Laba viesnīca par naudu

Rakstīts: 17 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 3 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ . Mē beles ir vecas, arī tī rī ba grib to labā ko, bet tam visam nepievē rš lielu uzmanī bu. Viņ i ieradā s istabā tikai gulē t. 2 stā vā bija istabiņ a, ļ oti skaisti saulrieti..... Istabā nav nekā lieka, gultas, skapis, galds, krē sli, spogulis. Ū dens vienmē r bija karsts, tualetes pods pā ris reizes iztecē ja (kā izrā dī jā s, ne tikai pie mums). Personā ls ir draudzī gs, vienmē r smaidī gs.
Okeā ns ir vienkā rš i nesalī dzinā ms, silts, tī rs. Mums bija lieliski jautri!
Pludmalē pirmajā dienā satikā m pludmales puiku Denisu, kuru pē c atsauksmē m jau pazinā m neklā tienē . Esam sajū smā par š o valsti un viss pateicoties Denisam, jo Viņ š mū s visur pavadī ja un kopā ar viņ u redzē jā m daudz interesanta. Pie viņ a tika ņ emtas arī ekskursijas, mums visiem ļ oti patika (mums bija laba kompā nija). Devā mies uz ezeru, uz Galli, uz Unavatū nu un visspilgtā kie iespaidi bija no 2 dienu ekskursijas Kandy + Ella. Nakš ņ ojā m viesnī cā kalnos, ē diens bija garš ī gs un bagā tī gs)))). Puisis ir neuzbā zī gs, ļ oti dzī vespriecī gs, laipns. Iesaku, bū si apmierinā ts. Pateicoties viņ am, mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs.

No š ī s valsts palika tikai pozitī vas emocijas. Vai es š eit atgrieztos? Protams! Drosmī gi izvē lieties š o viesnī cu, tā s nauda ir tā vē rta. Laba atraš anā s vieta, maz cilvē ku pludmalē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu