Lai tur nokļūtu, ir nepieciešams ilgs laiks, bet pēc ierašanās jūs esat paradīzē

Rakstīts: 15 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 18 — 31 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu medusmē nesim, prom un mazā kam cilvē ku skaitam, uzminē jā m . . milzī ga garā pludmale ir pilnī bā pamesta, jo tā ir diezgan tā lu no tuvā kajā m viesnī cā m abos virzienos.
Ceļ š ļ oti nogurdinoš s, no lidostas braucā m kā das 6h (rezervē jot ekskursiju var pasū tī t individuā lu transfē ru uz 3h), bet atbraucot rokā s dabū gardu svaigu sulu un aizmirsti par visu . Viņ i ā tri nokā rtojā s, atnesa koferus, atteicā s ņ emt naudu. Istabas tiek tī rī tas katru dienu, sniegbalti dvieļ i tiek iemesti grozā un pastā vī gi mainī ti.
Pa teritoriju bagā tī gi staigā pē rtiķ i, pā vi, bruņ urupuč i, daž i skaisti putni, ķ irzakas lī dz pusotram metram, vairumā citu viesnī cu nav tā das civilizā cijas, un š eit dž ungļ i! )), izņ emot pē rtiķ us, neviens netiecā s))

Viļ ņ i ir bumba, lī dz 2 metriem, meitenes tur ī sti nevar peldē t (uz lagū nā m, kur ir mazi viļ ņ i, var braukt ar tuk tuks vai mikroautobusiem, gleznainā kā lagū na bija tur, kur sē rfotā ji mā cā s peldē t), bet puiš iem bū s prieks, plunč ā ties, lē kā t pa viļ ņ iem, nirt tikai uzmanieties tajos ; -)) var palikt stundā m, ū dens silts, precī zu temperatū ru nezinu, bet pats sals tur arī neizkā pt no ū dens.
Devā mies netā lā s ekskursijā s un pē c alus (pilsē tā divas reizes lē tā k) ar puisi vā rdā Asanka no pludmales, sabiedrisks, diezgan adekvā ti saprot gan angliski, gan krieviski, pats apturē ja tuk tuku, lai nobildē tu mankiju, č ū skas. , pā vi. Varbū t pagatavojiet tur kā das jū ras velš u garneles vai ko citu. Atceļ ā es pasū tī ju viņ am banā nus un mango ē st lidmaš ī nā . Pē rciet nevis importē tos, bet vietē jos mango, tie ir mazā ki, bet daudz garš ī gā ki.
Visiem pā rtikas dzē rieniem, ko pē rkat viesnī cā , maksā jot bū s vē l + 25%, kaut kā ds valsts nodoklis tū ristiem, tā pē c paturiet to prā tā . Viņ i neņ em naudu uzreiz, tā tiek ierakstī ta istabā , un izrakstoties vai jebkurā laikā varat doties uz reģ istratū ru, lai samaksā tu.
Netā lu pie izejas ir trī s restorā ni, viens kreisajā un divi labajā pusē , tie gatavo savā dā k, bet viss ir garš ī gi. Jū su restorā nā ē diens ir klā t un pikants un ļ oti pikants un nepavisam nav pikants, jū s nepaliksit izsalcis pietiekami garš ī gs)) Mē s vienreiz pā rgulē jā m brokastis, atradā m to pie baseina un atnesā m augļ u š ķ ī vi. Vakarā , ejot tumsā , pienā k apsargs, lai apgaismotu ceļ u ar lukturī ti. Viņ i neļ auj jums peldē t naktī (bī stami), bet mē s to atkal pavadī jā m ar lukturī ti...mē s staigā jā m)) Kopumā es iesaku tiem, kam patī k mierī ga, izmē rī ta atpū ta. Mums ļ oti patika, noteikti atgriezī simies))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu