezervē ts booking. com).
Izbraukš ana plkst. 19, plkst. 8 bija Viļ ņ ā . Taksometrs lī dz viesnī cai maksā ja 6 eiro.
Pirmais, ko pamana, nokļ ū stot Viļ ņ ā , ir tī rī ba, un no tā , iespē jams, pilsē tā parā dā s kaut kā da kundzī ba. Mū su rī cī bā bija pilnas 4 dienas.
Pē c atsauksmē m izvē lē jā mies viesnī cu Konstitū cijas ielā , 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas vecā s daļ as. Tā saucas Reval Hotel Lietuva 4 zvaigž ņ u Viesnī ca atrodas Viļ ņ as biznesa centrā , ļ oti augstos 22 stā vos, ar krā š ņ u skatu uz pilsē tu un paš ā Neris upes krastā . Varu droš i ieteikt. Ir internets, kā redzat. Brokastu bufete ir iekļ auta cenā . Recepcijas darbiniece krievu valodā iedeva pilsē tas karti ar apskates vietā m.
Jautā ja arī par ekskursijā m, mū s aizsū tī ja uz tū risma informā cijas centru pie Katedrā les. Pē c ceļ vež a tā du atradā m.
Un te bija pā rsteigums, kad viņ i uzzinā ja, ka krievu valodā nav ekskursiju - (((.
Viena pastaiga, kas ilgst divas stundas un maksā.20 eiro. Jā , un arī tad vienu vai divas reizes nedē ļ ā (sitī ts vē lreiz)
Visas ekskursijas ir angļ u valodā , aizbraukt uz Traķ iem, piemē ram, diviem mikroautobusā maksā.60 eiro. (angļ u valodā )
Plā nojā m apmeklē t gan Viļ ņ u, gan Traķ us, gan Kauņ u. Konkrē ti zinā jā m, ka brauksim ekskursijā s, citā di ceļ ojumam nav jē gas - ir tā da pieredze.
Prasī ja par personī go gidu, iedeva trī s istabiņ as, izrā dī jā s, ka visi bija zaaaany..... Nu blē ž i.
Mē s atgriezā mies viesnī cā un lū dzā m palī dzī bu atrast gidu. Jā , urrā , ir!
Gide ar auto, skaista sieviete vecumā no 40-45 gadiem. Par pilnu dienu 70 eiro diviem. Un vispā r, individuā la pieeja. (Par maš ī nu nemaksā ja papildus).
Un š eit sā kā s interesantā kais.
Izrā dā s, Viļ ņ ā ir 80 daž ā du konfesiju baznī cas. Tie ir katoļ i, pareizticī gie (18 baznī cas), vecticī bnieki, uniā ti, evaņ ģ ē liskie, ebreji, karaī mi utt.
Pati Viļ ņ a asociē jas ar tā diem vā rdiem kā Pē teris 1, Dostojevskis, Napoleons, Aleksandrs 1, Nikolajs 1, Č ukovskis, Ahmatova, Plisecka, Stendā ls, Kutuzovs, Stoļ ipins, Grigorijs Puš kins, Kač alovs, Stendā ls, Oginskis, neatceros visus. Mū su progresī va par visu 100 gide ar entuziasmu stā stī ja par š ī m personī bā m, inficē jot mū s ar savu entuziasmu. Mani pā rsteidza kristietī bas attī stī bas vē sture Lietuvā , tā saistā s ar daudziem traģ iskiem stā stiem. Lietuva bija pē dē jā Eiropas valsts, kas kļ uva kristī ga, tikai 14. gadsimta beigā s. Lī dz š im š ajā valstī pastā v pagā nu svē tki.
Neaprakstī š u tempļ u skaistumu, par Viļ ņ as apskates vietā m ir daudz rakstī ts internetā . Tas viss tieš ā m ir apskata vē rts. Katoļ u ordeņ u mū ki staigā pa pilsē tu, tē rpuš ies daž ā dā s sutanā s, gide stā stī ja un rā dī ja savus funkcionē još os klosterus. Interesanti bija klausī ties stā stu par baskā ju karmelī tu mū ķ enē m, kuras piekopj askē tisku dzī vesveidu, no š ejienes arī radies viņ u ordeņ a nosaukums. Dominikā ņ i, spā ņ u brā ļ a Dominika dibinā tais ordenis, sevi dē vē par "Jē zus Kristus miliciju".
Viļ ņ a ir arhitektū ras laikmetu savijums. Š eit un gotika, un renesanse, un baroks, un klasicisms. Skaistums ir neiedomā jams. Tempļ i atrodas viens no otra 20-30 metru attā lumā . Pilsē ta ir vienkā rš i piebā zta ar tiem. Jā , un mums paveicā s ar gidu, ā tri atradā m kopī gu vilni un steidzā mies -))
Mani š okē ja holokausta vē sture, kas tieš i skar Lietuvu un Latviju.
Un Lietuvā ir vairā k nekā.3000 ezeru.
Ir ozols, kas ir 2000 gadus vecs.
Eiropas ģ eogrā fiskais centrs atrodas 20 km attā lumā no Viļ ņ as.
Devā mies uz Eiropas parku, kur atrodas brī vdabas skulptū ru muzejs (100 gab. ), un lielā kā skulptū ra no televizoriem tika iekļ auta Ginesa rekordu grā matā .
Pusdienojā m nacionā lā s virtuves restorā nā ar viņ u vietē jo alu Dvaras. Brī niš ķ ī gi! ! Par pamatī gā m vakariņ ā m diviem maksā ja 15 eiro. Cenas, vai ne?
Lai gan mū su laipnais gids ieteica vakara programmu, mums nebija spē ka nekur doties.
Nā kamajā dienā devā mies uz Traķ u pilsē tu, vienu no pirmajā m senā s Lietuvas galvaspilsē tā m. 1341. -1342. gadā š eit dzī voja diž ais Lietuvas princis Keistuts. Dē la Vytauta valdī š anas laikā Traķ os tieš i ezera centrā tika uzcelta aizsardzī bas pils, ko sauc par Galvu. Š is ir slavenā kais senā s Lietuvas piemineklis un lielā kais Austrumeiropā , tas aizņ em divu hektā ru platī bu, kuru nekad nav iekarojuš i ienaidnieki (tolaik Teitoņ u ordenis). Pē c Vytauta nā ves pils kļ uva par cietumu aristokrā tiskas izcelsmes cilvē kiem. Tagad tur atrodas muzejs ar arheoloģ iskajiem atradumiem.
Uzņ ē ma virkni lielisku fotoattē lu.
Iepazinā mies ar Traķ u karaī mu kultū ru, pusdienojā m nacionā lajā karaī mu restorā nā . Garš ī gi -)). 10 eiro diviem ar nacionā lo augu tinktū ru 999 (tā ds ir nosaukums)
Vakarā devā mies iepirkties Viļ ņ as t/c "Akropolis" - centrā.100 000 kv. m. Pē c ceļ vež a teiktā , ir aptuveni 200 veikalu. Cenas krietni zemā kas kā pie mums, tas jau pē c maniem novē rojumiem. Ir arī ledus arē na, boulings, kinoteā tri, kazino, bā ri, restorā ni, kafejnī cas. Patē rē jā m trī s stundas, atgriezā mies ar taksi, samaksā jā m 3 eiro -))
Š odien mums treš ā diena Lietuvā , 12.00 izbraucam uz Kauņ as pilsē tu, kas ir aptuveni 100 km. Un vakarā ejam uz naktsklubu !! !
Bet š ī ir otrajā sē rijā , ceru, citā di visu aizmirsī š u-)))))
Visu to labā ko.
Jautā jiet - atbildē š u irina. alova@mail. ru
Irina.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Liels paldies par laipnī bu, ā tru apkalpoš anu un palī dzī bu problē mu risinā š anā Reģ istratū ras administratoriem. Man ļ oti patika apmeklē t Viļ ņ u un jū su viesnī cu. … Tomēr ▾ Liels paldies par laipnī bu, ā tru apkalpoš anu un palī dzī bu problē mu risinā š anā Reģ istratū ras administratoriem. Man ļ oti patika apmeklē t Viļ ņ u un jū su viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар SHIFTY2003
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es biju komandē jumā Viļ ņ ā un tradicionā li apmetos š ajā viesnī cā . Par pakalpojumu kvalitā ti, kā vienmē r, nav sū dzī bu. Personā ls ļ oti labi runā krieviski. Man paveicā s ar istabu - dabū ju milzī gu ar vannasistabu, tikai medusmē neš a suite : ). … Tomēr ▾ Es biju komandē jumā Viļ ņ ā un tradicionā li apmetos š ajā viesnī cā . Par pakalpojumu kvalitā ti, kā vienmē r, nav sū dzī bu. Personā ls ļ oti labi runā krieviski. Man paveicā s ar istabu - dabū ju milzī gu ar vannasistabu, tikai medusmē neš a suite : ). Numuri tiek uzkopti katru dienu, tiek mainī ti arī dvieļ i. Brokastis – bufete, liela pā rslu, omleš u, gaļ as, dā rzeņ u un augļ u izvē le (vienī gais mī nuss ir bezgarš ī gā kafija). Laba ģ eogrā fiskā atraš anā s vieta - lī dz vecpilsē tai 15 minū š u gā jiens. Skybar - jā redz! Bā rs atrodas viesnī cas 23. stā vā ar panorā mas logiem no grī das lī dz griestiem un elpu aizraujoš u skatu uz Viļ ņ u.
Вид из окна номера Номер Номер Традиционно хороший отель Номер
аватар julika56
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Tikko atgriezos no Lietuvas un ļ oti vē los padalī ties savos iespaidos. Es zinu, cik LĒ TĀ K vairā kas reizes nokļ ū t Viļ ņ ā!! ! Ceļ oju 200.26-29 marts ar vī ru divatā.3 dienas no piektdienas lī dz svē tdienai. Mē s iegā dā jā mies vī zu un apdroš inā š anu ceļ ojumu aģ entū rā - kopš š ī gada, kā izrā dī jā s, Lietuvā ir ievē rojami vienkā rš oti vī zu noteikumi, piemē ram, vī zu var iegū t internetā , bet es nezinu, kā tieš i. … Tomēr ▾ Labdien! Tikko atgriezos no Lietuvas un ļ oti vē los padalī ties savos iespaidos. Es zinu, cik LĒ TĀ K vairā kas reizes nokļ ū t Viļ ņ ā!! !
Ceļ oju 200.26-29 marts ar vī ru divatā.3 dienas no piektdienas lī dz svē tdienai. Mē s iegā dā jā mies vī zu un apdroš inā š anu ceļ ojumu aģ entū rā - kopš š ī gada, kā izrā dī jā s, Lietuvā ir ievē rojami vienkā rš oti vī zu noteikumi, piemē ram, vī zu var iegū t internetā , bet es nezinu, kā tieš i. Arī vilcienā problē mu nebija. Dzī vojā m paš ā centrā ar skatu uz Neri (tur tā da upe cauri visai pilsē tai) un ar skatu uz vecpilsē tu REVAL HOTEL 18. stā vā - aabaalde, cik skaisti! ! ! Ļ oti jauki, tī ri, moderni ar lielisku ē dienu. Tas maksā ja 100 eiro dienā . Var, protams, atrast lē tā k, bet mums der par 2 naktī m! Viņ i kopumā ir sajū smā par Viļ ņ u - pilsē ta ir ļ oti veca (12-16 gs. ), atjaunota, š ķ iet, nesen - viņ i saņ em lī dzekļ us no Eiropas, lai atbalstī tu veco pilsē tas daļ u, kas ir iekļ auta UNESCO aizsargā jamo pieminekļ u sarakstā . tomē r mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Mē s nejauš i atradā m gidu internetā , un, ja tā bū tu viņ a, pilsē ta, protams, nebū tu atpazī ta. Otrajā dienā devā mies uz Traķ u pilsē tu starp ezeriem. Uz salas ū dens vidū stā v sena pils, kurā senatnē dzī voja visi viņ u karaļ i. Gids stā stī ja daudz leģ endu, un vispā r interesants cilvē ks un labi zina vē sturi. Viss! bē rns pamodā s! č au Č au! Raksti, es atbildē š u! Jū lija!
аватар SHIFTY2003
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā nakš ņ oju jau 3. reizi – un katru reizi tikai vislabā kie iespaidi. Labi numuriņ i, lieliski skati, lieliskas brokastis ar lielu ē dienu izvē li (iekļ auts numura cenā ), ļ oti patī kams Sky Bar 25. stā vā ar pilnas sienas logiem ar skatu uz vecpilsē tu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nakš ņ oju jau 3. reizi – un katru reizi tikai vislabā kie iespaidi. Labi numuriņ i, lieliski skati, lieliskas brokastis ar lielu ē dienu izvē li (iekļ auts numura cenā ), ļ oti patī kams Sky Bar 25. stā vā ar pilnas sienas logiem ar skatu uz vecpilsē tu. Viesnī ca noteikti attaisno 3*, es pat teiktu 3*+ : )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Annas baznīca
Novērtējums 10.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Svēto Pētera un Pāvila baznīca
Novērtējums 9.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija
Vārti Asie vārti
Novērtējums 8.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в центре Вильнюса, всего в 10 минутах ходьбы от средневекового Старого города. Radisson Blu Hotel Lietuva — самый большой и самый высокий отель Вильнюса (22 этажа). Река, на которой стоит Вильнюс, и Старый город видны из бара Skybar, а также с балконов многих номеров.

Atrašanās vieta 10 минут ходьбы от исторического центра Вильнюса.
Viesnīcā

Ресторан Riverside, международная кухня, вместимость 300 человек. Часы работы: 06:30 – 23:00 (пн – пт), 07:00 – 23:00 (сб – вс).

Расположенный на верхнем этаже отеля бар Skybar — единственный панорамный бар Вильнюса. Рассчитан на частные приемы численностью до 50 человек. Часы работы: 17:00 – 01:00 (вс – чт), 17:00 – 02:30 (пт – сб).

Бар в фойе, вместимость 46 человек. Часы работы: 09:00–23:00 (пн–пт), 10:00–23:00 (сб–вс).

17 конференц-залов вместимостью до 1200 человек.

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, магазины на территории, места для курения.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 291 номер в 22-этажном здании отеля.

Istabās

Телевизор с плоским экраном с бесплатными и платными каналами, запас кофе или чая, бесплатный высокоскоростной беспроводной доступ в Интернет, сейф, бесплатные туалетные принадлежности.

Adrese Konstitucijos pr. 20, LT - 09308 Vilnius Литва
Tālruņi: Тел.: +370 5 272 6272, Факс: +370 5 272 6270
Tīmekļa vietne: Radisson Blu Hotel Lietuva
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).