Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Mēs ar sievu vēlamies atpūsties Šrilankā. Pirmo reizi. Kur jūs iesakāt?
Mēs neesam izvēlīgi, 3-4 zvaigznes ir diezgan. Nepieciešamas brīvdienas pludmalē, vienkārši peldēties, maksimāla snorkelēšana, bez nakts ballītēm.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-01-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар lika1451
4 zvaigznes tā jau būs ļoti laba augstas klases viesnīca. Ja neesi izvēlīgs, tad izvēlies 3 zvaigžņu viesnīcu. Ticiet man, šīs ir labas viesnīcas ar lielisku attieksmi, apkalpošanu un numuriem. Es ieteiktu pirmo viesnīcu ņemt tuvāk lidostai. Piemēram, Negombo. Un pēc tam pārvietojieties tālāk uz dienvidiem uz Unavatūnu vai Hikaduvu. Un pa ceļam varat apstāties, lai izpētītu interesantas vietas vai upes safari. Esam apmetušies 2,3 zvaigžņu viesnīcās. 3 zvaigznes ir lieliskas viesnīcas!
аватар lika1451
Ja gribi peldēt, tad Unawatuna. Ir koraļļu rifs, un okeāns ir mierīgāks. Citur jābūt ļoti uzmanīgiem. Indijas okeāns ir ļoti nodevīgs un bīstams. Ne visur var droši iekāpt ūdenī. Sekojiet norādēm uz pludmali. Sarkanie karogi - peldēties ir bīstami, jo viļņi ir ļoti lieli. Balti karogi - jūs varat peldēt. Ja ar bērniem, tad tikai baseinā. Es novēlu jums labu atpūtu! Šrilanka ir pasakaina, skaista valsts, kurā es iemīlējos uz visiem laikiem!
аватар kordisrm1981
Paldies!Atpūtīsimies caur tūroperatoru. 9-12 dienas.Gribētu peldēties,pagulēt pludmalē...un vakarā iedzert alu ar garnelēm. Mierīgi izstaigājiet apkārtni, iepazīstiet krāsu. 2-3 ekskursijas pārmaiņām.Saprotu,ka negribu nedēļu redzēt salu,bet tomēr! Kura salas daļa ir labāka februārī-martā?
аватар moy_contakt
Apskati viesnīcu pēc sava budžeta, rūpīgi palasi atsauksmes, lai tuvumā ir infrastruktūra, parasti tiek piedāvātas brokastu komplektā, lai nav jābrauc ar tuktuku uz maltīti... maksā diezgan santīmu. sāc skatīties 3 * viesnīcas - ir cienīgas, bet atkal atkarībā no tā, ko gaidi.Savulaik nevarēju izvēlēties starp tādām viesnīcām un iekārtojos uz 4 * hikka trance, tagad saucas. pirmajā līnijā, no vienas puses, tur peld koraļļu rifs milzīgi bruņurupuči, no otras puses, pludmale, koraļļu rifs slāpē viļņus un atpūšas novembrī (viļņi tolaik vēl bija lieli piekrastē, un mierīgi un omulīgi peldējāmies.vīrs un dēls nira ar maskām,bet ar Ēģipti to protams nevar salīdzināt.Rifs beigts,bet zivis ir.Brokastis+vakariņas ir jēga paņemt šajā viesnīcā,tā būs beigās sanāk garšīgāks un lētāks.Stāstījām apkārt normālas pārtikas meklējumos,jūras velšu izvēle nav īpaši...pēc GOA,var pieņemt,ka vispār nav,varbūt 1-2 zivju veidi, krabji un garneles....
аватар lika1451
Unavatuna vai Hikaduva. Labākais variants. Bet, ja vēlaties doties uz Kandi, Sigiriya vai tējas plantācijām, tad tas viss nav tuvu un ceļš aizņem daudz laika. Netālu no Unavatunas atrodas Galle, holandiešu cietoksnis. Ja jūs interesē. Man, piemēram, neinteresē. Es ceļoju uz budistu klosteriem, džungļiem, bruņurupuču fermām, ziloņu bērnu namiem un tējas un juvelierizstrādājumu rūpnīcām. Atkarībā no tā, ko vēlaties apmeklēt Šrilankā
аватар moy_contakt
Bet ekskursijām jums jādodas vai nu tūlīt pēc ierašanās 2-3-4 dienas vai pirms izlidošanas, no apskates uzreiz līdz lidmašīnai, jo ir nepieciešams ilgs laiks, lai dotos no krasta līdz galvenajām apskates vietām, nebūs atlicis laiks apskatei. Mēs tā izmēģinājām, paņēmām individuālu, vienu dienu...un ja godīgi, tad tikai tērējām laiku un naudu, bet bijām ar bērnu... mans dēls bija noguris un vairāk devāmies pludmales brīvdienās.
аватар lika1451
Šrilankā ar bērnu nav ko darīt. Šis ir atvaļinājums tiem, kas saprot, kur nokļuva.
аватар kordisrm1981
Bez bērniem, protams. Biju Taizemē, lidojums ir tā lieta, kas nav priekš bērniem, un klimata pārmaiņas, infekciju briesmas...gribētos redzēt bruņurupučus, ziloņus, pāris tempļus, kaijas, džungļus...
аватар moy_contakt
Lika1451, Atpūta var būt dažāda, arī ar bērniem. Tieši dēla dēļ izvēlējos kvalitatīvu viesnīcu, un attiecīgi arī programma bija cita. Turklāt, protams, neņēmām līdzi pašu jaunāko, bet manam dēlam toreiz, 8 gadi, viss ļoti patika, izņemot ekskursiju :) Bet godīgi sakot, tieši Šrilanka mūs neiedvesmoja. daudz, bet GOA. Taizeme - devāmies tur ar bērniem (vairāk bija pludmales brīvdienas) un bez (vairāk ekskursiju un ekstrēmo sporta veidu).
аватар lika1451
Tāpēc es teicu, ka Šrilanka ir tiem, kas saprot, uz kurieni lidoja.
аватар moy_contakt
Lai saprastu vajag aizbraukt vienreiz.Ja patika Indija,tad bieži uz turieni lidojam gan tūrē,gan paši kad ir interesanti piedāvājumi gan ar,gan bez bērniem. Un, ja Šrilanka neiedvesmoja, tad es vairs pat neskatos viņas virzienā, bet, lai šī sapratne nāktu, man bija jādodas uz turieni.
аватар Gid_Sri_Lanka
Bentota - ideāli piemērots jūsu prasībām: labākās pludmales (katra 2 līdz 3 km) dienvidrietumu piekrastē. Ziemeļu pludmales galā atrodas burvīgs budistu templis kalnā. Nav tik tālu no lidostas kā citi kūrorti.
Neiesaku izvēlēties Unavatūnu - infrastruktūra ir jā, bet šķiet, ka tā jums nav īpaši svarīga, taču pludmale ir ļoti netīra.
Bentotā varat viegli atrast dienas braucienus: upes safari caur mangrovju audzēm, Lielo Budu Beruvalā (20 minūtes ar tuk-tuk) un bruņurupuču fermu dienvidu pludmalē. Ir firmas veikals ar dažādām tējām, var doties uz tējas ražotni un ūdenskritumiem.
Galvenās apskates vietas atrodas tālu, pusi dienas, tāpēc ir jēga doties ekskursijās uz 3-4 dienām.
Šajā laikā jūs varat redzēt daudz, un tas maksās lētāk nekā veikt dažus vienas dienas braucienus. Vairāku dienu ekskursijas var apskatīt mūsu mājaslapā https://lanka-excursions.com/ekskursii-po-shri-lanke.html
аватар lika1451
Šrilanka nav Hangout sesija, tā nav mākslīga Tai, tā nav Turcija un pat nav Goa. Gan jau arī Goā ir ko redzēt, apejot ballītes. Šrilanka ir izglītojoša, mežonīga atpūta, iespēja redzēt savvaļas neskartos džungļus un savvaļas dzīvniekus, tā ir visdziļākā vēsture, iespēja sajust un saprast sevi un savu vietu, tie ir skaisti, tīri cilvēki ar savu seno kultūru un filozofiju dzīves. Ja jūs interesē, Šrilanka ir paredzēta jums. Jūs no turienes atgriezīsities pavisam citā cilvēkā un uz visiem laikiem iemīlēsit šo pasakaino valsti.
аватар lika1451
Burunduki skraidīs pa jūsu balkonu un ēdīs no rokām, ja jūs tos neatbaidīsit)). Pērtiķi sastapsies visur, skraidīs pa jumtiem, šūposies zaros un sēdēs uz takām. Un vakaros pludmalē uz palmām lidos krāsainu papagaiļu bari, kas rūks visās balsīs! Pludmalē var redzēt milzu bruņurupučus un tos pabarot. Kur vēl jūs to atradīsit?
аватар lika1451
Burunduku barošana uz balkona
аватар Vic-Grin
Tas bija mūsu istabā. Tika noķerti odi.
аватар V.Zolot
Lanka Super Corals 3 * - lieliska budžeta viesnīca tieši pie okeāna ar lielisku ēdienu, numuriņi ar skatu uz okeānu tiek nodrošināti bez papildu maksas. (jūs varat redzēt manu pārskatu). Piecu minūšu gājiena attālumā no viesnīcas atrodas līcis ar milzīgiem pieradinātiem bruņurupučiem, un blakus šim līcim ir lielisks līcis peldēšanai. Pat stiprā vētrā tur var droši peldēties. Unavatunas pludmale ir visskaistākā, taču tur ir grūtāk peldēt, bieži ir lieli viļņi un grūti iekļūt ūdenī. Nav jēgas ņemt masku. Vakarā pludmalē var redzēt visu veidu jūras dzīvi, ko izmet vilnis. Viesnīcā vakariņās ļoti bieži tiek pasniegtas garneles un citas jūras veltes, taču tās var iegādāties arī pats ostā par 10 dolāriem kilogramā. No personīgās pieredzes varu droši ieteikt divu vai trīs dienu ekskursiju salas iekšienē. Plānojiet to iepriekš vai apspriediet to ar savu gidu ceļā no lidostas uz viesnīcu. Garām ekskursijām tiek komplektētas 5-7 cilvēku grupas, jo individuālas ir daudzkārt dārgākas
аватар V.Zolot
Ekskursijas, piemēram, upes safari pa mangrovju audzēm, Lielais Buda Beruvalā, bruņurupuču ferma, cunami muzejs ir 10 reizes lētākas no jebkura tuk-tukera. Ekskursiju sauc par Zilo lagūnu. Aģentūras Exotic Holiday gidi par to iekasē 50 USD no cilvēka, mēs par tuk-tukeru samaksājām 10 USD.
аватар V.Zolot
Jūs varat patstāvīgi nokļūt Galle fortā un Unawatuna ar vilcienu vai autobusu. Pats brauciens ar vilcienu ir atrakcija! Jā, un autobuss ir ne mazāk interesants. Jūs varat nokļūt Galle ar vilcienu, apskatīt hinduistu templi, pēc tam aiziet līdz fortam ar kājām. Un jau no Galles brauc ar autobusu uz Unawatuna, paskaties uz skaisto pludmali. Atpakaļ uz Hikaduvu ir tiešs autobuss. Biļetes ir ļoti lētas. Iespaidi no ceļojuma paliks uz mūžu! Jūs varat patstāvīgi izpētīt džungļus. Centieties nestaigāt gar okeānu, bet doties dziļāk salā pa netūristu takām.
аватар Gelenka_1
Izvēlies viesnīcu, lai peldētu līcī, citādi okeāns ar milzīgiem viļņiem, nevis Andamanu jūra Tai!
Un viesnīcu, izvēlies, lai ir vairāk vai mazāk civilizācijas. Jo jūs pavadīsit laiku un naudu, braucot tuk-tukos uz veikalu vai kafejnīcu.
Viņu ēdiens ir ļoti labs, daudz jūras velšu un viss ir garšīgs, ja vien ir tīrs... un tā ir problēma.
Tēju ir lētāk iegādāties vietējos veikalos vai veikalos nekā rūpnīcā, un kvalitāte ir lieliska. Šeit ar alkoholu viņiem ir pilnīgs aizsprostojums, tikai speciālajos veikalos vai klusi no letes. Ņemsiet ekskursijas no vietējiem par cenu, vienojieties iepriekš, pretējā gadījumā viņi jūs maldinās un nepamirkšķinās ne aci. Kontrolē arī cenas pirkumiem, kaut ko muld savā starpā un atkal mānās, kurš pelna kā māk))) Un ja godīgi, jā Šrilanka ir interesanta, krāsaina valsts, bet tūristus mīl tikai kā maku! )))
аватар vinogradova489
Paldies par informāciju, tā man patiešām palīdzēja saprast, kur apmesties.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl