Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kurš lidoja no Šrilankas uz Maldīvu salām?
Labvakar visiem! Janvārī bijām nobrieduši lidot uz Ceilonu :-) Nu tā kā mēs būsim tur, sensacionālo paradīzes Maldivu salu tiešā tuvumā, gribu redzēt, lidot uz 2-3 dienām. Kam ir pieredze, lūdzu padalieties. Interesē jautājuma finansiālā puse un kur, kā vislabāk rezervēt lidojumu, rezervēt Colombo-Male-Colombo biļetes mājās vai jau ņemt līdzi uz vietas? Un vispār, vai ir vērts to darīt? Kā būtu, ja tērētu vairāk ekskursijām? Mēs vēlamies paņemt lētu trīs rubļu banknoti, dodieties uz Kandiju, Botu. Dārzs, rezervāts, Sigiriya un Galle. Es nezinu, vienkārši esiet 1 stundu 20 minūšu attālumā no Maldivu salām un neapmeklējiet ... Ko jūs sakāt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2013-11-2210 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар eugenie.ukr
Mēs ar vīru tā domājām arī pagājušajā gadā, taču, aprēķinot trīs dienu brauciena izmaksas, nolēmām, ka tas ir pārāk dārgi. Lidojums ir lēts, bet tad radās jautājums – kur dzīvot. Ja jūs rezervējat pienācīgu viesnīcu uz atoliem, jūs saņemat daudz papildu izmaksu - transfērs uz turieni no Males (un tā ir pienācīga summa diviem), plus divas naktis viesnīcā, plus ēdināšana, ekskursijas. Tad viņi domāja palikt Malē, bet izrādījās, ka tur dzīvo musulmaņu iedzīvotāji, nav pat pludmales, kur eiropieši varētu peldēties - kā mums stāstīja, vietējiem iedzīvotājiem ļoti patīk pludmalē plēst stiklus un jaukt to ar smiltīm, jo viņu nepatika pret tūristiem. Vispār nolēmām, ka mušas ir atsevišķi, un kotletes atsevišķi, uz Maldivu salām dosimies atsevišķā tūrē. Bet Šrilankā viesnīcās ir tūrisma firmu pārstāvji, kas pārdod tūres uz Maldivu salām, es nezinu, kas un kā, bet es domāju, ka, ja ļoti vēlaties, varat izmantot viņu pakalpojumus.
аватар Busyaka
Paldies par detalizēto un operatīvo atbildi! Esmu arī parēķinājis pieklājīgu apmešanās vietu un vismaz ar niršanu un makšķerēšanu uz laivas.. Par naudu sanāca mini atvaļinājums Prāgā vai Vīnē))))))))))))))) Pagaidām brauciet uz Lanku un tur gaidīsim :-) Un kā pagāja atvaļinājums, vai izdevās?
аватар Busyaka
Jā, un ēst tur, kā izrādījās, nav īpaši lēti... Galu galā gandrīz viss tiek vadīts, tāpēc cenu politika ...
аватар Busyaka
*importēts
аватар Lina23S
Ja plāno iepriekš, labāk izvēlēties ne tik pīķa mēnesi kā janvāri, cenas ir tikai kosmoss. Apsveriet oktobri - novembri vai martu - aprīli, šajos periodos viesnīcās ir bezmaksas naktis, piemēram, jūs maksājat par 5 - dzīvojat 7 utt. Jā, un viesnīcu Maldivu salās labāk apskatīt 4 *.
аватар Busyaka
Lina23S, paldies par labo padomu, paši saprotam, ka janvāra brīvās dienas prasa zināmu pārmaksu, bet tā nu darbā sanāk :-(
аватар eugenie.ukr
Lankā atpūtāmies gluži labi, vakar pat vīrs saņēmās nostalģija un teica, ka jāatgriežas :) Tiesa, ne līdz nākamajam Jaunajam gadam - tagad gaidām papildināšanu :)
аватар Busyaka
Priecājamies par jums! :-) un pagājušajā gadā atšāvām, lai jau varam lidot atpūsties!)))))
аватар moryachka-1
Mana pirmā doma bija arī, ja es esmu Šrilankā, kāpēc gan nelidot uz Maldivu salām? Tūroperators bija godīgs, jebkura kaprīze par manu naudu, bet viņš teica, nav tā vērts, izrādes ziņā, ka bijāt Maldivu salās, tas ir viens, bet atpūsties tur pāris dienas ir pavisam savādāk. nauda (lidojums, naktsmājas Maldivu salās tērēt labām ekskursijām Šrilankā) Pirmo reizi palikām Šrilankā-20 dienas, ind.tūre-ceļoja to augšā un lejā, pēc gada devāmies atkal uz 2 nedēļām, nestaigāja, nepamanīja.Uz Maltivu nav vēlmes.pieminot Šrilanku,esmu gatava sakravāt somas un pēc piecām minūtēm izlidot.Ekskursijām ļoti iesaku Sigiriya,Nuwara Eliya un Kandy.liels bruņurupuči okeānā pie krasta, par šo lidoju otro reizi.
аватар Busyaka
Ak, cik lieliski!!! Ceru, ka drīz pievienosimies Šrilankas mīļotāju un pazinēju klubiņam! Ar mani apskats un foto!
аватар Marina530
Maldivu salās tiešām dārgs transfērs no Males uz vēlamo salu. Tās salas, kas atrodas netālu no Males, nerada tādu neapdzīvotu salu sajūtu, un uz tālākajām salām jūs zaudēsiet vismaz pusi dienas vienā virzienā. Uz Maldivu salām labāk lidot atsevišķi, iesaku izvēlēties tālākas salas, bieži vien viesnīcas šādās salās nodrošina bezmaksas transfēru, un tas ir daudz.
аватар sent2008
Ir tāds teiciens, ka dzenā divus zaķus, tad vienu nenoķersi. Šogad pilnībā atpūtieties Šrilankā, un nākamreiz to pilnībā darīsiet Maldivu salās.
аватар Busyaka
Marina530, es pat nebiju domājis par tādiem smalkumiem, nu, hottie ir briesmīga lieta)))))). Tātad, skatīsimies Ceilonu, Citādi viss izvērtīsies galopā, jēgas nebūs. Paldies visiem par palīdzību un padomu!!!
аватар Pachok
Es arī kādreiz uzdevu šo jautājumu. Pētījumi internetā ir parādījuši, ka ir ļoti labi PAKETE piedāvājumi uz Maldivu salām ar izbraukšanu no Kolombo no Šrilankas aģentūrām! Daudz lētāk nekā pašam rezervēt viesnīcas un biļetes. Diemžēl vairs neatceros konkrētus portālus, bet ja ir tāda vēlme, tad var atrast.
аватар Busyaka
Būsim uz vietas, orientēsimies :-) tagad vismaz ir nojausma kas un kā, vēlreiz paldies visiem!
аватар rodionova16
Sveiki! Plānojam atvaļinājumu septembra sākumā...kamēr piestājām pie ShL, neslēpšu, es arī gribēju uz pāris dienām apmeklēt Maldīvu salas... bet izlasot jūsu saraksti, pārdomāju! Paldies!Acīmredzot 16-20 dienas ShL un lētāk un daudzveidīgāk. Gribēju lūgt atsauksmes un viedokļus. Kurš atpūtās un kādās viesnīcās? Kā vislabāk plānot atvaļinājumu – ar ko sākt un kā labāk pabeigt? Braucam ar vīru, augusta beigās par tādu kļūs!!! Lasu daudz negatīvu par vietējām viesnīcām, negribētu pārmaksāt, bet 5* var izrādīties 3*.
аватар olga_maldives
Labdien, es dzīvoju Šrilankā un varu palīdzēt noorganizēt budžeta brīvdienas uz Maldivu salām, jo ​​tas tiešām ir liels kārdinājums, vasarā atrodoties stundas attālumā no Maldivu salām un nedodoties uz turieni, daudzus apturēja cena. , bet šajās paradīzes salās tiešām ir iespējams apmeklēt par nelielu naudu, kam interesē rakstiet [email protected] vai zvaniet +94770272610
аватар pynyakl
Laba diena! Pastāstiet, lūdzu, kāds ir stāsts par tiem lielajiem kucēniem.....
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl