Tangalla Bay by Jetwing 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīcas Tangalle Bay dizains atgādina kruīza kuģi. Viesnīca atrodas Tangalles zvejas ostas pludmalē. Tā piedāvā lielu āra baseinu un ājurvēdas procedūru centru, numurus ar privātiem balkoniem un bezmaksas Wi-Fi viesnīcas sabiedriskajās zonās. Viesnīcas restorānā, no kura paveras skats uz okeānu, tiek pasniegti Āzijas un Rietumu virtuves ēdieni.Vairāk →
аватар Lanka-Lanochka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca, lai arī nesen tū ristu redzeslokā , kas meklē vietu atpū tai piekrastē pē c "cenas kvalitā tes" principa, jau ir atradusi savus cienī tā jus. Mū su 10 cilvē ku kompā nija bija vienisprā tis: ir patī kami dzī vot, labi atpū sties, ir kur doties iespaidu meklē jumos. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca, lai arī nesen tū ristu redzeslokā , kas meklē vietu atpū tai piekrastē pē c "cenas kvalitā tes" principa, jau ir atradusi savus cienī tā jus.
Mū su 10 cilvē ku kompā nija bija vienisprā tis: ir patī kami dzī vot, labi atpū sties, ir kur doties iespaidu meklē jumos. Jo salas dienvidos ir burvī gs lī č a skaistums, Indijas debeszilie ū deņ i, palmas lī dz debesī m un okeā na skaņ as. Tajā paš ā laikā viesnī cā ir sirsnī ga sagaidī š ana, labas brokastis, pā rsteidzoš i radoš as vakariņ as (tikā m pasniegtas no ē dienkartes, tač u neizpalika arī bufete - porcijas diezgan lielas, pagatavoja garš ī gi un ar izdomu), un 2 lī č i ap viesnī cu, kas stā v uz raga, - lieliska vieta peldē š anai.
No rī ta plunč ā š anā s putojoš ajos viļ ņ os lī cī pa labi no viesnī cas (pludmale ir acu mielasts), bet pē cpusdienā - peldē š ana lī cī pa kreisi un - ja vē laties - nirš ana maska ​ ​ un snorkelis.
Pats projekts ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu: dizainera Valentī na Gunasekara arhitektoniskajam prā tam izdevā s iekļ ū t mū sdienu arhitektū ras mā cī bu grā matā s, un viesnī cas viesi ir apmierinā ti ar plaš iem numuriem, no kuriem katrs skatā s uz okeā nu.
Vieta, kur - bez viltī bas! - gribu atgriezties.
Пляж, куда мы спускались часам к пяти вечера - вдоволь наплаваться. В бухте у отеля - разноцветные рыбацкие баркасы, ведь городок Тангалле - рыбное место. Мой номер (категории стандарт), где - в отличие от номеров супериор - не было диванчика в колониальном стиле. Но мне и двух колониальных кресел из тика хватало. Вид с моего балкона на прибрежные скалы: романтично! Бухта справа от отеля, где можно купаться и даже встретить черепах - морских, огромных! Мой стол готов к обеду, а я в ожидании супа могу полюбоваться видом бухты. Лестницы между ярусами, или, как ихз называют здесь, палубами.
аватар Lanka-Lanochka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū su nesenajā Š rilankas infotū rē pē c iepazī š anā s ar senlietā m, dā rziem un rezervā tiem salas iekš ienē , marš ruts mū s aizveda uz dienvidu krastu, uz Tangalle lī ci (no turienes lī dz paš ai Antarktī dai - tikai okeā ns un ne centimetrs no salas). … Tomēr ▾ Mū su nesenajā Š rilankas infotū rē pē c iepazī š anā s ar senlietā m, dā rziem un rezervā tiem salas iekš ienē , marš ruts mū s aizveda uz dienvidu krastu, uz Tangalle lī ci (no turienes lī dz paš ai Antarktī dai - tikai okeā ns un ne centimetrs no salas). zeme).

Š odien reti kurš tur nokļ ū st pludmales brī vdienā s - transfē rs uz lidostu izrā dā s pā rā k garš . Tač u jau 2011. gada oktobrī ekspluatā cijā tiks nodots ā trgaitas autoceļ a Kolombo-Matara 1. posms, un lī dz Gallei varē s nokļ ū t 1.5 stundā . Un no turienes - uz Tangalle, kur mū s uz nakti patvē ra oriģ inā lā viesnī ca sniegbalta kuģ a formā , kas pietauvojā s lī cī.

Pati ē ka š eit tika uzcelta pagā juš ā gadsimta 70. gados. Tā s autore ir slavenā Š rilankas arhitekte Valentī na Gunasekara, kura tagad dzī vo ASV. Š is projekts tika atzī ts par vienu no interesantā kajā m 20. gadsimta Ā zijas viesnī cā m.
Tač u 90. gadu beigā s tas izskatī jā s "aizmirsts un noguris", un tikai 2011. gada sā kumā Jetwing viesnī cu grupas speciā listi sā ka tā s atdzimš anu.
Mū sdienā s visas 44 uz okeā nu vē rstā s kajī tes, kas atrodas gar klā ja stā viem, ir atjaunotas un iekā rtotas minimā lisma stilā , kā savulaik to redzē jis projekta autors.
Gleznains skats uz lī ci no katras istabas terases, plaš i numuriņ i, agra rī ta peldes iespaidī gajā baseinā viesnī cas-kuģ a priekš galā , garš ī gi mā jas virtuves ē dieni un sirsnī ga sagaidī š ana grila ballī tes veidā , un finā lā - torte par godu viena no infotū res dalī bniecē m dzimš anas dienai - tā man palika atmiņ ā mū su ī sais pieturas punkts Tangalle lī cī.

Kam ieteikt?
Saskaņ ā ar vadī tā ju grupas vienprā tī go viedokli, š ī viesnī ca ir uzskatā ma par labu iespē ju 3* kategorijas izmitinā š anai, ī paš i jaunieš iem, ģ imenē m ar bē rniem, kas vecā ki par 5 gadiem, kuri izvē las atvaļ inā jumu pē c principa "cena- kvalitā te".
Viesnī ca ir laba izvē le atpū tai pie okeā na pē c vairā ku dienu apskates ekskursijas, kas ved cauri augstkalnu kū rortam Nuwara Eliya, kā arī tiem, kas plā no izpē tī t salas dienvidus, bā zē joties vienā viesnī cā .
Хорошее начало дня на юге Шри-Ланки -релакс и загар под мягким утренним солнцем. ... а можно устроить фотосессию... От панорам из любой точки отеля просто захватывает дух! Приятное занятие - мечтать, устроившись на террасе в видом на бухту Тангалле. Номер deluxe. Принцип тропического модернизма: минимум декора, если вокруг столько красивых видов! Тропический шик: в бассейне на фоне океана. Отмечаем день рождения Юли из т/к САМ.


iemiesojums aleksabasa
Es ļoti vēlos apmeklēt Šrilanku un jo īpaši atpūsties šajā viesnīcā! Pastāstiet, lūdzu, kā ir ar ēdienu, es to redzēju no foto - man viss patika, es gribētu uzzināt vairāk par pašu Tangalle kūrortu, vai būs garlaicīgi pavadīt savu atvaļinājumu tur?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Дизайн отеля Tangalle Bay напоминает круизное судно. Отель расположен на пляже в рыбацком порту городка Тангалле. К услугам гостей большой открытый бассейн и центр аюрведических процедур, а также номера с отдельным балконом и бесплатный Wi-Fi в зонах общественного пользования отеля. В ресторане отеля, откуда открывается вид на океан, подают блюда азиатской и западной кухонь.

Atrašanās vieta В 190 км от города Коломбо и в 240 км от международного аэропорта Бандаранаике.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Аювердический центр.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 34 номера.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
Adrese Tangalla, Sri Lanka
Tālruņi: + 94 47 2240683
Tīmekļa vietne: Tangalla Bay by Jetwing
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.