Laba viesnīca ar draudzīgu personālu

Rakstīts: 25 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 31 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Š rilankā bijā m otro reizi.

Pē c lidojuma Kijeva-Dubaija-Kolumbo ieradā mies agri no rī ta.

Gids no Join Up mū s sagaidī ja un palū dza stā vē t malā.5-10 minū tes.


Viņ i lidoja no Kijevas, kur jau bija vē ss, tē rpuš ies treniņ tē rpos. Ierodoties karstā , mitrā klimatā , protams, es ļ oti gribē ju nokļ ū t viesnī cā , lai novilktu drē bes. Palī dzē ja tas, ka rokas bagā ž ā paņ ē mā m lī dzi č alpas. Viņ i novilka kedas - jutos nedaudz labā k))) Ar desmit minū tē m, protams, nepietika, un rezultā tā pē c stundas mū s iesē dinā ja mikroautobusā . Kamē r mē s stā vē jā m uz ielas un gaidī jā m, kad visos autobusos uz citā m viesnī cā m iesē dinā s citus tū ristus, manā galvā bija doma, ka ir jā ņ em individuā ls transfē rs. Tā pē c es iesaku pā rbaudī t š o punktu ar savu ceļ ojumu aģ entu.

Viesnī cā mū s sagaidī ja ar vē siem dzē rieniem un aukstu mitru sejas dvieli, kas bija ļ oti jauki)

Diezgan ā tri izkliedē jā s.
Sā kumā viņ i piedā vā ja istabu, no kuras var redzē t kapsē tu un balkonu ar skatu uz diezgan lielu sienu. Mē s pieklā jī gi atteicā mies no numura. Uz ko saņ ē mā m atbildi, labs cipars jā gaida citu ī rnieku izlikš ana. Viņ i teica, ka mē s gaidī sim. Rezultā tā pē c aptuveni divdesmit minū tē m mums tika piedā vā ts cits, daudz veiksmī gā ks variants, un mē s tajā apstā jā mies.

Numurs ir plaš s, ar daļ ē ju skatu uz okeā nu un baseinu, ar mā jī gu balkonu.

Sauļ oš anā s krē sli viesnī cā . Viņ iem š eit ir viss bizness. Tukš i koka sauļ oš anā s krē sli stā v daudzviet, ne visi zem lietussargiem. Ja ir saulaina diena, tad vieta ir jā ieņ em. To ar prieku dara baseina darbinieki, kuri ir atbildī gi par pludmales dvieļ iem un matrač iem. Prasa, kur rī t var apsē sties un par simbolisku 200 rū piju bonusu par 2 vietā m labprā t uzklā s dvieļ us, kur vajag, noliekot savu krē mu, T-kreklu vai ko citu, atgā dinot, ka vietu jau kā ds ir aizņ emts.
Tā pē c pirmajā dienā mē s devā mies meklē t sauļ oš anā s krē slus uz labā m vietā m, un tā s visas ir aizņ emtas un tajā paš ā laikā nav cilvē ku)))


Kokosrieksti. Viņ i piedā vā tos paš us baseina darbiniekus, jū s vē laties tos, kurus jū s vienkā rš i dzerat, jū s vē laties tos kokosriekstus, kurus varat dzert, un tad viņ i to iztī rī s, lai jū s varē tu ē st mī kstumu. Viņ i prasī ja 2 USD par diviem kokosriekstiem. Vietē jie aiz ž oga ir 2x lē tā ki. 100 rū pijas/kokosrieksts.

Uzturs. Viss ir ļ oti garš ī gs, apmierinoš s. Deserti, augļ i, gaļ a, zivis, zupas. Katru dienu mē s paē dā m lī dz galam. Izpalī dzī gi viesmī ļ i palī dz atvē rt durvis, apsē sties pie galda, ā tri pieņ em dzē rienu pasū tī jumus un apkalpo.

Izklaide. Teritorijā ir basketbola laukums, notiek jogas nodarbī bas, ū dens aerobika uc Ģ imenes atpū tai - normas.

Vestibilā vakaros biež i skan dzī vā mū zika, kas ir ļ oti jauki. Vairā kas reizes vakariņ ā s restorā nā skanē ja dzī vā mū zika.

Š ajā periodā (oktobris) satumst diezgan agri, tā pē c jau 18.00 ir tumš s, pa teritoriju nevar ī sti izstaigā t, jo
Ir gaismas, bet nav gaismas. Viņ i mē ģ inā ja klī st pa teritoriju, tač u ā tri samazinā ja š ī s saistī bas.

Okeā ns. Nepaveicā s mums, kam paveicā s ar laikapstā kļ iem un visus "nesezonas" mī nusus dabū ja lī dz galam...Vilni, vilni, vilni. Mē s nepeldē jā mies okeā nā . Mē s tikai reizē m gā jā m ā rā saslapinā t kā jas. Okeā ns ir netī rs. Vietē jie stā sta, ka upe tek netā lu. Tagad ir lietus sezona, ir daudz ū dens un visi netī rumi tiek iznesti okeā nā . Rezultā tā kaut kā di kociņ i, veci kokosrieksti, pudeles, spaiņ i un citi netī rumi, kuru te ir tik daudz...Skumji, bet ū dens noteikti ir silts...Ja varē tu pagriezt laiku atpakaļ , ņ emtu biļ ete uz Hikaduvu vai Galli, kur š ajā gadalaikā iespē jams peldē ties okeā nā.


Pludmale. Š eit ir paš valdī bas, viesnī cai nav nekā da sakara ar pludmali un ir no tā s norobež ota ar zemu ž ogu. Aiz viņ a, bariņ š vietē jo vī rieš u un sievieš u, kas sacenš as savā starpā , cenš oties piesaistī t jū su uzmanī bu, piedā vā jot masā ž as, vakariņ as, ekskursijas utt.
Viņ iem nav atļ auts ieiet viesnī cā . Sazinieties ar viņ iem, viņ i ir jauki cilvē ki un priecā sies, ja sazinā sieties ar viņ iem. Viņ iem ir sava neizteiktā komunikā cijas kā rtī ba ar atpū tniekiem. Katram savs numurs un tie, kas iet tā lā k par ž ogu, tuvojas pē c kā rtas. Laimī gais – un tu esi viņ a klients, neveiksminieks – gaidi savu kā rtu nā kamreiz. Sā kumā tas, protams, biedē , š ķ iet, ka viņ u pū lim un visiem kaut ko no tevis vajag, bet tad pierod un viņ i vairs neš ķ iet tik biedē još i)))

Ekskursijas. Š rilanka ir jā apmeklē visur, jo, tikai ceļ ojot pa š o apbrī nojamo valsti, to var iemī lē t no visas sirds un vē lē ties š eit atgriezties. Jā , daž reiz ir grū ti, jo braucienus uz š ejieni ir grū ti izturē t (to jutī siet, kad no lidostas dosieties uz viesnī cu.. ))) Bet tas ir tā vē rts. Bruņ urupuč u ferma Bentotā , ziloņ u audzē tavas, Kandi ar tē jas plantā cijā m utt. Mē s nebraucā m ar viesnī cas gidu (Tarang), viņ š mums neradī ja uzticī bu.
Mē s devā mies kopā ar pā tagu Ishuya. Puiš i, kuri š eit atpū tā s nedaudz agrā k, ieteica Denisu (viņ a kafejnī ca atrodas pie izejas no viesnī cas reģ istratū rā , ej pa labi, nokļ ū sti tuvā kajā krustojumā un vē lreiz pa labi), Boni (viņ a kafejnī cu, kad izej no viesnī cas uz pludmali , pirmā labajā pusē ir Mazā nā riņ a) . Yishuya, ar kuru mē s ceļ ojā m, arī strā dā ar Boni. Neej ar Valeru, viņ š ir slikts...


Cenas. Š eit vajag kaulē ties! Ja jū s nekaulē jaties, viņ i izskatā s un bez sirdsapziņ as sā pē m sauc augstas cenas. Ja jū s kaulē jat, jū s vienmē r varat pazeminā t cenu.

Ar tuk-tuk (par aptuveni 300 rū pijā m) var nokļ ū t vietē jā Kalutara pilsē tiņ ā , iekā pt vietē jā slavenajā budistu templī , nopirkt augļ us, kas viesnī cā netiek pasniegti (visu laiku ņ ē mā m mangostā nus).

Dzī vnieki. Mē s jutā mies kā mini zoodā rzā . Visur skraida iguā nas, burunduki, daž i putni. Brī vdienā s pa centrā lo aleju tiek turē ts zilonis. Ar to var bildē ties, braukt (protams, par maksu).
Burundukiem patī k ē st no rokā m. Tā pē c krā jiet sē klas no mā jā m, viņ i bū s pateicī gi. Mē s tos nezinā jā m un neņ ē mā m lī dzi, tā pē c brokastī s bija jā ņ em musli (to viņ i arī ē d). Tad devā mies uz mini tirgu, tur nopirkā m zemesriekstus un lī dz atvaļ inā juma beigā m barojā m ar riekstiem.

No viesnī cas lielajiem mī nusiem. Š eit ir vā rnas, ir daudz, neizturami daudz. Viņ i visu laiku kurkst, daž reiz pat okeā na skaņ a nav dzirdama viņ u ķ ē rkš anas dē ļ . Saka, ka daž kā rt te sarī ko salū tu, lai viņ us aizbaidī tu, bet mū su laikos tas nebija vajadzī gs un mē s bijā m spiesti katru dienu klausī ties š o neizturamo kurkstē š anu pie baseina. Viņ i nevilcinā jā s peldē ties kopā ar mums baseinā , nozagt visu, kas bez uzraudzī bas atrodas uz jū su solā rija, sū dus uz guļ oš ajiem dvieļ iem ((((Lai jū s varat droš i klausī ties sē rfa skaņ as tikai vakarā , kad viņ i guļ )) )


Un visbeidzot. Vietē jie mums jautā ja, vai neesam atveduš i š ņ abi un š okolā di.
Uz mū su jautā još iem skatieniem viņ i teica, ka viņ iem vienkā rš i nav degvī na un viņ u š okolā de nav salda, un lū dza man pateikt, lai ņ emu š ī s lietas lī dzi dā vanā m. )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu