Klusa, mājīga viesnīca ar labāko pludmali

Rakstīts: 26 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 24 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Kopā ar vī ru atpū tos Koggalā , Longbī č as viesnī cā – ar visskaistā ko un milzī gā ko smilš u pludmali. Ā tri iekā rtojā s. Istaba sā kumā mū s pievī la - seifs nedarbojas, nav tē jkannas, krā ns ir satriecoš s. Bet! Viņ i ā tri nomainī ja seifu, atnesa tē jkannu, salaboja jaucē jkrā nu - un tas viss bez dzeramnaudas! Smaka istabā ir smaga, š ķ iet, ka drē bes ir nedaudz mitras, bet tas ir gaisa mitrums pie okeā na. Mē s uzreiz aizmirsā m par visā m š ī m "problē mā m", kad izgā jā m uz balkona un ieraudzī jā m okeā nu!
Okeā ns tevi iekaro no pirmā acu uzmetiena, visas dienas galvā skanē ja rindas: “. . . Okeā ns vā rī sies, cels gaudo, izlī s tukš ā krastā , plunč ā s trokš ņ ainā skrē jienā...”
Visas uzturē š anā s laikā personā ls netraucē ja. Viņ i dzī voja kā uz tuksneš a salas, burunduki skraida pa teritoriju, kā pj uz balkona. Pā ri ceļ am pa dzelzceļ a sliedē m pastaigā jā s pā vi ar veselā m ģ imenē m, ciemā redzē jā m mangustu, un mums graciozi ceļ u š ķ ē rsoja monitorķ irzaka.

Viesnī ca paņ ē ma tikai brokastis. Tie ir sā tī gi un garš ī gi! Vī ram ļ oti patika cepts speķ is.
Tū ristu bija maz neseno notikumu dē ļ pasaulē . Viesnī cas gidi nevar pieņ emt darbā grupas ekskursijā m. Pirms ceļ ojuma izlasī juš i daudz atsauksmju, savu brī vo laiku pilnī bā uzticē jā m vietē jam pludmales puikam (gidam) Kumaram, ko ne reizi nenož ē lojā m. Kopā ar viņ u apceļ oja pusi salas. Tā kā š obrī d tū ristu ir maz, tad ekskursija mums izvē rtā s individuā la. Mē s ar vī ru, Kumar gids un š oferis forš ā Honda automaš ī nā .
Pirmo reizi Galles pilsē tā devā mies ar tuk-tuk par 200 rū pijā m (smieklī gi daudz) no Kumar. Izstaigā jā m pilsē tu, apskatī jā m cietoksni, ieelpojā m zivju tirgus smarž u. Un atpakaļ , jebkurš tuk-tuk š oferis mums prasī ja 1000 rū pijas, mē s knapi vienojā mies par 800. Gallē ir milzī gs lielveikals ar lielu tē jas, zobu pastas, kosmē tikas un daž ā du saldumu izvē li. Visur cenas ir saprā tī gas. Nā kamreiz uz Galli devā mies ar tuk-tuk par 400 rū pijā m abos virzienos (paldies Kumar) ar pieturu pie valū tas maiņ as par izdevī gu kursu. Pie lielveikala mū s gaidī ja tuk-tuk. Pavadī juš i nedaudz laika, ā tri pabraucā m, veiksmī gi izskopojā mies un visu dienu pavadī jā m savā pludmalē .
Mē s paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz. Tas ir paredzē ts tiem, kam nepatī k trokš ņ ainas pludmales, bet novē rtē dabas klusumu un skaistumu. Un viņ a š eit ir pā rsteidzoš a!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu