Pieklājīga viesnīca

Rakstīts: 22 janvārī 2013
Ceļošanas laiks: 29 decembris 2012 — 9 janvārī 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Sveiki. Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā Vecgada vakarā . Iespaidi par viesnī cu diezgan patī kami - jauni numuriņ i, skaista un tī ra teritorija. Baseins ir paredzē ts bē rniem un pieauguš ajiem, un š ķ iet, ka ir dž akuzi, bet mē s peldē jā mies baseinā tikai vienu reizi, un pā rē jā laikā pastā vī gi atrodamies pludmalē . Vispā r, kas ceļ o ar bē rniem, tad laiks pie baseina viņ iem ir diezgan piemē rots). Istabas atrodas divstā vu mā jā s ar 4 vai 6 istabā m. Mums bija istaba otrajā stā vā , mums tur ļ oti patika, jo ir veranda, galds ar diviem krē sliem, var sē dē t jebkurā laikā vakarā . Istabā ir liela gulta, vanna un duš a, fē ns, minibā rs, tač u par to ir jā maksā , izņ emot tē ju, kafiju un dzeramo ū deni, ko tie papildina katru dienu. Tī rī š ana notiek divas reizes dienā , pietiekami tī ra, ja atstā s dolā ra dzeramnaudu, tad no dvieļ iem veidos daž ā das formas. Kas attiecas uz apkalpoš anu, tad visi ir diezgan draudzī gi, smaidī gi, bet daž kā rt gaidī š anas laiks aizkavē jā s (š ķ iet, ka pirms daž ā m minū tē m ir aizmirsuš i, ko viņ iem jautā ja))). Pasū tot jebkuru ē dienu vai dzē rienu, noskaidrojiet galī gā s izmaksas, jo Š rilankā viesnī cā s cenai pievieno pakalpojumu un valsts nodokli. Bez angļ u valodas zinā š anā m vismaz elementā rā lī menī bū s grū ti komunicē t viesnī cā , ir tikai viens menedž eris, kurš zina krievu valodu, bet ļ oti vā ji.
Runā jot par pā rtiku, ē diens nav pā rā k daudzveidī gs, jū ras veltes, zivis (tuncis), vista, augļ i, rī si, olas, salā ti un konditorejas izstrā dā jumi. Vispā r droš i vien kā visur citur pē c 10 dienu atpū tas jau gribas krievu mā jas gatavoš anu. Katru dienu teritorijā , kur sauļ oš anā s krē slos uz grila gatavo daž ā dus ē dienus, ir ļ oti garš ī gi. Katru vakaru restorā nā vakariņ ā s skan daž ā du stilu mū zika, patī kami arī , ka cilvē ki spē lē dzī vajā .
Mums ar laikapstā kļ iem ī paš i nepaveicā s, no 10 atpū tas dienā m 4 dienas bija lietainas, bet siltas. Ū dens okeā nā pastā vī gi silts, naktī s vē l siltā ks, var nedaudz pastaigā ties gar krastu. Viļ ņ i nav ī paš i lieli, vienkā rš i ienirt zem pirmā un tad var lieliski peldē t, kā pa jū ru.

Starp citu, pie izejas uz pludmali, pa labi no viesnī cas ir veikals ar lē tiem augļ iem. No tiem var pasū tī t arī karaliskā s garneles, omā rus, ko viņ i garš ī gi pagatavos un pievienos kā du dā rzeņ u. Pasū tī jā m kilogramu omā ru, un cena bija 2500 rū pijas (apmē ram 625 rubļ i). Viesnī cas ē diens ir daudz dā rgā ks.
Jū s varat nokļ ū t pilsē tā dienas laikā uz lielveikalu, tā pē c pie ieejas viesnī cā vienmē r ir tuk-tuki, un š oferi ar prieku aizvedī s jū s par 20 USD (2500 rū pijā m) un, ja vē laties, jū s var staigā t pa pilsē tu, sagaidī t veikalus, (noteikti kaulē jieties suvenī ru veikalā ) Jū s sagaidī s tuk-tukers un pē c visa tā aizvedī s atpakaļ uz viesnī cu. Pa pludmali staigā arī vairā ki pludmales zē ni, kuri piedā vā ekskursiju pakalpojumus par zemā kā m cenā m nekā viesnī cā . Alkoholu labā k pirkt veikalā , par kuru jebkurš tuk-tuks zina un parā dī s. Cenas ir daudz zemā kas nekā viesnī cā . Sadraudzē jā mies ar puisi vā rdā Gayan, viņ am ir lē tā kā s cenas, ar viņ u braucā m uz pilsē tu par 1500 rū pijā m. Viņ š mū s arī aizveda uz jū ras velš u restorā nu, kur mē s nogarš ojā m jū ras veltes un no kurienes paveras lielisks skats uz okeā nu. Gajans tur ir politisks cilvē ks, tā pē c viņ a komandā ir vairā ki puiš i, un viņ š var organizē t daudz daž ā das ekskursijas, ar viņ u var arī kaulē ties. Viņ š ar brā li mū s ar tuk-tuk veda cauri vairā kiem Tangalles kalniem, no kurienes paveras lielisks skats uz š o provinci un Budas statujā m virsotnē s. Mē s arī devā mies uz Jalas parku safari, par cenu 1.500 rū pijas (apmē ram 4500 rubļ u) diviem. Ja savā c vairā k cilvē ku, tad ceļ ojuma izmaksas bū s lē tā kas.
Vē los nodot daž us iespaidus par vietē jo masā ž u, ko veic vietē jais Samans. Tā s cenas ir uz pusi zemā kas nekā viesnī cai, un tas tieš ā m ir labā ks, ar dvē seli un skaidrs, ka ar prasmi. Ī stu ajū rvē das visa ķ ermeņ a masā ž u (1.5 stundas) var veikt Saman par 25 USD. Ar sievu braucā m pie viņ a gandrī z visu atvaļ inā jumu, viņ a izmē ģ inā ja daž ā das masā ž as gan sejai, gan pē dā m - pilnī gs sajū smas, ļ oti relaksē još a un pē c tam debeš ķ ī ga sajū ta. Bet es viņ am pastā vī gi veicu muguras masā ž u (1500 rū pijas - apmē ram 375 rubļ i), pat ieteicu daž us vingrinā jumus, lai mugura nesā pē tu. Iesaku š ī s procedū ras apmeklē t vismaz vienu reizi – pilnī ga relaksā cija. Š eit ir viņ a tā lruņ a numurs 07.322 8009. Viņ š strā dā lī dz 16:00 darba dienā s, bet atzvanī s, ja atstā si ziņ u. Brī vajā dienā viņ š daž reiz ierodas pludmalē , lai piedā vā tu arī tū ristiem masā ž u. Vislabā k ir piezvanī t viņ am tieš i, jo, ja pajautā siet par viņ u pludmales zē niem, viņ i iekasē s nedaudz augstā ku maksu, lai paturē tu sev.
Kopumā viesnī ca ir pieklā jī ga, atskaitot garo braucienu no lidostas, bet ģ imenes atpū tai vai tiem, kas kopā dodas romantiskā atpū tā , noteikti derē s. Priecī gus svē tkus un labus laikapstā kļ us.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu