laba viesnīca

Rakstīts: 8 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 24 — 31 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m – viesnī ca ir redzē jusi labā kas dienas. Atgriezā mies ne tik sen. Atpū tā mies ar kompā niju. Godī gi sakot, devā mies apskatī t salu, tā pē c paņ ē mā m brokastis un lē tu viesnī cu. Viņ i bija apmierinā ti. Brokastis ir parastais Ā zijas ē dienu komplekts. Ar vairā k viņ i nerē ķ inā jā s.
Sala ir ļ oti interesanta: pā rsteidzoš as pludmales, lielisks okeā ns, interesanta vē sture. Mē s apceļ ojā m visu, kas bija sasniedzams no autotū rē m.
Ekskursijas tika ņ emtas pie gida, tū roperatora pā rstā vja. Protams, pludmales cī ņ as un tukeri tiek piedā vā ti pludmalē lē tā k, bet mums vajadzē ja labu vē sturnieku gidu. Un vienkā rš i bija bail iesaistī ties, ņ emot vē rā mentalitā tes un braukš anas stila ī patnī bas uz ceļ iem. Pludmales kautiņ i ir ļ oti uzmā cī gi, redzams, ka sabiedrī bas zemā ko slā ņ u pā rstā vji. Es neredzu iemeslu lidot 9 stundas, lai dotos ekskursijā s ar marginā ļ iem. Rezultā tā mums bija izcils gids, viņ š ļ oti labi runā ja krieviski - Minskas Inyaz absolvents, tur bija labs autobuss. Kopumā viņ i bija ļ oti apmierinā ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu