Hibiscus Beach Hotel 3*– Atsauksmes

40
Novērtējums 7.210
№5 viesnīcas reitingā Kalutari
7.0 Numurs
7.2 apkalpošana
7.7 Tīrība
6.9 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kalutara rajonā, Šrilankas dienvidu krastā, Mahavaskaduvas kūrortpilsētā, tieši pie Indijas okeāna. Viesnīca atklāta 1981. gadā, pēdējais renovācija notika 2017. gadā, ēkas pilnībā pārkrāsotas 2015. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām budžeta klases ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija viesnī cā reklā mas tū rē . Viesnī ca man patika, neskatoties uz kompakto teritoriju. Numuri ir mazi, bet diezgan ē rti diviem cilvē kiem. Ir rekonstruē ts. Visas izmaiņ as (pē c restrukturizā cijas) var redzē t video reportā ž ā , kuru pievienoju. … Tomēr ▾ Bija viesnī cā reklā mas tū rē . Viesnī ca man patika, neskatoties uz kompakto teritoriju. Numuri ir mazi, bet diezgan ē rti diviem cilvē kiem. Ir rekonstruē ts. Visas izmaiņ as (pē c restrukturizā cijas) var redzē t video reportā ž ā , kuru pievienoju. Es neko neteikš u par uzturu, jo. tajā neē da. Pludmale ir plaš a. Ir savs spa. Viesnī ca ir ieteicama kā lē ta iespē ja relaksē još ā m brī vdienā m pie okeā na.
аватар larisa-chetvertkova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nepatika, ka no lidostas lī dz viesnī cai bija vajadzī gs ilgs laiks. Bet man patika viss pā rē jais. Cilvē ki ir labi. Daba ir skaista, okeā ns ir silts. Ī paš i man patika ekskursijas. Š ajā gadī jumā mū su gide Nisa ir profesionā lis. … Tomēr ▾ Nepatika, ka no lidostas lī dz viesnī cai bija vajadzī gs ilgs laiks. Bet man patika viss pā rē jais. Cilvē ki ir labi. Daba ir skaista, okeā ns ir silts. Ī paš i man patika ekskursijas. Š ajā gadī jumā mū su gide Nisa ir profesionā lis. Uzticams cilvē ks, kurš zina savas dzimtenes vē sturi. Viņ š ļ oti labi saprot un runā krieviski. Viņ š ļ oti labi zina vietas un to iezī mes, kuras ir vē rts redzē t +94774473945 Nisa.
аватар alexander-
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Augustā lidoju uz Š rilanku, ļ oti patika valsts, daba un protams okeā ns. Atpū ta viesnī cā HIBISCUS BEACH pirmajā lī nijā , Vaskaduwa netā lu no Kalutara pilsē tas. Forš a viesnī ca! Ir dā rzs, divi peldbaseini. Okeā ns ir ļ oti tuvu un pievelk ar savu kolosā lo enerģ iju, skatu, plaš umu. … Tomēr ▾ Augustā lidoju uz Š rilanku, ļ oti patika valsts, daba un protams okeā ns.
Atpū ta viesnī cā HIBISCUS BEACH pirmajā lī nijā , Vaskaduwa netā lu no Kalutara pilsē tas. Forš a viesnī ca! Ir dā rzs, divi peldbaseini.
Okeā ns ir ļ oti tuvu un pievelk ar savu kolosā lo enerģ iju, skatu, plaš umu. Augustā var peldē t, bet bija viļ ņ i. Neskatoties uz visu, peldē jā mies, peldē jā m pa viļ ņ iem, vienkā rš i priecā jā mies un sauļ ojā mies!
Uz 12 atpū tas dienā m nolija tikai viens ī slaicī gs lietus. Tū ristu bija ļ oti maz, tā pē c viņ i baudī ja komfortu, mieru, vienotī bu ar dabu.
Viesnī cā ir lielisks ē diens, savs restorā ns. Virtuve, ē dienkarte katrai gaumei. Katru dienu pusdienas un vakariņ as ir atš ķ irī gas.
Ē dā m sava prieka pē c. Tieš ā m garš ī ga gatavoš ana.
Numurs ar skatu uz dā rzu un baseinu, numura uzkopš ana katru dienu, dvieļ u un veļ as maiņ a.
Ja pa dienu gultā pē c tī rī š anas nelika smarž ī gus ziedus, tad vakarā pieklā jī gi palū gs atļ auju ienā kt istabā un rū pī gi izklā s š os skaistos, patī kami smarž ojoš os ziedus, (bez papildus maksas) tā ds serviss . Tā pat izejā ir uzstā dī ta ierī ce pret odiem, viņ i regulā ri maina tajā plā ksni. Un neviens odi netraucē ja. Numurā ir gaisa kondicionieris, griestu ventilators, LCD televizors, seifs skapī , neliela aukstumkaste, divguļ amā gulta un citas mē beles.
Viens pā ris no Eiropas ieradā s š ajā viesnī cā.15. vai 16. reizi, it kā ieraudzī ja savu fotogrā fiju stendā .
viesnī ca 2010. gadā . Par godu š ī s ģ imenes desmitajam apmeklē jumam pē c kā rtas viesnī cas darbinieki kopā ar viņ iem iestā dī ja vā rda koku (stā du).
gadā , tā da ir tradī cija.
Attieksme lieliska, pieklā jī gi pret viesiem, tū ristiem. Vakarā , ja kā ds nav atnā cis vakariņ ā s, piezvanī s uz istabu, pajautā s
par labsajū tu un atnesiet savā istabā milzī gu paplā ti ar ē dienu. Kas notika ar mani, kad man ļ oti sā pē ja galva pē c ilgas uzturē š anā s saulē un es negribē ju iet uz restorā nu. Viņ i atvainojā s par nepatikš anā m un atnesa vakariņ as, tajā brī dī es aizmirsu par savu slimī bu un mana veselī ba kļ uva daudz labā ka!
Ir daudz ekskursiju, no kurā m izvē lē ties, Š rilanku nevar apiet, visas nav redzē tas. Jā nā k vairā kas reizes.
Skaista un izcila ekskursija uz Kandiju, bijuš o salas galvaspilsē tu. Tas aizņ em visu dienu, tajā ietilpst: izjā des ar ziloņ iem, tē jas fabrika, plantā cija, koku dā rzs, no kura tiek raž otas zā les un daž ā das eļ ļ as, Peradenijas karaliskā botā niskā dā rza apmeklē jums - satriecoš i skaists, un Budas templis. Pasū tī ju no oficiā lā s tū risma aģ entū ras.
Daž as ekskursijas ir lē tā kas ar vietē jiem cilvē kiem - pludmales puiš iem un tukeriem.
Viņ us satika - tuker: Santa (dzī vo netā lu no viesnī cas) un Amir satika viņ u pludmalē . Godī gi cilvē ki, bez viltus vienojuš ies par braucienu un cenu, aizvedī s kur vajag, parā dī s un gaidī s.
Ar vienu un otru devos uz citu pludmali - Bentota Bay - mierī gā ku un skaistā ku vietu peldē š anai, un citā m ekskursijā m.
Viesnī cā ir cits gids, viņ u sauc Sami, bet viņ š ir par 15-20% dā rgā ks. Bet viņ š organizē tā lā ku ekskursiju
ar safari dž ipu uz Jalas parku paš os salas dienvidos + brauciens uz Galles fort-cietoksni un peldē š anā s Unavatunas lī cī , viss vienā
diena. Mē s toreiz bijā m č etri tū risti un vakarā atgriezā mies ļ oti apmierinā ti.
Tā pē c, dā rgie tū risti, lidojiet uz Š rilanku, un jū s to NENOKĀ SĒ SĪ T.
Es novē lu jums veiksmi un lielisku pieredzi.
С балкона вид на пляж и океан Бассейн и дальше ресторан Океан ещё ближе На берегу океана Южный берег Цейлона Южный берег Цейлона-2 Форт Галле Пляж - Унаватуна
аватар angel-dream_
Visgrū tā kais visā ceļ ojumā , iespē jams, ir ceļ š uz Š rilanku un pati viesnī ca. Lidojums ir nogurdinoš s, it ī paš i, ja kā ds visu ceļ u jū tas slikti (gaisa slimī ba : )), neesi paē dis, un ierodoties dodies cauri galvaspilsē tai, kuru š ķ ē rsojot ievelkas nepā rtrauktā sastrē gumā ! Ņ emiet vē rā faktu, ka, ierodoties Š rilankā , ik uz soļ a viņ i vē lē sies jū s atš ķ etinā t naudas dē ļ . … Tomēr ▾ Visgrū tā kais visā ceļ ojumā , iespē jams, ir ceļ š uz Š rilanku un pati viesnī ca. Lidojums ir nogurdinoš s, it ī paš i, ja kā ds visu ceļ u jū tas slikti (gaisa slimī ba : )), neesi paē dis, un ierodoties dodies cauri galvaspilsē tai, kuru š ķ ē rsojot ievelkas nepā rtrauktā sastrē gumā !
Ņ emiet vē rā faktu, ka, ierodoties Š rilankā , ik uz soļ a viņ i vē lē sies jū s atš ķ etinā t naudas dē ļ . Mē s ar sievu aiz nezinā š anas uz ē smas iekritā m tikai vienu reizi (paš ā atvaļ inā juma sā kumā ), kad, š ķ ē rsojot 400 metru distanci no lidostas lī dz stā vvietai, ī si pirms mums ar mikroautobusu piegā ja smaids. Š rilankietis piegā ja pie mums, paņ ē ma koferus, nobrauca tos 50 metrus un prasī ja 1000 rū pijas (apmē ram 8$). Jo domā jā m, kas tas par pā rskaitī jumu, iedevā m viņ am naudu. Bet kā izrā dī jā s, mē s bijā m vienkā rš i skaisti audzē ti! : )
Nu tas viss no noguruma un pieņ emsim, ka ziedojums vietē jo iedzī votā ju bikš u atbalstam! : )
Galvenais, ka, ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja ar ziedu vainagiem, svaigu sulu (kas veldzē karstumā ) un, nieka 20 minū tē s sakā rtojuš i savu apmeš anā s vietu, mū s ierā dī ja un ievietoja istabiņ ā . Gribu teikt, ka istabiņ u dabū jā m vistuvā k okeā nam un 1. stā vā . Sā kumā domā jā m, ka 2. bū tu bijis labā k, bet kā izrā dī jā s, mums bija š ika istaba. Pirmkā rt, 2. stā vā bija smacī gs. Otrkā rt, jū s varat ā tri nokļ ū t jebkurā viesnī cas teritorijas punktā . Un treš kā rt, bija brī niš ķ ī gi vakarā sē dē t uz terases ar alus pudeli zem karaliskajā m garnelē m un baudī t trakojoš ā okeā na skaņ as.
Vē los atzī mē t, ka jau no pirmā s jū su ieraš anā s minū tes vietē jie pludmales zē ni, kuri stā v ā rpus viesnī cas un gaida, kad jū s dosieties uz okeā nu vai ā rpus viesnī cas (viņ iem nav tiesī bu ieiet viesnī cā ), jau zina par jums un kurā istabā jū s esat ievietots. Visi Hibiscus iesaka Nissa (viņ š lieliski runā krieviski). Tomē r tas paaugstina cenu. Mans ieteikums jums, izejot uz okeā na pusi un nogriež oties pa kreisi, dodieties uz nā kamo viesnī cu (nā kamā aiz mū su). Pajautā jiet vietē jiem puiš iem Amilam (viņ i parasti tusē pludmalē , spē lē futbolu vai vienkā rš i sē ž zem palmā m) vai arī varat, ja esat iegā dā jies vietē jo SIM karti (iesaku nepirkt lidostā , atrodiet Amilu un viņ š to izdarī s). Pē rciet jums lē tā ku karti) sastā diet viņ u pa numuru (077.663-47-16. ES iesaku! Jū s nenož ē losiet! Lielisks puisis, neņ em daudz naudas (paņ ē ma pat 50 rū pijas tuk-tukā , ekskursijas bija daudz lē tā kas nekā Nisai), viņ š dod mā tei garneles, kuras jū s pē rkat, lai pagatavotu, un vienkā rš i draudzī gi jautrs mazs vī rietis!
Braucu ar sievu divatā Hallē ar vilcienu. Gribu teikt - krā saini! : ) Atkal Amils mani aizveda uz staciju, nopirka tur biļ eti, visu izstā stī ja un pē c tam vakarā sagaidī ja mani tuk-tukā dzelzceļ a stacijā . Galle ir lieliska pilsē ta, kur jums vajadzē tu apmeklē t Unawatuna Beach (vē su pludmali ar tī ru ū deni) un fortu ar bā ku paš ā pilsē tā netā lu no dzelzceļ a stacijas.
Kā arī devā mies ekskursijā uz Bentotu (brā lis Amils brauca ar tuk-tuk). Mē s apmeklē jā m bruņ urupuč u fermu; lī cis, kurā viņ i iegā dā jā s; mangroves uz motorlaivas, kur ieraudzī ja Bentota Gangas upes skaistumus, Budas templi, kā arī vietē jo ū denskritumu (mazu, bet skaistu).
Paš ā pē dē jā dienā devā mies (ar vē l pā ris jaunlaulā tajiem) uz Sigiriya. Teikš u, neticams skaistums paveras, uzkā pjot paš ā klints virsotnē . Turklā t tas ir pilns ar dzī vā m radī bā m, un ī paš i jocī giem pē rtiķ iem!
Š rilanka ir pilna ar monitorķ irzakiem (tā s pat staigā pa viesnī cu), salamandrā m un vienkā rš i mazā m ķ irzakā m. Priecē augļ i un to pā rpilnī ba.
Runā jot par ē dinā š anu un apkalpoš anu viesnī cā , viss bija visaugstā kajā lī menī . Mē s ar sievu paņ ē mā m brokastis un vakariņ as ekskursijā , un, gribu teikt, viņ i nezaudē ja! Ja ekskursijā neņ emat vakariņ as, ē š ana restorā nos vai pat pasū tī š ana viesnī cā jums izmaksā s par lielumu dā rgā k. Bufete ir daudzveidī ga ar jū ras veltē m, gaļ as ē dieniem, vietē jiem piedevā m (ir pieejami pat kartupeļ i), kā arī daž ā diem augļ iem.
Katru dienu mū su istabiņ u uzkopa jautri puiš i, lika uz gultas puķ es (ļ oti smarž ī gas) un reizē m savija figū riņ as no dvieļ iem.
Protams, ir viens BET. Pē c vakariņ ā m viesnī ca izmirst. Ja neiepazī si dzī vespriecī gu kompā niju, gulē si pulksten 8! )
Iesaku pirmajā dienā iepazī ties ar atpū tniekiem, sadarboties (izdevī gi tā dā m paš ā m ekskursijā m) un izklaidē ties! Volejbols vai citas izklaides pa dienu, alus, ballē š anā s un dzerš ana vakarā ! : ) Un pā rē jais bū s vienkā rš i brī niš ķ ī gi! )
Starp citu, tas pats Amils daž kā rt sarī koja izklaidi visiem saviem klientiem. Vai arī tā s bija krabju medī bas naktī un pē c tam, kad tie tika pagatavoti okeā nā uz sā rta. Vai ballī te ar vietē jiem, bungu skaņ ā s, ar milzī gu uguni un vietē jo brendiju! Amila mums sarī koja atvadu ballī ti ar ugunskuru, rakiju, bungā m un karogu apmaiņ u!
Vispā r mums ar sievu viss patika un no Š rilankas izbraucā m tikai ar pozitī vā m emocijā m un atmiņ ā m.
храм Будды Галле Мангровые заросли
аватар Valentina_78
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Hibiscus Beach Hotel 3 * ir maza, mā jī ga, daudz krieviski runā još u apmeklē tā ju, personā ls runā angliski un ļ oti maz krieviski, ļ oti atsaucī gs, savukā rt apkalpoš ana neuzbā zī ga. Istabas ir tī ras, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, dekorē jot gultu ar ziediem. … Tomēr ▾ Viesnī ca Hibiscus Beach Hotel 3 * ir maza, mā jī ga, daudz krieviski runā još u apmeklē tā ju, personā ls runā angliski un ļ oti maz krieviski, ļ oti atsaucī gs, savukā rt apkalpoš ana neuzbā zī ga. Istabas ir tī ras, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, dekorē jot gultu ar ziediem. Numurā ir seifs (ļ oti ē rts), katru dienu tiek papildinā ti arī tualetes piederumi. Viesnī cas teritorija ir iež ogota, apsargā ta, no okeā na ar zemu sieta ž ogu, kopta, tī ra, divi baseini ar daž ā da dziļ uma saldū deni (lī dz 3 m) arī ir tī ri, iespē jams gulē t uz saules zviļ ņ i, spē lē t volejbolu, neliela trenaž ieru zā le, masā ž as centrs. Tiek sakopta arī okeā na pludmale pie viesnī cas.
аватар Yantarnaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. Pludmales priekš rocī ba ir tā , ka tā ir 30 metru dziļ a un pat pie lieliem viļ ņ iem var ieiet okeā nā un lē kt pa viļ ņ iem. Mē s nekad neesam peldē juš ies baseinā , jo okeā ns ir kaut kas =) Netā lu no viesnī cas gar krastu atrodas kafejnī cas, masā ž as saloni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. Pludmales priekš rocī ba ir tā , ka tā ir 30 metru dziļ a un pat pie lieliem viļ ņ iem var ieiet okeā nā un lē kt pa viļ ņ iem. Mē s nekad neesam peldē juš ies baseinā , jo okeā ns ir kaut kas =)
Netā lu no viesnī cas gar krastu atrodas kafejnī cas, masā ž as saloni. Masā ž a uz vietas ir daudz dā rgā ka, nekā var kaulē ties 50 metru attā lumā no viesnī cas, un visi izmanto vienu un to paš u eļ ļ u.
Ē diens viesnī cā garš ī gs, viss pikants atzī mē ts kā pikants, daudz augļ u, nereā li garš ī gi ananā si.
Ak jā , pa viesnī cas teritoriju klī da pat monitoru ķ irzaka, un burunduki lē kā ja pa ananā siem =)
Tuk-tuk vadī tā ji visu laiku pulcē jas pie ieejas viesnī cā . Ar viņ iem jums jā bū t uzmanī gā kam. Daž s iet uz pludmali, meklē neiedeguš os tū ristus un piedā vā par santī miem aizvest uz pilsē tu. . . Bet nes tirgū uz speciā liem augļ u bodiem, un tur jau tū risti ir uzsildī ti lī dz galam =)
Mē s satikā m Santa. Š is ir garš , sprogains un ļ oti dzī vespriecī gs š rilankietis, kurš mū s veda ekskursijā s, nopirka lē tus un ļ oti garš ī gus augļ us =) Vispā r jā skatā s =)
аватар Nokidja
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, tā pat kā citas apkā rtnes viesnī cas, skaista teritorija, labi numuriņ i, labs ē diens, labs serviss, bet ļ oti garlaicī gi, vakarā pē c ekskursijā m viesnī cā nav ko darī t, izklaides programmas nav, visi guļ. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, tā pat kā citas apkā rtnes viesnī cas, skaista teritorija, labi numuriņ i, labs ē diens, labs serviss, bet ļ oti garlaicī gi, vakarā pē c ekskursijā m viesnī cā nav ko darī t, izklaides programmas nav, visi guļ.22. pulkstens. wi-fi tikai reģ istratū rā un ļ oti vā jš .
Ierados tur no 26. aprī ļ a lī dz 5. maijam, pirmā s divas dienas bija krā š ņ as, saule silda, okeā ns super, tad sā ka lī t, vispirms stundu, tad divas, trī s. . . katru dienu lija ilgā k, izlidoš anas dienā nosē dē jā m 30 minū tes lidmaš ī nā uz skrejceļ a un gaidī jā m, kamē r lietus beigsies, vispā r ne sezona.
No š ī s viesnī cas lī dz apskates vietā m ir ļ oti tā lu, jebkura ekskursija ir vismaz 3 stundas (Kolumbo) vienā virzienā .
Palū dziet vietē jiem parā dī t skaistas vietas, kuras nav aprakstī tas jū su marš rutā , tajā s ir skaisti ū denskritumi, kalni, plantā cijas, 1-1.5 stundas brauciena attā lumā no viesnī cas.
Noteikti iegā dā jieties un ē diet Mangostā nu, tas ir ļ oti veselī gs un garš ī gs auglis, to varat iegā dā ties netā lu no viesnī cas, tajā paš ā vietā , kur ir tē ja un suvenī ri.
Vienojieties ar visiem! ))) Viņ i ir ļ oti augstprā tī gi, man bija sajū ta, ka esmu č igā nu ciematā )))
Ja esi izvē lē jies š o viesnī cu, tad tava vakara izklaide var bū t biedē š ana vai krabju ķ erš ana okeā nā , ja iepazī si vietē jos viņ us sauc par pludmales puikā m, viņ i tevi izklaidē s, noķ ers tev krabjus, sakapā s kokosriekstus, aicinā s uz apmeklē jums.
TursatikulieliskupuisiHusijuhttp://vk.com/id240917235, kurš organizē ja interesantas ekskursijas, izrā dī ja skaistas vietas, stā stī ja, ko un kur labā k iegā dā ties, sarī koja jautru visu strā dnieku dienas svinē š anu 1. maijā . Husijs lieliski runā krieviski, dzī vo Kijevā un tur, caur viņ u turpmā k var nopirkt tē ju.
Tuk-tuk vietē jais transports, no viesnī cas lī dz Kalutaras tirgum un atpakaļ braucā m par 100-150 rū pijā m.
Naudu, ja ne lielu summu, var samainī t pie vietē jiem, ar likmi labā k nekā maina lidostā , restorā nos, un par suvenī riem arī izdevī gā k ir maksā t dolā ros. mainī jā m dolā ru lidostā.1$ - 128 rū pijas, vietē jie mū s samainī ja par 130 rū pijā m.
Мой номер нижний Вид слева Большой бассейн
аватар sergei_okon
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija 2013. un 2014. gadā š ajā paš ā viesnī cā . Man ļ oti patika viss un personā ls un virtuve un telpas. Daudz pozitī va. Iesaku visiem … Tomēr ▾ Bija 2013. un 2014. gadā š ajā paš ā viesnī cā . Man ļ oti patika viss un personā ls un virtuve un telpas. Daudz pozitī va. Iesaku visiem
аватар bebik_17
Viesnī ca mums patika. Viss ir kluss. Pakalpojums nav uzmā cī gs. Tī ri. Telpas ir diezgan pieklā jī gas, protams, bez glamū ra, bet viss nepiecieš amais ir. Nav tē jkannas, bet nav problē mu, ir termosa tē jkanna. Jū s varat iegū t karstu ū deni. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums patika. Viss ir kluss. Pakalpojums nav uzmā cī gs. Tī ri. Telpas ir diezgan pieklā jī gas, protams, bez glamū ra, bet viss nepiecieš amais ir. Nav tē jkannas, bet nav problē mu, ir termosa tē jkanna. Jū s varat iegū t karstu ū deni. No rī ta neatdzisuš u, tai skaitā kafiju, var dzert pē c vē lē š anā s. Pludmale ir laba un tī ra. Ē diens ir daudzveidī gs visā m gaumē m. Var ē st pikantu, bet tiem, kam nepatī k, ir alternatī va. No rī ta jū su priekš ā (pē c izvē les) viņ i cep omleti vai olu kulteni, vakarā zivis vai putnu gaļ u. Izvē lne neatkā rtojas. Esam apmierinā ti. Turklā t viņ i nesē dē ja uz vietas, bet gan ceļ oja.
внутренний дворик есть ещё и виллы для проживания один из бассейнов (маленький) часть отеля ресторан возле ресепшена
аватар -Iton-
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca skaista (pielā gots, ka ir 3 zvaigznes), sā tī gas brokastis/vakariņ as (cik gribi), numuriņ š normā ls (par 20 dolā riem viņ i apmetā s 2. stā vā ar skatu uz okeā nu, lai gan nav jē gas no š ī - jū s joprojā m tikai nakš ņ ojat istabā , varat nepā rmaksā t). … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista (pielā gots, ka ir 3 zvaigznes), sā tī gas brokastis/vakariņ as (cik gribi), numuriņ š normā ls (par 20 dolā riem viņ i apmetā s 2. stā vā ar skatu uz okeā nu, lai gan nav jē gas no š ī - jū s joprojā m tikai nakš ņ ojat istabā , varat nepā rmaksā t).
Teritorija neliela, bet kopta. 2 baseini (dziļ i un seklie) + bē rnu baseins).
Paš ā teritorijā var atrast daudz dzī vu radī bu - mē s redzē jā m monitorķ irzaku, gekonu, burundukus, hameleonu (un tas viss, netiekot tā lā k).
Gultas pietiek visiem.
Vietē jie atnes kokosriekstus un uzreiz nomizo (1-2 dolā ri)
Pareizi sakiet, ka labā k mainī t valū tu lidostā - tur ir visizdevī gā kā likme.
Izejot pa galveno ieeju un ejot pa labi, netā lu var atrast mazu veikalu, kur var nopirkt ū deni lielajā s pudelē s (5 reizes lē tā k nekā viesnī cā ), ja ejat tā lā k, ir svaigi augļ i, tē ja. uc krustojumā , un, ja pagriezieties pa kreisi un ejiet 100 metrus - kreisajā pusē jū s atradī siet nelielu istabu, kur viņ i pā rdod elegantu tē ju.
Ekskursijas tika ņ emtas no vietē jā , viņ u sauc Alekss - viņ š atnā k vakarā pē c vakariņ ā m, staigā ar lukturī ti, rā da krabjus, labi runā krieviski. Ļ oti patī kami un sirsnī gi! Visvairā k mums tas patika. Galvenais - nebaidieties no vietē jiem) Viņ i ir laipni)
Ī si par mī nusiem:
1) wi-fi nav bezmaksas, tas ķ er tikai vestibilā
2) ja vē lies arī pusdienot, tad +20 baski dienā (labā k ē st piekrastes restorā nos)
3) mazas ķ irzakas istabā )
4) ikdienas Š rilankas modes nedē ļ a - vietē jie nā k un piedā vā iegā dā ties apģ ē rbu
Parādīt vairāk »


iemiesojums bebik_17
Mēs braucam kopš 25. marta. Gaidām padomu!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums belanova3
vai viesnīcā ir kāda animācija un vai aiz viesnīcas var staigāt (t.i., pilsētas vai ciemata klātbūtne ar veikaliem)?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums antala
Vai DELUXE istabā ir fēns un kā ir ar gludekli?Kas bija - lūdzu atbildiet.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums antala
Maksas vai bezmaksas seifs galvenās ēkas istabās?Un cik maksā internets šajā viesnīcā.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums NataliMalin
Sveiki, atpūtnieki! Tā kā pēdējā brīža ekskursija uz šo viesnīcu ir apmaksāta kopš 10. aprīļa un neko nevar mainīt, palīdziet vislabākajai laika pavadīšanai ar dažiem padomiem. Kā ar klēpjdatoru? (kur istabā glabāt, cik maksā seifs vai datoru labāk neņemt vispār?) Cik maksā beachboys tūres uz Kandi, Sigiriya, Galle, zilo lagūnu un vai ir iespējams iegādāties 2 dienu ekskursijas uz turieni? Cik vai ko vajadzētu maksāt par labu istabu? Cik maksā dzeramais ūdens? Vai man jāpasūta ēdiens lidmašīnā atceļā? Jautājumu ir daudz, laika nepietiek, visiem, kas atbild - liels paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 21 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится в районе Калутара, на южном побережье Шри-Ланки в курортном городке Mahawaskaduwa, непосредственно на берегу Индийского океана. Отель открыт в 1981 году, последняя реновация прошла в 2017 году, полная перекраска зданий — в 2015 году. Отель подходит для спокойного бюджетного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на юго-западном побережье Шри-Ланки, в г. Калутара, в 39 км от Коломбо, в 60 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 2,5 часов.
Pludmales apraksts Шезлонгов и зонтиков на пляже нет, только на территории отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранение багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, факс/ ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (с 7:00 до 23:00), интернет-кафе (платно), 1 конференц-зал (на 250 чел.), магазины (сувенирный, ювелирный), Wi-Fi бесплатно (в ресторане, баре и на ресепшен), 1 главный ресторан, кофе-шоп, 2 бара, 2 открытых бассейна, терраса для загара, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, 1 теннисный корт (платно), бадминтон (бесплатно), дартс (платно), массаж (платно), вечерние развлекательные программы.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 58 номеров. Состоит из основного двухэтажного корпуса и комфортабельных вилл, некоторые из них имеют свой собственный бассейн.

Istabās

Кондиционер, потолочный вентилятор, 40-дюймовый ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, CD/DVD-проигрыватель (кроме Deluxe), док-станция Apple iPod и Bose, телефон, сейф, мини-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе, утюг и гладильная доска (по запросу/ бесплатно), душ (ванна — только в категориях Villa), фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, джакузи (только в категориях Villa), бассейн (только в Villa Room with Plunge Pool), балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service (с 7:00 до 23:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Mahawaskaduwa, Kalutara, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 34 508 2270, +94 34 508 2278-9, +94 34 508 2269
Tīmekļa vietne: Hibiscus Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).