Jautājums par viesnīca The Long Beach Resort & Spa 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
63 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Iesakiet krieviski runājošu gidu no Kogall, atpūtīsimies 2015. gada oktobrī.
E-pasta adrese [email protected]
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2015-09-119 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар Slav1
krieviski runājošs? – Šrilankā tas ir milzīgs retums.
Varu ieteikt labu angliski runājošu gidu, viņam cenas un satura ziņā visnormālākās ekskursijas.
Jūs varat arī vienkārši iznomāt automašīnu ar vadītāju.
аватар dramwoman
Sazināties ar Facebook Kumalankas skola 34, Galle. Krieviski viņš knapi runā, angļu valoda ir labāka, bet viņš ir brīnišķīgs puisis ar izcilām organizatoriskām spējām. Mēs devāmies ar viņu 3 dienu ekskursijā pa Sigiriya - Dambulla - ziloņu audzētava - botāniskais dārzs - tējas plantācijas - Nuwara Eliya - Kandy - Temple of the Tooth Relic. Peldējāmies pavisam maģiskā ūdenskritumā, par kuru ne visi gidi zina. Visās tūristu vietās viņš mums atrada izcilus krieviski runājošus gidus. Viesnīcas nakšņošanai bija labi izvēlētas. Maršruts ir arī ļoti saprātīgs par diezgan saprātīgu naudu. Kopumā es jums iesaku Kuma. Viņš nāk uz pludmali uz viesnīcām Koggala krastā. Pēc ekskursijām viņš apkalpoja arī mūsu ģimeni, garneļu, alus u.c.pirkšanas un atvešanas ziņā. Lai jaukas brīvdienas!
аватар dramwoman
Sazinieties ar Kumalankas skolu 34 Galle vietnē Facebook. Ļoti iesaku. Krieviski viņš knapi, labāk angliski. Bet puisis ar izcilām organizatoriskām spējām. Mēs ar viņu devāmies 3 dienu ekskursijā ar 5 cilvēku ģimeni. Izcili tīrs Toyota slapjais autobuss, lieliskas viesnīcas nakšņošanai, peldējās pavisam maģiskā ūdenskritumā, par kuru ne katrs gids zina. Visās tūristu vietās viņš mums atrada labus krieviski runājošus gidus. Maršruts bija ļoti gudrs – daudz labāks par no viesnīcas piedāvātajām tūrēm un ievērojami lētāks, ņemot vērā, ka dabūjām privātu tūri pieciem. Mēs ceļojām visu, ko gribējām. Pēc tam Kuma mūs apkalpoja arī atpūšoties viesnīcā (nopirkt garneles, atnest alu, aizvest iepirkties utt.). Viņš parādās pludmalē netālu no viesnīcām Koggala krastā. Lai jaukas brīvdienas!
аватар layf2
Ja jūsu lūgums joprojām ir spēkā, jūs esat gatavs palīdzēt ar ekskursiju programmu organizēšanu no Koggala. Mūsu tūrisma aģentūrā nav krieviski runājošu profesionālu gidu. tāpēc šis ir mūsu darbs. jūs piesakāties
аватар victorias
Un kā tev tur klājas? Viņi jau ir atgriezušies.
Kopumā uz šo viesnīcu tiek veiktas ekskursijas - attiecīgi krievu saimniekiem vajadzētu piedāvāt ekskursijas uz vietas. Nevajadzētu būt problēmai.
аватар Delightofmine77
Noteikti iesaku Mano!
Punktuāls, pieklājīgs, hiperatbildīgs, uzmanīgs, neuzbāzīgs puisis, kurš labi runā krieviski. Ekskursiju organizēšana, pavadīts kur vēlējāmies, vienmēr palīdzēja, nekādas viltības un blēdības. Mierīgi uzticējās prātam valūtas maiņai. Vienmēr mainīts vislabākajā tempā. Noķertas un pagatavotas mums garneles. Satiku savu ģimeni...
Palikuši labākie draugi!
Neticami burvīgs un pozitīvs cilvēks.
Nemeklējiet to pludmalē. Zvaniet uz viber vai whatsapp. Vienmēr sazināties un nekad nevienu nepievilt!!!
Viņa kontakttālrunis ir +94773425335 Mano
аватар Yul_Strekalova
Ir ceļveži Sri Lanka Inside Out
no vietnes koggala.ucoz.com, Sudu un Vaļa ir krievu meitenes, strādā pa pāriem, Vaļa nodarbojas arī ar vietējo medicīnu - ājurvēdu.
Viņiem ir ļoti interesantas ekskursijas, viņi var sastādīt plānu retām vietām, uz kurām citi gidi nebrauc. Cenas necīnās! Jau 3. reizi braucam uz Šrilanku pie viņiem.
Pirmajā reizē mēs negribējām ilgi atstāt pludmali, devāmies tikai uz Koggala ezeru. Mums uzreiz iepatikās Vaļa un Sudu, viņi interesanti vadīja ekskursiju, daudz stāstīja, brīdināja par visām "šķiršanās", komisijām un postiem.
Otrajā vizītē jau iepriekš sazinājāmies un vienojāmies par divu dienu ekskursiju, lai gan Valja vēlāk, par laimi, mūs atrunāja no dārgās pārpildītās Sigirijas, un beigās uzkāpām uz kaimiņu klints, no kurienes atradās burvīgs skats uz visu apkārtni un pašu Sigiriya, turklāt cilvēkiem izņemot mūs, topa nebija vispār! Lieliska vieta. Un pārējā ekskursija arī!
Ļoti iesaku, man ir laba pieredze ar viņu darbu!
аватар Svitlana.mangos
Es gribētu ieteikt Kumar. Viņam ir divi tuktuki, laiva, viņš labi runā krieviski. Pieklājīgs, godīgs. Ja ne viņš, mēs neko nezinātu. Viņš to veda visur, kur bija lētāk. Atnesa garšīgas jūras veltes. Ekskursijas ir daudz lētākas. To var atrast pludmalē netālu no viesnīcas
Longbīčas kūrorts 4*
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par The Long Beach Resort & Spa 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl