Normāla viesnīca par savu naudu

Rakstīts: 12 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 30 novembris — 7 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī cā ieradā mies 12:00. - uzreiz iekā rtojā s. No istabas paveras skats uz dā rzu. No plusiem: istabā ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, elektriskā tē jkanna. No mī nusiem: logi netiek vaļ ā , tā pē c istabā visu laiku ir smacī gs, neskatoties uz ieslē gtu kondicionieri, vienmē r ir par maz gaisa. Istabā ir stabils, lai gan ne pā rā k ā trs Wi-Fi - tas ir ļ oti ē rti. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us nemitī gi mainī ja, dzeramo ū deni atnesa 2 pudelē s pa 0.5 litriem katrā , tē ju un kafiju maisos - tas neskatoties uz to, ka atslē gu reģ istratū rā nenodevu, bet nē sā ju lī dzi. es visu laiku. Viesnī cas teritorija ir tī ra un sakopta. Ir 1 peldbaseins. Uz terases, kur no sauļ oš anā s krē sliem paveras skats uz okeā nu, aug patī kami zaļ a zā le, skraida palmu vā veres. Ja dodaties, padoms: ņ emiet lī dzi neapgrauzdē tas mizotas sē klas vai riekstus - vā veres tos ē d ar prieku, tieš i no rokā m. Nepatī kami, ka uz palmā m bija nekaunī gas vā rnas - kā atkritumu izgā ztuvē . Pludmale ir ļ oti plaš a, tī ra smilš aina.
Neē rta ieieš ana okeā nā - molu trū kuma dē ļ pat nelieli viļ ņ i nogā ž un iemet seju smiltī s - var pat noslī kt lī dz ceļ iem. Tā pē c labā k peldē ties lagū nā - pastaigā jiet nedaudz pa pludmali (uz ū dens) pa kreisi lī dz viesnī cai Fortness. Dodoties peldē ties lagū nā , pa ceļ am varat apmeklē t ļ oti interesanto vietē jo Martina Vikramasingha muzeju. (biļ ete tikai 200 rū pijas) Lai to izdarī tu, no pludmales ar lagū nu uzkā pjiet perpendikulā ri, š ķ ē rsojiet ceļ u, paejiet nedaudz pa kreisi un parkā ir muzejs.


Viesnī cas atraš anā s vietas dē ļ ir neē rti, ka viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no lidostas, tā lā k nekā citas viesnī cas, kā arī tas, ka viesnī cas tuvumā nav augļ u veikalu un veikalu - lai tos atrastu, jums bū s jā iet kā jā m. nedaudz pa ceļ u (kas ir ļ oti neē rti, jo faktiski nav bruģ a) vai braukt ar tuk-tuk.
Lai nebrauktu pa ceļ u, gā ju gar pludmali, un tad izgā ju ā rā perpendikulā ri ceļ am - tā kā tur nebija slē gtas ejas no pludmales.

Ekskursija tika veikta bez ē dienreizē m. Ē du galvenokā rt eksotiskus augļ us no vietē jiem augļ u veikaliem, veikalos pirku vietē jos konditorejas izstrā dā jumus (ļ oti pikantus pī rā gus), daž reiz pusdienoju grila kafejnī cā pludmalē (orientieris - zvejnieku laivas) - starp citu, ē dienkarte tur ir pielā gota - tur ir praktiski nekā du pikantu ē dienu.

Apmeklē jā t ekskursiju uz bruņ urupuč u fermu + Galle + upes safari (Š ī s ekskursijas cena ir 30 USD. ) no vietē jā gida Patuma? +9.77 60.9154 - viņ u var satikt pludmalē . Varat viņ am nosū tī t ī sziņ u, izmantojot viber. https://www. instagram. com/srilanka_inthebestplace/? &igshid=nisigjt8tk8x

Ekskursija bija ļ oti interesanta, bagā ta, krā saina - laikam tā pē c, ka braucā m ar tuk-tukiem un absolū ti nenogurdinoš i (izbraucā m no rī ta 8.30, un jau 14 bijā m viesnī cā ). Patums labi zina krievu valodu. Un, ja jū s ņ emat no viņ a ekskursijas, viņ š dod tuk-tuk bez maksas.
Patumā nopirku ļ oti garš ī gas, tikko pagatavotas jū ras veltes: kalmā rus un garneles - lē tā k nekā restorā nā . Ja dodaties atpū sties uz Koggala, tad droš i atsakieties no tū roperatora ekskursijā m un dodieties ekskursijā s no Patuma. Nedē ļ ā neko daudz nevar redzē t, bet vē laties arī palikt pludmalē , tā pē c labā k ir doties ekskursijā uz š o vietu uz 14 dienā m - tad jums bū s laiks visu izdarī t un labi atpū sties.


Kopumā es iesaku š o viesnī cu slē gtā m brī vdienā m pludmalē bez ballī tē m, prom no civilizā cijas, bā riem, diskotē kā m un iepirkš anā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu