Lavendish Beach Resort 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 5.710
№6 viesnīcas reitingā Unavatuna
7.5 Numurs
6.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
4.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2008. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2012. gadā. Tas sastāv no divām 4 stāvu ēkām un divām villām. Atrodas Unavatunas kūrortā. Pludmale atrodas viesnīcas priekšā, pāri ceļam. Viesnīcas restorānā tiek pasniegtas dažādas starptautiskās un vietējās delikateses, tostarp jūras velšu īpašie ēdieni.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es devos pie saviem draugiem uz Š rilanku, un es ierados š ajā viesnī cā treš o reizi. Ja pazī sti Š rilanku un atgriezies otrajā , tad treš o reizi esi viņ u radinieks. Es pat vā rī ju ukraiņ u borš č u, vā rī ju Kijevas stila kotletes, un tas ir ko vē rts. … Tomēr ▾ Es devos pie saviem draugiem uz Š rilanku, un es ierados š ajā viesnī cā treš o reizi. Ja pazī sti Š rilanku un atgriezies otrajā , tad treš o reizi esi viņ u radinieks. Es pat vā rī ju ukraiņ u borš č u, vā rī ju Kijevas stila kotletes, un tas ir ko vē rts. Es nekad neprecē jos 5 *. Man ļ oti patī k Unavatuna, š is lī cis ir kaut kas neticams.
аватар victorias
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es saņ ē mu ekskursiju ar š o viesnī cu uz nedē ļ u Ambotisā par 600 USD, komplekts. Vispā r viesnī ca tika uzskaitī ta kā kapeikas gabals - š eit vietnei ir 3 zvaigznes. Diezgan viņ š velk trī s rubļ u banknoti. Pa teritoriju klejo maz cilvē ku, pie baseina vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli, pā ri ceļ am un pa labi ir pludmale - lī dz sabiedrī bai var aiziet 5 minū tē s, vai arī var palikt neapbū vē tajā pretim. … Tomēr ▾ Es saņ ē mu ekskursiju ar š o viesnī cu uz nedē ļ u Ambotisā par 600 USD, komplekts. Vispā r viesnī ca tika uzskaitī ta kā kapeikas gabals - š eit vietnei ir 3 zvaigznes. Diezgan viņ š velk trī s rubļ u banknoti.
Pa teritoriju klejo maz cilvē ku, pie baseina vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli, pā ri ceļ am un pa labi ir pludmale - lī dz sabiedrī bai var aiziet 5 minū tē s, vai arī var palikt neapbū vē tajā pretim.
Tieš i pludmalē ir brī niš ķ ī gi restorā ni. Pie ū dens, ar viļ ņ iem pie kā jā m.
Istabas viesnī cā s: lielisks kondicionieris, liela gulta 180*190 (varu noteikt pē c acs, jo man bija gulta 2x2 metri), ļ oti ē rta. Duš a, piederumi tai. Ledusskapis, tē jkanna, TV Ū dens pudelē s istabā .
Es nezinu, vai tam vajadzē tu bū t par Unavatū nu, tas ir par viesnī cu. Bet kopumā esmu apmierinā ts ar izvē li - tik bagā tī gu infrastruktū ru ā rpus viesnī cas neatradī siet popiskā kā s un ģ imeniskā kā s vietā s. Katrs metrs ir vieta ar romantisku skatu.
аватар Dimon84
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
… Tomēr ▾
вид с террасы... вид с террасы... вид из номера... вид на отель... басик... вид на отель... вид из номера... вид из номера...
аватар ksysha.ukraine
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sapratu, ka tur ir arī Cormoran Beach Hotel nosaukums, un tas ir tas pats, spriež ot pē c bildes. Mums bija Cormoran birka uz numura, un vieta ir pā ri ceļ am no okeā na. Atpū tā mies kā pā ris no 2013. gada 8. februā ra lī dz 21. februā rim. … Tomēr ▾ Sapratu, ka tur ir arī Cormoran Beach Hotel nosaukums, un tas ir tas pats, spriež ot pē c bildes. Mums bija Cormoran birka uz numura, un vieta ir pā ri ceļ am no okeā na. Atpū tā mies kā pā ris no 2013. gada 8. februā ra lī dz 21. februā rim. sliktā k par ē ģ iptieš u 4*, bū tu mazliet labā k nokrā sot sienas un daž ā dot brokastis. Labā k iztikt bez brokastī m, par to cenu var ē st restorā nos pludmalē . Atraš anā s vieta ir lieliska: tuvu okeā nam - pā ri ceļ am, un nav trokš ņ a no pludmales. Istabā viss darbojā s pareizi, ū dens vienmē r bija karsts, palagi tī ri, mē beles ļ oti skaistas un jaunas. Viņ i tī rī ja pē c pieprasī juma, prasī ja katru otro dienu, atstā ja dzeramnaudu 100 rubļ u. Viņ i savija figū ras no dvieļ iem, smē ķ ē ja istabā . Skaists dā rzs un tī rs liels baseins. Smaidī gs personā ls. Ar mū su slikto angļ u valodu viņ i mums palī dzē ja papildinā t Mobitel kontu, paskaidroja, ka Dialogs ir labā ks, izdomā ja tarifu. Un tas ir 30 minū tes un ar smaidu. Viesnī ca ir jaunī ba. Vakaros staigā jā m citā s viesnī cā s, un mū s sakoda odi. Viņ i atgriezā s pie mū sē jiem, aizgā ja uz baseinu, pasē dē ja uz terases un odi mums netraucē ja. Nebija siltumnī cas efekta.
аватар TOCHKA555
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Varu teikt, ka š ī viesnī ca nav piemē rota visiem. Atpū tas cienī tā ji Ē ģ iptē vai Turcijā bū s vī luš ies. Vē los padalī ties pieredzē : 1. Lidojā m no Doņ eckas. Tū roperators JAUNUMI TRAVEL. 2. No Kolombo lidostas lī dz viesnī cai braucā m ar transfē ru apmē ram 4 stundas. … Tomēr ▾ Varu teikt, ka š ī viesnī ca nav piemē rota visiem. Atpū tas cienī tā ji Ē ģ iptē vai Turcijā bū s vī luš ies. Vē los padalī ties pieredzē :
1. Lidojā m no Doņ eckas. Tū roperators JAUNUMI TRAVEL.
2. No Kolombo lidostas lī dz viesnī cai braucā m ar transfē ru apmē ram 4 stundas. (Ieradā m ap 9.00)
3. Ierodoties viesnī cā reģ istratū rā mū s sagaidī ja 4 viesnī cas darbinieki, pē c pā ris minū tē m atnesa mums svaigu sulu. Visa izvietoš anas procedū ra aizņ ē ma apmē ram 15-20 minū tes.
4. Kas attiecas uz istabā m: Vecs remonts, tehnika, mē beles-nepretenciozajiem. Gultas veļ a "nedaudz maz izmazgā ta"(nav traipu). Dvieļ i tā di paš i. Ņ ē mā m lī dzi palagus un dvieļ us, bet izmantojā m arī viesnī cas. Istabā darbojā s kondicionieris. Ļ oti iepriecinā ja!! ! Istabu iztī rī ja 4dien. Par to jautā jā m administrā cijai. Paš i to nedara. Blakus viesnī cai tiek celta vē l viena viesnī ca un bū vlaukuma troksnis mū su brī vdienu beigā s speciā li "uzķ ē ra"! Bet solī tie odi nebija! ! ! Pavisam!! !
5. Viesnī cā ir neliels peldbaseins. Labs personā ls. Pē dē jā dienā pirms izbraukš anas mums iedeva “sauso devu” (sviestmaizes, banā ni un pudele ū dens).
Vispā r viņ š velk savas 3 zvaigznes.
6. Tiem, kam patī k dejot pludmalē , 10 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas bā rs Riddim. Laba mū zika, smieklī gi puiš i. Viņ iem vienmē r ir jautri.
7. Ē dā m Tartaruga restorā nā , nedaudz tā lā k no Riddim. Tiem, kas nav ī paš i draudzī gi ar angļ u valodu, restorā nā ir viesmī lis Supun. Viņ š nedaudz zina krievu valodu un varē s jums palī dzē t.
Bijā m 10 dienas un bijā m Ļ OTI apmierinā ti ar pā rē jā m! ! !
аватар OxanaV
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir viena no neveiksmī gā kajā m Unavatunas lī cī . Uz š o viesnī cu paņ ē mā m tikai tā pē c, ka trī s nedē ļ as pirms izlidoš anas devā mies ekskursijā un daudzā s viesnī cā s vietu vairs nebija, bet uz Unavatū nu gribē jā m aizbraukt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir viena no neveiksmī gā kajā m Unavatunas lī cī . Uz š o viesnī cu paņ ē mā m tikai tā pē c, ka trī s nedē ļ as pirms izlidoš anas devā mies ekskursijā un daudzā s viesnī cā s vietu vairs nebija, bet uz Unavatū nu gribē jā m aizbraukt. Viesnī ca gandrī z vienmē r ir pustukš a, mū su uzturē š anā s laikā tajā dzī voja tikai 7 cilvē ki. Tagad sī kā ka informā cija par viesnī cu.

Atraš anā s vieta
Tas atrodas paš ā lī č a stū rī , prom no kafejnī cā m un veikaliem. Pludmale atrodas pā ri ceļ am, bet š ķ ē rsot š o ceļ u joprojā m ir prieks! Š rilankā nav jē dziena par gā jē ju pā reju, neviens neplā no laist gā jē jus cauri un arī samazinā t ā trumu, tā pē c man nā cā s stā vē t pie ceļ a, gaidot ī sto brī di, lai š ķ ē rsotu ceļ u, proti, pā reju, nevis pā reju, jo ceļ š ir noslogots: kursē autobusi, automaš ī nas, motocikli, kravas automaš ī nas, fū res. Daudzas Unawatuna viesnī cas, atš ķ irī bā no Comaran Beach Hotel, atrodas tieš i pie okeā na.

Istabas
Paņ ē mā m standarta istabiņ u - ļ oti pieticī ga istaba, mē beles vecas, gultas veļ a un dvieļ i atstā j ko vē lē ties, bez remonta, baltas un pelē kas sienas. Ir gaisa kondicionē tā js, nav matu ž ā vē tā ja, arī ž elejas, š ampū ni un ziepes. Balkona vietā ir veranda vairā kā m istabā m, no š ī s verandas paveras labs skats uz okeā nu un Unavatunas lī ci.

Tī rī š ana
Tī rī ja tikai pē c pieprasī juma, proti, bija jā pieiet pie darbiniekiem un jā lū dz veikt uzkopš anu, paš i nenā ca tī rī t.

Peldbaseins, teritorija
Viesnī cai nav savas teritorijas, ir tikai neliels pagalms ar baseinu un vairā kiem sauļ oš anā s krē sliem. Tā kā viesnī cā nav cilvē ku, sauļ oš anā s krē sli un baseins vienmē r ir tukš i. Jū s varat peldē ties baseinā jebkurā diennakts laikā.

Uzturs
Cenā iekļ autas brokastis - kontinentā lā s brokastis: olu kultenis vai olu kultenis ar desiņ ā m, citu variantu nav.
Viņ i piedā vā arī daž us grauzdiņ us ar ievā rī jumu un sviestu, augļ u š ķ ī vi (papaija, arbū zs, ananā si) un tē ju/kafiju, no kuras izvē lē ties. Un tā katru dienu. Iesaku pusdienot un vakariņ ot kafejnī cā s pludmalē , tā s ir ļ oti daudz, mums visvairā k patika Lucky Tuna un Tartaruga.

Ekskursijas
Ekskursijas no tū roperatora neņ ē mā m, tas bija pā rā k dā rgi. Angļ u valodā runā još u š oferi ņ ē mā m minivenā uz 2 dienā m, viņ š mū s pa mū su sastā dī to marš rutu pabrauca, paņ ē ma piecus, sanā ca krietni lē tā k nekā tū roperatoram.

Pludmale
Pretī viesnī cai pludmale nav slikta, bet ir diezgan spē cī ga straume un ū dens ir taisni karsts, nevis veldzē još s, un zemū dens pasaules nav. Mē s devā mies uz Jungle Beach - š ī ir neliela daļ ē ji savvaļ as pludmale, kurā nekad nav viļ ņ u. Ir tī rs, dzidrs ū dens, ir koraļ ļ i, krā sainas zivis. Dž ungļ i ir ļ oti zaļ i (palmas, mangroves, eksotiski koki), un tur biež i ierodas pē rtiķ i. Iepriekš š ī pludmale bija mež onī ga, bet tagad tur ir neliela pludmales kafejnī ca un sauļ oš anā s krē sli.
Kafejnī cā , starp citu, viņ i barojas normā li, tur ē da katru dienu, nesaindē jā s. Garš ī gi ir ceptas garneles un kalmā ri ar mē rci. Jū s varat nokļ ū t Dž ungļ os kā jā m, iet pa ceļ u cauri dž ungļ iem, bet jums ir jā zina ceļ š , to ir grū ti izskaidrot. Vienkā rš ā kais veids, kā tur nokļ ū t, ir ar tuk-tuk, jebkurš tuk-tuks jū s aizvedī s par aptuveni 40 rū pijā m, 10 minū š u braucienā.

Unavatunas lī cis
Pats lī cis man ļ oti patika: okeā ns mierī gs, viļ ņ u nav, pludmale diezgan tī ra, daudz kafejnī cu, veikali un veikali arī pilni, ir viss atpū tai nepiecieš amais. Lī č a galā ir divi tempļ i - divas baltas stū pas, mazā kas un lielā kas, lī dz tā m var aiziet kā jā m, no turienes paveras lielisks skats uz visu lī ci. Milzī gi okeā na bruņ urupuč i periodiski ierodas pludmalē dē t olas, mums paveicā s bū t š ī procesa aculieciniekiem.
Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar braucienu, ar prieku atbrauksim uz Unavatū nu vē lreiz, bet uz citu viesnī cu.
аватар sarzhinaofitserova500
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viņ i sabojā ja visu iespaidu par Š rilanku, ierodoties Somaran Beach viesnī cā . 2012. gadam no 2011. gada 27. decembra lī dz 2012. gada 11. janvā rim mums ar vī ru bija apvienota ekskursija no Pax tū roperatora. Sā kumā bija nesalī dzinā mas ekskursijas ar brī niš ķ ī gu gidu, budistu mū ku, kurš brī vi pā rvalda krievu valodu. … Tomēr ▾ Viņ i sabojā ja visu iespaidu par Š rilanku, ierodoties Somaran Beach viesnī cā . 2012. gadam no 2011. gada 27. decembra lī dz 2012. gada 11. janvā rim mums ar vī ru bija apvienota ekskursija no Pax tū roperatora. Sā kumā bija nesalī dzinā mas ekskursijas ar brī niš ķ ī gu gidu, budistu mū ku, kurš brī vi pā rvalda krievu valodu. 4 dienas viņ š rā dī ja visu labā ko Š rilankā , mē s bijā m sajū smā .
31. decembrī ieradā mies Camaran Beach Hotel. Un sā kā s Š AUSMAS! Mū su rezervē tā s superprioritā rā s istabas vietā mū s ielika netī rajā izgā ztuvē , mums nedeva ne š ampū nus, ne ž elejas, mums iedeva 2 apš aubā mas tī rī bas dvieļ us, un, ja jū s aprakstā t visas š ī s istabas š ausmas, jū s dabū t biezu romā nu. Netī ra istaba ar skatu uz jumta garā ž ā m un ceļ u, troksnis no ceļ a ir neticams, gultas ir apš aubā mas tī rī bas, uz mē belē m ir netī rumu (ne putekļ u) kā rta, esam š okā . Recepcijā viņ iem neko skaidrot bija bezjē dzī gi. Tad mums paskaidroja, ka Jaungada vakariņ as, par kurā m mums Maskavā bija jā maksā!! ! ! vienkā rš i nav tā du svē tku kā mū su Jaunais gads . Tad kad sazinā jā mies ar mū su gidu un viņ š ar viņ iem lamā jā s un prasī ja pareizu attieksmi pret mums, viņ i mums kaut ko apsolī ja....Pievienojam Jaungada vakariņ u foto. visu nakti dzē ra no rī kles, dejoja kaili pie baseina, mū zika grabē ja pa visu viesnī cu, plus troksnis no ceļ a, krievi bija ļ oti skumji un nebija saldi š ajā Jaungada vakarā , un mē s neko nevarē jā m izdarī t. Es tieš ā m gribu iesū dzē t tiesā š ī s nelikumī bas organizē š anu. Tā tas bija gandrī z katru vakaru, jo š ajā viesnī cā visu laiku notika Š rilankas kā zas.
Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, arī apmaksā jot pē rkot ekskursiju Maskavā , pavadī jā m 6 stundas dienā , katrai ē dienreizei 2 stundas ubagojot un gaidot neē damu pā rtiku. Tas bija ļ oti pazemojoš i, jo mums diviem par š o atvaļ inā jumu samaksā jā m vairā k kā.6000 tū kstoš us dolā ru !!! !
Tad izlū dzā mies dvieļ us pludmalei, mums teica - atgriezieties pē c pā ris stundā m utt.
Vispā r viss bija š ausmī gi, bijā m jau apceļ ojuš i pusi pasaules, bijā m eksotiskā s valstī s, bet ar tā du nelikumī bu sastapā mies pirmo reizi. . .
Es vairs nevē los nodarboties ar Paksu, un es vairs nevē los doties uz Š rilanku.
Rakstī ju ī si, es negribu atcerē ties to, ko piedzī voju. Ar cieņ u, Arisha, Aleksandrs. Maskava.


iemiesojums n.glukk
Sveiki. Interesē tuktuku cenu politika?)) Dodos uz Unavatūnu... cik maksās, piemēram, turp un atpakaļ uz Hikaduvu? un Sinharaja Rainforest?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Unavatunas pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Unavatuna
Pludmales

Отель был открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2012 году. Состоит из двух 4-этажных корпусов и двух вилл. Расположен на курорте Унаватуна. Пляж находится напротив отеля, через дорогу. В ресторане отеля подаются разнообразные деликатесы интернациональной и местной кухни, в том числе фирменные блюда из морепродуктов.

Atrašanās vieta Отель находится в 5 км от центра г. Унаватуна, на юго-западном побережье Шри-Ланки, в 119 км от Коломбо и в 149 км от международного аэропорта Бандаранаике.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 100 м. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения, экскурсионное бюро, услуги консьержа, Wi-Fi в общественных зонах (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажению одежды (платно), 1 основной ресторан (интернациональная, ланкийская, китайская кухня, 07:00-23:00, макс. 100 чел.), бар у бассейна (10:00-23:00), 2 конференц-зала (75 и 400 м2), интернет-уголок, шаттл в город, 1 открытый бассейн (20х40 м), терраса для загара, сад. На территории отеля разрешено курение на открытом воздухе.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская игровая зона.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: развлекательные программы для взрослых, басектбол, мини-футбол, дартс. Платно: водные виды спорта, Spa-центр, массаж, водные лыжи, гидроцикл, катамаран.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 25 номеров:

8 Standard Room (20 м2, макс. 4 чел., одна спальня, балкон).

14 Deluxe Room (25 м2, макс. 4 чел., одна спальня, балкон/терраса).

2 Villa (65 м2, макс. 6 чел., спальня и гостиная, кухонный уголок).

1 Suite (40 м2, спальня и гостиная, джакузи).

Istabās

Душ, фен (по запросу), кондиционер, потолочный вентилятор, спутниковое ТВ, прямой телефон, мини-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе, мини-холодильник, набор для глажки одежды, уборка номера: ежедневно, смена постельного белья: ежедневно, обслуживание номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese Ganahena, Unawatuna, 80600, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: + 94 091 2283201, +94 091 2250274
Tīmekļa vietne: Lavendish Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).