Jūs to nevarat saukt par viesnīcu, drīzāk par pamestu ēku, kurā atrodaties viens

Rakstīts: 25 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 24 janvārī 2018
1. Telpas tika sagatavotas tikai pē c mū su ieraš anā s.
2. Telpā s, kur bijā m apmetuš ies, smirdē ja pē c pelē juma, it kā jau gadu neviens nebū tu dzī vojis, blakus istabā meitenes atrada milzī gu zirnekli, kas izraisī ja š ausmī gas č ī kstē š anas!
3. Skapja durvis tiek pā rtī tas ar virvi. nav slē gtas.
4. Ieejas durvis č ī kst, pē c divu dienu dzī voš anas no durvī m atslā ņ ojas saplā ksnis un durvis neaizvē rā s.
5.11 dienas viņ i tī rī ja 1 reizi.
6. Atkritumus vienkā rš i vajadzē ja izlikt pa durvī m un pē c dienas vai divā m tos tomē r iznesa.

7. Brokastis - dedzinā tas, pā rsā lī tas, aukstas omletes, sviests un dedzinā ta maize, un knapi silta kafija. Ū deni "aizmirsa" dot un tas pastā vī gi bija jā pieprasa.
8. Ar agrajā m ekskursijā m un izbraukš anu 5.45 viesnī cas personā ls VIENMĒ R stulbi gulē ja! Mums paš iem vajadzē ja viņ u pamodinā t, atvē rt viesnī cu no iekš puses, lai satiktos ar gidu.
9. Spa - strā dā.2 meitenes, tas ir pat nepieklā jī gi! Rezultā tā masā ž a tika veikta pavisam citā viesnī cā , ja tikai ne š ajā...
10. Nevienu vienoš anos neizpildī ja viesnī cas darbinieki. Bet viesnī cā biež i vakaros notika kaut kā das vietē jo iedzī votā ju ballī tes ar smē ķ ē š anu bā rā , mū ziku, bungā m utt.
11. Sajū ta, ka mē s vienkā rš i traucē jā m laiskoties un tusē t ar viesnī cas darbiniekiem.
12. Viesnī ca tieš ā m atrodas ciematā - tas ir atseviš ķ s jautā jums! Nav izklaides, NEKAS! Tie. visa atpū ta ir tikai jū su lē mums!

13. Nu skumjā kais - pati Š rilanka - pā rsteidza ar pamatiedzī votā ju pilnī gu vienaldzī bu pret savu valsti. Viņ i audzē tē ju - bet tur gandrī z neviens to nedzer. . . ir okeā ns, bet vietē jie ē d mazus anš ovus, ē diens ir ļ oti pikants un vietē jā s kafejnī cā s neviens nepielā gosies jū su gaumei. Gids pat nezina, kas ir pieminekļ i Kandi. Absolū ta vienaldzī ba pret savas valsts vē sturi. Neviens nebija gaidī jis tā du drū mumu. Un te jautā jums nav pat uz viesnī cu, bet par Š rilanku vispā r! Kas tas bija? Ja gribi pie kaut kā pieķ erties, atrodi kaislī bu, individualitā ti, kaut kā du tradī ciju, salai raksturī gu ī patnī bu - un tu to neatrodi......Es negribu kā du par kaut ko nosodī t, bet es nevienam neiesaku tē rē t laiku "brī vdienā m Š rilankā .
Veiksmi visiem atvaļ inā jumā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU

SKATĪT ARĪ