Jautājums par viesnīca Eva Lanka Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurš atpūtās Šrilankā Tangalle (viesnīcā Eva Lanka).
Lidojam 03.06.2012 no Doņeckas ar pārsēšanos. Rakstiet par pārtikas, iepirkšanās, ekskursiju cenām. Paldies jau iepriekš.Irina
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2012-02-1912 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Albina1811
Labdien!
Nekavējoties garīgi sagatavojieties ilgam transfēram uz viesnīcu (vairāk nekā 6 stundas). Viesnīca ļoti patīkama, klusa, ļoti labs menedžeris Manju, pie kura var sazināties ar jebkuru problēmu - viss tiks atrisināts. Ēdiens viesnīcā dārgs,labāk braukt ar tuk-tuk uz Tangalle zivju restorāniem,izvēle daudz lielāka un lētāka.reizes.Citas preces Tangalle labāk ņemt līdzi lielveikalā,tur viņš viens Es neatceros nosaukumu...
Ekskursijas ir dārgas, labāk pulcēt vairāk cilvēku un arī kaulēties.
Iepirkšanās nav, pat peldkostīmu gandrīz neiespējami nopirkt, nekas interesants no lietām nav.
Lai laba atpūta!
аватар helga2801
Labdien. Lidojām no Doņeckas, ceļš kopumā no Doņeckas līdz pašai viesnīcai aizņem vienu dienu... ja vien, protams, nav transfērs nevis pa autobāni... viesnīca ir lieliska... lai gan nojumju nav pludmalē nav diez ko ērti .... ēdām viesnīcā - vakariņas 1400 rūpijas ... lidostā samainīt naudu, kurss bija 112 rūpijas par 1 dolāru, viesnīca būs 103 ... kā par iepirkšanos - nav ko pirkt, Tārgalā ņēma kosmētiku pārtikas pilsētā (Naturals secrets ) tad atradām internetā, bet 2x dārgāka, dabīgā kosmētika... no drēbēm nav ko ņemt, daudz koka suvenīru .... labs veikals lidostā, kad lido prom -O'Neil (daudz foršu apģērbu un suvenīru) , ekskursija uz Kandi ar vietējo maksāja 175 dolārus. 2 dienas, Gallē - 25 dolāri, Yallu - kaut kur 50. Matarā var iet iepirkties, tikai jāsavāc daži cilvēki, jo mašīna maksās apmēram 4500 rūpijas. ja kas - rakstiet)))
аватар medvedyk2
Lūdzu, atbildiet: 1. Kā vislabāk no turienes piezvanīt uz Ukrainu? Lasīju, ka lidostā var nopirkt kaut kādu vietējo SIM karti un lēti zvanīt uz Ukrainu. Vai tā ir? 2. Vai janvārī viesnīcā ir odi un kā vislabāk no tiem izvairīties? 3. Vai tur ņemt līdzi alkoholu (pats nedzeru daudz, bet var dāvināt vietējiem)
аватар kseniya9
Tagad esam kopā ar vīru viesnīcā Eva. Viesnīca ir tik un tā, kāds, kurš ir pieradis pie augstas apkalpošanas, nav priekš jums. Viņi ļoti slikti tīra istabas - nedaudz pastaigās ar lupatu un izņems atkritumus no groziem un viss. Es pats sakārtoju lietas - nu, tāda ir mana daba, man nepatīk dzīvot netīrumos un putekļos. Pirkt no drēbēm tiešām nav reāli, nekas normāls vispār nav, tāpēc tikai daži T-krekli un svārki meitenēm, kurus var vilkt tikai jūrā, mājās nekad nenēsāsi. Man garšo brokastis - augļi, dārzeņi, vietējie pēc garšas ir neparasti un līdz ar to ļoti eksotisks jogurts - ar vietējo medu - forša lieta! Vārītas olas, desiņas, tortiljas, ir sula - bet tā ir atšķaidīta (reizēm ļoti), kafija un tēja ir vienkārši briesmīgas (kā burda). Restorāni piekrastē gatavo ļoti daudz jūras velšu, bet man - pēc vjetnamiešu virtuves - tās nebija īpaši garšīgas, it kā viss būtu aizbildinājumam, vienkārši tāpēc, ka esam tūristi, pieķērušies viņiem un gribam ēst. Tas, ka jūs šeit maksājat naudu par visu, ko vēlaties - tas neko nenozīmē.
Pašā viesnīcā ir divi peldbaseini dažādos līmeņos - netālu no vestibila - lieli, ar sauļošanās krēsliem un pastāvīgi tīrīti, rakt zemāk un mazāki.
аватар kseniya9
Vēlos piebilst - tagad viesnīcā ir daudz ukraiņu, kā izrādījās, ne visi ir patīkami un normāli cilvēki (it īpaši uz pēdējo Kijevas notikumu fona). Ļoti dižojas, šņāc pret tiem, kas ir no Krievijas, tik daudz ambīciju, ka šķiet, esam atbraukuši pie viņiem ciemos un traucēt. Īpaši dedzīgi cilvēki runā tikai ukraiņu valodā un pat vēlas atbildēt, ja uzrunājat viņus krieviski. Cenšamies būt pieklājīgi, negribam sabojāt noskaņojumu atvaļinājumā.
Bet tas tā ir, novirze no tēmas un personīgā uztvere.
Tagad, kas attiecas uz jūru, tā ir tikai klase !!!!! No rītiem ir izcili viļņi, galvenais pareizi iebraukt, lai nenotriektu. Braukt pa viļņiem ir jautri! Vienkārši iesaku neaizmirst par sauli - te ir ļoti spēcīga - var izdegt 10 minūtēs (cilvēki, ņemiet vārdu, godīgi sakot, mans vīrs sēžot izdegās pat ēnā, un es, mīļākā no karstuma, gulēja uz smiltīm 15 minūtes, tad divas dienas, viņa iesmērēja savu ķermeni ar visu, kas bija iespējams un kas bija pie rokas). krēmi un eļļas no galvas līdz kājām)
аватар Bambr72
Vakar atgriezāmies mājās! Iespaidu ir daudz!Ukraiņu ir daudz, un tā ir taisnība, un ne visi ir adekvāti, bet tie, kas dzīvoja mums blakus, ir ļoti labi cilvēki. Ar viņiem izdzērām pāris glāzes kārtīgai atpūtai. Gadās arī neadekvāti no krievu puses. Liellopi tas ir visur.Tev tikai jābūt vīrietim.
аватар Bambr72
Viesnīca ir lieliski piemērota atpūtai. Man nākamreiz jāņem līdzi dēls. Šī ir pasaka! Par paradīzi - es klusēšu, mēs visi būsim!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Eva Lanka Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl