Club Palm Bay 4*– Atsauksmes

31
Novērtējums 7.810
pamatā
31 atsaukt
№1 viesnīcas reitingā Maravils
8.0 Numurs
8.6 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.2 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Kluba viesnīca atrodas Indijas okeāna krastā kūrortpilsētā Maravilā. Mājīgi vienstāva un divstāvu bungalo ir celti tropu dārzu biezumā nelielā pussalā, ko no vienas puses apskalo Indijas okeāna viļņi, bet no otras - gleznainās lagūnas maigie ūdeņi. Club Palm Bay ir lieliska vieta, kur atpūsties kopā ar ģimeni.Vairāk →
аватар _valentina_n
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Visiem patika. Personā ls draudzī gs, naudu neprasa. Ē diens ir labs. Nav animā cijas. Viesnī ca ir klusa atpū tai Mums patika. Mē s dzī vojā m 310. istabā . ES iesaku. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Visiem patika. Personā ls draudzī gs, naudu neprasa. Ē diens ir labs. Nav animā cijas. Viesnī ca ir klusa atpū tai Mums patika. Mē s dzī vojā m 310. istabā . ES iesaku.
аватар kara77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
5.50 ieradā s Kolombo. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, apmē ram 1.5 stundas brauciena attā lumā , kas ir pluss. Viesnī ca ir diezgan mierī ga. Iekā rtojos istabā s un uzvilku rokassprā dzes ap 12.00. Istaba laba, liela (ap 50 kv. M). Istabu fonds sadalī ts 2 daļ ā s, vienā (kas tuvā k pludmalei), cik saprotu, apmetas ukraiņ i, poļ i, krievi, bet otrā daļ ā (kas ar skatu uz ezeru) briti, vā cieš i, franč i. … Tomēr ▾ 5.50 ieradā s Kolombo. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, apmē ram 1.5 stundas brauciena attā lumā , kas ir pluss. Viesnī ca ir diezgan mierī ga. Iekā rtojos istabā s un uzvilku rokassprā dzes ap 12.00. Istaba laba, liela (ap 50 kv. M). Istabu fonds sadalī ts 2 daļ ā s, vienā (kas tuvā k pludmalei), cik saprotu, apmetas ukraiņ i, poļ i, krievi, bet otrā daļ ā (kas ar skatu uz ezeru) briti, vā cieš i, franč i. Viesnī cai ir sava zona pludmalē . Dvieļ i tiek nodroš inā ti, un, ja iespē jams, varat izmantot sauļ oš anā s krē slu. Ir sava veida bā rs, kur var paņ emt ū deni un soda. Ieeja pludmalē tiek atvē rta 8:00 un tiek slē gta 17:00 (man nebija skaidrs, kā pē c nepagarinā t vismaz lī dz 18:00). Mē s palikā m lī dz saulrietam un tad devā mies ā rā pa citu pusi. Pludmale ir lieliska, tač u peldoties jā bū t uzmanī giem. Lieli viļ ņ i periodiski ripo, tie var vienkā rš i "apklā t" un izmest tos krastā . No rī tiem pludmalē vietē jie zvejnieki no tī kliem izvelk savu lomu, pie viņ iem var iegā dā ties pē c izvē les. Par maksu viņ i var pagatavot zivis un atnest tā s tieš i uz pludmali. Ē diens viesnī cā ir labs, diezgan daudzveidī gs. . Reizē m jū ras veltes. Katru dienu zivis, gaļ a (cū kgaļ a, liellopa gaļ a, vista). Tikai rū pī gi jā izlasa, ir ļ oti asi ē dieni. Augļ i - papaija, arbū zs, ananā si, pasifloras augļ i, mango. No dā rzeņ iem gurķ i, tomā ti, kā posti, salā ti. Kas pē rk All Inclusive - vietē jie dzē rieni ir iekļ auti (izņ emot vī nu). Liels peldbaseins. Atmosfē ra ir diezgan mierī ga. Vakaros dzī vā mū zika. Viesnī cas personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs. Viesnī cā nav animā cijas. Ar maziem bē rniem, protams, neieteiktu braukt uz Š rilanku. Viesnī cā viņ iem gandrī z nav izklaides, peldē ties okeā nā ir bī stami. Kopumā es iesaku š o viesnī cu.
Пляж. Ресторан Каспер, возле отеля Экскурсия в Сигирию
аватар Vladimir83534
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir ziemeļ u daļ a, viesnī ca atrodas uz pussalas ar ezeriem. Š ī viesnī ca ir vienī gā , kurā bija viss iekļ auts, tā pē c arī nolē mu doties š eit. Viesnī ca ir ļ oti tī ra. Par uzturu vispā r nav jautā jumu, viss ir super, viss tikai bā rā rosā s, liela dzē rienu izvē le. … Tomēr ▾ Š ī ir ziemeļ u daļ a, viesnī ca atrodas uz pussalas ar ezeriem. Š ī viesnī ca ir vienī gā , kurā bija viss iekļ auts, tā pē c arī nolē mu doties š eit. Viesnī ca ir ļ oti tī ra. Par uzturu vispā r nav jautā jumu, viss ir super, viss tikai bā rā rosā s, liela dzē rienu izvē le. Apkalpoš ana ir tikai bumba, visi ir draudzī gi. Meitenes uzreiz ielej glā zē s aukstu ū deni, un tas galu galā liecina par viesnī cas labo lī meni. Istaba ir liela, un no terases paveras skats uz ezeru. Vienī gais, kas viņ iem nav, viņ iem ir neliela pludmales platī ba pā ri taciņ ai (maza, vienpusē ja, burtiski 4 metri, ciema ceļ š ), tad viņ iem nav savas pludmales. Bet tik un tā ir brī niš ķ ī gi, kad no rī ta pastaigā jies pa pludmali, un tur š ie makš ķ ernieki ar laivā m velk zivis ar tī kliem un principā tur ir ē rti peldē ties. Jū ra gan vē traina, bet jū ra bez jē riem, ē rti peldē ties. Š ajā mazajā pludmalē ir kā di duci lietussargu, ū dens dzesē tā js, bet š ajā teritorijā vienkā rš i paņ em dvieli un dodies uz kopē jo pludmali, kur tieš ā m nebū s neviena, izņ emot mū su viesnī cas tū ristus, bet tā vienkā rš i nav. ļ oti labi uzturē ts. Nav jautā jumu par viesnī cu, tī rī bu, bez pastā vī gas "č au, kā iet? ". Š ajā viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, krievvalodī go ir diezgan maz un ukraiņ u arī maz. Daudzi cilvē ki atpū tā s pie baseina ar bā riem, bet es labā k devos uz pludmali. Š eit nav bē rnu, jaunieš iem var bū t garlaicī gi, jo es š eit neievē roju š ā das izklaides. Un relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m š eit ir tieš i piemē rots. Š rilankā biju pirmo reizi, jo bija jā dodas prom no ziemas, tad man te ļ oti patika, miers un klusums.
аватар 7344075
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ekskursija tika iegā dā ta no JoinAp. Dzī vojam viesnī cā ar ģ imeni no 01.09. 2019, izbrauksim 20.01. 2019 naktī . Viss bija lieliski, brī niš ķ ī ga sala, smaidī gs personā ls, lieliski laikapstā kļ i, laba viesnī ca. Bet, tā kā viņ i izlika reklā mas baneri, ka otrdienā s restorā nā visā m jū ras veltē m 30% atlaide, mē s to gaidā m. … Tomēr ▾ Ekskursija tika iegā dā ta no JoinAp. Dzī vojam viesnī cā ar ģ imeni no 01.09. 2019, izbrauksim 20.01. 2019 naktī . Viss bija lieliski, brī niš ķ ī ga sala, smaidī gs personā ls, lieliski laikapstā kļ i, laba viesnī ca. Bet, tā kā viņ i izlika reklā mas baneri, ka otrdienā s restorā nā visā m jū ras veltē m 30% atlaide, mē s to gaidā m. Pē c mū su lū guma parā dī t ē dienkarti ar cenā m, tajā s ir iekļ auts standarta pieteikums - "tavē jais nesaprot", kā rezultā tā , nesasniedzot cenas, gaidā m gardas vakariņ as. Viņ i izvē lē jā s visu garš ī gā ko un eksotiskā ko, nosvē ra mū s un paziņ oja summu, rā dot tikai kalkulatorā , uz manu jautā jumu kur ir 30% atlaide atbildē ja, ka tev jau ir aprē ķ inā juš i. Bet vakariņ u beigā s, kas tika pagatavots pretī gi ??? ? , iepriekš pat nevarē ju nojaust, ka ir iespē jams sabojā t jū ras veltes, mums atnes rē ķ inu pusotru reizi lielā ku par iepriekš minē to summu, lai mū su saš utuš ais jautā jums, kā pē c ir tā da atš ķ irī ba, kā parasti, ir tikai viena atbilde: "manē jais nesaprot jū sē jo. " Mē s nesabojā jā m savu garastā vokli, nolemjot doties prom uz rī tdienu, lai noskaidrotu š ī s maldinā š anas iemeslus. Bet, nā kamajā dienā bija vē l trakā k, darbinieki apliecinā ja, ka banerim nav nekā das atlaides ??????????? ? , un vispā r mums vajadzē ja to nofotografē t, mums parā dī ja salocī ts baneris ar noplē stu uzlī mi kur bija atlaide . Neskatoties uz to, ka citi cilvē ki viņ iem teica, ka ir atlaide, viņ i atkal iekļ auj idiotus. Mū su JoinAp pā rstā vis mē ģ inā ja mums "palī dzē t" pa tā lruni (nož ē lojami mē ģ inā jumi, it kā atrisinā t mū su problē mu), bet viss veltī gi. Viņ i mū s ļ oti aizvainoja, un pat ne ar to, ka viņ i krā pj (ne tikai mū s), bet gan ar to, ka viņ i mū sos saskata piesū cekņ us un idiotus. Mē s ejam pie viņ iem tū kstoš iem kilometru, atvedam naudu, un viņ i mums pretī dubļ os.
Esam pieredzē juš i tū risti, esam viesojuš ies daž ā dā s valstī s, bet tik zvē risku attieksmi piedzī vojam pirmo reizi. Es kategoriski neiesaku visiem draugiem un visiem interneta lietotā jiem doties uz š o viesnī cu.
аватар Aleksandr185628
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š rilankā jau bijā m, tagad nolē mā m atpū sties tajā paš ā valstī , bet citā vietā . Pē c atsauksmē m š ī viesnī ca bija pietiekami laba, tā pē c izvē lē jā mies to. Tikā m reģ istrē ti pirms 12:00, istaba bija tī ra. … Tomēr ▾ Š rilankā jau bijā m, tagad nolē mā m atpū sties tajā paš ā valstī , bet citā vietā . Pē c atsauksmē m š ī viesnī ca bija pietiekami laba, tā pē c izvē lē jā mies to. Tikā m reģ istrē ti pirms 12:00, istaba bija tī ra. Neliels mī nuss bija tas, ka puiš i virtuvē netika galā , nebija laika apkalpot cilvē kus, kas tur ē d, bija jā gaida, kamē r viņ i atņ ems/atnes š ķ ī vjus, jo mē s nokļ uvā m kaut kā dā brī vdienā un tur bija daudz vietē jo atpū tnieku. Ē diens ir specifisks, jo š ī ir Ā zijas valsts. Viss ir pikants, bet pacieš ams, kā jau man, jo man vairā k garš o Eiropas virtuve. Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , pludmale atrodas 15 metrus no viesnī cas, pā ri ceļ am. Jauka viesnī ca, teritorijā - baseini, tenisa korti, beisbols utt. Ekskursijā s š oreiz nedevā mies, bijā m pē dē jo reizi.
аватар ripli.mk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Otro reizi viesnī cā . Transfē rs un reģ istrē š anā s ir standarta, bez problē mā m un komentā riem. Personā ls ir atsaucī gs. Telpas ir lielas. Numurā ir standarta mē beļ u komplekts. Viss strā dā ja nevainojami. Tī rī ts katru dienu, pietiekami labs. … Tomēr ▾ Otro reizi viesnī cā . Transfē rs un reģ istrē š anā s ir standarta, bez problē mā m un komentā riem. Personā ls ir atsaucī gs. Telpas ir lielas. Numurā ir standarta mē beļ u komplekts. Viss strā dā ja nevainojami. Tī rī ts katru dienu, pietiekami labs. Ē diens pirmajā vizī tē bija labā ks. Teritorija un okeā ns ir lieliski. Kopumā viesnī ca atbilst saviem parametriem.
Bet viesnī cas kaimiņ os ir problē ma, ar kuru es saskā ros. Š is ir juvelierizstrā dā jumu veikals SEA SPARKLE. Tas atrodas tieš i pretī viesnī cai. Tur ir ī sti krā pnieki. Esiet uzmanī gi pē rkot rotaslietas, pieprasiet, lai rē ķ inā bū tu norā dī ts zelta standarts, izmē rs un visi akmeņ u parametri. Shē ma darbojas š ā di:
Jū s pasū tā t izgatavot rotaslietas, izvē laties akmeņ us un tā tā lā k.
Jū su pasū tī jums tiek pieņ emts un nekavē joties tiek jautā ts, kad dodaties prom. Pasū tī jums bū s gatavs Jū su izbraukš anas dienā , tieš i pirms pā rsū tī š anas. Un tikai atgriež oties mā jā s jums bū s iespē ja pā rbaudī t preces kvalitā ti. Izrā dā s, ka prece nav zelts, bet kaut kā ds sakausē jums, un nepareizas kvalitā tes akmeņ i, mazā ki un dabiski lē tā ki nekā maksā jā t.
аватар Evgenyia
Labdien. Š is ir mans otrais ceļ ojums uz Š rilanku. Man patika š ī viesnī ca, patī kami pā rsteidza lielā un sakoptā teritorija, tī rs baseins. Arī serviss un apkope atstā ja patī kamas atmiņ as. Nopirku biļ eti caur tpg. Ar savu uzdevumu viņ š lieliski pastrā dā ja. … Tomēr ▾ Labdien. Š is ir mans otrais ceļ ojums uz Š rilanku. Man patika š ī viesnī ca, patī kami pā rsteidza lielā un sakoptā teritorija, tī rs baseins. Arī serviss un apkope atstā ja patī kamas atmiņ as. Nopirku biļ eti caur tpg. Ar savu uzdevumu viņ š lieliski pastrā dā ja. Tika organizē ts ē rts lidojums abos virzienos. Savlaicī ga transfē rs uz viesnī cu. Pavadī jums un atbalsts bija gandrī z visu diennakti. Liels paldies, ka tik labi par mani rū pē jies! Ierodoties viesnī cā , mani uzreiz iereģ istrē ja rezervē tajā numurā . Reģ istratū ras darbinieki bija uzmanī gi, pieklā jī gi, taktiski, atsaucī gi. Istaba ir plaš a, skaista un gaiš a. Milzī gi panorā mas logi ar brī niš ķ ī gu skatu! Gulta ar labu matraci un ē rtiem spilveniem. Atpū tas zona ar galdu un krē sliem. Tē jkanna, TV, gaisa kondicionieris un citas ierī ces. Vannas istaba ar duš u, svaigi dvieļ i, kosmē tika. Vienmē r bija karsts ū dens. Regulā ri uzkopts, papildinot krā jumus ar visu nepiecieš amo. Viesnī cā ir lieliska animā cija - diezgan interesanta, bet neuzbā zī ga. Bet pat man, klusai un mierī gai tū ristei, bija grū ti pretoties un nepiedalī ties pā ris piedā vā tajā s izklaidē s ! ! Liels paldies animā cijas komandai par noskaņ as radī š anu katru dienu! Arī ar ē dienu biju apmierinā ta. Jā , ir daudz nacionā lo ē dienu, pikantu, garš vielu, bet jā lasa zī mes un vienmē r var atrast kaut ko pē c savas gaumes. Un tā , protams, daž ā di sā nu ē dieni, gaļ as un zivju ē dieni, bija jū ras veltes, augļ i, dā rzeņ i, saldumi un daudz kas cits. Brokastī s vienmē r bija omlete, augļ i, dā rzeņ i, grauzdiņ i, izcirtņ i. Pludmale pie viesnī cas laba, daudz sauļ oš anā s krē slu, lielisks pludmales cī ņ u darbs, kas aizvilks tevi un sauļ oš anā s krē slu vajadzī gajā vietā un iedos dvieli. Viļ ņ i sā kā s pē cpusdienā , pirms pusdienā m peldē jā s daudz cilvē ku. No ekskursijas es aizbraucu uz tē jas plantā cijā m un tē jas raž otni, pē c tam devos uz garš vielu dā rzu. Viesnī cas rajons ļ oti skaists, burtiski iegremdē ts zaļ umos! ! Daudz daž ā du putnu un dzī vnieku! Es jutos ļ oti ē rti un izbaudī ju š eit pavadī to laiku! Ļ oti iesaku š o viesnī cu, cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā viena no labā kajā m Š rilankā !
аватар Kris_Tinka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atgriež amies Club Palm Bay viesnī cā otro reizi. Vieta ir pasakaina un eksotiska, kas liek nekur citur doties. Š ajā viesnī cā ir viss, augsts serviss un satriecoš as ainavas. Mū su numuriņ š ir vislabā kais (tā arī bija rezervē ta otrajam apmeklē jumam). … Tomēr ▾ Atgriež amies Club Palm Bay viesnī cā otro reizi. Vieta ir pasakaina un eksotiska, kas liek nekur citur doties. Š ajā viesnī cā ir viss, augsts serviss un satriecoš as ainavas. Mū su numuriņ š ir vislabā kais (tā arī bija rezervē ta otrajam apmeklē jumam). Jū s atverat balkonu, un š eit ir viss Š rilankas skaistums un skats uz lagū nu. Apkā rt daudz koku un skaistu krū mu, dā rznieks tos apzinī gi pieskata. Animatori strā dā visu dienu viesnī cā , jums nekad nav garlaicī gi. Ē dinā š ana viesnī cā tika ņ emta tikai brokastī s, pusdienā s devā mies uz vietē jiem restorā niem, bet vakariņ ā s pasū tī jā m kaut ko no vispā rē jā s ē dienkartes. Ē dienu garš a ir pā rsteidzoš a, jū ras veltes ir ī paš i garš ī gas. Ja paveiksies treš o reizi doties uz Š rilanku, noteikti paliksim š ajā viesnī cā .
аватар m.sedorchenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska uzturē š anā s viesnī cā un š ajā valstī , pilna ar krā sā m un iespaidiem. Teritorija ir milzī ga un labi kopta. Paē dā m brokastis, pusdienas un vakariņ as – ē diens bija daudzveidī gs. Biež i tiek pasniegti produkti, kurus mē s nevaram iegū t, vai arī tie parā dā s uz galda Vecgada vakarā ))) vienmē r svaigi un garš ī gi. … Tomēr ▾ Lieliska uzturē š anā s viesnī cā un š ajā valstī , pilna ar krā sā m un iespaidiem. Teritorija ir milzī ga un labi kopta. Paē dā m brokastis, pusdienas un vakariņ as – ē diens bija daudzveidī gs. Biež i tiek pasniegti produkti, kurus mē s nevaram iegū t, vai arī tie parā dā s uz galda Vecgada vakarā ))) vienmē r svaigi un garš ī gi.
Mē s dzī vojā m atseviš ķ ā bungalo ar skaistu skatu uz krā š ņ o dabu. Cik viss bija skaisti un krā saini! ! ! Teritorija ir pilna ar veģ etā ciju, viss ir tī rs. Š ā das valstis ir pilnas ne tikai ar veģ etā ciju, bet arī ar visdaž ā dā kajiem dzī vniekiem, piemē ram, milzī giem tarakā niem un visā dā m draņ ķ ī gā m ķ irzakā m. Priecā jos, ka š ī viesnī ca tiek uzraudzī ta, dzī vniekus ne uz takā m, ne teritorijā , ne (pats galvenais) mū su mā jā neievē roju : )))
Ir daudz atrakciju, ir ko redzē t, kur doties, kur lū gt Budu ... )) Bija Sigiriya, Kandy, garš vielu dā rzs, uzdrukā ts.
Bija iespē ja rezervē t arī ū dens tū ri uz Maldivu salā m)) tad nez kā pē c uzskatī jā m par vajadzī gu palikt š ajā labajā valstī ))

Es iesaku Š rilankai. Mē s tur biež i lidojam. Reti satikts krievvalodī gais, atš ķ irī bā no tā s paš as Taizemes
аватар ivanchenkonina13
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m. Milzī ga zaļ ā zona, ir ko redzē t. Visa teritorija ir kopta un rū pī gi sakopta. Ī paš i baidos no jebkuras dzī vas radī bas, kas biež i sastopama š ā dā s valstī s. Es varu jums apliecinā t, ka š ajā viesnī cā tā nav. … Tomēr ▾ Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m. Milzī ga zaļ ā zona, ir ko redzē t. Visa teritorija ir kopta un rū pī gi sakopta. Ī paš i baidos no jebkuras dzī vas radī bas, kas biež i sastopama š ā dā s valstī s. Es varu jums apliecinā t, ka š ajā viesnī cā tā nav. Naktī s ar kaut kā diem lī dzekļ iem visu apstrā dā un nogalina visu, ko var atrast. Ar tuk-tuk var doties uz paš u Marivilas pilsē tiņ u. Es neteiktu, ka iesaku jums tur doties, bet, neskatoties uz to, jū s pats varat redzē t, kā dzī vo ī sti ceilonieš i)) dodieties uz vienī go lielveikalu un salī dziniet cenas ar ukraiņ u cenā m.
Viesnī cā ir ļ oti garš ī gs ē diens, mums bija divas ē dienreizes dienā , kas arī priecē ja, jo pa dienu pastaigā jā mies, sauļ ojā mies, braucā m ekskursijā s pa to paš u Š rilanku. Tā tad viesnī cā var rezervē t laivu braucienu uz Maldivu salā m, bet nez kā pē c baidī jā mies.
IESAKU VIESNĪ CU! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums zagaczkaya1
Mēs apmetāmies viesnīcā 2014. gada vasarā. Bija daži trūkumi, bet kopējais iespaids ir labs. Vēlamies turp doties augusta beigās. Pati viesnīca nesazinājās, tāpēc tūre tika iegādāta aģentūrā. Interesanti dzirdēt šovasar tur atpūtušos viedokļus. Pateicos jau iepriekš.
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums yanata-8
par sauļošanās krēsliem, saulessargiem pludmalē ir jāmaksā un cik?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums evan77
interesē viļņu salīdzināšana vairāk dienvidu apgabalos
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums elena2008
Interesē, vai viesnīcā ir internets, wi-fi? Viesnīcas aprakstā ir velo noma - kas izmantoja, kur tur var braukt ar riteni? Vienkārši interesē zivju restorāni pludmalē, vai ir kādi pienācīgi?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Клубный отель расположен на берегу Индийского океана в курортном местечке Маравила. Уютные одно- и двухэтажные бунгало построены в гуще тропических садов на небольшом полуострове, омываемом с одной стороны волнами Индийского океана, а с другой – ласковыми водами живописной лагуны. Club Palm Bay — это отличное место для отдыха с семьей.

Atrašanās vieta Отель находится в г. Маравила, в 77 км к северу от Коломбо, в 45 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 1 часа. В Калпитии, 2 часах езды от отеля, гости могут понаблюдать за дельфинами и китами. До национального парка Уилпатту — 2,5 часа езды.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Центр Аюрведы, 2 теннисных корта с жестким покрытием, освещение теннисного корта платно, мини-гольф, бильярд и снукер (платно), шахматы, бадминтон, водное поло, аквааэробика, волейбол в бассейне, бочче, мини-футбол, вечернее шоу, прогулки на лодке платно (прокат лодок для прогулок по озеру).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 152 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, потолочный вентилятор, мини-бар (заполнение по запросу), набор для приготовления чая и кофе, телевизор, спутниковое ТВ, сейф, прямой телефон, утюг и гладильная доска (по запросу). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Thalawila Wella, Thoduwawa, 61210 Маравила, Шри-Ланка
Tālruņi: +94 322 255 830
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош, гольф (платно), волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).