Jautājums par viesnīca Thambapanni Retreat Unawatuna 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Jautājiet par viesnīcas numuriem
Kas bija šajā viesnīcā, pastāstiet man, kuru istabu ņemt. Ceļoju ar bērnu (2 cilv.) februārī. Vēlas: atpūsties 1.stāvā, vēlams atsevišķi, bungalo. Vietnē es nesapratu, kura istaba mums ir jārezervē. Ir STANDARD, DELUXE, TOWER SUITE, SUPERIOR BUNGALO.
TOWER SUITE, SUPERIOR BUNGALOW jau ir nedaudz dārgs, no pirmajiem 2 (STANDARD, DELUXE, TOWER SUITE) ir vēlamais skaits?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2013-09-2911 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар mironchic
Naktsmītnē Thambapanni ietilpst vairāku veidu numuri:
Standarta divvietīgi numuri. Visos numuros ir gaisa kondicionētājs, ventilatori un privāta vannas istaba ar dušu un karsto ūdeni.
Luksusa numuri ar gaisa kondicionētāju, mini bāru, satelīta TV, karsto ūdeni, antīkām mēbelēm, skatu uz baseinu.
Torņa "suite" numurs ar gaisa kondicionētāju, mini bāru, satelīttelevīziju, karstu ūdeni, antīkām mēbelēm, ko ieskauj sulīgs un zaļš.
"Superior" klases bungalo ar gaisa kondicionētāju, mini bāru, satelīttelevīziju, karstu ūdeni, lielu balkonu, šūpuļtīklu un koka grīdām.
Trīs veidu "superior" numuri:
Alu māja (dabīgais akmens, dabīgie materiāli); Sea View Superior (ar skatu uz okeānu un mēbelēts ar senlietām, vannu un šūpuļtīklu); Gama Gedara (āra duša, tradicionāls Šrilankas interjers)
аватар Tana999
dizmar2 Par istabām nestāstīšu, bet vispirms uzzini pludmales stāvokli, lai vēlāk nenožēlotu vai neatpūstos uz akmeņiem. Lasīju, ka Unavatunas pludmale izskalo okeānu. Unawatuna pludmales Facebook kontaktpersona. pajautā viņam, vajag tikai angliski - https://www.facebook.com/#!/Rasikap.jayawickarama?fref=pb&hc_location=friends_tab
аватар dakini
pludmale ir ok. tas ir aizmiglots tikai pie Unawatuna Beach Resort(viesnīcas) un Happy bananas.Visas pārējās vietas ir peldamas,neuztraucieties.Attiecībā uz Tambapani,jauna viesnīca viss ir tīrs.padomājiet labi. Viesnīca atrodas netālu no pludmales.Pastaiga 5-6 minūtes.Vieta ir nedaudz nomaļa.Infrastruktūras tuvumā nav. Vakarā nav kur staigāt.Tumsa šausmīga.Ceļš uz pārpildītām vietām nav izgaismots,vakaros pēc 6 bail iet.
аватар tbgor
Mans pārskats ir par šo viesnīcu. Mēs bijām luksusā. Viņa fotogrāfija 4-5 vietnē vacation.com. Nav skaidrs, cik vecs ir bērns. Es atkārtoju, bet es domāju, ka šī joprojām ir viesnīca, kas nav paredzēta maziem bērniem. Neatslābsti. Jāuzmanās, lai nenokristu. Akmeņi sāpēs. Es meklētu citu viesnīcu pēc rezervācijas par to pašu naudu. Patiesībā to ir milzīgs skaits. Ne vienmēr pašas pludmales tuvumā vai pašā pludmalē. Okeāns ir pietiekami skaļš... Pie tā arī vajadzēs pierast. Un tur nokļūt nav grūti. Es teiktu, ka izbaudi. Un pludmale, kā mēs sapratām, ir viena no labākajām bērniem. Ir telpa, kas slēgta no viļņiem. Skatoties uz okeānu, tas atrodas labajā pusē. Jautājiet - mēs atbildēsim.
аватар alenka1971
Pievienojos domubiedru viedoklim un neiesaku novembrī atpūsties Unawatuna viesnīcās. Ja jūs gatavojaties atpūsties kopā ar bērniem, tad jums jāizvēlas viesnīcas, kurām ir lagūna vai rifi. Tajos ietilpst viesnīca Dikwella Vilezh un viesnīcas Hikkaduwa rajonā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Thambapanni Retreat Unawatuna 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl