Brīnišķīgi svētki

Rakstīts: 10 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 17 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Janvā rī atpū tā s, bija 10 dienas. Mē s pieprasī jā m agru reģ istrā ciju (mū su lidojums ieradā s agri no rī ta), istaba bija gatava 8:00. Istaba tī ra un plaš a, istabā (kas Ā zijā ir ā rkā rtī gi reti) ir pludmales dvielis, vannas dvielis, sejas dvielis un pat č ī bas! Tē jkannas nebija, bet mums kaut kā vajadzē ja.
Mē s izvē lē jā mies iespē ju ar brokastī m un vakariņ ā m, pa dienu bijā m pludmalē vai ekskursijā s, vakarā pie baseina vai devā mies uz masā ž u. Ī paš i man patika jū ras velš u ē dieni vakariņ ā s un svaigi spiestas sulas brokastī s (ī paš i ananā su un mango), arī brokastī s deva daudz augļ u.
No ekskursijā m man ļ oti patika brauciens uz Kandi uz Zobu relikvijas templi, pastaiga pa Bentotas upi arī bija forš a, mangrovju mež i vienkā rš i pasakaini.

Pati viesnī ca neatrodas netā lu no pludmales, tā pē c, ja pirmā rinda jums ir obligā ta, tad jū s š eit neesat. Tajā paš ā laikā š ī s klases pirmajā rindā viesnī cas ir daudz dā rgā kas. Saimnieks organizē transportē š anu uz pludmali ar tuk-tuk, ja kā dam vajag, mums bija velosipē ds, tā pē c saimnieka tuk-tuk nebija noderī gs. Viņ š labi guļ , gaiss ir ļ oti tī rs un ir daudz daž ā du putnu, it ī paš i vakarā .
Ķ ermeņ a masā ž a amatierim, ja tava ā da mī l dziļ u mitrinā š anu - tad ok, bet man likā s, ka eļ ļ as varē tu bū t mazā k.
Kopumā atvaļ inā jums izdevā s, vienī gais negatī vais bija tas, ka viss bija tik bagā tī gs un kultū ras programma un pludmale un procedū ras, ka atvaļ inā jums ā tri beidzā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu