Royal Palms Beach Hotel 5*– Atsauksmes

38
Novērtējums 5.510
№6 viesnīcas reitingā Kalutari
4.8 Numurs
7.2 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.2 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Mājīga, mājīga viesnīca, ko ieskauj eksotiski apstādījumi un palmas. Ēkas atrodas ap lielu baseinu (ar džakuzi) lagūnas formā. Atvērts 1996. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Tas sastāv no 3 stāvu ēku kompleksa. Viesnīcai ir koplietošanas zona ar blakus esošo Tangerine Beach Hotel, 4 *. Abas viesnīcas atrodas vienā vadībā, ir veidotas austrumu stilā, nodrošina labu servisa līmeni. Ir pieejami transporta pakalpojumi uz ūdens sporta centru Bentotā. Ir iespēja organizēt kāzu ceremonijas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem un romantiskiem pāriem.Vairāk →
аватар esv_marina
 •  apceļots 2 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz nedaudzajā m un, kā izrā dī jā s, neuzticamā m atsauksmē m internetā ((. Viesnī ca neatbilst savam 5* reitingam. Tas ir ciets, bet nedaudz vecs, nobruž ā ts, smarž o pē c pelē juma. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz nedaudzajā m un, kā izrā dī jā s, neuzticamā m atsauksmē m internetā ((.
Viesnī ca neatbilst savam 5* reitingam. Tas ir ciets, bet nedaudz vecs, nobruž ā ts, smarž o pē c pelē juma. Tī rī š ana klibo. Personā ls, š ķ iet, cenš as, bet viņ i ir ļ ooooti lē ni. WiFi ir slikts. Ē diens ok, bet pikants (fani).
Galvenā problē ma ir pilnī ga peldē š anas pludmales neesamī ba gan š ai viesnī cai, gan kaimiņ u Tangerine. To pirms gada izskaloja viļ ņ i (tā mums stā stī ja vietē jie). Netā lu no viesnī cas viņ i uzstā dī ja "plā ksteri", piemē ram, pludmali no viesnī cas. Pā ris sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Bet tur nav iespē jams peldē t, viļ ņ i ir mež onī gi, tie ievelk jū rā , un ū dens ir netī rs. Es nedomā ju, ka man vispā r vajadzē tu iet ū denī ar bē rniem. Pā ris kafejnī cas rajonā ir bē dī gā stā voklī , ē diens nav garš ī gs, cenu zī me + - kā viesnī cā . Pā rē jā s vietas tika slē gtas (tū ristu maz pludmales trū kuma dē ļ ) un tā pē c ienā kumu nav. Zaļ ā melanholija.
Kopumā , ja jū s lidojat uz tā lā m zemē m silta, tī ra okeā na labad, nesteidzī gi pastaigā jaties pa smiltī m, sauļ oties, guļ ot smiltī s zem palmas, baudot svaigas jū ras veltes pludmales kafejnī cā , tad tas noteikti nav viesnī ca tev!! ! Un noteikti ne uz š o briesmī go pludmali! Netē rē jiet savu dā rgo atvaļ inā jumu ceļ ojumam š eit, mans sirsnī gais padoms jums!
Это скользкий, небезопасный проход с отеля на так называемый «оборудованный пляж» Это «пляж» отеля Квест чтоб добраться до купабельной части Большой бассейн, есть зоны с джакузи в не К сожалению в номерах присутствует плесневые грибки(( Йога три раза в неделю.
аватар alinka.mildzikhova
 •  apceļots 2 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labdien. Sā kumā , ierodoties viesnī cā , bijā m sajū smā : numuriņ i bija tī ri, labi iztī rī ti, ē diens bija parasts, personā ls bija draudzī gs, viesnī cas atraš anā s vieta bija lieliska, blakus pludmalei. Tā pē c es tai pieš ķ ī ru zvaigznī ti. … Tomēr ▾ Labdien. Sā kumā , ierodoties viesnī cā , bijā m sajū smā : numuriņ i bija tī ri, labi iztī rī ti, ē diens bija parasts, personā ls bija draudzī gs, viesnī cas atraš anā s vieta bija lieliska, blakus pludmalei. Tā pē c es tai pieš ķ ī ru zvaigznī ti. Lai gan puisis, kurš izvē lē jā s mū su numurus, kā pateicī bu nekaunī gi prasī ja 20 dolā rus, viņ i gribē ja novē rtē t viesnī cas ar spē cī gu 5. Bet!!!!

2 dienas pirms mū su izbraukš anas notika sekojoš ais:
Mē s bijā m ļ oti pā rguruš i pa dienu un devā mies gulē t ap 22:00.
Ap 00.40 pamostos no trokš ņ a uz balkona, it kā kā ds kaut ko č aukstu. Dzī vojā m 2 stā vā , balkons vienmē r bija vaļ ā , jo mums patī k svaigs gaiss, nevis kondicionieris. Es paskatos un redzu melnu siluetu aiz aizkara, un kā da telefons spī d. Klusi pamodinā ju vī ru; tiklī dz viņ š piegā ja pie balkona durvī m, kā ds pē kš ņ i nolē ca un aizbē ga. Mū su atvē rtais č emodā ns gulē ja uz balkona.
Zaglis iekļ uva mū su istabā pa balkona durvī m, nozaga naudu, kas bija manā makā , vī ra laulī bas gredzenu un ķ ē di ar krustiņ u, kuru novilka, lai ā da varē tu atpū sties, ī paš i pē c sauļ oš anā s. Tā kā viņ š neatrada neko citu vē rtī gu (pā rē jā s lietas bija seifā ), viņ š nolē ma iziet cauri manam koferim.

Sazinā jā mies ar policiju, bet viss velti. Viņ i teica, ka ir izmeklē juš i
Izmeklē š ana viņ u izpratnē ir š ā da:
1. Vienkā rš i ieej savā istabā , aizej uz balkonu un aizej.
2. Apskatī t kameras.

Vienī gais triks ir tas, ka mē s VISU dienu pavadī jā m, mē ģ inot viņ iem pateikt, ka tur, kur zaglis nolē ca, var skriet taisni uz ž ogu un mierī gi pā rkā pt tam pā ri. Pat mē s to varam. Lai gan vadī tā ji saka, ka tas nav iespē jams)))) Tur nav kameru. Bet viņ i to lieliski saprata, mē s pat nolē mā m veikt eksperimentu tieš saistē , tač u nevienam neko nevarē jā m pierā dī t, it kā sazinā mies ar sienu.
Viņ i tikai jautā ja, vai mums ir apdroš inā š ana, lai acī mredzot pieķ ertu mū s melos. Mums nav cita izskaidrojuma.

Mums nerū p ne nauda, ​ ​ ne rotaslietas, bet pats fakts, ka tu guļ savā istabā , un kā ds apzog tavu istabu un nav zinā ms, vai viņ š tev kaut ko iebā zī s balsenē vai nē - tas nav stā sts. Viesnī ca nepiedā vā ja nekā du atvainoš anos.

Ja tomē r nokļ ū stat š ajā viesnī cā , esiet ī paš i uzmanī gs.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cai vienkā rš i patika fotogrā fijas, atsauksmes. Mē s labi iekā rtojā mies. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu no pilsē tas. Par tī rī bu komentā ru nav, par uzturu nekas pā rdabisks netika pagatavots, parastais ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī cai vienkā rš i patika fotogrā fijas, atsauksmes. Mē s labi iekā rtojā mies. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu no pilsē tas. Par tī rī bu komentā ru nav, par uzturu nekas pā rdabisks netika pagatavots, parastais ē diens. Viss bija kā teikts. Viesnī cu ieteiktu citiem.
аватар vivacup111
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š rilankā bijā m otro reizi. Pē c lidojuma Kijeva-Dubaija-Kolumbo ieradā mies agri no rī ta. Gids no Join Up mū s sagaidī ja un palū dza stā vē t malā.5-10 minū tes. Viņ i lidoja no Kijevas, kur jau bija vē ss, tē rpuš ies treniņ tē rpos. … Tomēr ▾ Š rilankā bijā m otro reizi.

Pē c lidojuma Kijeva-Dubaija-Kolumbo ieradā mies agri no rī ta.

Gids no Join Up mū s sagaidī ja un palū dza stā vē t malā.5-10 minū tes.

Viņ i lidoja no Kijevas, kur jau bija vē ss, tē rpuš ies treniņ tē rpos. Ierodoties karstā , mitrā klimatā , protams, es ļ oti gribē ju nokļ ū t viesnī cā , lai novilktu drē bes. Palī dzē ja tas, ka rokas bagā ž ā paņ ē mā m lī dzi č alpas. Viņ i novilka kedas - jutos nedaudz labā k))) Ar desmit minū tē m, protams, nepietika, un rezultā tā pē c stundas mū s iesē dinā ja mikroautobusā . Kamē r mē s stā vē jā m uz ielas un gaidī jā m, kad visos autobusos uz citā m viesnī cā m iesē dinā s citus tū ristus, manā galvā bija doma, ka ir jā ņ em individuā ls transfē rs. Tā pē c es iesaku pā rbaudī t š o punktu ar savu ceļ ojumu aģ entu.

Viesnī cā mū s sagaidī ja ar vē siem dzē rieniem un aukstu mitru sejas dvieli, kas bija ļ oti jauki)

Diezgan ā tri izkliedē jā s.
Sā kumā viņ i piedā vā ja istabu, no kuras var redzē t kapsē tu un balkonu ar skatu uz diezgan lielu sienu. Mē s pieklā jī gi atteicā mies no numura. Uz ko saņ ē mā m atbildi, labs cipars jā gaida citu ī rnieku izlikš ana. Viņ i teica, ka mē s gaidī sim. Rezultā tā pē c aptuveni divdesmit minū tē m mums tika piedā vā ts cits, daudz veiksmī gā ks variants, un mē s tajā apstā jā mies.

Numurs ir plaš s, ar daļ ē ju skatu uz okeā nu un baseinu, ar mā jī gu balkonu.

Sauļ oš anā s krē sli viesnī cā . Viņ iem š eit ir viss bizness. Tukš i koka sauļ oš anā s krē sli stā v daudzviet, ne visi zem lietussargiem. Ja ir saulaina diena, tad vieta ir jā ieņ em. To ar prieku dara baseina darbinieki, kuri ir atbildī gi par pludmales dvieļ iem un matrač iem. Prasa, kur rī t var apsē sties un par simbolisku 200 rū piju bonusu par 2 vietā m labprā t uzklā s dvieļ us, kur vajag, noliekot savu krē mu, T-kreklu vai ko citu, atgā dinot, ka vietu jau kā ds ir aizņ emts.
Tā pē c pirmajā dienā mē s devā mies meklē t sauļ oš anā s krē slus uz labā m vietā m, un tā s visas ir aizņ emtas un tajā paš ā laikā nav cilvē ku)))

Kokosrieksti. Viņ i piedā vā tos paš us baseina darbiniekus, jū s vē laties tos, kurus jū s vienkā rš i dzerat, jū s vē laties tos kokosriekstus, kurus varat dzert, un tad viņ i to iztī rī s, lai jū s varē tu ē st mī kstumu. Viņ i prasī ja 2 USD par diviem kokosriekstiem. Vietē jie aiz ž oga ir 2x lē tā ki. 100 rū pijas/kokosrieksts.

Uzturs. Viss ir ļ oti garš ī gs, apmierinoš s. Deserti, augļ i, gaļ a, zivis, zupas. Katru dienu mē s paē dā m lī dz galam. Izpalī dzī gi viesmī ļ i palī dz atvē rt durvis, apsē sties pie galda, ā tri pieņ em dzē rienu pasū tī jumus un apkalpo.

Izklaide. Teritorijā ir basketbola laukums, notiek jogas nodarbī bas, ū dens aerobika uc Ģ imenes atpū tai - normas.

Vestibilā vakaros biež i skan dzī vā mū zika, kas ir ļ oti jauki. Vairā kas reizes vakariņ ā s restorā nā skanē ja dzī vā mū zika.

Š ajā periodā (oktobris) satumst diezgan agri, tā pē c jau 18.00 ir tumš s, pa teritoriju nevar ī sti izstaigā t, jo
Ir gaismas, bet nav gaismas. Viņ i mē ģ inā ja klī st pa teritoriju, tač u ā tri samazinā ja š ī s saistī bas.

Okeā ns. Nepaveicā s mums, kam paveicā s ar laikapstā kļ iem un visus "nesezonas" mī nusus dabū ja lī dz galam...Vilni, vilni, vilni. Mē s nepeldē jā mies okeā nā . Mē s tikai reizē m gā jā m ā rā saslapinā t kā jas. Okeā ns ir netī rs. Vietē jie stā sta, ka upe tek netā lu. Tagad ir lietus sezona, ir daudz ū dens un visi netī rumi tiek iznesti okeā nā . Rezultā tā kaut kā di kociņ i, veci kokosrieksti, pudeles, spaiņ i un citi netī rumi, kuru te ir tik daudz...Skumji, bet ū dens noteikti ir silts...Ja varē tu pagriezt laiku atpakaļ , ņ emtu biļ ete uz Hikaduvu vai Galli, kur š ajā gadalaikā iespē jams peldē ties okeā nā.

Pludmale. Š eit ir paš valdī bas, viesnī cai nav nekā da sakara ar pludmali un ir no tā s norobež ota ar zemu ž ogu. Aiz viņ a, bariņ š vietē jo vī rieš u un sievieš u, kas sacenš as savā starpā , cenš oties piesaistī t jū su uzmanī bu, piedā vā jot masā ž as, vakariņ as, ekskursijas utt.
Viņ iem nav atļ auts ieiet viesnī cā . Sazinieties ar viņ iem, viņ i ir jauki cilvē ki un priecā sies, ja sazinā sieties ar viņ iem. Viņ iem ir sava neizteiktā komunikā cijas kā rtī ba ar atpū tniekiem. Katram savs numurs un tie, kas iet tā lā k par ž ogu, tuvojas pē c kā rtas. Laimī gais – un tu esi viņ a klients, neveiksminieks – gaidi savu kā rtu nā kamreiz. Sā kumā tas, protams, biedē , š ķ iet, ka viņ u pū lim un visiem kaut ko no tevis vajag, bet tad pierod un viņ i vairs neš ķ iet tik biedē još i)))

Ekskursijas. Š rilanka ir jā apmeklē visur, jo, tikai ceļ ojot pa š o apbrī nojamo valsti, to var iemī lē t no visas sirds un vē lē ties š eit atgriezties. Jā , daž reiz ir grū ti, jo braucienus uz š ejieni ir grū ti izturē t (to jutī siet, kad no lidostas dosieties uz viesnī cu.. ))) Bet tas ir tā vē rts. Bruņ urupuč u ferma Bentotā , ziloņ u audzē tavas, Kandi ar tē jas plantā cijā m utt. Mē s nebraucā m ar viesnī cas gidu (Tarang), viņ š mums neradī ja uzticī bu.
Mē s devā mies kopā ar pā tagu Ishuya. Puiš i, kuri š eit atpū tā s nedaudz agrā k, ieteica Denisu (viņ a kafejnī ca atrodas pie izejas no viesnī cas reģ istratū rā , ej pa labi, nokļ ū sti tuvā kajā krustojumā un vē lreiz pa labi), Boni (viņ a kafejnī cu, kad izej no viesnī cas uz pludmali , pirmā labajā pusē ir Mazā nā riņ a) . Yishuya, ar kuru mē s ceļ ojā m, arī strā dā ar Boni. Neej ar Valeru, viņ š ir slikts...

Cenas. Š eit vajag kaulē ties! Ja jū s nekaulē jaties, viņ i izskatā s un bez sirdsapziņ as sā pē m sauc augstas cenas. Ja jū s kaulē jat, jū s vienmē r varat pazeminā t cenu.

Ar tuk-tuk (par aptuveni 300 rū pijā m) var nokļ ū t vietē jā Kalutara pilsē tiņ ā , iekā pt vietē jā slavenajā budistu templī , nopirkt augļ us, kas viesnī cā netiek pasniegti (visu laiku ņ ē mā m mangostā nus).

Dzī vnieki. Mē s jutā mies kā mini zoodā rzā . Visur skraida iguā nas, burunduki, daž i putni. Brī vdienā s pa centrā lo aleju tiek turē ts zilonis. Ar to var bildē ties, braukt (protams, par maksu).
Burundukiem patī k ē st no rokā m. Tā pē c krā jiet sē klas no mā jā m, viņ i bū s pateicī gi. Mē s tos nezinā jā m un neņ ē mā m lī dzi, tā pē c brokastī s bija jā ņ em musli (to viņ i arī ē d). Tad devā mies uz mini tirgu, tur nopirkā m zemesriekstus un lī dz atvaļ inā juma beigā m barojā m ar riekstiem.

No viesnī cas lielajiem mī nusiem. Š eit ir vā rnas, ir daudz, neizturami daudz. Viņ i visu laiku kurkst, daž reiz pat okeā na skaņ a nav dzirdama viņ u ķ ē rkš anas dē ļ . Saka, ka daž kā rt te sarī ko salū tu, lai viņ us aizbaidī tu, bet mū su laikos tas nebija vajadzī gs un mē s bijā m spiesti katru dienu klausī ties š o neizturamo kurkstē š anu pie baseina. Viņ i nevilcinā jā s peldē ties kopā ar mums baseinā , nozagt visu, kas bez uzraudzī bas atrodas uz jū su solā rija, sū dus uz guļ oš ajiem dvieļ iem ((((Lai jū s varat droš i klausī ties sē rfa skaņ as tikai vakarā , kad viņ i guļ )) )

Un visbeidzot. Vietē jie mums jautā ja, vai neesam atveduš i š ņ abi un š okolā di.
Uz mū su jautā još iem skatieniem viņ i teica, ka viņ iem vienkā rš i nav degvī na un viņ u š okolā de nav salda, un lū dza man pateikt, lai ņ emu š ī s lietas lī dzi dā vanā m. )
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Patiesī bā norē ķ inā š anā s noritē ja ā tri. Nebijā m gaidī juš i, ka dzī vosim tik skaistā s istabā s, tā s attaisnoja visas mū su cerī bas, istabiņ a tieš ā m ē rta. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Patiesī bā norē ķ inā š anā s noritē ja ā tri. Nebijā m gaidī juš i, ka dzī vosim tik skaistā s istabā s, tā s attaisnoja visas mū su cerī bas, istabiņ a tieš ā m ē rta. Pakalpojums ā tri reaģ ē . Varu tikai ieteikt visiem turp doties.
аватар Samoylow
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Royal Palms Beach viesnī ca Š rilankā atvē ra mums mū su iecienī tā ko TPG ceļ ojumu rī kotā ju. Kad mē s viņ iem teicā m, ka vē lamies karaliskus svē tkus, visi priekš likumi tika saī sinā ti lī dz š im variantam. … Tomēr ▾ Royal Palms Beach viesnī ca Š rilankā atvē ra mums mū su iecienī tā ko TPG ceļ ojumu rī kotā ju. Kad mē s viņ iem teicā m, ka vē lamies karaliskus svē tkus, visi priekš likumi tika saī sinā ti lī dz š im variantam. Patiesī bā viesnī ca ir pat forš ā ka nekā fotoattē lā . Milzī ga teritorija, iegrimusi zaļ umos un peldē jusies putnu dziesmā s. Teritorijā ir milzī gs baseins, kas tiek ļ oti rū pī gi kopts. Istaba, kurā viņ i dzī voja, ir moderna, plaš a, ar skaistā m villā m pa logu. Mē beles labas, vannas istaba skaista. Ļ oti daudzveidī gs ē diens, viss nereā li garš ī gs, satriecoš a izvē le brokastī m/pusdienā m un vakariņ ā m. Okeā ns bija gan mierī gs, gan vē trains. Kad ir viļ ņ i, iekā pt ū denī ir patieš ā m bī stami. Noteikti dodies vismaz daž ā s ekskursijā s, iespaidus gū si uz mū ž u.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s mī lam Š rilanku, bet š oreiz mums nepaveicā s! Totā la kontrole pā r to, ko dzer. Par katru dzē rienu jā paraksta č eki, lai gan maksā jā m par all inclusive, pat baseina bā rā . Mū s ielika istabā pie dzelzceļ a, pirmais vilciens bija 4 no rī ta. … Tomēr ▾ Mē s mī lam Š rilanku, bet š oreiz mums nepaveicā s! Totā la kontrole pā r to, ko dzer. Par katru dzē rienu jā paraksta č eki, lai gan maksā jā m par all inclusive, pat baseina bā rā . Mū s ielika istabā pie dzelzceļ a, pirmais vilciens bija 4 no rī ta. Divas nedē ļ as bez miega. Pludmale netī ra. Jaunieš iem nav izklaides, bē rniem arī . Parakstī ja č eku, vī rs neskatī jā s, parakstī ja ko nevajag maksā t!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ffahggkb
Viesnī ca ir diezgan ē rta, labā k izvē lē ties luksusa numurus, ē rti, ka izņ emot karti no istabas, gaisma nodziest un kondicionieris turpina strā dā t. jū ras veltes ietaupa. Ja ir vē lme ē st normā las jū ras veltes par adekvā tu cenu un ī stus svaigus tikai Jū ras gliemež vā kus maksimums 1 km attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan ē rta, labā k izvē lē ties luksusa numurus, ē rti, ka izņ emot karti no istabas, gaisma nodziest un kondicionieris turpina strā dā t. jū ras veltes ietaupa. Ja ir vē lme ē st normā las jū ras veltes par adekvā tu cenu un ī stus svaigus tikai Jū ras gliemež vā kus maksimums 1 km attā lumā no viesnī cas. Netā lu no viesnī cas ir tuk tuks (mopē di), lai tur nokļ ū tu maksā.100-200 rū pijas. Iesaku nogarš ot š ķ ī vi ar jū ras veltē m.

Tā pē c es gandrī z aizmirsu par lielajā m problē mā m ar Wi-Fi, ir vieglā k teikt, ka Wi-Fi ir ne tikai galvenajā joslā , bet tikai teorē tiski. Izejot pirkt septī tnieku lidostā ar 3g maksā apmē ram 10s, lai pietiek atvaļ inā juma.
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki no Ukrainas. "Ceilona" ir eksotikas valsts, sievietes saris un govis staigā tieš i tur, kur vē las))) Braucā m, braucā m...ilgi braucā m, un š eit mē s esam viesnī cā . Pē c gara nogurdinoš a ceļ ojuma esiet gatavs tam, ka uzreiz nesanā ks norē ķ inā ties, 20 dolā ru rē ķ ins var atrisinā t problē mu. … Tomēr ▾ Sveiki no Ukrainas. "Ceilona" ir eksotikas valsts, sievietes saris un govis staigā tieš i tur, kur vē las))) Braucā m, braucā m...ilgi braucā m, un š eit mē s esam viesnī cā . Pē c gara nogurdinoš a ceļ ojuma esiet gatavs tam, ka uzreiz nesanā ks norē ķ inā ties, 20 dolā ru rē ķ ins var atrisinā t problē mu. Un te mē s esam gaiš ā un plaš ā istabā ar skatu uz baseinu un okeā nu. Tī rī š ana ir virsū , viss ļ oti tī rs un smarž ī gs, vakarā atnes tableti no odiem.
Mē s 31. oktobrī svinē jā m mū su dē la un Heovina dzimš anas dienu viesnī cā . Dziļ š paklanā s viņ iem par ļ oti skaistiem apsveikumiem ar dzirksteļ iem, kū kā m un mū ziku visam restorā nam, tas bija negaidī ti un ļ oti patī kami) Paņ ē ma brokastis un vakariņ as, viss ir ļ oti garš ī gi, it ī paš i ananā si, tik sulī gu un saldu viņ i nekur neē da ) Vakariņ as vienmē r ir tematiskas, ar restorā na dekorē š anu un viesmī ļ u saģ ē rbš anu - man ļ oti patika) Viesmī ļ i ir uzmanī gi un izpalī dzī gi, pat bez dzeramnaudas)
No istabas balkona skatī jos baseina tī rī š anu. . . mī ļ ā mā miņ , kaut es to nebū tu redzē jusi (Netī ra, nesaprotama lupata nosmē rē jusi netī rumus uz baseina sienā m, un bez balinā tā ja (((
Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, pludmales dvieļ i (veci, manuprā t, pat nemazgā ti) atpū tnieku ieraugot uzreiz izsaucā s un mē ģ inā ja atvē rt lietussargu)
Viesnī cas teritorija ir tī ra, zaļ a, burunduki, ķ irzakas skraida un.... vā rnas ķ ē rc baros uz palmā m) (lai gan tas nav uz viesnī cu)
Pludmale ir ļ oti tī ra, bet tieš i iepretim mū su viesnī cai, solis uz sā niem. . . un daudz atkritumu, pudeles, papī ri, gruž i. . . Un ubagi. . .
Okeā ns ar saviem milzī gajiem viļ ņ iem aicina lē kt, blē ņ ojieties! ) Tas ir tik ekstrē mi! ))) Lietus lija tikai vakarā , kas arī iepriecinā ja)
Viesnī cas lielā kais pluss ir atraš anā s vieta, kā jā m ejot iela ar daudzā m kafejnī cā m un veikaliem, Pusdienojā m otrā stā va kafejnī cā , ļ oti patika apkalpoš ana un viss uzkopts (kas š ai valstij nav mazsvarī gi) un ā tri un svaigas jū ras veltes (omā rs, garneles, tuncis, krabju zupa) ar alu par 2 USD viņ i dod riekstus, un milzī ga glā ze svaigi spiestas ananā su sulas arī maksā ja 2 USD, ī si sakot, mē s maksā jā m 25-35 USD par pusdienā m trim no milzī gie ē dieni un dzē rieni.
Netā lu nopē rkami arī suvenī ri, tē ja, Aloe gels, kokosriekstu eļ ļ a un sandalkoks, daž ā das garš vielas (Rums un alus no letes). Viņ iem ir ļ oti laba ā rstnieciskā tē ja (tā pat kā mū su Coldrex) dabī gā "Samahan" sadaļ ā s iesaku) Bet atcerieties! ! ! jū s varat maldinā t ik uz soļ a par cenā m! (ī paš i ar rumu) - Viņ us aizved uz specializē tu dzē rienu veikalu, viņ i runā savā valodā un pā rdod jums rumu par paaugstinā tu cenu (
Ž ē l, ka neredzē jā m Sigiriya, mū su gids mums nezinā mu iemeslu dē ļ nepiedā vā ja š ā du ekskursiju.
Mē s devā mies uz Kandiju, apskatī jā m Zobu relikvijas templi un tē jas plantā cijas un bijā m tē jas fabrikā . Tē ja pirkta tieš i rū pnī cā , laba izvē le un izzinoš s stā sts par tē ju. ) Ziloņ u ferma un ziloņ u izjā des, salī dzinot ar Taizemi, tas ir š ausmī gi, ziloņ i spī dzinā ti nebrī vē ((( Pilnas dienas ekskursija, nogurdinoš i, bet ļ oti interesanti) Joprojā m droš i var doties privā tā s pastaigā s. Bā jā m makš ķ erē t un makš ķ ernieku molu, kur var redzē t milzī gus haizivju lomus un daž ā das okeā na zivis) Bijā m uz bruņ urupuč u audzē tavu, arī tā -tā , 1 paskatieties un visur prasa dzeramnaudu )
Tomē r nekas nesabojā ja mū su kopē jos iespaidus par pā rē jo un valsti! ) Tas viss ir jā redz! ) Ceļ ojiet, mā cieties un pats galvenais - pozitī vā k! )))
аватар ltI_can_flygt
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Iesaku uz š o viesnī cu doties tikai sezonā . Pā rē jā laikā - peldē ties okeā nā ir gandrī z neiespē jami. Normā ls adekvā ts personā ls, ar smaidu liekot saprast, ka viņ i neiebilst, ja atstā jat viņ iem dzeramnaudu. … Tomēr ▾ Iesaku uz š o viesnī cu doties tikai sezonā . Pā rē jā laikā - peldē ties okeā nā ir gandrī z neiespē jami.
Normā ls adekvā ts personā ls, ar smaidu liekot saprast, ka viņ i neiebilst, ja atstā jat viņ iem dzeramnaudu...Pastā vī gi dod dzeramnaudu, visi vienmē r un visur...Tad jū s tiksiet cienī ts...
Daba ir skaista, ļ oti gleznaina, bet atkal, tā ir labā ka sezonā...
Istabas: aizmirsti par wifi, mū ž vecos putekļ us aizmugurē jā s ielā s, mazas zosā das, ļ oti dī vains stils, balinā tas sienas un daļ ē ji zili krā soti griesti. . . izrā dī jā s ne visai mā jī gi. Bet skats no istabas daudz ko kompensē ja. . . ļ oti jauki!
Serviss lielisks!
Viesnī cā bija tikai brokastis, lieliska izvē le katrai gaumei!
Vakariņ as ir 2 reizes dā rgā kas nekā vietē jos restorā nos, tā pē c izlemiet paš i. . .
Veiksmi! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums gol.lana
No 29.12 līdz 11.01. 17g no Sanktpēterburgas lidojam uz viesnīcu ROYAL PALMS BEACH Sri Lanka, kurš ir bijis šajā viesnīcā, lūdzu rakstiet vai patika vai nē, vai varbūt kāds lido šajos datumos.
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums fike1987
Steidzami pārdošu biļeti no Kijevas uz Šrilanku. Izbraukšana 28.12.2013 Ļoti laba viesnīca, brokastis un vakariņas. Maksa diviem 34 000 UAH
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums zwfzwf
lai nav tik dārgi, jo oficiāli maksā 1000$? paldies par atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums Lider1
Kurā stāvā vislabāk ir lūgt istabu? Kurā pusē?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Lider1
Cik labs ir spa viesnīcā un kādas cenas masāžām? Kādas procedūras jūs ieteiktu?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

По-домашнему уютный отель в окружении экзотической зелени и пальм. Корпуса расположены вокруг большого бассейна (с джакузи) в виде лагуны. Открыт в 1996 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Состоит из комплекса 3-этажных корпусов. У отеля общая территория с соседним Tangerine Beach Hotel, 4*. Оба отеля находятся в едином управлении, выполнены в восточном стиле, обеспечивают хороший уровень сервиса. Предоставляется трансфер в центр водных видов спорта в Бентоте. Возможна организация свадебных церемоний. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и романтического отдыха парой.

Atrašanās vieta Отель расположен в г. Калутара, в 52 км от г. Коломбо, в 84 км от аэропорта. Трансфер из аэропортаи около 2,5 часов.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж, расположенный в 50 м от отеля. Вход в воду: песчаный.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, room service: круглосуточно, 2 конференц-зала (на 200 и 250 чел.), магазины (сувенирный, ювелирный, книжный), 3 ресторана, 3 бара, 1 открытый бассейн с джакузи, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аюрведический центр Tangerine Luxury Ayurveda Spa (в соседнем отеле Tangerine Beach), библиотека, дартс бесплатно, караоке (по запросу), ночной клуб: вход бесплатно, напитки — платно (дискотека, 3 раза в неделю), живая музыка, вечерняя развлекательная программа, сквош (на территории Tangerine Beach Hotel), мини-гольф, крикет, бадминтон, пляжный волейбол бесплатно, бочче бесплатно, водное поло, аквааэробика бесплатно, настольные игры.
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 136 номеров (все номера обращены в сторону океана):

129 Deluxe (40 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Уютные однокомнатные номера. Ванная комната с душем.

2 Penthouse Suite (70 м2, макс. 3 или 2+2 чел.);

3 Junior Suite (84 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Двухкомнатные номера: спальня и гостиная разделены дверью, ванная комната с ванной и душем. 2 номера данной категории являются пентхаусами.

2 Royal Suite (213 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Двухуровневый номер. Первый уровень: мини-кухня, гостиная с зоной столовой, санузел. Второй уровень: спальня с зоной гостиной и небольшим рабочим уголком с компьютером; ванная комната с ванной и душевой кабинкой, большая терраса с джакузи.

Istabās

Ванна (кроме Deluxe), джакузи (только в Penthouse Suite и Royal Suite), душ, фен, халат и тапочки, (только в номерах категории Suite), CD/DVD-проигрыватель (в категориях Suite), телевизор, кондиционер, Wi-Fi (бесплатно), сейф, телефон, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска (по запросу), балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese No 236, Galle Road, Colombo 03 , Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94-11-2422518/9, 2343720/7 Fax: +94-11-2448279, 2434524, + 94 34 2228112
Tīmekļa vietne: Royal Palms Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).