Club Koggala Village 3*– Atsauksmes

69
Novērtējums 6.710
№2 viesnīcas reitingā Koggals
5.9 Numurs
6.6 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.7 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Tas pieder Koggala Beach Resort kompleksam, kurā ietilpst Club Koggala Village 3*, Koggala Beach Hotel 3*, Long Beach Resort 4* viesnīcas. Dzīvojot vienā no trim tīkla viesnīcām, varat izmantot visu viesnīcu teritorijas. Club Koggala Village tika atvērts 1979. gadā un pēdējo reizi tika atjaunots 2011. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар Oleksandr887011
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es neesmu izvē lī gs, tā pē c lieku 10 punktus. Man ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, tā pē c izvē lē jos viņ u. Viņ š atradā s pirmajā lī nijā un atrodas tuvu okeā nam. Trī s viesnī cas kopā un vienā no tā m var izmantot citu viesnī cu pakalpojumus. … Tomēr ▾ Es neesmu izvē lī gs, tā pē c lieku 10 punktus. Man ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, tā pē c izvē lē jos viņ u. Viņ š atradā s pirmajā lī nijā un atrodas tuvu okeā nam. Trī s viesnī cas kopā un vienā no tā m var izmantot citu viesnī cu pakalpojumus. Ž ē l, ka ne visi darbinieki zina angļ u valodu. Istaba bija vienkā rš i lieliska. Ē š ana ir murgs, viss deg, divu nedē ļ u laikā zaudē ju 10 kilogramus. Netā lu atrodas autobusu pietura, un 1 stundas brauciena attā lumā no Gallijas. Noteikti dodieties uz ū denskritumu, tā ir visskaistā kā vieta, ko esmu redzē jis.
аватар Natali07hlevnaya
Lī dz viesnī cai no lidostas ar transfē ru nokļ uvā m 3.5 stundā s, iekā rtojā mies tikai 14-00. Istaba nabadzī ga, istabā gulta, ledusskapis, tē jkanna. Nav televizora vai matu ž ā vē tā ja. Ja jū s nesē dat istabā , tad ar to pietiek. … Tomēr ▾ Lī dz viesnī cai no lidostas ar transfē ru nokļ uvā m 3.5 stundā s, iekā rtojā mies tikai 14-00. Istaba nabadzī ga, istabā gulta, ledusskapis, tē jkanna. Nav televizora vai matu ž ā vē tā ja. Ja jū s nesē dat istabā , tad ar to pietiek. Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Brokastis ir standarta, katru dienu vienā das, un vakariņ as bija daudzveidī gas, nebijā m izsalkuš i. Brokastī s un vakariņ ā s bija augļ i (ananā si, banā ni, arbū zi un papaija). No viesnī cas lī dz tuvā kajiem veikaliem 30 minū š u gā jiena attā lumā . Krastā vietē jie puiš i, ko sauca Deniss, pusdienā s pasū tī ja garneles. Ļ oti garš ī gi un nedā rgi, labi pastrā dā ti puiš i labi runā krieviski, piedā vā ekskursijas, tā pē c ar viņ iem var droš i draudzē ties. Okeā ns ir ļ oti skaists, bet bija spē cī gi viļ ņ i, peldē jā s lagū nā . Ja iespē jams, mē s noteikti atgriezī simies.
Вид с балкона Балкон Фрукты и десерты на ужин Пляж
аватар FunnyCat
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pedantiem un tī rī bas apsē stajiem te nebū s ē rti (tā tas ir visā vidē jā un mazā segmenta Ā zijā ). Viesnī cas vē rtē jums: Par stabilu divnieku. Serviss - 5, vienmē r jautā jiet vai viss atbilst. Tī rī š ana - 3 ar "-" (starp krē sliem zirnekļ u tī klus nenoņ em, ziepes jā prasa pē c vajadzī bas), bet paš i š rilankieš i nav tī ri cilvē ki. … Tomēr ▾ Pedantiem un tī rī bas apsē stajiem te nebū s ē rti (tā tas ir visā vidē jā un mazā segmenta Ā zijā ).

Viesnī cas vē rtē jums:

Par stabilu divnieku.

Serviss - 5, vienmē r jautā jiet vai viss atbilst.

Tī rī š ana - 3 ar "-" (starp krē sliem zirnekļ u tī klus nenoņ em, ziepes jā prasa pē c vajadzī bas), bet paš i š rilankieš i nav tī ri cilvē ki. Varbū t viņ i tī ra, kā uzskata par pareizu, normā li..

Atraš anā s vieta - 5. Lai arī tā lu no lidostas, nav tik daudz izklaides kā Hikaduvā (piemē ram) un tuvā kais veikals ir 2 km attā lumā , tur ir kluss un tū ristu maz. Pludmales ir bezmaksas, vismaz kails skrien. Hikaduvā ā bolam nav kur nokrist.

Komforts - 3.

Mī nusi - ierodoties š oks no mitruma vannas istabā , nolobī ta santehnika, putekļ i un zirnekļ u tī kli. Tad tu centies to nepamanī t. Duš as laikā lietojiet ā das antiseptisku lī dzekli, flip flops. Sē nes un citas lietas š eit ir pā rpilnī bā.

Plusi: ir masā ž as centrs (2000 rū pijas.
1 stunda visa ķ ermeņ a), siltais baseins (tī rs katru rī tu), bā rs, neslikts Wi-Fi vestibilā bez maksas, viesnī ca paš ā pludmalē.

Turklā t es uzrakstī š u, ar ko jū s varē tu saskarties, izejot no viesnī cas:

Pirmkā rt, ja interesē , kur var paē st, iesaku kā du pludmales bā ru, kur bez garš vielā m un pikantuma gatavos svaigas zivis par normā lu cenu. Mē s ē dā m visu savu uzturē š anos tur. Liels pluss ir tas, ka tas atrodas pastaigas attā lumā (nokā piet uz pareizo metro 300, š ķ ē rsojiet Fortness viesnī cu un pludmalē atradī siet bā ru tieš i blakus rotaļ u laukumam)

Otrkā rt, ļ oti NEIESAKU neko ņ emt lī dzi un vispā r komunicē t ar pludmales puikā m, no kuriem pie izejas uz pludmali sakrā jies daudz. Kad jū su ā da kļ ū st gaiš ā ka, viņ š jau domā s skaita, cik daudz naudas viņ š var no jums atcirst. Ī sā k sakot, mē s sapratā m savā ā dā:

1. Cena ekskursijā m tā da pati kā viesnī cu gidiem (tikai brī ž iem nebū s kvalitatī vi).

2.
Par tā m paš ā m garnelē m, kuras it kā gatavo viņ u mammas/tē ti/brā ļ i bā rā , par kuru cenu uzrakstī ju zemā k un piedeva ir iekļ auta, viņ i no jums iekasē s 200% lielā ku pā rmaksu : )

3. Un treš ais, ne mazā k svarī gais. Viņ i piedā vā ekskursijas, it ī paš i pa Koggala ezeru, bet patiesī bā tas ir apvedceļ š pa veikalu salā m par savu naudu + daļ a no pā rdoš anas tiek pieš ķ irta pludmales zē niem.

Izdari secinā jumus un DOMĀ .
Сразу при выходе на пляж, как видите людей нет. Питание Ванная комната Санузел иногда протекал, эту поломку быстро ремонтировали. Налет который не смывается, нужно менять сантехнику. Зеркало Работающий фен Наша комната на втором этаже корпуса, за бунгало просили доплату 25$ за 1 день (умножайте на кол-во всех дней)
аватар Aleksandr380495
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu par cenu, mē s izlē mā m par lē tu variantu. Cilvē kiem, kuri nevē las visu laiku pavadī t viesnī cā , bet vē las redzē t kaut ko ā rpus tā s, tas ir piemē rots. Viesnī ca ir veca, bet tajā ir viss nepiecieš amais. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu par cenu, mē s izlē mā m par lē tu variantu. Cilvē kiem, kuri nevē las visu laiku pavadī t viesnī cā , bet vē las redzē t kaut ko ā rpus tā s, tas ir piemē rots. Viesnī ca ir veca, bet tajā ir viss nepiecieš amais. Personā ls izpalī dzī gs, istabā ir kondicionieris, ir aukstais un karstais ū dens, ir tī ra gulta. Cilvē ki, kuriem patī k 5 * viesnī cas, to nedarī s. 2-3 km jums jā iet uz tuvā kajiem veikaliem. Viesnī ca ir paredzē ta klusā m, relaksē još ā m, ģ imenes brī vdienā m, ir tī ras pludmales, dzidrs ū dens, maz cilvē ku. Tā lu no tirgiem, veikaliem, izklaidē m - tas ir mī nuss, bet 15 minū tē s var nokļ ū t lī dz centram, tur var nopirkt visu nepiecieš amo, un nav nekā du problē mu. Jaunieš iem š ajā viesnī cā droš i vien bū s garlaicī gi.
аватар stateofmind1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nā ca ar draugu. Bija treš ajā stā vā , istabiņ a tī ra, viss iztī rī ts, balkons ar skatu uz okeā nu. Nesot transfē ru, apskatī jā m pā rē jā s viesnī cas. Š is ir daudz labā ks, it ī paš i, lai izvairī tos no cilvē kiem un pilsē tas. … Tomēr ▾ Nā ca ar draugu. Bija treš ajā stā vā , istabiņ a tī ra, viss iztī rī ts, balkons ar skatu uz okeā nu. Nesot transfē ru, apskatī jā m pā rē jā s viesnī cas. Š is ir daudz labā ks, it ī paš i, lai izvairī tos no cilvē kiem un pilsē tas. Braucā m, protams, 5 stundas no lidostas, bet bijā m apmierinā ti. tuvumā nav dzelzceļ a, tirgus un cilvē ku mā koņ i. viss ir super! pludmale vienkā rš i nereā la, viļ ņ i periodiski bija ļ oti spē cī gi, periodiski mierī gi. Bija tarakā ni, vannas istabā bija tikai viens, varē ja lū gt saindē ties, bet nolē mā m, ka tā ir daļ a no eksotikas) piedzī votā situā cija) tika labi iztī rī ta. Mē s atstā jā m tē ju uz gultas, tā pē c mē s to nekad neņ ē mā m. brokastis ir normā las (mums tā s bija iekļ autas). olu kultenis, auzu putra, var dzī vot) tuvumā ir augļ u tirdziņ i, droš i var braukt ar tuk-tuk. bet neņ em tuk tuku pie vā rtiem. pludmalē ir bungalo, kurā strā dā pludmales zē ni. bijā m nobijuš ies, ka nevaram izmantot viņ u pakalpojumus, bet no pirmā s dienas lī dz pē dē jai visur gā jā m tikai ar Surež u (viņ š saka, ka viņ u var saukt par Serjozu). Ekskursijas ar viņ iem ir lē tā kas, ekskursijas uz paš iem apskates objektiem vadī ja gidi, tā pē c neklausieties, ko viņ i saka, ka neviens jums neko neteiks. Ir arī Deniss, viņ i visi tur strā dā kopā , lai tur droš i varē tu iet) Mē s iekļ uvā m bruņ urupuč u sezonā un daudzas reizes vakarā redzē jā m, kā bruņ urupucis dē j olas. mums teica par restorā niem, bet mē s prasī jā m pludmales zē nus un viņ i mums pagatavoja zivis un jū ras veltes daudz lē tā k un ļ oti garš ī gi) Iesaku visiem! Man nebija labā kas brī vdienas!
Мы и Суреж) С нашего балкона
аватар Kristina352302
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies Club Koggala Village, bet, godī gi sakot, es to neieteiktu. Š ī ir diezgan veca viesnī ca. Bet, ja ē d tī ri, lai pā rnakš ņ otu, tad principā viss ir pavisam normā li. Mē s devā mies uz š o viesnī cu, jo tā , kuru plā nojā m, jau bija rezervē ta. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Club Koggala Village, bet, godī gi sakot, es to neieteiktu. Š ī ir diezgan veca viesnī ca. Bet, ja ē d tī ri, lai pā rnakš ņ otu, tad principā viss ir pavisam normā li. Mē s devā mies uz š o viesnī cu, jo tā , kuru plā nojā m, jau bija rezervē ta. Principā esam gandarī ti par to, ka mainī jā m viesnī cu. Pirmkā rt, tā atrodas vairā k uz dienvidiem, tur ir mazā k tū ristu un osta ir tuvu. Un mē s bijā m tā lā k no dzelzceļ a, atš ķ irī bā no pirmā s viesnī cas. Un mē s bijā m daudz tuvā k Yala parkam un sē rfoš anas centriem. Mū su vieta ir daudz mā jī gā ka, mū su pludmales ostā bija praktiski bez koraļ ļ u rifiem. Ja ceļ ojat ar bē rniem, š eit ir ļ oti ē rti. Bet blakus esoš ajā koraļ ļ u pludmalē kuģ oja bruņ urupuč i, mums tā nebija. Lai gan pati viesnī ca ir veca, bijā m ļ oti apmierinā ti ar atraš anā s vietu. Jaunieš us noteikti ī paš i neinteresē s. Telpas š eit ir no 70. -80. gadiem (mū sē jais nav izņ ē mums), bet istabā ir kondicionieris, tas glā bj no karstuma. Interesants moments ir tas, ka gultas š eit ir vai nu no akmens vai betona, kas neč ī kst un nestā v uz vietas, ļ oti ē rtas un ar labu matraci. Bet viss pā rē jais ir miris, ī paš i vannas istaba. . Bet, ja tas ir tikai kā skaloš ana, tad tas ir labi. Daudzi tū risti, kas ieradā s š eit, pagriezā s un devā s uz citā m viesnī cā m. Š eit ir ļ oti pieklā jī gs personā ls, visi runā š anas cienī tā ji, visi vicinā s un smaida, un dzeramnaudu š eit neprasa. Ē diens š eit ir diezgan vienkā rš s, tač u bija no kā izvē lē ties. Viņ u ē diens noteikti ir pikants, tač u jū s varat atrast kaut ko sev. Blakus ir daudz normā lā kas vietas, kur var arī garš ī gi paē st. Apkā rt ļ oti skaista daba, daudz dzī vu radī bu. Š eit ir vē rts sazinā ties ar vietē jo gidu par ekskursijā m, ir ko redzē t, un tas bū s lē tā k nekā no aģ entū ras gida. Bet labā k ir ceļ ot nelielā s grupā s, lai pavadī tu vairā k laika, baudot š o skaistumu. Viesnī cai nav problē mu, ja jā maina nauda. Internets ir, bet tas ir tikai reģ istratū rā (labā k ir pirkt karti pie vietē jā operatora, jo ī paš i tā pē c, ka tas maksā santī mu un internets ir ļ oti labs). Bet esam apmierinā ti ar visu, viss bija ļ oti, ļ oti vienmē rī gi.
аватар valentina.lashcevich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir normā la par naudu. Mū s sagaidī ja ar sulu, bet es gribē ju vienkā rš u dzeramo ū deni pē c 5 stundu brauciena, un visā viesnī cā nebija kur to dzert, kas nemaz nav skaidrs. Ū deni redzē jā m tikai istabā.2 pudeles pa 0. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir normā la par naudu. Mū s sagaidī ja ar sulu, bet es gribē ju vienkā rš u dzeramo ū deni pē c 5 stundu brauciena, un visā viesnī cā nebija kur to dzert, kas nemaz nav skaidrs. Ū deni redzē jā m tikai istabā.2 pudeles pa 0.5, kas uzreiz tika izdzerts. Istabā bija tē ja, kafija, krē jums, cukurs, bet ū deni nebija kur ņ emt, lai kaut ko no piedā vā tā padzertu. Ieradā mies pē cpusdienā , brokastis mums arī nepiedā vā ja, lai gan bija apmaksā tas!
Radā s jautā jums par ū dens ieguvi, jo izrā dī jā s, ka tuvumā nav kur nopirkt! Talkā nā ca atpū tnieku atsauksmes un devā mies meklē t pludmales cī ņ as. Mē s bijā m patī kami pā rsteigti par viņ u attieksmi pret mums, viņ i izrā dī jā s brī niš ķ ī gi puiš i, milzī gs sveiciens viņ iem no (mamma, tē tis), un konkrē ti š ī ir Amila, Deniss, Suradž s un visi puiš i, kas mums palī dzē ja. , liels paldies viņ iem! ! ! . Puiš i izrā dī jā s mū su glā bē ji un pē c pusstundas varē jā m ē st un dzert tē ju, par mazu naudu atnesa ū deni un augļ us, vā rdu sakot, viss, kas mums tobrī d vajadzī gs, bija. Turpmā k viņ i bija arī mums gidi, jo 10 dienas neredzē jā m mū su gidi Mariju un viņ a neatbildē ja uz zvaniem. Kā pē c tū risma operators Join-up maksā naudu cilvē kam? Ar ekskursijā m un braucieniem uz tuvē jā m pilsē tā m mums palī dzē ja arī tie paš i puiš i, kas atš ķ irī bā no viesnī cas darbiniekiem runā krieviski. Sī kā k par lidojumu kā jau augstā k norā dī ju operatoru no kura lidojā m un pā rvadā tā ju firmu UIA viss noritē ja labi bez kavē š anā s un lidmaš ī nā tikā m 2 reizes pabaroti, tā pē c uzlikā m milzī gu +++ operatoram un UIA . Paš i secinā jā m, ka no pludmales cī ņ ā m nav jā baidā s, atvaļ inā jums bija lielisks par nelielu naudu. Sveiki vē lreiz Amila, Deniss, Surajs un visi pā rē jie, diemž ē l viņ u vā rdus nevarē ja atcerē ties (mā te, tē vs) Baltkrievija (Gomeļ a). Lai visiem labas brī vdienas! ! Ja mans pā rskats kā dam noderē s, priecā š os!
аватар yuyu1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m "Koggala Club" novembrī . Pasakai silts okeā ns, tā ds pirmais iespaids. Pati viesnī ca diezgan 3*, lai gan bijā m bez ē dienreizē m un neteikš u kas tas par restorā nu. Bet pati viesnī ca ir tī ri, tī ra nepā rtraukti. un tā arī vajadzē tu bū t. … Tomēr ▾ Bijā m "Koggala Club" novembrī . Pasakai silts okeā ns, tā ds pirmais iespaids. Pati viesnī ca diezgan 3*, lai gan bijā m bez ē dienreizē m un neteikš u kas tas par restorā nu. Bet pati viesnī ca ir tī ri, tī ra nepā rtraukti. un tā arī vajadzē tu bū t. Plus griestu ventilators naktī ļ ā va gulē t bez kondicioniera, jo strā dā ja klusi. Kopumā man patika viss, izņ emot piekļ uvi pludmalei, kuru ar stiepi var saukt par izeju. Baseina teritorijā arī tī ra un labi kopta. Kam gan nepatī k vizinā ties pa okeā na viļ ņ iem pliiiz baseinā . Nu pludmale milzī ga, smilš aina, TUKŠ S protams ir pasaka.
Ierodoties caur "viber" sazinā jā mies ar vietē jo krievvalodī go gidu Mano, kurš mums organizē ja ekskursijas, palī dzē ja nopirkt vietē jo SIM karti gandrī z par pusi lē tā k un vispā r palī dzē ja visā di, pat cepa koraļ ļ u zivis. ogles mums (ā rkā rtē ja garš a). Un viņ š to darī ja kā dā vanu mums. Par ko viņ am liels paldies.
Pati valsts atstā ja labu iespaidu un lielu vē lmi atbraukt vē lreiz.
аватар Dashka32
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no brī niš ķ ī gā s Š rilankas salas. Ī paš i izvē lē ta budž eta viesnī ca. Par savu vē rtī bu viesnī ca ir normā la: draudzī gs personā ls, brī niš ķ ī gi saulrieti, klusums. Mē s devā mies apskatī t salu. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no brī niš ķ ī gā s Š rilankas salas. Ī paš i izvē lē ta budž eta viesnī ca. Par savu vē rtī bu viesnī ca ir normā la: draudzī gs personā ls, brī niš ķ ī gi saulrieti, klusums.
Mē s devā mies apskatī t salu. Mē s devā mies 3 ekskursijā s: kandi- nuwara eliya, sigiriya un safari nacionā lajā parkā Udvalave. Visi pasū tī ja caur gida starpniecī bu, jo ceļ ojumu, ī paš i garo, pirkš ana caur kauju un tukeru postu ir paš nā vī ba. Pludmales kautiņ i ir tikai noziedzī gi elementi – viņ i paš i savā m acī m redzē ja kautiņ u pludmalē . Turpat pludmalē kaimiņ iem nozagti telefoni un saulesbrilles. Un iziet tā m cauri. . . Nu es neriskē tu. Viņ i vilina klientus ar lē tā m garnelē m, no kurā m vē lā k notiek saindē š anā s ar pā rtiku. Bijā m apmierinā ti ar ekskursiju organizā ciju – vē sturiskie gidi, labs transports, atbilstoš i š oferi
аватар Iris_ka1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ . Mē beles ir vecas, arī tī rī ba grib to labā ko, bet tam visam nepievē rš lielu uzmanī bu. Viņ i ieradā s istabā tikai gulē t. 2 stā vā bija istabiņ a, ļ oti skaisti saulrieti. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ . Mē beles ir vecas, arī tī rī ba grib to labā ko, bet tam visam nepievē rš lielu uzmanī bu. Viņ i ieradā s istabā tikai gulē t. 2 stā vā bija istabiņ a, ļ oti skaisti saulrieti..... Istabā nav nekā lieka, gultas, skapis, galds, krē sli, spogulis. Ū dens vienmē r bija karsts, tualetes pods pā ris reizes iztecē ja (kā izrā dī jā s, ne tikai pie mums). Personā ls ir draudzī gs, vienmē r smaidī gs.
Okeā ns ir vienkā rš i nesalī dzinā ms, silts, tī rs. Mums bija lieliski jautri!
Pludmalē pirmajā dienā satikā m pludmales puiku Denisu, kuru pē c atsauksmē m jau pazinā m neklā tienē . Esam sajū smā par š o valsti un viss pateicoties Denisam, jo Viņ š mū s visur pavadī ja un kopā ar viņ u redzē jā m daudz interesanta. Pie viņ a tika ņ emtas arī ekskursijas, mums visiem ļ oti patika (mums bija laba kompā nija). Devā mies uz ezeru, uz Galli, uz Unavatū nu un visspilgtā kie iespaidi bija no 2 dienu ekskursijas Kandy + Ella. Nakš ņ ojā m viesnī cā kalnos, ē diens bija garš ī gs un bagā tī gs)))). Puisis ir neuzbā zī gs, ļ oti dzī vespriecī gs, laipns. Iesaku, bū si apmierinā ts. Pateicoties viņ am, mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs.
No š ī s valsts palika tikai pozitī vas emocijas. Vai es š eit atgrieztos? Protams! Drosmī gi izvē lieties š o viesnī cu, tā s nauda ir tā vē rta. Laba atraš anā s vieta, maz cilvē ku pludmalē .
Вид на океан Красота.... Бунгало Ничего лишнего) Бассейн чистили каждый день Денис, спасибо за отдых) Завтрак
Parādīt vairāk »


iemiesojums Natalija514277
Vai ir elektriskā tējkanna?Vai paņemt savu?)))) Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Natalija514277
Sveiki visiem!!!Pastāstiet,cik ilgs laiks pagāja,lai nokļūtu no lidostas ??Un ja pārsēšanās prasa ilgu laiku ..cik par taksi dolāros??
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums oksi76
Mēs ar vīru vēlamies doties atvaļinājumā un vēlējāmies uzzināt, cik izmaksātu nokļūšana no viesnīcas.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums allaz3322
par 22 no Doņeckas par 2 9 un 10 naktīm ēdināšana 1 un 2 reizes. kādu cenu dosi?
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 14 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Относится к комплексу Koggala Beach Resort в которую входят отели Club Koggala Village 3*, Koggala Beach Hotel 3*, Long Beach Resort 4*. Проживая в одном из трех отелей сети можно пользоваться территориями всех отелей. Отель Club Koggala Village открыт в 1979 году, последняя реновация проведена в 2011 году. Отель подходит для спокойного бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в городе Коггала, в 12 км от города Галле и в 133 км от города Коломбо, в 165 км от аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 4 часов 30 минут.
Pludmales apraksts Зонты, шезлонги, матрасы, полотенца — бесплатно на территории отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, room service: платно (7:30-21:30), 2 конференц-зала (250, 300 чел.), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 ресторан Masala — предлагает богатый выбор блюд национальной и интернациональной кухни (шведский стол, 7:00-9:30, 12:30-14:30, 19:30-21:30), Pool Bar 10:00-24:00, 1 открытый бассейн с 1 водной горкой, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, сад. По запросу предоставляются принадлежности для барбекю (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне. Детская анимация проводится в период проживания в отеле большого количества детей.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Живая музыка, дискотека (один раз в неделю), шахматы бесплатно, теннисный корт бесплатно (только днем), бадминтон бесплатно, дартс бесплатно, аквааэробика бесплатно, массаж платно.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 87 номеров. Состоит из 3-этажного корпуса и нескольких одноэтажных бунгало.

Istabās

Кондиционер, потолочный вентилятор, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), телефон, мини-холодильник (по запросу, бесплатно), ежедневно бесплатно 2 маленькие (0,5 л) бутылки питьевой воды, набор для приготовления кофе и чая (в номерах в бунгало), телевизор, ванная комната, туалетные принадлежности, фен: по запросу (на ресепшн, бесплатно), балкон или терраса, room service: платно (7:30-21:30), уборка номера: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
Adrese Matara Road, Koggala, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 91 228 2511, +94 71 282 1488 Fax: +94 91 228 3260
Tīmekļa vietne: Club Koggala Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.