The Long Beach Resort & Spa 4*– Atsauksmes

79
Novērtējums 6.410
№3 viesnīcas reitingā Koggals
6.2 Numurs
6.1 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.1 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Long Beach Resort atrodas kilometru garā Koggala smilšu pludmalē. Atvērts 1979. gadā, pēdējo reizi renovēts 2014. gadā. Tas veido vienotu Koggala Hotels kompleksu ar blakus esošajām viesnīcām Koggala Beach 3* un Club Koggala Village 2*. Long Beach Resort 4 * ir visērtākā no trim viesnīcām, kuras atrodas vienā vadībā un atrodas blakus lieliskajai pludmalei. Viesnīca ir piemērota relaksējošām budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар f380986957938
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gribu brī dinā t visus, kas š o viesnī cu uzskata par atpū tas iespē ju. Esiet gatavi tam, ka tiks aplaupī ts tieš i savā istabā . Tieš i tā ar mums notika. Š is ir mū su treš ais Longbī č as apmeklē jums. Iepriekš ē jā s divas reizes bija 2013. … Tomēr ▾ Gribu brī dinā t visus, kas š o viesnī cu uzskata par atpū tas iespē ju. Esiet gatavi tam, ka tiks aplaupī ts tieš i savā istabā . Tieš i tā ar mums notika.
Š is ir mū su treš ais Longbī č as apmeklē jums.
Iepriekš ē jā s divas reizes bija 2013. un 2015. gadā . Iepriekš viss bija diezgan normā li, tā pē c nolē mā m piedzī vojumus nemeklē t, bet lidojā m uz to paš u viesnī cu.
Izrā dī jā s, ka lē mums bija neveiksmī gs.
Vai varbū t dī kstā ve bloķ ē š anas dē ļ ietekmē ja situā ciju un viesnī cas personā lu vai kaut ko citu, tač u š ī vizī te bija neaizmirstama.
Apmetā s pusi dienas, lai gan viesnī cā bija maksimums 20 viesi. Visas telpas ir tukš as. Bet tomē r viņ i staigā ja pa apli, vilkdamies, visos iespē jamos veidos cenš oties dabū t kukuli par izlī gumu lī dz pulksten 14:00.
Š ī viesnī ca pirms bloķ ē š anas nebija slavena ar savu tī rī bu un kā rtī bu, bet tagad tā ir elle. Izbrī nī to viesu priekš ā nokrī t apmetums no griestiem.
Viss smarž oja, klā ts ar pelē jumu un sē nī tē m. Ē diens - es esmu pā rliecinā ts, ka jū s to nekur neesat redzē juš i. Katru dienu tā s paš as desmit paplā tes ar vienā du slī pumu. Pat banā ni par santī mu tika doti tikai brokastī s un ne vairā k kā trī s banā ni uz 20 cilvē kiem. Lai visiem pietiktu augļ u, tos sagrieza mazos gabaliņ os, tik mazos, ka varē ja paņ emt tikai ar zobu bakstā mo. Tas nav absolū ti nekā ds humors. Radā s iespaids, ka darbinieki ņ irgā jas par viesiem un š o miskasti š auj ar slē pto kameru. Cepta vista burtiski smirdē ja pē c sapuvuš as gaļ as. Es pat nezinu, ko teikt par istabu stā vokli, gultā m, duš as telpu. Divu gadu nedarbī bā burtiski viss smird.
Nu, lai nostiprinā tu atpū tu, darbinieki iekā pa mū su seifā un nozaga 200 USD. Jā piebilst, ka ne viss tika paņ emts. Nedaudz atstā ja arī mums, droš i vien cerot, ka zā dzī ba paliks nepamanī ta. Viesnī cas vadī ba nepā rprotami ir proporcionā la tiem, kas zog, jo uz zā dzī bas faktu nebija absolū ti nekā das reakcijas. Nevienam tas nerū p.
Kad teicu, ka izsaukš u policiju, vadī tā js sā ka mani pā rliecinā t, ka lī dz izmeklē š anas beigā m nevarē š u lidot mā jā s. Es biju vienkā rš i apmulsusi par š ā du kustī bu. Pats devos uz policiju, uzrakstī ju paziņ ojumu, bet arī tur viss stā sts policistus tikai uzjautrinā ja.
Vē lā k vietē jie taksometru vadī tā ji stā stī ja, ka Longbī č ā nauda tiek zagta regulā ri un par to nevajadzē tu brī nī ties.
Mē s izstā stī jā m savu stā stu kaimiņ iem, un viņ i saka: "Mē s arī pazaudē jā m 100 USD no seifa. " Rezultā tā - izlemiet doties uz Longbī č u, sakrā jiet smecta, rehydron un nē sā jiet visu vē rtī go kabatā s, neatstā jiet neko vē rtī gu telpā . Labu atpū tu skaistajā Š rilankā !
аватар MarynaG2009
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar vī ru atpū tos Koggalā , Longbī č as viesnī cā – ar visskaistā ko un milzī gā ko smilš u pludmali. Ā tri iekā rtojā s. Istaba sā kumā mū s pievī la - seifs nedarbojas, nav tē jkannas, krā ns ir satriecoš s. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos Koggalā , Longbī č as viesnī cā – ar visskaistā ko un milzī gā ko smilš u pludmali. Ā tri iekā rtojā s. Istaba sā kumā mū s pievī la - seifs nedarbojas, nav tē jkannas, krā ns ir satriecoš s. Bet! Viņ i ā tri nomainī ja seifu, atnesa tē jkannu, salaboja jaucē jkrā nu - un tas viss bez dzeramnaudas! Smaka istabā ir smaga, š ķ iet, ka drē bes ir nedaudz mitras, bet tas ir gaisa mitrums pie okeā na. Mē s uzreiz aizmirsā m par visā m š ī m "problē mā m", kad izgā jā m uz balkona un ieraudzī jā m okeā nu!
Okeā ns tevi iekaro no pirmā acu uzmetiena, visas dienas galvā skanē ja rindas: “. . . Okeā ns vā rī sies, cels gaudo, izlī s tukš ā krastā , plunč ā s trokš ņ ainā skrē jienā...”
Visas uzturē š anā s laikā personā ls netraucē ja. Viņ i dzī voja kā uz tuksneš a salas, burunduki skraida pa teritoriju, kā pj uz balkona. Pā ri ceļ am pa dzelzceļ a sliedē m pastaigā jā s pā vi ar veselā m ģ imenē m, ciemā redzē jā m mangustu, un mums graciozi ceļ u š ķ ē rsoja monitorķ irzaka.
Viesnī ca paņ ē ma tikai brokastis. Tie ir sā tī gi un garš ī gi! Vī ram ļ oti patika cepts speķ is.
Tū ristu bija maz neseno notikumu dē ļ pasaulē . Viesnī cas gidi nevar pieņ emt darbā grupas ekskursijā m. Pirms ceļ ojuma izlasī juš i daudz atsauksmju, savu brī vo laiku pilnī bā uzticē jā m vietē jam pludmales puikam (gidam) Kumaram, ko ne reizi nenož ē lojā m. Kopā ar viņ u apceļ oja pusi salas. Tā kā š obrī d tū ristu ir maz, tad ekskursija mums izvē rtā s individuā la. Mē s ar vī ru, Kumar gids un š oferis forš ā Honda automaš ī nā .
Pirmo reizi Galles pilsē tā devā mies ar tuk-tuk par 200 rū pijā m (smieklī gi daudz) no Kumar. Izstaigā jā m pilsē tu, apskatī jā m cietoksni, ieelpojā m zivju tirgus smarž u. Un atpakaļ , jebkurš tuk-tuk š oferis mums prasī ja 1000 rū pijas, mē s knapi vienojā mies par 800. Gallē ir milzī gs lielveikals ar lielu tē jas, zobu pastas, kosmē tikas un daž ā du saldumu izvē li. Visur cenas ir saprā tī gas. Nā kamreiz uz Galli devā mies ar tuk-tuk par 400 rū pijā m abos virzienos (paldies Kumar) ar pieturu pie valū tas maiņ as par izdevī gu kursu. Pie lielveikala mū s gaidī ja tuk-tuk. Pavadī juš i nedaudz laika, ā tri pabraucā m, veiksmī gi izskopojā mies un visu dienu pavadī jā m savā pludmalē .
Mē s paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz. Tas ir paredzē ts tiem, kam nepatī k trokš ņ ainas pludmales, bet novē rtē dabas klusumu un skaistumu. Un viņ a š eit ir pā rsteidzoš a!
Шри-Ланка. Чайные плантации. Гид Кумара.
аватар Anatolij76734
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kotnē ji mē s neizvē lē jā mies konkrē tu viesnī cu, The Long Beach Resort 4 * mums bija piemē rota cenai un izbraukš anas datumiem. Reģ istrē jies agrā k par norā dī to laiku. Man patika viesnī cas un numuru tī rī ba. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji mē s neizvē lē jā mies konkrē tu viesnī cu, The Long Beach Resort 4 * mums bija piemē rota cenai un izbraukš anas datumiem. Reģ istrē jies agrā k par norā dī to laiku. Man patika viesnī cas un numuru tī rī ba. Viesnī ca atrodas labā vietā , viss ir pastaigas attā lumā . Viesnī cā neē dā m, tikai kafejnī cā s. Varu ieteikt Mantru un turpat blakus viesnī cai Surf and Turf pabaros ļ oti garš ī gi un par labu cenu.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca par cenas un kvalitā tes attiecī bu. Nopirkā m tikai brokastis. Viss bija labi, ja viesnī ca bū tu uzbū vē jusi kaut kā du molu, cilvē ku bū tu 2x vairā k, peldē ties tur nevarē ja, kaut kur Mirisā jā iet daudz mazā k par vilni. … Tomēr ▾ Viesnī ca par cenas un kvalitā tes attiecī bu. Nopirkā m tikai brokastis. Viss bija labi, ja viesnī ca bū tu uzbū vē jusi kaut kā du molu, cilvē ku bū tu 2x vairā k, peldē ties tur nevarē ja, kaut kur Mirisā jā iet daudz mazā k par vilni.
аватар Ljudmila_Budasova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i, lasot atsauksmes par to. Mē s paē dā m brokastis, bijā m paē duš i, ar š o problē mu nebija. Bija problē ma ar istabu, logi istabā nevē rā s, dzī vojā m 2 stā vā , mū su logi pavē rā s uz dā rzu. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i, lasot atsauksmes par to. Mē s paē dā m brokastis, bijā m paē duš i, ar š o problē mu nebija. Bija problē ma ar istabu, logi istabā nevē rā s, dzī vojā m 2 stā vā , mū su logi pavē rā s uz dā rzu. Otrajā stā vā bija balkoni, pareizā k sakot terase, tur viss vē rā s vaļ ā , no logiem paveras skats uz okeā nu. Š ajā ziņ ā labā kas ir istabas pirmajā stā vā . Lai izvē dinā tu istabu, mums bija jā atver tualetes logs, jā atver tualetes durvis; tikai š ā dā veidā bija iespē jams vē dinā t, un tas bija nepiecieš ams, jo okeā na tuvumā bija mitrs. Mē beles istabā nav sliktas, viss koka, nav moderns, bet labs. Tī rī ts katru dienu, bet dvieļ i nekad nav mainī ti. Divas reizes es lū dzu mainī t, viņ i paš i nemainā s, jums ir jā pieprasa. Teritorijā.2 neslikti baseini. Okeā nā ir spē cī gs vilnis, ne vienmē r var nopeldē ties vai arī bija jā iet tā lā k, kā di 1.5 km. , vilnis tur nesasniedz, tā pē c biež i atpū tā mies pie baseiniem. Teritorija ļ oti skaista, viesnī cas priekš ā nopļ auta zā le, tad iet pludmale, skaisti. Pludmale ir tī ra, ir strū klakas, kur var nomazgā t smiltis. Galvenais trū kums ir logi otrā stā va istabā .
аватар Anna337190
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca. Ē dinā š ana (brokastis) normā las, par istabu - plaš a, skaista istabiņ a, ar skatu uz okeā nu, lī dzi kosmē tika, tē ja, kafija. Teritorija ir aizsargā jama, skaista smilš u pludmale. Vajag nedaudz pabraukt uz veikaliem, izklaidi, pasū tā t tuk-tuk un nav problē mu, un tur, beach-boy pludmalē , atved gan zivis, gan garneles, un tā s ņ em un nes, visas vē lmes. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca. Ē dinā š ana (brokastis) normā las, par istabu - plaš a, skaista istabiņ a, ar skatu uz okeā nu, lī dzi kosmē tika, tē ja, kafija. Teritorija ir aizsargā jama, skaista smilš u pludmale. Vajag nedaudz pabraukt uz veikaliem, izklaidi, pasū tā t tuk-tuk un nav problē mu, un tur, beach-boy pludmalē , atved gan zivis, gan garneles, un tā s ņ em un nes, visas vē lmes. ir izpildī ti. Kopumā viss kā rtī bā , bija, protams, nianses, 2 reizes zvanī ju meistaram, man tekē ja tualetes pods, bija vē l daž i momenti attiecī bā uz vannas istabu. Es š ai viesnī cai pieš ķ iru 8 no 10
аватар blade04
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi Š rilankā . Valsts pā rsteidza manu kā pieredzē juš a ceļ otā ja iztē li (Turcija, Ē ģ ipte, Grieķ ija, Eiropa, ASV). Man viss ļ oti, ļ oti patika: istaba, personā ls, pludmale, ē dieni un valsts kopumā . Nav NEKAS, kas nepatiktu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Š rilankā . Valsts pā rsteidza manu kā pieredzē juš a ceļ otā ja iztē li (Turcija, Ē ģ ipte, Grieķ ija, Eiropa, ASV). Man viss ļ oti, ļ oti patika: istaba, personā ls, pludmale, ē dieni un valsts kopumā . Nav NEKAS, kas nepatiktu. Visas sliktā s atsauksmes un komentā rus par viesnī cu un valsti raksta, manuprā t, neadekvā ti, š auri, kļ ū daini cilvē ki.
Un kā pē c viņ i neraksta: viņ i netī ra istabu (mū s iztī rī ja, katru reizi iedeva 100 rū pijas = 0.6 USD), un pelē jums ir melns (nebija), un tas ir netī rs istabā . (ja smē rē s smiltis no pludmales, tad tā s bū s visur), un ē diens ir slikts (aizbaroja gan augļ us, gan olu kulteni, gan speķ i, pē c lē tajā m Ē ģ iptes viesnī cā m ē diens bija normā ls. - ņ ē ma tikai brokastis) .
Par valsti teikš u, ka tā nav netī rā ka kā Ukrainā , no kurienes es nā ku (ja, protams, esi redzē jis valsti ā rpus galvaspilsē tas un tā s centrā lajā m ielā m). Viņ i "durst" ne vairā k kā Ē ģ iptē (ja neesi "tē jkanna", tad visu sapratī si). Jū s nevarat peldē t okeā nā visur, un viesnī cas teritorijā tas ir gandrī z neiespē jami (milzī gs viļ ņ u augstums): tonnā m ū dens atsitā s ar galvu un izmet krastā . Bet par pusdolā ru tevi ar skrejriteni aizvedī s uz kā du no kaimiņ u lī č iem, kur viļ ņ i mierī gā ki, un uz kreiso 10-15 minū tes. pastaiga gar pludmali (ir dabisks baseins, ko aizsargā rifs).
Ceļ š grū ts, ar pā rsē š anos Dubaijā (FlyDubai). Ū dens lidmaš ī nā ir tikai naudas dē ļ , izklaide (atvainojos par amerikā nismu) ir apmaksā ta, 10$ = 35 dirhami. Iesaku pamē ģ inā t uz kuģ a ienest ū deni mazā s pudelī tē s, mums paveicā s gan ar ū deni, gan sulā m bē rnam, kuras abas lidostas apsardze nokavē ja rokas bagā ž ā . Kafija maksā.3 USD, tē ja 3 USD. Un filmu var skatī ties kopā ar sievu, izmantojot vienas un tā s paš as austiņ as (katra ausī ). Uz kuģ a lī dzi jā ņ em sviestmaizes. Bagā ž ā paņ emiet 4 sausā s desas kociņ us, nazi (lai vē lā k varē tu sagriezt), duci Roshen š okolā des par "kukuļ iem" vietē jiem, pā ris pusotra litra ū dens pudeles (vispā r tur ar to nav nekā du problē mu, bet ir vienkā rš i neē rti un dā rgi skraidī t pirkt), dvielis katram ģ imenes loceklim (viesnī ca nodroš ina, bet daž reiz tie nenož ū st laikā , un par tī ru bija jā iet uz glā bē js pludmalē.100m attā lumā ). Starp citu, viesnī cā ir "ā jurvē diska" attieksme pret dvieļ iem viesnī cā : nekā das kartes un to sekojoš ā nodoš ana (tikai paņ em un nenodod, iemet sauļ oš anā s krē slā , nekā das grā matvedī bas). Ceļ š uz viesnī cu no lidostas ilga 6 stundas, atpakaļ.5.
Uzreiz pē c iekā rtoš anā s un doš anā s uz pludmali satikā m vietē jo gidu Kumaru, kurš organizē ja mū su kultū ras programmu: viņ š ar motorolleru aizveda mani uz Hikkaduwa lī ci uz Banana Garden viesnī cu/restorā nu, kur paē dā m (zupa, alus, garneles, frī kartupeļ i - Ukrainas cenas, pieejamas , atveda gatavas zivis (tunzivis, jū ras asaris, dzeltenaste) un garneles, omā rus - cenas vienmē r bija no 600 rū pijā m par garneļ u mā rciņ u lī dz 4800 rū pijā m par kilogramu omā ru, ņ ē ma lī dzi ekskursijā s ( uz pusi no "oficiā lā " viesnī cas gida cenas), par visu orientē jā s pē c reā lā m cenā m un brauca uz raž otā ju veikaliem, nevis huksteriem, kā arī uz vietē jo augļ u veikalu, kur dod 3 kokosriekstus par dolā ru, nevis vienu. .
Emocijas joprojā m sit augstu vilni. Es aizmigu pludmalē ar sievu roku rokā , skanot okeā na viļ ņ iem. Peldē š anā s siltajā Indijas okeā nā . Starp citu, "labvē ļ i" teica: "Kur jū s dodaties? ". Ir "netī rumi", "smird" un "bedlam". Maigi sakot, viss nav taisnī ba. Redzē ja vaļ us okeā nā . Kurš iet, iesaku neē st ne pirms, ne tā s laikā , ne pē c ekskursijas un dzert tabletes (iesaka kuģ a komanda). Redzē ju ziloņ us Udawalawe nacionā lajā parkā . Peldē jies ar savvaļ as jū ras bruņ urupuč iem Hikaduvā . Pirkts par 2000 UAH. sievai no dabī gā zī da izgatavotu peinā ru, apmeklē ja tē jas plantā ciju, č ū sku audzē tavu, ū dens vietā dzē ra kokosriekstus (60 rū pijas gabalā ). Ē du mini banā nus par 20 UAH = 100 rū pijā m kilogramā , pamē ģ inā ju durianu (neiesaku, smarž o pē c sū diem un garš o ne ī paš i labā k), rambutā nu, lič ī , 3 veidu kokosriekstus (var apē st pat brū no, mī kstums, protams: tas ir daudz garš ī gā ks par mū su kokosriekstiem Auchanā ), dzeltenais mango, ananā ss.
Secinā jums: OBLIGĀ TI jā iet. Neiesaku veciem cilvē kiem (virs 70) un ģ imenē m ar maziem bē rniem (lī dz 6 gadiem). Vē lams, lai bū tu pamata angļ u valoda, bet ja ne "tē jkanna", tad var paskaidrot, izmantojot ž estus un kalkulatoru. Vismaz Google tulkotā js palī dzē s. Š rilanka sniedz patiesi fantastisku, nesalī dzinā mu pieredzi. "Atnā cu", ieguvu neticamu "pieredzi". Atpū sties var gan luksusa viesnī cā , gan budž eta bū dā vai sajaukt bezpajumtnieku ceļ ojumu ar greznī bu. Es domā ju, ka katrs atradī s savu š ajā apbrī nojamajā valstī . Novē lu visiem veiksmī gus un interesantus ceļ ojumus!
P. S. Esiet modri, jo cenas daž kā rt mē ģ ina podzā lamā t, un aizbraucot neparakstiet nekā dus atstā tos papī rus: pē dē jā dienā divas reizes mē ģ inā ja š ķ irties: saka, "palī dziet", paraksta papī rus, un tad prasa 200. rū pijas = 1.2 USD. Š ķ iet, ka summa ir maza, bet pats apziņ as fakts par š ķ irš anos ir nepatī kams. Š is sī kums ir nieks, salī dzinot ar visu svē tkos saņ emto pozitī vo.
аватар mikam1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies The Long Beach Resort 4 * (Koggala) no 31.01. 2019. lī dz 13.02. 2019. Mū s sagaidī ja Kolombo, aizveda, kā paredzē ts, 5 stundu laikā . Reģ istrē joties viesnī cā , izrā dī jā s, ka par numuru ar skatu uz okeā nu ir jā piemaksā par dienu 30 dolā rus. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies The Long Beach Resort 4 * (Koggala) no 31.01. 2019. lī dz 13.02. 2019.
Mū s sagaidī ja Kolombo, aizveda, kā paredzē ts, 5 stundu laikā . Reģ istrē joties viesnī cā , izrā dī jā s, ka par numuru ar skatu uz okeā nu ir jā piemaksā par dienu 30 dolā rus. Maksā jot par tū ri Ukrainā , bija pieejami tikai Garden - Standard un Deluxe. Ar skatu uz jū ru standarts netika pā rdots, un viesnī cā ir 208 numuriņ i. Dā rzs ir iekš pagalma telpa, kurā nav balkona un nav verami logi. Mē s to nosaucā m par Chicken Coop. Kā pieņ ē mā m, tā ir apzinā ti, viesnī cas vadī bas mudinā ta situā cija, kad vadī tā ji no tū ristiem izspiež skaidru naudu, saņ em papildus ienā kumus, kas nekur netiek ņ emti vē rā . No sarunas ar tū ristiem zinā ms, ka papildus maksa par skatu uz okeā nu var bū t no 15 lī dz 35 dolā riem, pē c vienoš anā s)) Secinā jums: jā maksā Ukraine Deluxe (bū s lē tā k).
Satiku vietē jo tukeru. Vā rds ir Kumara. Viņ š organizē jebkuru ekskursiju jebkurā virzienā . Gatavs bū t par tulku visā salā . Viņ a brā lim ir Toyota mikroautobuss. Veic transfē ru no lidostas uz viesnī cu par 30-40 dolā riem. Taksometrs lidostā š ajā marš rutā.50-60dol. Palī dzē s iekā rtoties un vienoties par cenu jebkurā viesnī cā . Nodroš ina pusdienas katrai gaumei: garneles, omā ri, krabji, kalmā ri, tuncis. (piemē ram, viņ š mums atveda 1kg karaliskā s garneles lieliskā mē rcē + kartupeļ i ar dā rzeņ iem par 1000LR (rupijā m) ar piegā di uz viesnī cu. ), un, ja nepiecieš ams, vakariņ as (piezvaniet iepriekš ).
Tuk-tuk vadī tā js Kumaru bija ļ oti izpalī dzī gs.
Gida viesnī ca Marina 12 dienas, neesam redzē juš i. Uz zvaniem neatbild. To var dzirdē t ar viesnī cas menedž era starpniecī bu. Palī dzī ba netiek sniegta. Tū ristus viņ a neinteresē . Viņ i saka, ka tas pazū d uzreiz pē c tū res pā rdoš anas.
Okeā ns, daba, fauna – ī sta paradī ze.
Cilvē ki jauki, viesnī ca ir ok!
ES iesaku!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o konkrē to viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā atbilst cenai/kvalitā tei un bija piemē rota š iem datumiem. Reģ istrē š anā s bija briesmī ga, jo gaidī š ana bija ļ oti ilga. Sā kotnē ji mums tika ierā dī ta istabiņ a ar skatu uz jū ru, tač u tā neatbilda deklarē tajā m ī paš ī bā m, tā pē c bija jā gaida vē l 4 stundas, lai pie mums atbrī votu normā lu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Š o konkrē to viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā atbilst cenai/kvalitā tei un bija piemē rota š iem datumiem. Reģ istrē š anā s bija briesmī ga, jo gaidī š ana bija ļ oti ilga. Sā kotnē ji mums tika ierā dī ta istabiņ a ar skatu uz jū ru, tač u tā neatbilda deklarē tajā m ī paš ī bā m, tā pē c bija jā gaida vē l 4 stundas, lai pie mums atbrī votu normā lu skatu uz jū ru. Istabā bija diezgan normā li. Viesnī cas apkalpoš ana ir ok. Ē diens ir slikts. Š eit jū s varat doties vispā r bez ē diena un vienkā rš i ē st kafejnī cā s. Standarta Š rilanka. Par naudu, ko mē s ceļ ojā m, viss bija pat ļ oti labi.
аватар raut
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m š ajā viesnī cā no 2018.  gada decembra lī dz 2019.  gada janvā rim. Vispirms: 1. Ieradā mies Kolombo lidostā no rī ta, pulksten 10, reģ istrē jā mies, paņ ē mā m bagā ž u. Mū s (kā gaidī ts) sagaidī ja tū roperatora kompā nijas pā rstā vis un sā kā m gaidī t visus, kam vajadzē ja lidot citos reisos, bet viņ iem bija jā brauc ar mums. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā no 2018.  gada decembra lī dz 2019.  gada janvā rim. Vispirms:
1. Ieradā mies Kolombo lidostā no rī ta, pulksten 10, reģ istrē jā mies, paņ ē mā m bagā ž u. Mū s (kā gaidī ts) sagaidī ja tū roperatora kompā nijas pā rstā vis un sā kā m gaidī t visus, kam vajadzē ja lidot citos reisos, bet viņ iem bija jā brauc ar mums. . . Pagā ja 2 stundas, un š ķ iet 160 km lī dz viesnī cai - pā ris stundu brauciens un jau esi okeā nā , BET (š is ir pirmais un lielā kais BET) brauciens ar autobusu ilga 6 stundas, un tas ir pē c 8 stundu lidojuma! Tā bija pirmā reize Ā zijā , tā pē c viņ i kaut kā nebija tam gatavi. Kā vē lā k izrā dī jā s, lidostā varat droš i braukt ar taksometru par 60 USD vai pat izmantot Uber. Un ceļ š uz viesnī cu prasī s 2.5 stundas un neviens nav jā gaida! Tā pē c nenož ē lojiet un negaidiet nevienu - izmantojiet taksometru! Rezervē jā m transfē ru uz lidostu (ē rtā maš ī nā tieš i no viesnī cas) un atlicinā jā m 2.5 stundas atpū tai!
2. Ļ oti ā tri ieč ekojā s viesnī cā , iedeva garš ī gu sulu ar ledu, ienesa mantas istabā - vispā r viss kā visur citur - skaidri un mierī gi!
3. Uz skaitļ a rē ķ ina kā jau jebkurš , bet bijā m sajū smā ! Pirmajā stā vā no balkona paveras skats uz okeā nu (kas atrodas tikai 50 metru attā lumā ) un zaļ o zā lienu. Otrais BET ir tikai tad, ja kā dam nepatī k kukaiņ i, krabji, tad varbū t ir vē rts paņ emt istabiņ u 2. vai 3. stā vā (lai gan nedomā ju, ka tas no viņ iem glā bs, galu galā tie ir tropi! ). No istabas mī nusiem...ja tikai ne strā dā još s televizors (trū kst tā lvadī bas pults) un necaurlaidī ga duš a, bet tas viss tika salabots pē c pieprasī juma! Pati istabiņ a diezgan pieklā jī ga, pietiekami liela, uzkopš ana tika veikta katru dienu, dvieļ i mainī ti (ā ra dvieļ i katru dienu, pā rē jā s 10 dienas - 3 reizes) - varbū t kā dam tas ir svarī gi. . . ū dens, tē ja, kafija - viņ i vienmē r atstā ja visu!
4. Uz ē š anas rē ķ ina (brokastojā m un vakariņ ojā m) var teikt vienu - vakariņ as bija liekas! Ē rti baroti ar Eiropas pā rtiku. Ā zijas cienī tā jiem - ir atseviš ķ i vietē jie ē dieni. Tur vienmē r bija jū ras veltes, augļ i un dā rzeņ i, saldumi, vista un gaļ a, tē ja un kafija. Brokastī s - diezgan garš ī gs olu kultenis / olu kultenis ar speķ i un kruasā ni ar augļ iem - vispā r var atrast to, ko vienmē r var apē st un nebū t izsalcis. Kā pē c vakariņ as ir liekas, lasiet tā lā k. . .
5. Ap viesnī cu ir daudz kafejnī cu un restorā nu. Viens no tiem - 100 metrus no viesnī cas (tū lī t pa labi no galvenā s ieejas) - lielisks ē diens par diezgan pieņ emamu naudu (par 20-25 USD var ieturē t brī niš ķ ī gas vakariņ as diviem, omā rs bū s nedaudz dā rgā ks). Ē diens katrai gaumei – no jū ras veltē m, kas tikko noķ ertas okeā nā , lī dz grilē tai vistas gaļ ai, rī siem un citiem nacionā lajiem ē dieniem! Visas pā rē jā s kafejnī cas/restorā ni atrodas blakus un ē dinā š anas un apkalpoš anas lī menis visur ir ļ oti pieklā jī gs! Tā pē c, ņ emot vē rā to, ka vakariņ as viesnī cā bija iekļ autas, mē s jau no pirmajā m dienā m palaidā m garā m iespē ju iepazī ties ar jū ras veltē m un vietē jā m kafejnī cā m, un, uzzinot par visu, kas mū s ieskauj, mē s pā rtraucā m iet vakariņ ā s...
6. Rū piju maiņ as kurss pret dolā ru: 1 $ = 180 vietē jā s rū pijas.
7. Viesnī cas rajonā jū s ieskauj milzī gs skaits tuk-tuku ar draudzī giem š oferiem. Gandrī z visi runā angliski, un lielā kā daļ a runā krieviski. Uzmanī bu! ! ! Nevajag viņ iem stā stī t, ka tikko ieradies un ka pirmo reizi Ā zijā viņ i, tā pat kā visi, cenš as nopelnī t (par ko, protams, nevajag nosodī t). Bet viņ i labprā t aizvedī s par 200-250 rū pijā m uz vietē jo alkohola bodē (pie viesnī cas ir tikai 2), kā arī uz tuvā kajiem augļ u veikaliem, uz lielajā m pilsē tā m, uz ezeru un pavadī s visur!
8. Alkohols Uzmanī bu! Cenas ir fiksē tas un norā dī tas uz katras burkas/pudeles, nevienam nav tiesī bu Jums pā rdot virs š ī m cenā m. Galvenais ir norā dī t viņ iem, ka tu par to zini un pā rrē ķ ini viņ iem kopē jo summu uz kalkulatora!
9. Pludmalē notiek (tā pat kā citur) pludmales-cī ņ as. Viņ i visi diezgan pacieš ami runā krievu/angļ u valodā . Mums palaimē jā s satikt Jiminy - brī numcilvē ku: viņ š var braukt ar tuk-tuk jebkurā virzienā (vai ieteikt draugus), organizē ekskursijas katrai gaumei! NEKAD neņ emiet ekskursiju no tū roperatora viesnī cā (mē s neapzinā ti iekritā m viņ u trikā , ko ļ oti nož ē lojā m). Un viņ am ir arī lieliskas garneles ar piegā di lī dz noteiktam laikam uz viesnī cu vai pludmali!
10. Un visbeidzot uz okeā na rē ķ ina pludmale. . . Š ī viesnī ca ir lielā kā ar greznā ko bezgalī go pludmali reģ ionā . Ņ emot vē rā to, ka pludmalē ir atklā ts okeā ns, nav ne koraļ ļ u rifu, ne lī č u, vienmē r ir viļ ņ i, nevis mazi! Peldē jā mies gandrī z katru dienu, sā kumā mazliet biedē još i un neparasti, bet pē c tam lieliski un ekstrē mi. Pē dē jā s 2 dienā s uznā ca ciklons, 3-5 metrus augsti viļ ņ i, sarkans karogs - tā dos apstā kļ os vairs nevar peldē t, tā pē c jā bū t tam gatavam!
Tā pē c domā jiet paš i, izlemiet paš i! Lai jaukas brī vdienas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums andsan
Pastāstiet man, lūdzu, kur Šrilankā ir labākā vieta tējas iegādei? Ierodoties valstī, uzreiz dodos trīs dienu ekskursijā, bet pēc tam uz pludmales viesnīcu. Ekskursija ietver tējas plantāciju apmeklējumu. Lētāk būs tēju nopirkt tur vai pirkt Koggalā vai Gallē. Interesē ne tikai cena, bet arī tējas kvalitāte. Jau iepriekš pateicos visiem par jūsu atbildēm.
10 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 10 atbildes
iemiesojums pavlov-55
Būsim kopā viesnīcā LONG BEACH RESORT 4 * no 17.12.13. līdz 26.12.13.Vēlos apskatīt valsti 3-4 dienu laikā.Ja iespējams dodiet kontaktus ar kuriem tagad var pārrunāt sīkāku ekskursijas programmu un izmaksas. Ar cieņu, Nikolajs. e-pasts: [email protected]
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Long Beach Resort расположен на километровом песчаном пляже Коггала. Открыт в 1979 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Составляет единый комплекс Koggala Hotels с соседними отелями Koggala Beach 3* и Club Koggala Village 2*. The Long Beach Resort 4* является самым комфортабельным из трех отелей, которые находятся в едином управлении и расположены рядом с великолепным пляжем. Отель подходит для спокойного бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в г. Коггала, неподалёку от форта Галле, в 133 км от Коломбо, в 165 км от аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 4 часов 30 минут
Pludmales apraksts Отель находится на первой береговой линии общественного песчаного пляжа, протяженностью 1 км. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), room service: платно (7:30-21:30), интернет-уголок (бесплатно), автобус в центр города (бесплатно), магазины (сувенирный, ювелирный, текстиль), концертный зал (250 чел.), 2 ресторана, 2 открытых бассейна без подогрева (35*13.33 и 21.33*7.33), у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, сад.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, массаж платно, шахматы бесплатно, анимация бесплатно, дартс бесплатно, дискотека (один раз в неделю, в отеле Koggala Beach), живая музыка, теннисный корт бесплатно (только днем), бадминтон бесплатно. Для любителей активного отдыха организуются трансферы в центр водных видов спорта и дайвинга в Унаватуне.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 208 номеров. Отель состоит из двух 3-этажных зданий, имеется 1 лифт.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, потолочный вентилятор, сейф (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi: бесплатно, Music Dock (IPod, USB), мини-бар платно (Ежедневно бесплатно 2 маленькие (0,5 л) бутылки питьевой воды), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), ванная комната, фен (бесплатно), терраса или балкон, уборка номера: ежедневно, room service: платно (7:30-21:30).

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Matara Road, Koggala, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 91 2283332-3 Fax: +94 91 2283331
Tīmekļa vietne: The Long Beach Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.