Sea View Beach Hotel 2*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.410
№3 viesnīcas reitingā Unavatuna
7.8 Numurs
7.6 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.5 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Neliela ekonomiska viesnīca aktīvai jauniešu atpūtai. Netālu no viesnīcas atrodas daudzas kafejnīcas, veikali un restorāni. Viesnīca atklāta 2009. gadā, pēdējais renovācija veikta 2016. gadā. Tā sastāv no divām ēkām 2. un 3. stāvā. Atrodas zaļā zonā, ko ieskauj kokosrieksti, slavenās Unavatunas pludmales malā, 5 kilometrus uz dienvidiem no pasaules mantojuma pilsētas Galle, tieši pie pludmales.Vairāk →
аватар astreyko_al
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Istaba bija rezervē ta caur visvienkā rš ā ko tū roperatoru, bet ierodoties bijā m patī kami pā rsteigti. Viesnī ca atrodas 50 metrus no jū ras-okeā na, ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, kā vē lā k izrā dī jā s, un pludmales dvieļ us izsniedz katru dienu. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru.
Istaba bija rezervē ta caur visvienkā rš ā ko tū roperatoru, bet ierodoties bijā m patī kami pā rsteigti. Viesnī ca atrodas 50 metrus no jū ras-okeā na, ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, kā vē lā k izrā dī jā s, un pludmales dvieļ us izsniedz katru dienu. Istabā ir divas divguļ amā s gultas ar moskī tu tī kliem, divi ventilatori, ledusskapis, ž ā vē tā js un skapis ar pakaramiem. Atseviš ķ a vannas istaba ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem. Krā š ņ a veranda ar izeju uz mā jī gu pagalmu.
Ļ oti laipns personā ls, viss tī rs, glī ts un gaumī gs.
Brokastis ir ļ oti bagā tī gas, daudzveidī gas, pielā gotas Eiropas virtuvei, arī ar zupā m un svaigiem augļ iem. Pavā rs nemitī gi jautā ja viesu viedokli un precizē ja vē lmes. . .
Tuvumā atrodas daudzas apskates vietas, kuras apmeklē t ierodas cilvē ki no visas pasaules: budistu templis, Japā nas miera pagoda, Galles forts. . .
Kopumā mē s peldē jā mies, sauļ ojā mies, atpū tā mies no pilsē tas burzmas, un mē s pat nepamanī jā m, kā divas nedē ļ as paskrē ja...
Vienī gais mī nuss ir tas, ka laiks skrien ļ oti ā tri. . .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Iespaids par viesnī cu nebija ī paš i patī kams. Ja vē rtē , kā viņ i tur izturas pret cilvē kiem, tad viss ir slikti. Ja vē rtē jat okeā nu un pludmali, tad š is ir nedaudz labā ks. Bija ž ē l, ka tad, kad izvē lies ī paš u dzimš anas dienas svinē š anas laiku un vietu un ir tā da neuzmanī ba - tas ir ļ oti nepatī kami. … Tomēr ▾ Iespaids par viesnī cu nebija ī paš i patī kams. Ja vē rtē , kā viņ i tur izturas pret cilvē kiem, tad viss ir slikti. Ja vē rtē jat okeā nu un pludmali, tad š is ir nedaudz labā ks. Bija ž ē l, ka tad, kad izvē lies ī paš u dzimš anas dienas svinē š anas laiku un vietu un ir tā da neuzmanī ba - tas ir ļ oti nepatī kami. Ja tū risti š eit ierodas satikties un svinē t savus svē tkus, tad labā k izvē lē ties citu vietu. Svē tku nebū s. Bet okeā ns š eit ir mierī gs, nav viļ ņ u. Var peldē ties, zaļ ā pludmale, viss ir ļ oti labi. Pludmale laba, zaļ ā zona - viss ļ oti labi, izņ emot cilvē cisko faktoru.
аватар Sacha-
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca savam lī menim. Agrā reģ istrē š anā s un vē lā izrakstī š anā s nav problē ma. Kas citur nav pieejams pat tad, ja ir brī vas istabas! Mē s bijā m vecajā ē kā , istaba noteikti bija nogurusi un noteikti ir daudz redzē ta. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca savam lī menim. Agrā reģ istrē š anā s un vē lā izrakstī š anā s nav problē ma. Kas citur nav pieejams pat tad, ja ir brī vas istabas! Mē s bijā m vecajā ē kā , istaba noteikti bija nogurusi un noteikti ir daudz redzē ta. Bet samē rā tī rs un kā rtī gs. Ir gaisa kondicionieris, ventilators un pats galvenais - ledusskapis. Un ļ oti liela terase, no kuras caur kokiem var redzē t okeā nu. Okeā ns atrodas 50 metru attā lumā no viesnī cas. Blakus viesnī cai notiek bū vniecī ba, bet mē s pa dienu nesē dē jā m istabā s un tas netraucē ja. Brokastis vienmuļ as, bet garš ī gas. Personā ls ir normā ls. Dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma, telpas uzkopš anai atslē ga jā atstā j reģ istratū rā . Negā jā m prom, nav ko tī rī t. Vispā r, kurš vē las pastā vī gus smaidus no personā la, kaut kā du animā ciju un gulbjus no dvieļ iem - tas š eit nav. Š eit jā bauda pati daba. No rī ta jū s pamostaties no okeā na skaņ as un savvaļ as dzī vnieku skaņ ā m. Netā lu no viesnī cas var satikt pē rtiķ us, pā vus, kas sē ž uz palmā m.
Старый корпус Пляж возле отеля
аватар oksanka.oksana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izlasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes un esmu pā rsteigts! Teikš u tā , kā ir, bez pā rspī lē jumiem. Pē c ieraš anā s mē s bijā m apmetuš ies vecajā ē kā . Nobildē ju un uztaisī ju video. Varu nosū tī t visiem kam interesē . … Tomēr ▾ Izlasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes un esmu pā rsteigts! Teikš u tā , kā ir, bez pā rspī lē jumiem. Pē c ieraš anā s mē s bijā m apmetuš ies vecajā ē kā . Nobildē ju un uztaisī ju video. Varu nosū tī t visiem kam interesē . Tas ir JAH!
Vecas mē beles, tekoš ie jaucē jkrā ni, sarū sē jis kondicionieris. Istabā : vecs simtgadī gs skapis, gulta, minibā rs. Vannas istabā , izņ emot pā rtī tu cauruli, kas pilē ja uz galvas, un netī ro (ar daž ā diem taukainiem kā da roku nospiedumiem) spoguli, nekā nebija. Gultas veļ a sarkana, dvieļ i saplē sti. Viens pluss ir liela balkona klā tbū tne. Viss! Nā kamā s. . . brokastis! Oooo, tas ir kaut kas! Kā jums patī k klā sts: aunazirņ i un pupiņ as (pē c izvē les), tē ja vai kafija ar grauzdiņ iem. Vai. . . mivina un lē cas. Nav dā rzeņ u. Ir fotogrā fija! Ļ oti rets banā ns vai 5 ananā su gabaliņ i. Katru rī tu, kad viņ i deva augļ us (ja deva), pavā rs stā vē ja pie sadales galda un pā rliecinā jā s, ka viņ i paņ em tikai 1 banā nu un daž us ananā sus. Kam nepietika, pavā rs nav vainī gs))))) Starp citu, rupjais personā ls uzvedā s ļ oti nejauki! Viņ i iznā ca no skapja, iemeta ē dienu no plastmasas izlietnes katliņ ā (kā cū kas), noņ urdē jā s un kliedza cilvē kiem, kas sē dē ja un gaidī ja brokastis: "aiziet. " Cilvē ki pieceļ as, pienā k pie galda, lai paspē tu paņ emt vismaz kaut ko brokastī s, un puiš i atkal skatā s no skapja un tikai nekaunī gi smejas. Vienā no brī vdienā m viss personā ls lož ņ ā ja pa viesnī cu, jo visi bija piedzē ruš ies. Kur ir redzē ts, ka apkalpotā ji dzē ra? Nā kamajā dienā brokastis nesā kā s 8.00, bet tuvā k 9.00. Noteikti! Es negribē ju strā dā t no nā kotnes.
Nā kamais. . . Zā dzī ba. Jaunajā ē kā no istabas pazuda divi jauni vī rieš u T-krekli! Pietrū ka vē l vienas sievietes kleitas.
Nā kamā.... bū vniecī ba! Tas ir zhah. Blakus tiek celta milzī ga viesnī ca. Izstrā dā tā jam ir atļ auts viss, tā pē c š ī ir viena no š ī s valsts amatpersonā m. Katru vakaru ieradā s daudzi paš izgā zē ji un izkrā va milzī gus akmeņ us. Paveica daž as pastaigas. Dā rdoņ a bija pā r visu kū rortu. Godī gi sakot, kā du nakti bijā m uzspridzinā ti, nobiedē ti no spē cī gā kā s rē koņ as. Saš utuš i izgā jā m ā rā no istabas, redzot, kā maš ī nu kolonna iet un brauc, sapratā m, ka negulē sim. Un tā tas turpinā jā s lī dz č etriem no rī ta.
Tā lā k...pludmale. Sauļ oš anā s krē sli ir saskaitī ti))) ir 20 no tiem! Viesnī cā var izmitinā t (joprojā m 4 ē kas) vismaz 50-70 cilvē kus. Ir tač u 20 sauļ oš anā s krē sli!!!! ! ! Tā pē c.....sauļ ojā mies stā vot!
Vairā k.... Kurš teica, ka darbinieki smaida??? ? ? Es neredzē ju nevienu smaidu! Jā , viņ i pasmaidī ja, bet kam? ? ? Jā , tam, kurš gā ja katru rī tu un deva viņ iem naudu! Ar savā m acī m redzē ts. Ja vē lies smaidī t, dod naudu! Vienam ā rzemniekam viņ i pat izcē la personī go. Viņ i viņ u izklaidē ja, smaidī ja, un pretī viņ a ielika "saldo naudu" viņ u laivā .
Par aicinā jumu personā lam teikš u tā : ja kaut ko vajadzē ja, varē ji aiziet pie menedž era un simtreiz - viss bezjē dzī gi! Uzreiz viņ š aizmirsa gan angļ u, gan krievu valodu.
Nobeigumā teikš u: viesnī ca š ausmī ga, personā ls augstprā tī gs, rupjš , slinks! Un starp citu, mums personī gi ģ imenē bija brī vdiena, nekā du "komplimentu" no viesnī cas nesaņ ē mā m.
аватар Ollis
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š eit nosvinē jā m Jauno gadu 2019. Solī tā s programmas nebija vispā r. Svē tku galds bija labi...tikai pieticī gs)) No dzē riena tika izlieta viena glā ze bezalkoholiskā kokteiļ a. Par ko viņ i samaksā ja 100 USD, neviens nesaprata) Un plusi - viesnī cai ir sava pludmale, uz kuras ir daudz koku un var paslē pties ē nā . … Tomēr ▾ Š eit nosvinē jā m Jauno gadu 2019. Solī tā s programmas nebija vispā r. Svē tku galds bija labi...tikai pieticī gs)) No dzē riena tika izlieta viena glā ze bezalkoholiskā kokteiļ a. Par ko viņ i samaksā ja 100 USD, neviens nesaprata)
Un plusi - viesnī cai ir sava pludmale, uz kuras ir daudz koku un var paslē pties ē nā . Pē rtiķ i pludmalē ierodas katru dienu, ko var bū t jautri barot. Kafejnī ca pludmalē - katru otro reizi gatavoju, vienreiz bija garš ī gi, otrreiz nē . Izmaiņ as tiek dotas ļ oti negribī gi, dzeramnaudas tiek pieliktas visam, pat ja paņ em alus pudeli un aizbrauc ar to. Viņ i nopirka jū ras veltes, lū dza gatavot, viņ i prasī ja cenu par ē dienu gatavoš anu tā du paš u, kā da ir paš u produktu paš izmaksa. Rezultā tā satikā m tuk-tuk š oferi, viņ š mū s aizveda uz tirgu, un par nelielu naudu sagatavoja mums un atveda uz viesnī cu. Viņ i arī devā s kopā ar viņ u uz Hikaduvu, Galli, Kogallu un Veligamu.
Dzī vojā m jaunceltnē , ir labas istabas, bet gultas veļ a tika uzklā ta divas reizes ar caurumu palagā . Istabā nebija fē na, bet es pieteicos recenzentam, un viņ i to nekavē joties izsniedza. Mū su draugi dzī voja pretī vecajā ē kā , kur viss, protams, jau ir ļ oti "noguris".
Tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i. Pie reģ istratū ras ir grozs, viņ š nā ca no jū ras, iemeta tajā slapju. No rī ta dodies uz pludmali, reģ istratū rā paņ em jaunu. Tī rī š ana pē c pieprasī juma. Atslē gu atstā ju reģ istratū rā , pajautā ju, izņ ē ma. Viņ š neaizgā ja, tā pē c neprasī ja). Viņ iem nav miskastes maisu, parastos uzliekam paš i. Uz balkona bija veļ as ž ā vē tā js.
No galvenā mī nusa - netā lu tuvē jā viesnī cā nedē ļ as nogalē ir nakts diskotē ka, mū zika dā rd lī dz 5 no rī ta, gulē t vispā r nav ī sti!
Visas 14 dienas brokastī s iedeva omleti, maizi, sviestu, tē ju vai kafiju un vai nu pā ris augļ u gabaliņ us, vai glā zi smū tija. Uz galdiem vē l kaut kas stā vē ja, piemē ram, pupiņ as vai kā da cita putra, bet ē st nebija iespē jams. Reizē m bija jā gaida 15-20 minū tes, lī dz tevi apkalpoja. Protams, nav kritisks, bet pā rē jā beigā s es negribē ju iet brokastī s.
No visa paš i izdarī jā m secinā jumu - ja atgriezī simies Š rilankā , tad noteikti dosimies uz Unavatū nu, bet noteikti uz kā du citu viesnī cu.
Ресторан, где проходят только завтраки Ресторан, где проходят только завтраки Новый корпус Новый корпус Номер Номер, шкафа нет Номер Номер
аватар Svetlana120717
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par viesnī cu varu teikt, ka atsauksmes nav ī paš i labas. Viesnī ca ir vidē ja. . . Pirmkā rt, viesnī cā notika celtniecī ba, kas nebija ī paš i ē rta. Otrkā rt, kad mē s ieradā mies, viņ i neredzē ja numuru rezervā ciju visiem (bijā m č etri), bet viņ i redzē ja, ka bija rezervē ts tikai viens numurs diviem. … Tomēr ▾ Par viesnī cu varu teikt, ka atsauksmes nav ī paš i labas. Viesnī ca ir vidē ja. . . Pirmkā rt, viesnī cā notika celtniecī ba, kas nebija ī paš i ē rta. Otrkā rt, kad mē s ieradā mies, viņ i neredzē ja numuru rezervā ciju visiem (bijā m č etri), bet viņ i redzē ja, ka bija rezervē ts tikai viens numurs diviem. Vē lā k viss tika izlemts. Mū su numuriņ i bija rezervē ti vecajā ē kā , bet mums č etriem nebija vietas, tā pē c tikā m iekā rtoti jaunajā ē kā , kur remonts jau bija pabeigts. Mē s ar vī ru dabū jā m labu istabiņ u, un puiš i, ar kuriem atpū tā mies, dabū ja istabu, kur tecē ja kondicionieris, gultas veļ a ar caurumiem, ne pā rā k labas kvalitā tes. Uz lū gumu viņ us pā rvietot, mums atbildē ja, ka š ajā gadī jumā abiem pā riem vajadzē tu pā rcelties uz veco ē ku. Tā tad, mē s atgriezā mies vecajā ē kā , kuru sā kotnē ji rezervē jā m, kur telpas, protams, ir "nogalinā tas". Ekskursijā bija iekļ autas brokastis, regulā ras brokastis, bez sū dzī bā m. Pludmale ir ē rta, mierī ga vieta, nav lielu viļ ņ u. Š o viesnī cu izvē lē jā mies pludmales dē ļ . Patika, ka pludmale atrodas pā ri ceļ am. Milzī gs mī nuss ir tas, ka pludmalē ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, vietas tur bija aizņ emtas jau no paš a rī ta, tā pē c tiem, kas ieradā s vē lā k, vairs nebija vietas, bija jā dodas uz kaimiņ u pludmali, bet tomē r, tas bija ļ oti aizveriet. Teritorija vidē ja, tuvumā ir daudz veikalu, gan ar drē bē m, gan suvenī riem utt. Kas attiecas uz ekskursijā m, tad tajā s devā mies pirmā s č etras dienas, nakš ņ ojot daž ā dā s viesnī cā s, vē rojot pilsē tas centru, pē c tam jau piestā jā m Sea View Beach Hotel tī ri pludmales atpū tai, jo nav ē rti doties ekskursijā s. no turienes ilgi un diezgan nogurdinoš i.
аватар alin16
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca bija pirmajā lī nijā , kas mums derē ja, un arī fotogrā fijā s apskatī jā m, ka ir daba, dā rzs, numuriņ i ir diezgan jauki. Bijā m normā li iekā rtojuš ies, viesnī ca veca, bet principā zinā jā m uz kurieni ejam. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija pirmajā lī nijā , kas mums derē ja, un arī fotogrā fijā s apskatī jā m, ka ir daba, dā rzs, numuriņ i ir diezgan jauki. Bijā m normā li iekā rtojuš ies, viesnī ca veca, bet principā zinā jā m uz kurieni ejam. Man nepatika, ka viesnī cā š obrī d notiek bū vniecī ba, un tur nepā rtraukti zā ģ ē slī pmaš ī nu no 8 lī dz 23 vai 23. Istaba adekvā ta, normā la, ja prasī s, lai iztī ra, labi iztī rī s, par to brī dina. Brokastis mums bija iekļ autas tū rē , tā s ir briesmī gas, vienmuļ as, negarš ī gas, pretī gas. Mums bija ikdienas brokastis: tē ja vai kafija, omlete no vienas olas, droš i vien arī grauzdiņ š ar sviestu un ievā rī jumu, un tā.10 dienas, tā tad pē dē jā s trī s dienas ē dā m citur. Viesnī ca atrodas nedaudz tā lu no pilsē tas centra, bet nav tā lu no veikaliem. Teritorija nav slikti kopta, tur dzī vo burunduki, pē rtiķ i, tai skaitā č ū skas, ir daudz zaļ umu, kopumā nav slikti. Gids ir izcils, atbildī gs, sabiedrisks, organizē ts, ar humora izjū tu, stā stī ja gan par valsti, gan par piezī mē m, par vē sturi. Ņ emot vē rā , ka š ī ir 2 * viesnī ca, varu to viegli novē rtē t ar 10 no 10.
аватар alexkiev1980
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembrī man paveicā s apmeklē t š o viesnī cu (desmit dienas). Š ī ir mana otrā reize Š rilankā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, pateicoties piekļ uvei labā kajai Unavatunas pludmalei, proti, lī cim ar mierī gu okeā nu. … Tomēr ▾ Septembrī man paveicā s apmeklē t š o viesnī cu (desmit dienas). Š ī ir mana otrā reize Š rilankā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, pateicoties piekļ uvei labā kajai Unavatunas pludmalei, proti, lī cim ar mierī gu okeā nu. Istabā bija viss nepiecieš amais atpū tai, laba liela gulta, pietiekami daudz mē beļ u, ledusskapis, elektriskā tē jkanna, kondicionieris, griestu ventilators, duš a ar karsto ū deni - visu laiku. Ļ oti apmierinā ta ar lielo privā to terasi ar mē belē m. Ē dinā š ana: bija iekļ autas tikai brokastis - protams vienmuļ as, bet garš ī gi pagatavotas. Pusdienā s un vakariņ ā s biež i pasū tī jā m ē dienus viesnī cas restorā nā pludmalē , viss bija ļ oti garš ī gs (pirmie ē dieni, jū ras veltes, gaļ as ē dieni un piedevas). Ē dienu izmaksas jū su restorā nā ir lī dzī gas citā m blakus esoš ajā m iestā dē m. Citā s iestā dē s labā k neriskē t, jo tas ir pā rbaudī ts savā un jums viss tiks sagatavots uz 5+. Personā ls ļ oti uzmanī gs un draudzī gs, cenš as darī t visu, lai jū su uzturē š anā s bū tu ē rta, administratore nedaudz saprot krievu valoda. WiFi viesnī cā ir ļ oti labs, reģ istratū ra ir pat pludmalē . Teritorijā tiek celta papildu ē ka, un aiz viesnī cas notiek bū vdarbi. Bet š ī s konstrukcijas nekā dā veidā neietekmē jū su atvaļ inā jumu, jo jū s visu laiku neatrodaties istabā . Mani ļ oti iepriecinā ja arī istabu izvē les nodroš inā š ana, agrā reģ istrē š anā s un vē lā izrakstī š anā s bez papildu maksas, kā arī š efpavā ra kompliments man un viesiem manā dzimš anas dienā , ko arī paveicā s nosvinē t š o brī niš ķ ī go valsti.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Sea View Beach ir diezgan pieticī ga, un mē s to labi zinā jā m. kad viņ i viņ u izvē lē jā s. Tā pē c, dodoties uz turieni, zinā jā m, kas mū s sagaida, tā pē c bijā m apmierinā ti. Tas pilnī bā attaisnoja visas mū su cerī bas. … Tomēr ▾ Viesnī ca Sea View Beach ir diezgan pieticī ga, un mē s to labi zinā jā m. kad viņ i viņ u izvē lē jā s. Tā pē c, dodoties uz turieni, zinā jā m, kas mū s sagaida, tā pē c bijā m apmierinā ti. Tas pilnī bā attaisnoja visas mū su cerī bas. Ē diens bija garš ī gs, personā ls labs, ar to mums pietika.
аватар fdilan44
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca bija pirmajā lī nijā , kas mums derē ja, un arī fotogrā fijā s apskatī jā m, ka ir daba, dā rzs, numuriņ i ir diezgan jauki. Bijā m normā li iekā rtojuš ies, viesnī ca veca, bet principā zinā jā m uz kurieni ejam. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija pirmajā lī nijā , kas mums derē ja, un arī fotogrā fijā s apskatī jā m, ka ir daba, dā rzs, numuriņ i ir diezgan jauki. Bijā m normā li iekā rtojuš ies, viesnī ca veca, bet principā zinā jā m uz kurieni ejam. Man nepatika, ka viesnī cā š obrī d notiek bū vniecī ba, un tur nepā rtraukti zā ģ ē slī pmaš ī nu no 8 lī dz 23 vai 23. Istaba adekvā ta, normā la, ja prasī s, lai iztī ra, labi iztī rī s, par to brī dina. Brokastis mums bija iekļ autas tū rē , tā s ir briesmī gas, vienmuļ as, negarš ī gas, pretī gas. Mums bija ikdienas brokastis: tē ja vai kafija, omlete no vienas olas, droš i vien arī grauzdiņ š ar sviestu un ievā rī jumu, un tā.10 dienas, tā tad pē dē jā s trī s dienas ē dā m citur. Viesnī ca atrodas nedaudz tā lu no pilsē tas centra, bet nav tā lu no veikaliem. Teritorija nav slikti kopta, tur dzī vo burunduki, pē rtiķ i, tai skaitā č ū skas, ir daudz zaļ umu, kopumā nav slikti. Gids ir izcils, atbildī gs, sabiedrisks, organizē ts, ar humora izjū tu, stā stī ja gan par valsti, gan par piezī mē m, par vē sturi. Ņ emot vē rā , ka š ī ir 2* viesnī ca, varu novē rtē t to ar 10 no 10.
Parādīt vairāk »


iemiesojums englandzakaz
Laikapstākļi Unavatūnā, varbūt kāds tur tagad atpūšas, lūdzu atsaucieties Pastāstiet, kas ieradās jūlija beigās, kā ir ar lietavām un vai ir daudz tūristu? Izlidojam 31. jūlijā, laika prognozes nav iepriecinošas
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Unavatunas pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Unavatuna
Pludmales

Небольшой экономичный отель для активного молодежного отдыха. Рядом с отелем находится множество кафе, магазинов и ресторанов. Отель был открыт в 2009 г., последняя реновация проводилась в 2016 г. Состоит из двух зданий 2 и 3 этажа. Расположен на зеленой территории в окружении кокосовых пальм, на окраине знаменитого пляжа Унаватуна, в 5 километрах к югу от всемирного наследия города Галле, прямо напротив пляжа.

Atrašanās vieta Отель расположен на юге острова в знаменитой бухте Унаватуна, в 15 минутах езды от пляжа Джангл, в 5 км к юго-востоку от центра города Галле и примерно в 108 км к югу от Коломбо. Расстояние до аэропорта Коломбо составляет 135 км.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж, протяженностью 5 км., расположен в 50 м от отеля. Имеется специальный вход в море для людей с ограниченными физическими возможностями. Пляжные полотенца предоставляются бесплатно (в номере).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (бесплатно), экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service, Wi-Fi в общественных зонах бесплатно, 1 конференц-зал (площадь 225 кв.м.), ресторан (08:00-22:00), бар на пляже (08:00-22:00), диетическое меню (по запросу), принадлежности для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Сноркелинг, библиотека.
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 20 номеров:

Deluxe Room (двухэтажное здание) 10 номеров;

Super Deluxe Room |(новый трехэтажный корпус) 10 номеров.

Istabās

Потолочный вентилятор, кондиционер, противомоскитные сетки, мини-холодильник, электрический чайник, бесплатный Wi-Fi, ванная комната, фен (по запросу), халаты, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, терраса или балкон (в некоторых номерах), ежедневная уборка. Уборка комнат и смена белья каждые два дня.

Adrese Devalaya Road, 80000 Unawatuna, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 91222 4376 Fax: +94 777920064
Tīmekļa vietne: Sea View Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).