Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Pirmo reizi lidojam uz Šrilanku februārī uz 10 dienām. Svētkus vēlamies sadalīt 2 daļās. 1) Iesakiet reģionu ar interesantām vietām un pieejamu mājokli. 2) Iesaki pludmali bez viļņiem
Pirmo reizi lidojam uz Šrilanku februārī uz 10 dienām. Svētkus vēlamies sadalīt 2 daļās. 1) Iesakiet reģionu ar interesantām vietām un pieejamu mājokli. 2) Iesaki pludmali bez viļņiem
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-12-134 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар ollennka
1. Ideja sadalīt atvaļinājumu divās daļās: izziņas un pludmales, ir ļoti pamatota.
2. Šrilankas centrālā daļa ir reģions ar interesantām vietām: Kandi, Nuwara Eliya, Ella, Dambulla, Anuradhapura, Polonnaruwa, Sigiriya. Nav jēgas iekārtoties vienā vietā, vissaprātīgāk katru reizi nakšņot pilsētā, kur no rīta plānota apskate.
3. Nav nepieciešams flirtēt ar "lētiem mājokļiem" Šrilankā, šī nav jums Taizeme. Labāk ir pārmaksāt par pieklājīgām viesnīcām, nevis sabojāt atvaļinājumu ar sadzīves problēmām, piemēram, ūdens trūkumu vai kukaiņiem gultā.
4. Nav pludmales bez viļņiem vispār. Tādos līčos kā Unavatuna un Veligama ir pludmales ar mazāk viļņu. Vai arī mainiet atvaļinājuma periodu pret vasaru un apmetieties Trincomalee, šeit pludmalē būs tikai miers un klusums.
аватар lana_181
uz rēķina, ka nav pludmales bez viļņiem, nepiekrītu! tāds ir arī Hikaduvā! Nav viļņu, koraļļu rifs tos aptur.
аватар svarjuna
Bija tajā Hikaduvā - kā Evpatorijā Krimā - saslējies - dziļi - aizsprostots - dziļi - un vilnis uz galvas, un sērfotāji ar dēļiem - lai netrāpa pa galvu, koraļļi pa papēžiem - uzvilka koraļļus ... tā joprojām ir izklaide - lai gan kopumā Hikkaduwa ir laba - un ēst, un palikt viesnīcās, un pirkt dāvanas.
аватар svarjuna
Tangalle - ilgs varens Indijas okeāna vilnis - kurš neslēpa - nav mana vaina - bet kāds spēks un skaistums.
аватар lana_181
svarjuna hmm .. nu nezinu kur tu tur biji, es arī tur biju un tur ir lagūna kurā visi peld, ieeja pamazām.. nezinu kas tev ir dziļš un sekls)) Nē, tas nav kā Evpatorijā, viņi arī salīdzināja okeānu ar mani un ne vislabāko Melnās jūras pludmali Evpatorijā, jūs joprojām varētu salīdzināt ar likmi. Lagūnā nav sērfotāju, nav viļņu)). Acīmredzot neesi peldējies lagūnā.
аватар Iren48
Par lētiem mājokļiem, līčiem un interesantām vietām varat lasīt manos Lankas pārskatos par 2017. un 2018. gadu
https://www.turpravda.ua/lk/blog-274077.html
https://www.turpravda.ua/lk/blog-379187.html
аватар sugak70
Šrilanka ir laba, silta, okeāns. Dzīvo viesnīcā pie jūras, vietējie tevi atradīs paši. Insta pieprasījumā #Srilanka un visu redzēsi. Tur jau ir izstrādājuši maršrutus ar cenu zīmēm. Ekskursijas jau parādījušās trīs dienas, pirms diviem gadiem maksimums bija divas dienas. Nu, izvēlieties, ko vēlaties. Sigiriya noteikti ir vēlama, Kandija ir interesanta, bet netīra, visticamāk, ka tur nokļūs Zobu relikvijas templis. Bet jārēķinās – kamēr nebūs nokomplektēta grupa mikroautobusam, viņi nekur nebrauks, tas nav izdevīgi.
аватар sugak70
Un esiet uzmanīgi ar peldēšanu okeānā - Indijas okeāns ir ļoti mānīgs. Vilnis griežas un nepamanīsi, kā tas jau nes, lai gan šķiet, ka esi piepeldējis krasta tuvumā. Ņemt vērā. Ir ļoti daudz gadījumu, par kuriem nav pieņemts runāt skaļi. Lai tev labs ceļojums. Protams, ar 10 dienām nepietiek.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl