Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, iesakiet labas viesnīcas Šrilankā, kurā viesnīcā ir vērts reģistrēties un ēst jūras veltes, pat visparastākās
Lūdzu, iesakiet labas viesnīcas Šrilankā, kurā viesnīcā ir vērts reģistrēties un ēst jūras veltes, pat visparastākās
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2020-06-114 gadā atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар nadin65
Viesnīcās netiek piedāvāts liels daudzums jūras velšu. Pat dārgajā Hikkaduwa viesnīcā - Hikka Tranz by Cinnamon 4 * mazās garneles bija tikai karstos salātos vakariņās un rindā. Labāk ir ņemt lētāku viesnīcu Citrus Hikkaduwa 4 * (reizi nedēļā garneļu iesmi)
Coral Sands Hotel 3*
Viesnīca Lanka Super Corals 3 * un ejiet pāri ceļam uz mazām kafejnīcām un baudiet jūras velšu ēdienus, Hikaduvā ir daudz kafejnīcu, kā arī tirgus un lielveikali. Un pats galvenais, lagūna, kurā var peldēties negaisa laikā, jo vilnis nav liels, līdz krastam nesasniedz koraļļu malas, 100 metrus no krasta viļņi plīst. Okeāns ir spēks!
аватар amontouragent1
Mūsu tūristiem ļoti patīk Prime Time Hotel 3 * Unavatūnā. Šī ir mājas stila viesnīca ar patīkamu apkalpošanu. Cenas ļoti lētas, ūdens vietā var atļauties dzert svaigas sulas. Jūras veltes ir ļoti pieejamas arī mazos restorānos, kas atrodas netālu no viesnīcas.
Pludmalē ir arī lagūna, kurā var peldēties bez lieliem viļņiem.
аватар lana_181
Tas viss ir atkarīgs no dzīvesvietas pilsētas izvēles, nevis no viesnīcas. Jebkurā kafejnīcā varat ēst svaigākās jūras veltes no milzu garnelēm līdz omāriem. Hikaduvā ir tāda vieta Red Lobster-dzīvi, kas peld akvārijā, tiks noķerti un pagatavoti pēc jūsu izvēles, tie protams ir dārgāki par garnelēm un visādām zivīm. Ir tirdziņš - var nopirkt un gatavot pašiem vai palūgt mazās kafejnīcās. Pie okeāna ir arī nelielas kafejnīcas, kur gatavo jūras veltes - viss ir svaigs, karsts, karsts.Galvenais ir neskatīties virtuvē, lai neredzētu, kādos apstākļos tā tiek gatavota)). Lassi arī garšīgi.Un neparasta,ingvera soda
аватар ollennka
Bentota Paradise Road, Anilana Nilaveli - šajās viesnīcās noteikti bija jūras veltes.
аватар ollennka
Kolombo viesnīca Galle Face ir lieliska arī ar jūras veltēm. Un, ja turpināsim Kolombo tēmu, tad ir iestāde Krabju ministrija, kur var ēst krabjus.
аватар Vedana
Mēs bijām Mandara Resot Mirissa. Man ļoti patika. Pašā okeāna krastā viļņi nav lieli, pludmale ir krāšņa. Un jūras produkti tika doti bieži un daudz. Un istaba ir kā viss mans dzīvoklis. Trīs balkoni, džakuzi, duša, tualete ar skatu uz okeānu))) Un tas bija vienkāršs standarta numurs. Lai gan man ir skaistas acis ;)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl