Ranna 212 Beach Resort 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Tangalle
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.2 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca ar iekoptu zaļo zonu, mūsdienīgu telpu dizainu un labu virtuvi. Atvērts 2011. gada decembrī, atrodas tieši pie Indijas okeāna. Ir iespēja organizēt kāzu ceremonijas. Pateicoties greznajai pludmalei, uz kuru paveras skats no viesnīcas numuriņiem, mūsdienīgam dizainam, kvalitatīvam servisam, viesnīca ātri vien ieguva popularitāti tūristu vidū. Viesnīca piedāvā ērtu piekļuvi Kalametiya savvaļas dabas rezervātam, Mulkirigalas klosterim, bruņurupuču Rekavas bruņurupuču fermai, Galles fortam, Mirisas vaļu vērošanai, Jalas nacionālajam parkam. Viesnīca ir piemērota klusai un noslēgtai atpūtai.Vairāk →
аватар Maksim381244
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies Ranna 212 Beach Resort 4 * viesnī cu, bet ierodoties vietu nebija, no mū su 7 dienā m SURIYA RESORT 5 * viesnī cā tika izmitinā tas 3 dienas, bija vē l labā k. Pē c tam atlikuš ā s 4 dienas atgriezā mies Ranna 212. Izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ , tie ir galē jie dienvidi, tur daudz dabas, dzī vnieku, skaista piekraste. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies Ranna 212 Beach Resort 4 * viesnī cu, bet ierodoties vietu nebija, no mū su 7 dienā m SURIYA RESORT 5 * viesnī cā tika izmitinā tas 3 dienas, bija vē l labā k. Pē c tam atlikuš ā s 4 dienas atgriezā mies Ranna 212. Izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ , tie ir galē jie dienvidi, tur daudz dabas, dzī vnieku, skaista piekraste. Viesnī ca ir populā ra, tā pē c tā jau ir "nogurusi" un ir nepiecieš ams remonts, bet ir ļ oti liela tū ristu plū sma. Teritorijā bija peldbaseins, salī dzinot ar Ē ģ ipti un Turciju, tur vairā k pieskata teritoriju, bet te teritorija nav ī paš i kopta. Brokastis sliktas, nav lielas izvē les. Starp citu, SURIYA RESORT bija labā ks ē diens. Viesnī cai Ranna 212 bija labā ka atraš anā s vieta, un daž as no tuvā kajā m kafejnī cā m vai veikaliem atrodas 10 km attā lumā no kū rorta SURIYA RESORT. Gids pastā vī gi sazinā jā s, organizē ja mū su reģ istrē š anos citā viesnī cā , jautā ja, kā mums gā ja reģ istrē š anā s, gids strā dā ja labi, nopirkā m no viņ a ekskursiju, tā s kvalitā te bija laba. Es varu ieteikt viesnī cu, tas nav slikts budž eta č etrinieks. Varu novē rtē t 7 no 10.
аватар artema1
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu medusmē nesim, prom un mazā kam cilvē ku skaitam, uzminē jā m . . milzī ga garā pludmale ir pilnī bā pamesta, jo tā ir diezgan tā lu no tuvā kajā m viesnī cā m abos virzienos. Ceļ š ļ oti nogurdinoš s, no lidostas braucā m kā das 6h (rezervē jot ekskursiju var pasū tī t individuā lu transfē ru uz 3h), bet atbraucot rokā s dabū gardu svaigu sulu un aizmirsti par visu . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu medusmē nesim, prom un mazā kam cilvē ku skaitam, uzminē jā m . . milzī ga garā pludmale ir pilnī bā pamesta, jo tā ir diezgan tā lu no tuvā kajā m viesnī cā m abos virzienos.
Ceļ š ļ oti nogurdinoš s, no lidostas braucā m kā das 6h (rezervē jot ekskursiju var pasū tī t individuā lu transfē ru uz 3h), bet atbraucot rokā s dabū gardu svaigu sulu un aizmirsti par visu . Viņ i ā tri nokā rtojā s, atnesa koferus, atteicā s ņ emt naudu. Istabas tiek tī rī tas katru dienu, sniegbalti dvieļ i tiek iemesti grozā un pastā vī gi mainī ti.
Pa teritoriju bagā tī gi staigā pē rtiķ i, pā vi, bruņ urupuč i, daž i skaisti putni, ķ irzakas lī dz pusotram metram, vairumā citu viesnī cu nav tā das civilizā cijas, un š eit dž ungļ i! )), izņ emot pē rtiķ us, neviens netiecā s))
Viļ ņ i ir bumba, lī dz 2 metriem, meitenes tur ī sti nevar peldē t (uz lagū nā m, kur ir mazi viļ ņ i, var braukt ar tuk tuks vai mikroautobusiem, gleznainā kā lagū na bija tur, kur sē rfotā ji mā cā s peldē t), bet puiš iem bū s prieks, plunč ā ties, lē kā t pa viļ ņ iem, nirt tikai uzmanieties tajos ; -)) var palikt stundā m, ū dens silts, precī zu temperatū ru nezinu, bet pats sals tur arī neizkā pt no ū dens.
Devā mies netā lā s ekskursijā s un pē c alus (pilsē tā divas reizes lē tā k) ar puisi vā rdā Asanka no pludmales, sabiedrisks, diezgan adekvā ti saprot gan angliski, gan krieviski, pats apturē ja tuk tuku, lai nobildē tu mankiju, č ū skas. , pā vi. Varbū t pagatavojiet tur kā das jū ras velš u garneles vai ko citu. Atceļ ā es pasū tī ju viņ am banā nus un mango ē st lidmaš ī nā . Pē rciet nevis importē tos, bet vietē jos mango, tie ir mazā ki, bet daudz garš ī gā ki.
Visiem pā rtikas dzē rieniem, ko pē rkat viesnī cā , maksā jot bū s vē l + 25%, kaut kā ds valsts nodoklis tū ristiem, tā pē c paturiet to prā tā . Viņ i neņ em naudu uzreiz, tā tiek ierakstī ta istabā , un izrakstoties vai jebkurā laikā varat doties uz reģ istratū ru, lai samaksā tu.
Netā lu pie izejas ir trī s restorā ni, viens kreisajā un divi labajā pusē , tie gatavo savā dā k, bet viss ir garš ī gi. Jū su restorā nā ē diens ir klā t un pikants un ļ oti pikants un nepavisam nav pikants, jū s nepaliksit izsalcis pietiekami garš ī gs)) Mē s vienreiz pā rgulē jā m brokastis, atradā m to pie baseina un atnesā m augļ u š ķ ī vi. Vakarā , ejot tumsā , pienā k apsargs, lai apgaismotu ceļ u ar lukturī ti. Viņ i neļ auj jums peldē t naktī (bī stami), bet mē s to atkal pavadī jā m ar lukturī ti...mē s staigā jā m)) Kopumā es iesaku tiem, kam patī k mierī ga, izmē rī ta atpū ta. Mums ļ oti patika, noteikti atgriezī simies))
аватар Elena1102
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti apmierinā ta. Atrodas noslē gti. Nav izklaides, bet skaista daba un tī ra pludmale. Virtuve ir daudzveidī ga un piemē rota ikvienam. Tuvumā atrodas 3 jū ras velš u kafejnī cas. Viss ir svaigs. Lī dz ciemam pē c augļ iem un ruma ar tuk-tuk 30 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti apmierinā ta. Atrodas noslē gti. Nav izklaides, bet skaista daba un tī ra pludmale. Virtuve ir daudzveidī ga un piemē rota ikvienam. Tuvumā atrodas 3 jū ras velš u kafejnī cas. Viss ir svaigs. Lī dz ciemam pē c augļ iem un ruma ar tuk-tuk 30 minū tes.
Океан и пляж просто СУПЕР Лагуна в Тангале
аватар valerykantor
Mē s dzī vojā m otrajā stā vā pretī reģ istratū rai. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Tiesa, ideā las tī rī bas, kas raksturī ga austrumnieciskiem cilvē kiem, nebija, tač u katru dienu no dvieļ iem veidoja forš as figū riņ as. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m otrajā stā vā pretī reģ istratū rai. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Tiesa, ideā las tī rī bas, kas raksturī ga austrumnieciskiem cilvē kiem, nebija, tač u katru dienu no dvieļ iem veidoja forš as figū riņ as. Viesnī cā regulā ri var redzē t burundukus, daž kā rt pieskrien pē rtiķ i un monitoru ķ irzakas. Ir bā rs, kur var pasē dē t vakaros. Vē lams ņ emt tikai brokastis, jo brokastis/vakariņ as ir vienmuļ as, un vakariņ ā s var pasū tī t daudzveidī gā kus ē dienus, kas tiks pagatavoti ļ oti garš ī gi un skaisti noformē ti. Mū s apkalpoja brī niš ķ ī gs viesmī lis Anil Nishantha un skaista meitene, kas mū s sveicina pie ieejas. Tie gan neprasa dzeramnaudu, bet par labu apkalpoš anu ir vē rts pateikties darbiniekiem, kuri labi dara savu darbu. Brī vdienā s spē lē ja saksofonists. Viņ i baroja vietē jos klaiņ ojoš os suņ us un kaķ i (Melno kaķ i viņ i sauca par "Velosipē du"). Administrā cija, protams, pret to izturē jā s negatī vi, tač u viņ i mums par to nekā dus sodus neuzrakstī ja, viņ i tikai pā ris reizes mū s brī dinā ja. Bet mē s joprojā m zinā jā m savu biznesu))) Kopumā mē s bijā m apmierinā ti ar viesnī cu.
Территория отеля. На берегу океана слева от отеля. Вот такие пришельцы объедают листья. Вид из нашего номера.
аватар moonlightAnya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Istaba laba, nav sū dzī bu. Regulā ri sakopta. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, ī paš i puiš i virtuvē . Man ļ oti patika virtuve. Daž ā di ē dieni, varat nogarš ot vietē jos ē dienus. Tikā mies ar masieri Samanu un viņ a ģ imeni. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Istaba laba, nav sū dzī bu. Regulā ri sakopta. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, ī paš i puiš i virtuvē . Man ļ oti patika virtuve. Daž ā di ē dieni, varat nogarš ot vietē jos ē dienus.
Tikā mies ar masieri Samanu un viņ a ģ imeni. Ļ oti jauki cilvē ki. Mē s ņ ē mā m no tā m ē teriskā s eļ ļ as un augļ us, pasū tī jā m pusdienas, veicā m masā ž u un ar brā li Samanu devā mies ekskursijā . Visi bija ļ oti apmierinā ti. Es to iesaku.
Satikā m arī ļ oti labu tuk-tukeru vā rdā Gayan (tas nav posts no pludmales)! Ļ oti draudzī gs, patī kami sarunā ties, diezgan labi runā angliski, nav uzbā zī gs, uzaicinā ja mū s pie sevis pusdienā s, bija ļ oti patī kami un garš ī gi : ). Un pats galvenais, viņ š brauc labi, nesteidzas un gaidī s, ja vajadzē s! Mē s visu laiku ceļ ojā m ar viņ u un runā jā m. Kā arī pa to braucā m ekskursijā s ar ļ oti labu mikroautobusu ar kondicionieri un arī bijā m ļ oti apmierinā ti. Posta apkaroš anas dienesti vispā r nebija vajadzī gi. Tuk-tukera Gajana kontakti: +9.777 06.920, +9.714143 527. Ja piezvanī siet, to varē siet pateikt no Annas.
Viļ ņ i bija ļ oti lieli, un mē s devā mies peldē ties Lagunā , š eit viņ š dzī vo, un tur mē s viņ u satikā m. Varat arī staigā t. Pagriezieties pa kreisi no viesnī cas pludmales un ejiet apmē ram 30-40 minū tes gar krastu. Lagū na ir aiz zvejnieku laivā m. Tur viļ ņ i bija diezgan mazi un bija ļ oti forš i peldē ties!
Pastaigā jiet pa ciematu, jū s to nenož ē losit. Jū s satiksiet daudz laipnu, vienkā rš u un atvē rtu cilvē ku, kuri ir gatavi jums palī dzē t bez maksas. Tur pie paš as Lagunas upē pretī var redzē t monitorķ irzakas, mangusus, burundukus, pē rtiķ us, pā vus, bifeļ us un pat kaimanu krokodilu : )
аватар donskyh_s
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ļ oti laba, jauna viesnī ca. Iesaku ņ emt istabiņ u otrajā stā vā , neviens neskatā s pa logiem un lielisks balkons. Man virtuvē viss patika, vē lams ņ emt brokastis un vakariņ as(viss ļ oti garš ī gi, daž ā das virtuves, grilē ta gaļ a un zivis ir garš ī gas), jo tuvumā nav kur ē st, un braukt uz pilsē tu ar tuk-tuk ir 1500 rū pijas ($ 12). … Tomēr ▾ ļ oti laba, jauna viesnī ca. Iesaku ņ emt istabiņ u otrajā stā vā , neviens neskatā s pa logiem un lielisks balkons. Man virtuvē viss patika, vē lams ņ emt brokastis un vakariņ as(viss ļ oti garš ī gi, daž ā das virtuves, grilē ta gaļ a un zivis ir garš ī gas), jo tuvumā nav kur ē st, un braukt uz pilsē tu ar tuk-tuk ir 1500 rū pijas ($ 12). Pusdienā s no vietē jiem iedzī votā jiem pasū tī jā m omā rus, garneles, zivis. kokosrieksti, var arī ziedu puš ķ i). Puisim vā rdā Chaminda ir labā kā s cenas visam, viņ š arī ļ oooooooo garš ī gi gatavo jū ras veltes, ar tuk-tuk braucā m ar viņ u uz pilsē tu, un ekskursijā uz Kandiju. ja dodaties š ajā ekskursijā no viesnī cas - tas bū s 160 $ ​ ​ no cilvē ka, un mē s parā dī jā m Chaminda kartē to, ko mē s gribē jā m redzē t (ziloņ u audzē tava, tē jas fabrika, garš vielu dā rzs, Budas zoba templis) 6 no mums, samaksā jā m par visu!! ! $ 180. devā mies ē rtā mikroautobusā ar kondicionieri.
ļ oti skaista pludmale, nedrī kst ilgi bū t saulē , var izdegt pus dienas laikā .
patiks klusu brī vdienu cienī tā jiem
аватар fin_slava
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien visiem! Mē s lidojā m uz Š rilanku ar č arterreisu no Borispilas ar aviokompā niju Windrose. Lidojums sā kā s ap plkst. 22.00, lidoja lī dz plkst. 11.00 pē c Kijevas laika ar nosē š anos Dubaijā AAE, neizkā pjot no lidmaš ī nas. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Mē s lidojā m uz Š rilanku ar č arterreisu no Borispilas ar aviokompā niju Windrose. Lidojums sā kā s ap plkst. 22.00, lidoja lī dz plkst. 11.00 pē c Kijevas laika ar nosē š anos Dubaijā AAE, neizkā pjot no lidmaš ī nas. Tur noteikti bija ko redzē t, viss ir ļ oti skaisti. Kolombo pē c nosē š anā s lidostā nopirkā m Dialog mobilā operatora karti (1300 rū pijas = 10; = 10 $), kuru telefonā uzstā dī ja bez maksas. Kontā bija 860 vienī bas (1 zvans uz Ukrainu = 40 vienī bas). Tad mū s sagaidī ja krieviski runā još s gids, aizveda lī dz autobusam un sā kā m savu nogurdinoš o ceļ ojumu uz viesnī cu (7 stundas). Mē s ieradā mies viesnī cā , kad bija tumš s. Pē c ieraš anā s mū s pā rsteidza viesnī cas skaistums. Tas ir jauns un labi iederas apkā rtnē . Ar 8 atpū tas dienā m Š rilankai nepietiek, tā pē c, ja iespē jams, labā k doties no 10 dienā m. Ir vē rts doties ekskursijā s atseviš ķ i no pludmales brī vdienā m, ir vē rts ņ emt kombinē tā s ekskursijas. Labā k ir ieturē t vakariņ as un brokastis, jo viesnī ca atrodas tā lu no civilizā cijas un tuvumā neko nevar nopirkt. Cilvē ki ir ļ oti draudzī gi un, ja tu kaut nedaudz zinā si angļ u valodu, tu bū si ļ oti noderī ga. . Jū s varat arī pasū tī t omā rus un citus gardumus no vietē jā m pludmales cī ņ ā m par saprā tī gā m cenā m. . Vē l viens labs un kā rtī gs tangalietis vā rdā Danila. Viņ am ir savs Toyota mikroautobuss un laiva. Tā pē c jums tiek nodroš inā ti braucieni uz bruņ urupuč u lagū nu, lai peldē tu okeā nā un makš ķ erē tu. Un tas ir tā vē rts. Mums visiem ļ oti patika.
аватар bimi4ya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atgriezā s pirms 4 dienā m no Rannas 212. Viesnī ca KRĀ Š Ī GA, bet ļ oti tā lu no lidostas! Mē s tur braucā m 7 stundas. Aiz loga mirgoja nabadzī gi mazi ciematiņ i un pilsē tiņ as, iegremdē tas bagā tī gā eksotiskā veģ etā cijā . … Tomēr ▾ Atgriezā s pirms 4 dienā m no Rannas 212. Viesnī ca KRĀ Š Ī GA, bet ļ oti tā lu no lidostas! Mē s tur braucā m 7 stundas. Aiz loga mirgoja nabadzī gi mazi ciematiņ i un pilsē tiņ as, iegremdē tas bagā tī gā eksotiskā veģ etā cijā . Kad beidzot ieradā mies, likā s, ka esam debesī s. Ikvienam uzreiz tika pasniegts lotosa zieds, iesē dinā ti ē rtos dī vā nos, piedā vā ti mitri smarž ī gi sniegbalti dvieļ i un kokteiļ i ar eksotiskiem augļ iem. Vienkā rš i super!
Numuri ir brī niš ķ ī gi, lieli un gaiš i. Istabā ir viss nepiecieš amais: el. tē jkanna, fē ns, plazma (nav krievu kanā lu), DVD atskaņ otā js ar USB atbalstu, modernas mē beles, neliels bā rs-ledusskapis, gaisa kondicionieris, ventilators, seifs
(brī nī jos, ka nekam nav piestiprinā ts, ņ em un ņ em prom). Vienī gais, ka dī vā na spilveni ir nedaudz nobruž ā ti, un mē s to neredzē jā m uzreiz. Gultas veļ a ir tī ri balta. Katram bija divi dvieļ i, kas tika mainī ti katru dienu. Daž os numuros ir vannasistaba, daž os ir duš a (viesnī cā nakš ņ oš anas laikā.2 reizes netikā m papildinā ti ar š ampū nu un ziepē m). No 1. stā va numuriņ iem paveras brī niš ķ ī gs skats uz baseinu (guļ at gultā un apbrī nojat), tač u esiet gatavi tam, ka garā mejoš ie ziņ kā rī gie nepā rtraukti skatī sies uz jums pa logiem. Tā pē c, ja tas jū s sasprindzinā s, lū dziet 2. stā vu. Starp citu, viesnī cā nav numuriņ u ar skatu uz okeā nu, lai gan viesnī ca atrodas gandrī z krastā . Nekavē joties pievē rsiet uzmanī bu ū dens tvertnē m un lielai kokosriekstu karotei, kas atrodas pie katras telpas. Teritorijas celiņ i ir smilš aini, smiltis pielī p un aiz kā jā m stiepjas istabā . Tā pē c pirms ieieš anas kā jas tiek mazgā tas.
Pati viesnī ca mā jī ga, daudz zaļ umu, tomē r vienā baseina pusē palmas vē l jaunas un zemas. Tuvā k pludmalei koki jau varenā ki, vairā k ē nu, ē rti sauļ oš anā s krē sli zem palmā m. Puiš i rosā s, maina dvieļ us. Pludmale laba, tī ra, pamesta. Jū s nevarat peldē t okeā nā , bet jū s varat lē kt pa viļ ņ iem. Okeā ns vienmē r ir silts neatkarī gi no diennakts laika. Pludmalē dež urē glā bē js - mazs, niecī gs kazlē ns. Viņ š savam darbam pieiet atbildī gi.
Ja vē laties satikt jaguā nas vai burundukus, apmeklē jiet izcirtumu pie galvenā s ieejas viesnī cā , blakus apsardzes kabī nei. Un, ja iemetī si maizes gabaliņ us ezerā ar lilijā m pie bā ra, ū dens vā rī sies no zivju un bruņ urupuč u pā rpilnī bas. Pē rtiķ i, viņ i saka, skraida cauri, bet mē s personī gi tos neredzē jā m viesnī cas teritorijā .
Vakaros viesnī ca ir pilna ar atpū tu. Kad ā rā kļ ū st tumš s un ir ieslē gtas gaismas, viesnī ca izskatā s vienkā rš i krā š ņ a. Uztaisī jā m sev tē ju vai kafiju, ē rti sē dē jā m pī ti krē slos netā lu no ieejas istabā (starp citu, 1. stā va istabā s ir 2 ieejas) un vienkā rš i trakojā mies, apbrī nojot visu š o skaistumu. Jū s varat arī peldē ties baseinā naktī . Jū s varat arī gulē t uz zviļ ņ a netā lu no pludmales un klausī ties okeā na skaņ u. Vispā r lieliski! ! Reizē m, maiņ ai, gribē jā s kaut nelielu animā ciju, kuras tur nemaz nebija. Man patika, kad vakariņ u laikā restorā nā skanē ja dzī vā mū zika, nekas izcils, bet tomē r. Tikai vietē jie mū ziķ i spē lē ja ne katru dienu.
Par uzturu. Bē rnam ir problē mas ar vē deru, tā pē c ļ oti baidī jos, ka tur nebū s ar ko viņ u pabarot. Tač u manas bailes izrā dī jā s nepamatotas. Bija arī ļ oti pikants ē diens. Piekrī tu, ka ē dienu izvē le nav tā da kā Ē ģ iptē , bet izsalcis noteikti nebū si. Un augļ i, un sulas, un saldumi, tur bija viss. Pē rciet biļ eti ar brokastī m un vakariņ ā m. Visi, kas ē da tikai brokastis, saskā rā s ar milzī gu problē mu, kur paē st, jo. viesnī cā vakariņ as par vienu vismaz 20 dolā rus. Blakus ir tikai 1 restorā ns, kur tas ir nedaudz lē tā ks, bet par to nav ī paš i labas atsauksmes. Tā pē c droš ā k ir ē st viesnī cas restorā nā . Vienī gais negatī vais ir tas, ka vakariņ ā s visi dzē rieni ir apmaksā ti. Labi, ka drī kst restorā nā ienest savu ū deni. Protams, jums bū s jā pē rk vairā k ū dens, jo ar mazo pudeli, ko katram dod uz dienu, nepietiek, un bā rā.1 litrs maksā.285 rū pijas. Vē l nopirkā m ū deni ciemā , kas ir blakus viesnī cai par 55 rū pijā m, staigā t kā das 20 minū tes. Tangalle var aiziet uz lielveikalu, bet tur nav daudz ko nopirkt. Alkohols tiek pā rdots ī paš os veikalos (alu pudele viesnī cas restorā nā ir 570 rū pijas). Tirgus ir pilnī gi antisanitā rs. Uz ielā m ir daudz atkritumu un š ie atkritumi marš rutā gar visu piekrasti. Kad atgriezā mies pē c jebkura ceļ ojuma uz viesnī cu, mē s vē lreiz pā rliecinā jā mies, ka mū su viesnī ca ir vienkā rš i super!
Un uz Tangalle var aizbraukt ar tuk-tuk vismaz par 1500 rū pijā m. Lē tā kais tuk-tukers ir Gayan - puisis ar brillē m. Viņ am cenas tieš ā m ir zemā kas par visā m pā rē jā m un kaulē ties vē l var. To var izdarī t arī ar pā rē jo. Lai nepazaudē tu klientu, cena tiek nolaista lī dz Gayan cenu lī menim, tikai jā zina, cik un uz kā du braucienu Gayan dodas un drosmī gi zvana. Tā nu ar Ravanu devā mies safari par 40$ vienai personai, lai gan sā kotnē jā cena bija 60$. Bet, iespē jams, vispriecī gā kais, humoristiskā kais un ļ oti pozitī vā kais ir tuk-tukers Asanka. Dabiski dzimis gids. Ceļ ā no punkta A uz punktu B no viņ a uzzinā jā m daudz noderī ga un interesanta, galvenais, lai tu vismaz nedaudz zini angļ u valodu. Diemž ē l viņ a pakalpojumus izmantojā m tikai vienu reizi, jo nā kamajā dienā viņ š tika ievietots slimnī cā . Mums ļ oti pietrū ka viņ a atbalsta. Liels paldies viņ am! Bija ļ oti interesanti ar viņ u ceļ ot. Ja iespē jams, nosū tiet viņ am sveicienus no Ukrainas no Alī nas "mā sas".
Par masā ž as terapeiti Samanu. Lasī ju ļ oti labas atsauksmes par viņ u, bet no masā ž as gaidī ju vairā k (principā neslikti, bet ne super).
Kopumā iespaidi par viesnī cu ir tikai pozitī vi! Starp citu, kad devā mies ceļ ojumā , redzot pietiekami daudz reklā mu, es patieš ā m sapņ oju par Evu Lanku, bet sagadī jā s, ka nopirkā m biļ etes uz Rannu un es biju ļ oti sarū gtinā ts. Tā kā viesnī cas atrodas salī dzinoš i netā lu viena no otras, tad nevarē ju neaizbraukt pie Evas. Kad nokļ uvu teritorijā , biju nedaudz vī lies par redzē to. Interneta videoklipā viesnī cas teritorija izskatī jā s iespaidī gā ka un valdzinoš ā ka nekā patiesī bā . Ranna, gluž i pretē ji, patiesī bā ir skaistā ka. Tomē r nav š aubu, ka Ievai ir sulī gā ka veģ etā cija nekā Rannā , vairā k dzī vo radī bu: pē rtiķ u un burunduku ģ imenes bezgalī gi š auj pa teritoriju š urpu turpu, un pati teritorija ir lielā ka. Mani ļ oti iespaidoja skaistā gleznainā pludmale – Eva Lanka Bay. Bet principā sapratu, ka esmu sarū gtinā ts velti, jo abas viesnī cas ir forš as, un savā ziņ ā Ranna pat uzvar
(Vairā k spī duma vai kaut kas cits).
Liels paldies Timoš enko Katerinas aģ entū ras "Ejam ar mums" vadī tā jai par pā rliecinā š anu uz š o viesnī cu, kā arī paš as viesnī cas darbiniekiem un aviokompā nijai "Roza Vetrov" par to, ka mū su atvaļ inā jums bija atbilstoš ā lī menī . . Relaksē još ā m brī vdienā m varu ieteikt viesnī cu Ranna 212.
аватар terafly
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā Vecgada vakarā . Iespaidi par viesnī cu diezgan patī kami - jauni numuriņ i, skaista un tī ra teritorija. Baseins ir paredzē ts bē rniem un pieauguš ajiem, un š ķ iet, ka ir dž akuzi, bet mē s peldē jā mies baseinā tikai vienu reizi, un pā rē jā laikā pastā vī gi atrodamies pludmalē . … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā Vecgada vakarā . Iespaidi par viesnī cu diezgan patī kami - jauni numuriņ i, skaista un tī ra teritorija. Baseins ir paredzē ts bē rniem un pieauguš ajiem, un š ķ iet, ka ir dž akuzi, bet mē s peldē jā mies baseinā tikai vienu reizi, un pā rē jā laikā pastā vī gi atrodamies pludmalē . Vispā r, kas ceļ o ar bē rniem, tad laiks pie baseina viņ iem ir diezgan piemē rots). Istabas atrodas divstā vu mā jā s ar 4 vai 6 istabā m. Mums bija istaba otrajā stā vā , mums tur ļ oti patika, jo ir veranda, galds ar diviem krē sliem, var sē dē t jebkurā laikā vakarā . Istabā ir liela gulta, vanna un duš a, fē ns, minibā rs, tač u par to ir jā maksā , izņ emot tē ju, kafiju un dzeramo ū deni, ko tie papildina katru dienu. Tī rī š ana notiek divas reizes dienā , pietiekami tī ra, ja atstā s dolā ra dzeramnaudu, tad no dvieļ iem veidos daž ā das formas. Kas attiecas uz apkalpoš anu, tad visi ir diezgan draudzī gi, smaidī gi, bet daž kā rt gaidī š anas laiks aizkavē jā s (š ķ iet, ka pirms daž ā m minū tē m ir aizmirsuš i, ko viņ iem jautā ja))). Pasū tot jebkuru ē dienu vai dzē rienu, noskaidrojiet galī gā s izmaksas, jo Š rilankā viesnī cā s cenai pievieno pakalpojumu un valsts nodokli. Bez angļ u valodas zinā š anā m vismaz elementā rā lī menī bū s grū ti komunicē t viesnī cā , ir tikai viens menedž eris, kurš zina krievu valodu, bet ļ oti vā ji.
Runā jot par pā rtiku, ē diens nav pā rā k daudzveidī gs, jū ras veltes, zivis (tuncis), vista, augļ i, rī si, olas, salā ti un konditorejas izstrā dā jumi. Vispā r droš i vien kā visur citur pē c 10 dienu atpū tas jau gribas krievu mā jas gatavoš anu. Katru dienu teritorijā , kur sauļ oš anā s krē slos uz grila gatavo daž ā dus ē dienus, ir ļ oti garš ī gi. Katru vakaru restorā nā vakariņ ā s skan daž ā du stilu mū zika, patī kami arī , ka cilvē ki spē lē dzī vajā .
Mums ar laikapstā kļ iem ī paš i nepaveicā s, no 10 atpū tas dienā m 4 dienas bija lietainas, bet siltas. Ū dens okeā nā pastā vī gi silts, naktī s vē l siltā ks, var nedaudz pastaigā ties gar krastu. Viļ ņ i nav ī paš i lieli, vienkā rš i ienirt zem pirmā un tad var lieliski peldē t, kā pa jū ru.
Starp citu, pie izejas uz pludmali, pa labi no viesnī cas ir veikals ar lē tiem augļ iem. No tiem var pasū tī t arī karaliskā s garneles, omā rus, ko viņ i garš ī gi pagatavos un pievienos kā du dā rzeņ u. Pasū tī jā m kilogramu omā ru, un cena bija 2500 rū pijas (apmē ram 625 rubļ i). Viesnī cas ē diens ir daudz dā rgā ks.
Jū s varat nokļ ū t pilsē tā dienas laikā uz lielveikalu, tā pē c pie ieejas viesnī cā vienmē r ir tuk-tuki, un š oferi ar prieku aizvedī s jū s par 20 USD (2500 rū pijā m) un, ja vē laties, jū s var staigā t pa pilsē tu, sagaidī t veikalus, (noteikti kaulē jieties suvenī ru veikalā ) Jū s sagaidī s tuk-tukers un pē c visa tā aizvedī s atpakaļ uz viesnī cu. Pa pludmali staigā arī vairā ki pludmales zē ni, kuri piedā vā ekskursiju pakalpojumus par zemā kā m cenā m nekā viesnī cā . Alkoholu labā k pirkt veikalā , par kuru jebkurš tuk-tuks zina un parā dī s. Cenas ir daudz zemā kas nekā viesnī cā . Sadraudzē jā mies ar puisi vā rdā Gayan, viņ am ir lē tā kā s cenas, ar viņ u braucā m uz pilsē tu par 1500 rū pijā m. Viņ š mū s arī aizveda uz jū ras velš u restorā nu, kur mē s nogarš ojā m jū ras veltes un no kurienes paveras lielisks skats uz okeā nu. Gajans tur ir politisks cilvē ks, tā pē c viņ a komandā ir vairā ki puiš i, un viņ š var organizē t daudz daž ā das ekskursijas, ar viņ u var arī kaulē ties. Viņ š ar brā li mū s ar tuk-tuk veda cauri vairā kiem Tangalles kalniem, no kurienes paveras lielisks skats uz š o provinci un Budas statujā m virsotnē s. Mē s arī devā mies uz Jalas parku safari, par cenu 1.500 rū pijas (apmē ram 4500 rubļ u) diviem. Ja savā c vairā k cilvē ku, tad ceļ ojuma izmaksas bū s lē tā kas.
Vē los nodot daž us iespaidus par vietē jo masā ž u, ko veic vietē jais Samans. Tā s cenas ir uz pusi zemā kas nekā viesnī cai, un tas tieš ā m ir labā ks, ar dvē seli un skaidrs, ka ar prasmi. Ī stu ajū rvē das visa ķ ermeņ a masā ž u (1.5 stundas) var veikt Saman par 25 USD. Ar sievu braucā m pie viņ a gandrī z visu atvaļ inā jumu, viņ a izmē ģ inā ja daž ā das masā ž as gan sejai, gan pē dā m - pilnī gs sajū smas, ļ oti relaksē još a un pē c tam debeš ķ ī ga sajū ta. Bet es viņ am pastā vī gi veicu muguras masā ž u (1500 rū pijas - apmē ram 375 rubļ i), pat ieteicu daž us vingrinā jumus, lai mugura nesā pē tu. Iesaku š ī s procedū ras apmeklē t vismaz vienu reizi – pilnī ga relaksā cija. Š eit ir viņ a tā lruņ a numurs 07.322 8009. Viņ š strā dā lī dz 16:00 darba dienā s, bet atzvanī s, ja atstā si ziņ u. Brī vajā dienā viņ š daž reiz ierodas pludmalē , lai piedā vā tu arī tū ristiem masā ž u. Vislabā k ir piezvanī t viņ am tieš i, jo, ja pajautā siet par viņ u pludmales zē niem, viņ i iekasē s nedaudz augstā ku maksu, lai paturē tu sev.
Kopumā viesnī ca ir pieklā jī ga, atskaitot garo braucienu no lidostas, bet ģ imenes atpū tai vai tiem, kas kopā dodas romantiskā atpū tā , noteikti derē s. Priecī gus svē tkus un labus laikapstā kļ us.
аватар macleo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s Ranne212 martā -aprī lī - 14 dienas. Iespaidi ir brī niš ķ ī gi. Par viesnī cu. Lasu iepriekš ē jā s atsauksmes un brī nos, kungi, tū risti grib dabū t visu uzreiz, mež onī ga neskarta daba un nevainojama apkalpoš ana un apstā kļ i. … Tomēr ▾ Atpū tā s Ranne212 martā -aprī lī - 14 dienas.
Iespaidi ir brī niš ķ ī gi.

Par viesnī cu.
Lasu iepriekš ē jā s atsauksmes un brī nos, kungi, tū risti grib dabū t visu uzreiz, mež onī ga neskarta daba un nevainojama apkalpoš ana un apstā kļ i. Nedomā ju, ka tā notiek, bet Ranna212 komanda centā s to ī stenot: mež onī ga pamesta pludmale, brī niš ķ ī gs okeā ns, saullē kti un saulrieti un tajā paš ā laikā pilnī bā eiropeiska viesnī ca ar izciliem numuriem, labu apkalpoš anu, kas izpilda gandrī z visu. jū su iegribas jebkurā laikā )
Elektroinstalā cijas notiek tā pat kā citur, tikai jā bū t uzmanī gā kam. Tas galvenokā rt ir saistī ts ar to, ka š rilankieš i slikti saprot angļ u valodu, un mū su brā lim nepietiek angļ u valodas, lai viņ iem izskaidrotu, ko viņ i vē las, viņ iem tikai nedaudz jā pielā gojas.
Jauki, ka visā s istabā s ir pieejams bezmaksas WiFi.
Simka ņ em "Dialogu" - citus operatorus tur nepieķ er.

Par pā rtiku.
Diezgan laba virtuve, ir gan asa, gan ne pikanta, brokastī s svaigas sulas, augļ i, banā ni, arbū zi, ananā si, papaija (nav tač u sezona), izņ emot bufeti katru dienu kaut ko dara uz grila, brokastī s olu kultenis ar daž ā dā m pildvielā m . Jū ras veltes nav ī paš i daudz, tač u daudzos ē dienos ir svaigā kais tuncis, zivju karijs, salā ti un vienkā rš i grilē ti steiki. Katru dienu vakariņ ā s tematiskā s dienas, itā ļ u, indieš u, taizemieš u uc virtuves ē dieni, dzī vo vietē jie-nacionā lie mū ziķ i. Labā k paņ emiet brokastis un vakariņ as, jo tuvumā tieš ā m nav nevienas kafejnī cas, ā rpus teritorijas ir pā ris teltis, kur var nopirkt dzē rienus, š okolā des u. c. (tajā s nav alkohola). Par saturī gā ku jā iet uz tuvā ko Tangalle (jautā jiet Food-City tirgum) diezgan pacieš ams ķ ē des veikals, bet atkal bez alkohola, Tangalē tirgo atseviš ķ ā vietā , prasiet š oferim - pateiks tu. Saskaņ ā ar vietē jiem tiesī bu aktiem alkohola lietoš anas vietas ir ierobež otas skolu un tempļ u tuvumā.
Jū ras veltes - garneles, omā ri, krabji, tuncis, vari palū gt noķ ert vietē jos zvejniekus vai pat ar tiem paš iem, aiziet uz pludmali un apskatī t laivas labajā pusē , aiziet uz turieni un kaulē ties, varat vienoties, ka viņ i tos pagatavos jums , krastā vai uz mā jā m tiks aicinā ti.

Atpū ta.
Okeā ns – no novembra lī dz februā rim viļ ņ u nav. Viļ ņ i nav tik augsti, cik spē cī gi, ja stā vi lī dz viduklim ū denī , tas tevi notriec. Un tā , nirsti zem viļ ņ iem un peldi cik gribi pē c viļ ņ a, grū tā k izkā pt, vē rot viļ ņ us un ieiet pauzē vai mazā kajā vilnī (labā k, protams, lai kā ds orientē jas no krasts).
Ja baidies, lai tuk-tukeri aizved uz Kolomitas vietu aiz Tartal lī č a (lī cis ar akmeņ iem un kuģ iem), (kā jā m pusotru stundu pa pludmali pa kreisi) ir ļ oti labs lī cis ar nelieliem viļ ņ iem, kā arī svaigu upi. Saule ir ļ oti mā nī ga, izmantojiet krē mu 30. ne mazā k.

Ķ ermenis un dvē sele.
Pirmajā dienā apmeklē jā m viesnī cas SPA, maigi izsakoties, nepatika - masā ž a bija viduvē ja par nereā lu naudu (
Lielisku, ī stu ā jurvē das masā ž u var iegū t, sazinoties ar vietē jo iedzī votā ju Samanu. Ļ oti sirsnī gs un patī kams cilvē ks, sabiedrisks, runā angliski, var pastā stī t daudz ko interesantu, mē s ar viņ u ļ oti sadraudzē jā mies. Viņ š ar masā ž u nodarbojas vairā k nekā.10 gadus un tieš i viņ š š ajā rajonā apmā cī ja daudzus masierus.
No viņ a masā ž as jū s iegū sit pilnī gu ne tikai ķ ermeņ a, bet arī pilnī gu prā ta relaksā ciju. Viņ am ir daž ā das programmas, visa ķ ermeņ a eļ ļ as masā ž a (1.5 - 1 stunda), galvas masā ž a, pē du, sejas, muguras masā ž a (30 min. )
Cenas ir 2 reizes zemā kas par viesnī cu cenā m.

Vietne apgalvo, ka notiek jogas nodarbī bas - viņ i melo, viņ i saka, ka programma vē l nav gatava.
Bet no personā la, kā ds konkrē ts cilvē ks vā rdā Dons (istabas pā rvaldnieks) pats nodarbojas ar jogu un ar prieku nodarbosies ar jums, viņ š stā sta, ka viņ am ir studenti arī Krievijā.
Postili tempļ u komplekss Multirigala, netā lu no Tangalles. Ļ oti vecs alu klosteris sastā v no vairā kiem lī meņ iem, katrā ir guļ us Buda un gleznas uz griestu sienā m, katrai alai ir sava tē ma. Apakš ē jais ir vecā kais. Paš ā augš ā paveras skaists skats uz Š rilanku, redzama pat Ā dama virsotne. Š ajā klosterī tika rakstī ts traktā ts - Tripitaka (80 gadi pirms mū su ē ras), pirms tam tas tika nodots no mutes mutē . Kopumā Lankā viena no ortodoksā lā kajā m budisma jomā m (Theravada jeb - "vecā ko mā cī ba").
Apskatī jā m tempļ u kompleksu kaimiņ pilsē tā Dikvelā , kur atrodas salas lielā kais sē doš ais Buda (50 metri), var uzkā pt virsotnē (Budas "smadzenes") iebā zt galvu speciā lā bedrē apmē ram. smadzenī tē s Buda un mū ks lasī s lū gš anas. Spē cī gu iespaidu rada interesants templis, uz kura sienā m attē loti aptuveni 550 grē ki un to sekas (vā jprā tī gajiem labā k neiet).
Mē s apmeklē jā m tē jas plantā ciju un Undawalawe nacionā lo parku. Redzē jā m ziloņ us, divas nedē ļ as vecu ziloņ u mazuli, mierī gi guļ am un koš ļ ā jam zā li, bifeļ us, pā vus, pē rtiķ us, bruņ urupuč us, krokadilu, daž ā dus putnus, arī tukā nu, tas viss ir tikai uz trakā kalnu fona.
Kalamitas pilsē tiņ ā nav tā lu no viesnī cas (rakstī ju), bet ne pie jū ras, bet tā lā k - parks ar putniem tos var vē rot, bet labā k palū gt vietē jiem braukt ar laivu tur ir vairā k putnu , viņ i saka, ka ir mazi krokodili.

Mī nuss, protams, ir tā lu no lidostas, bet varbū t labā k, ka pagaidā m š ī s vietas nav civilizā cijas piesā rņ otas.
Tiem, kuri patieš ā m vē las atpū sties ķ ermeni un dvē seli, aizmirstiet par pilsē tas burzmu – sveicinā ti Š rilankas dienvidos! Starp citu, gada beigā s sola netā lu atvē rt lidostu, tā pē c pasteidzieties.
Un tiem, kam vairā k rū p laicī gi ienest alu uz baseinu, laipni gaidī ti Turcija un Ē ģ ipte.

Tas arī viss, es priecā š os, ja kā dam kaut nedaudz noderē s š is apskats.
PS.
Rakstī ju pirmo reizi, ja tik nesper : )) Lai visiem veicas.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель с ухоженной зеленой территорией, современным дизайном номеров и хорошей кухней. Открыт в декабре 2011 года, расположен непосредственно на берегу Индийского океана. Возможна организация свадебных церемоний. Благодаря роскошному пляжу, вид на который открывается из номеров отеля, современному оформлению, качественному сервису отель быстро приобрел популярность среди туристов. Из отеля легко добраться до заповедника Каламетия, монастыря Мулькиригала, черепашьей фермы Тертл Рекава, форта Галле, Мириссы, где можно понаблюдать за китами, национального парка Ялы. Отель подходит для спокойного и уединенного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в г. Тангалле, на южном побережье Шри-Ланки, в 212 км от Коломбо, в 243 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 4 часов.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги консьержа, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service, Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), 1 ресторан, 2 бара, принадлежности для барбекю (платно), сад, 1 открытый бассейн, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, библиотека, спа-центр (есть аюрведические процедуры), бадминтон, волейбол на пляже, прокат велосипедов (c 09:00 до 17:00, платно), настольные игры (карром, шахматы), показ фильмов на большом экране.
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 55 номеров.

50 Deluxe (38 м2, макс. 3 взр. или 2 взр. + 2 реб., вид на море/сад).

5 Suite (60 м2, макс. 3 взр. или 2 взр. + 2 реб., вид на море/сад).

Istabās

Балкон или терраса, сейф, телефон, Wi-Fi (бесплатно), телевизор с плоским экраном с кабельными каналами, кондиционер, потолочный вентилятор, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, ванная комната с ваннной и душем, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, кровати king-size (twin — только в Deluxe Room), room service, уборка номера: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Kahandamodara Rd, Ranna, Tangalle, 82200, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: + 94-789-997-513
Tīmekļa vietne: Ranna 212 Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).