Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kur iegādāties ekskursijas Lankā Kolombo?
Ierodoties Kolombo, vēlos iegādāties 3 dienu ekskursiju pa Lankas centru. Un lai pēc tam tos uzreiz atvestu uz Hikaduvu uz viesnīcu. Un vēlams ar krievu gidu! Vai tas vispār ir īsts?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-10-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар moy_contakt
Jā, jautājiet tiešsaistē. Kad mēs meklējām šādus priekšlikumus, to bija diezgan daudz. Tiek piedāvāts komfortabls auto (mums bija Toyota). Pats šoferis, arī gids, runā krieviski, bet tomēr vairāk ir šoferis. Mēs devāmies vienas dienas ekskursijā, un draugi devās 3 dienu ekskursijā. Tur viss standartā, tie paši izstrādātie maršruti. Vēl viens pāris no mūsu viesnīcas devās 5 dienu ekskursijā tieši no lidostas. Viņiem šeit bija lielisks ceļvedis. Viņi to atrada arī tiešsaistē. Google ir šeit, lai jums palīdzētu :)
аватар xeops
Paldies! Šeit ļoti svarīgas ir atsauksmes. Ja mēs ceļojam ar cilvēku uz 3 dienām ...
аватар moy_contakt
šeit nevar uzminēt. Tas, ar kuru mēs gājām, tāpēc atsauksmes bija tik slavinošas ... bet patiesībā ... tas ir sūdīgi. Jā, lieliski runāja krieviski, bet ... dzenoties pēc naudas praktiski negulēja un gulēja un bija sajūta, ka puisis ar kaut ko uzmundrina.Acis bija sarkanas. Godīgi sakot, tas bija šausmīgi. Ekskursijas gids ir bezjēdzīgs. Viņš mūs atveda līdz galamērķim, nodeva gidam, un tad viss ir atkarīgs no šī gida (viņu gidi bija visur, izņemot milzīgo parku ar kokiem-augiem (aizmirsu nosaukumu). Pa ceļam viņi jautāja vairākas reizes uz apstājies pie augļu veikaliem... es apstājos tikai tur, kur acīmredzot viņam taisa bakšešus, visur bija attaisnojumi, it kā mēs steidzamies, viņi mūs maldinās, nevis tas .... un tad divas stundas pēc mana pieprasījuma viņš pieturas pie liela veikala, kur cenas uruktiem bija 2-3 reizes augstākas nekā braucām ( bija rakstītas uz kartona un kad kaut kur stāvēja, man bija iespēja papētīt, kas palicis redzeslokā.) Viņa loma aprobežojās ar faktu, ka viņš mūs atveda uz mūsu galamērķi
аватар moy_contakt
Ja esat bez bērniem, labāk doties ekskursijā vai nu tieši no lidostas, vai atvaļinājuma beigās, un jūs atvedīs uz lidostu. Tik daudzi to izdarīja un bija ļoti apmierināti, jo ceļš uz viņu Hakaduwa (mēs tur arī atpūtāmies tējas transā) ir ļoti garš un garš. Bijām kopā ar dēlu un kaut kā neuzdrošinājāmies dažas dienas braukt, paņēmām vienas dienas braucienu. Tējas plantācijas, laivu dārzs, Kandi, ūdenskritumi. Naktī aizbraucām, naktī atgriezāmies, skatījāmies, kā viss skrien un skrien. Paši no ziloņu mājas atteicās, varbūt Indijā, Taizemē ziloņus daudzkārt redzējuši utt.
аватар xeops
Mēs parasti lidojam ar bērniem. Tāpēc vēlamies ne pārāk intensīvu dienas programmu 3, pārējās sākumā. Jā, un es gribu pilnvērtīgu programmu krievu valodā.
Cik maksāja jūsu dienas brauciens?
аватар cgistalker
xeops in Colombo nav vērts palikt. Iespēja dabūt krieviski runājošu gidu nav īpaši liela, pat ja sola krievvalodīgu. Šrilankieši šajā ziņā ir viegli maldināmi.
Brauc no lidostas tieši uz brīvdienu pludmales daļu, tur jau trīs dienas atradīsi šoferi ar mašīnu, viņš tevi visur aizvedīs, un beigās atvedīs tieši uz lidostu un varēsi lidot prom. .
xeops, neizskatījāt iespēju lidot uz Maldivu salām ar Šri? Viņi tur ir ļoti tuvu.
аватар cgistalker
Ja nemaldos, pirms gada mani vecāki vienojās par trīs dienu maršrutu pa Šrilanku par 400 dolāriem.
аватар moy_contakt
Neatceros, ka ir kādi 250 (uz ceļa ir daudz benzīna), bet 3 dienas gribēja 450 jūs, un 5 dienas teica, ka iedeva ap 700 (tur bija viss, ar tempļiem, plantācijām , ūdenskritumi un td uz 2 pieaugušajiem, bet tas arī atkarīgs no piesātinājuma, ko skatīsies ko nē, ieejas biļetes, gids utt ir vai nav.Tie visi tiek individuāli apspriesti.Piemēram, tempļu komplekss, kur rītausmu piedāvā sagaidīt ar bērniem, noteikti nav vērts, varbūt draugi teica, ka soļi ir ļoti neērti un stāvi un pavadošās personas tiek dotas atbalstīt... (par maksu) Bet mēs novembrī bijām uz Šrilanku 2015. gads, un vismaz labi atpūtāmies, bet uz Šrilanku tas pat nevelk, pat kad man MOT piedāvāja dedzināt par 800 ye...tātad nebija vēlmes uz turieni braukt vēlreiz.Viss jau varēja mainījās gan cenu ziņā, gan vispār.Visi piedāvājumi gidiem bija caur VK
аватар xeops
Paldies! Mēs vēlamies sagaidīt rītausmu savās gultās :-)
Pirms pāris gadiem bijām Maldivu salās.
аватар ollennka
Iesaku gidu Surangu (Suranga), meklējiet viņa kontaktus forumā tam, kura vārds ir uz vārda un tripadvisorā, tie noteikti bija. Gids labs, lieliski runā krieviski, ar humora izjūtu.
аватар moroshenka
2017. gada decembrī mēs devāmies ekskursijās uz South Wind tūrisma aģentūru Kolombo. Birojs atrodas tūristu ielā, centrā. Ir šoferis - atsevišķi, gids - atsevišķi...))) Gids mācījies Krievijā, labi runā krieviski (aizmirsu vārdu). 150 dolāri par 2 dienām - līdz Sigirijas kalnam (pie tā redzējām varančiku), Dambulla alas templi, svēto Bodži koku...))), botāniskais dārzs ar koku, ko iestādījis pats Jurijs Gagarins; 120 $ par 2 dienām - pa dienvidu krasta pludmalēm, bruņurupuču ferma (bērniem patiks), brauciens ar kuģīti pa upi, pastaiga gar jūru - redzi vaļus (un tiešām redzēju! Jā, un bruņurupučus peld iekšā). jūra, tālu no krasta), senā Geilas forta apskate (portugāļu kā...))), piemineklis 2004. gada zemestrīces upuriem... Minivens, Toyota. Kas uzpirka tādās ekskursijās - nevajag trakot - cik gribi, apskati, cik gribi. Nu vispār mums patika!
аватар xeops
moroshenka, paldies! Bet kaut kā ļoti lēti. 150 un 120 dolāri - vai šoferim + gidam, katram no tūristiem vai mašīnai kopumā? “Dienvidu vēju” internetā neatradu ne krieviski, ne angliski.
Ollennka, vai šī Suranga ir līdzīga tev https://www.facebook.com/Dinesh.Suranga.SriLanka/? Un šeit ir vēl viens Tripadvisor, taču bez fotogrāfijām https://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g293962-d13317733-r590975203-Travel_Sri_Lankan_Tours-Co lombo_Western_Province.html
аватар moroshenka
Atvainojiet, nenorādīju... Cena norādīta par personu. Neatceros, cik sēdvietu mašīnā...))) Braucām 6 cilvēki.
аватар ollennka
Suranga atšķiras no saitēm. Pati meklēšu to ceļvedi nedaudz vēlāk, nosūtīšu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl