Jautājums par viesnīca Eva Lanka Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurš ēd kopā ar bērniem augustā? var mums pievienoties
mēs atkal lidojam uz šo paradīzi zemes virsū, mēs bijām šajā viesnīcā martā - dārzs un līcis ir skaistākais, ko esmu redzējis uz zemes !!!! braucam no 5. līdz 21. augustam (viesnīcā 14 dienas), viesnīcas saimnieki mums dod lielu atlaidi.. Biļetes pirkām paši arābijas gaisā. manam dēlam ir 7 gadi - viņš ir ļoti sabiedrisks un ļoti pietrūkst draugu! kam interesē - rakstiet
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2012-07-0612 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар annushka64
vairāk par viesnīcu topotele.
аватар logvinova6
Un jūs varat nedaudz vairāk par Tangalu. Manuprāt, nav tas izplatītākais kūrorts.
аватар annushka64
Tangalle atrodas 3,5 stundu brauciena attālumā no lidostas (pa šoseju).
Visa piekraste ir ierobeota ar līčiem ar rifiem (lai gan pēc cenas tie ir miruši). Viesnīcu nav tik daudz kā rietumu krastā, bet pārsvarā 4 *, 5 * (bekingemas pils, tattle bay utt.), ir luksusa klase (amcanwell). Pludmales nav plašas, ar lagūnām peldēšanai jebkurā gadalaikā. Nav promenāžu, viss ir paredzēts ļoti klusām, noslēgtām brīvdienām. Netālu no Jalas un daudziem tempļiem, 1,5 stundas līdz Gale. Ūdens okeānā ir ļoti tīrs. nav upju. DAUDZ dzīvīguma (lidojošie suņi, zirnekļpērtiķi, ķirzakas, rifu haizivis, pāvi, kalibri un katra mazā lieta) un veģetācijas (košļāt kokosriekstus, ēst banānus - var tieši no palmām). Un tāpēc nav ne restorānu, ne ballīšu, ne promenāžu, visas viesnīcas atrodas 2-5 km attālumā viena no vienas. Šīs provinces galvaspilsētu sauc Hambantota.
аватар logvinova6
Liels paldies. Tie. tas ir austrumu krasts un tur vasarā nelīst? Vārds šoseja pārsteidza. Vai tiešām ceļi tur ir labāki, nekā saka par Šrilankas ceļiem? Un kurā lidostā?
аватар annushka64
nē, tas ir dienvidu krasts. skaidras atšķirības starp gadalaikiem tikai austrumos un rietumos. un tangalā cik paveicās. Starptautiskā lidosta pašlaik atrodas 1 galvaspilsētā Kolombo. Ceļš pa šoseju aizņem 1 stundu, 30 minūšu brauciens līdz šosejai un 1,5 stunda no šosejas līdz tangalei. augsts wei iet no kolombo uz unavatūnu. nobraukums 100 km, samaksāts. Lankā ceļi ir labāki nekā pie mums. Vienkārši viņiem ir tikai 1 josla satiksmes virzienā. pa šo vienu joslu paspēj izbraukt tata kravas automašīna, tuk-tuk un vieglā automašīna. visas automašīnas virsbūves ir ļoti šauras. un tas viss izskatās ļoti smieklīgi. satiksmes blīvuma dēļ uz parastajiem ceļiem ātrums ir ap 30 km, lai gan, ja brauc ārpus maksimuma, var pat 60, tas ir atļautais maksimums. neviens neievēro ceļu satiksmes noteikumus.
аватар logvinova6
Vēl viens jautājums. Tiek piedāvātas visas ekskursijas, ieskaitot nat. Jalas parks. Es gribētu Rainforest Reserve. Vai viņi jūs ved uz turieni no Tangalles?
аватар annushka64
Viņi tur dodas tikai no decembra līdz februārim. Citos mēnešos tur iet vai nu pašnāvnieki, vai vienkārši apmāna, atved uz kāda meža malu. Lietus dēļ mežs kļūst neizbraucams + skorpioni, čūskas. Odi un visi asinssūcēji var vienkārši ēst. Vietējie turp nesezonā dodas ar kāju, bet ekskursija ir ar kājām. Pat sezonas laikā, lai turp dotos un droši atgrieztos, noteikti ir nepieciešama vakcinācija pret malāriju. Tātad, izlemiet paši, bet kampaņa jūs vienkārši pievils un atvedīs nevis uz lietus mežu.
Un tagad Jalā ir labi - lietus ir pārgājušas, un daudziem dzīvniekiem jau ir 2–3 mēnešus veci pēcnācēji (ziloņu teļi, leopardi utt.)
аватар logvinova6
Liels paldies!!!!!!! Ja mežs ir necaurejams, skorpioni, čūskas, tad tas man neder nevienā gadalaikā un nekādos apstākļos. Vēlreiz liels paldies par atbildi. Mūžīgi es negribu to, ko visi cilvēki,,,,,
аватар veselunya
Cik jums izmaksā pašam ceļot uz šo viesnīcu? Cik maksā par istabu, kādu ēdienu, cik par biļetēm? Paldies!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Eva Lanka Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl