Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kādi ir laika apstākļi Šrilankā jūlijā? Kur ir labākā vieta, kur doties un aptuvenais budžets (pieticīgs)?
Ja kāds ir bijis šogad, lūdzu, padalieties pieredzē. 2 pieaugušie un 14 gadus vecs bērns.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-08-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар ollennka
Mani tagad bombardē ar tomātiem, bet man šķiet, ka uz Šrilanku, Indiju un tamlīdzīgām zemēm ar pieticīgu budžetu labāk nebraukt, īpaši ar bērniem. Nu, vai nu esiet garīgi sagatavoti Āzijai un tās dzīvesveidam.
Laikapstākļi jūlijā: lietus sezona un spēcīgi viļņi dienvidrietumos, sauss un mierīgs ziemeļaustrumos. Trincomalee var, bet tur viesnīcām nav pieticīga budžeta. Kandy un Nuwara Eliya vienmēr ir lieliski)).
аватар Andrej191469
Šogad Yegi ļoti labi atpūtāmies Albatros Aqua Blue (ja, protams, neskaita pludmali) par 1500 USD ekskursijā (bez izdevumiem), bet es nezinu, vai Šrilankā ir iespējams atpūsties aptuveni ar šo naudu. Tā ir lietas būtība. Es vienkārši sāku meklēt kaut ko jaunu un izdomāju, vai arī es to paņemšu: Shri kā opciju vai Tunisija vai Egi vēlreiz.
аватар ollennka
Par cenām no Ukrainas diemžēl nav ne jausmas, bet no Krievijas par trim pieaugušajiem par tādu naudu noteikti neatradītu. Labāk uz Ēģipti.
аватар lana_181
Andrej191469 .ja jūs saskaraties ar pēdējā brīža ekskursiju vai patstāvīgi iegādājaties biļetes uz Lanočku iepriekš, kāpēc ne? Bet kas ir pieticīgs budžets? Katram savādāk.Kāpēc nedomājat par Eiropu? Lēti-Grieķija.Kipra,Albānija,Spānija,dārgāka Itālija,Horvātija,dažādas salas kā Kanāriju salas.Palmas utt. Labāk ir meklēt nevis kādu budžetu, bet to, ko vēlaties, un jau pielāgojiet to savam budžetam)) Protams, saprātīgās robežās.
аватар petromir
Ir jāsaprot, kur Ceilonā ir sezona un kur nē. Lidmašīnas nolaižas Kolombo. Un iepriekš jums pareizi teica - rietumos un dienvidos šajā laikā ir ārpus sezonas. sezona ir ziemeļaustrumos, kā likums, pārsēšanās uz tūrēm tajā virzienā netiek veikta. Un tikt pašam ir tālu un nemaz nav tik lēti. Labāk ir izvēlēties pareizo laiku attīstītākajos dienvidos un rietumos.
аватар Kos196117
Man atvaļinājums Šrilankā ir bēgšana no ziemas, vasarā ir ļoti daudz kūrortu, kur var atpūsties ērtāk. Un ziemā, manuprāt, šī ir visveiksmīgākā cenas un kvalitātes kombinācija. Septītā ziema...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl