Citrus Waskaduwa 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 1.010
2.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.7 Tīrība
1.3 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Citrus Waskaduwa atrodas tieši pie jūras, 400 metrus garā Kalutaras pludmalē. Tā ir otrā Citrus ķēdes viesnīca, kas piedāvā viesiem augsta līmeņa servisu un ērtas naktsmītnes. Viesnīcā ir labi attīstīta atpūtas infrastruktūra bērniem un pieaugušajiem.Vairāk →
аватар gfhjkm7755
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies pie vī ra 2018. gada februā rī . Viesnī cā ieradā mies 14-15 stundu laikā , bet istaba nebija gatava. Gaidī ja vairā k nekā stundu. Meitene pie informā cijas pults solī ja noskaidrot telpas gatavī bu un vairs neatgriezā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pie vī ra 2018. gada februā rī . Viesnī cā ieradā mies 14-15 stundu laikā , bet istaba nebija gatava. Gaidī ja vairā k nekā stundu. Meitene pie informā cijas pults solī ja noskaidrot telpas gatavī bu un vairs neatgriezā s. Bijā m ļ oti noguruš i, karstums bija š ausmī gs, un viesnī cas darbinieki mums paskaidroja, ka viņ iem visas istabas ir aizņ emtas un mū sē jie tikko atbrī voti, citu nav. Tad rodas jautā jums: Kā pē c jū s atļ aujat rezervē t istabu vietnē Booking, ja tā ir aizņ emta? ! Personā la attieksme š ausmī ga, skā bs "piedod" caur sakostiem zobiem un novē rš as. Beigā s mums beidzot iedeva numuru. Mums bija rezervē ts luksusa numurs. Ieejot istabā , man degunā trā pī ja spē cī ga appelē jis smaka. Mē beles istabā ir vecas, stikli un spoguļ i netī ri. patiesī bā tur viss ir netī rs un santehnika un grī da un gulta. Informā cijas galda meitene, kas mū s pavadī ja uz istabu, uzdeva jautā jumu, vai esam apmierinā ti ar savu numuru. Uz ko atbildē jā m, ka neesam priecī gi, ka te ir netī ri un smirdī gi.
Acī mredzot jautā jums bija retorisks, viņ a teica, ka vairs nav brī vu istabu un aizgā ja. Tā lā k konstatē jā m, ka ledusskapis ir aizslē gts, tas ir istabā tikai mini bā ram. Jū s nepasū tā t mini bā ru, jū s neizmantojat ledusskapi. Š ausmas. Tad atnā ca bā rmenis papildinā t minibā ru, es palū dzu atstā t ledusskapi vaļ ā , lai padotu ū deni. Viņ š ielika mū su ū deni ledusskapī un atkal aizvē ra, un aizgā ja! Jā , viņ š arī pajautā ja, kā iet ar mū su numuru, teicā m, ka neesam apmierinā ti ar viņ u un nenā ks par ļ aunu izkā pt. Teica, ka kā ds nā ks, bet tī rī š anu nesagaidī jā m. Jautā jums, kā pē c mē s tik ilgi gaidī jā m, kad mū su istaba tiks uzkopta, bet tā joprojā m ir netī ra? ! Telpā nav peldmē teļ u, č ī bu, vannas. Ir netī ra, smirdī ga duš a ar slidenu grī du un bez apgaismojuma. Istabai pieguļ oš ajā sienā iztecē ja ū dens, ejot duš ā , telpā tika ieliets ū dens. No ventilā cijas virs tualetes lija netī rs ū dens. Dzirdamī ba viesnī cā ir kolosā la.
Tā da sajū ta, ka sienu nemaz nav. To visu pastiprina sienas trū kums vannas istabā . Padarī ts tā , lai visas vannas istabas visos stā vos bū tu apvienotas vienā telpā . Viņ i brī nī jā s, kā pē c tas tika darī ts, tač u viņ i neatrada loģ isku atbildi. Vannas istabā var dzirdē t visu lī dz mazā kajai detaļ ai, jo citi tualetē dara savu darbu. Murgs! Spilveni ļ oti veci, pildvielas tikpat kā nav, sintē tiskais ziemotā js saburzī ts kaudzē , guļ kā uz akmeņ iem. Paņ ē ma puspansiju. vakariņ ā s bija sabojā ta zivs, ē diens nav garš ī gs, pā rsvarā vietē jie asi ē dieni. Cietuš i gremoš anas traucē jumus no pā rtikas. Viesnī cā ir daudz vietē jo vai aziā tu. Es nezinu, kas ir š ie cilvē ki, kas raksta par tī rī bu š ajā viesnī cā , par garš ī gu ē dienu. Atsauksmes, uz kurā m mū s noveda, izvē loties viesnī cu. Š ie cilvē ki vai nu nemaz nav atpū tuš ies, vai arī tie ir pē c pasū tī juma izgatavoti pā rskati. Noteikti š ī nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca un pat ne 4. Troika ir iespē jama.
Vienī gais pluss ir pludmales tuvums un skats no istabas. No visiem š ī s viesnī cas numuriem paveras skats uz jū ru, tā dē ļ , ja jums saka, ka jums ir jā maksā papildus par skaistu skatu no jū su numura, ņ emiet vē rā , ka tā ir krā pniecī ba. Viesnī ca jau visu iekļ ā va cenā . Papildus rezervā cijā norā dī tajai cenai viesnī ca mums iekasē ja papildu 30% par apkalpoš anu. Labi, ja tas tur bū tu atbilstoš ā lī menī , tas nebū tu tik aizvainojoš i, serviss tur ir labs. Viesnī cas atraš anā s vieta nav laba. Tas atrodas nomaļ ā ciematā . Tā pē c visu laiku bū s jā pavada viesnī cā , kur nav animā cijas. Bet ugunsdzē sī bas signalizā cija darbojas visu laiku, dienu un nakti. Tas ir ne tikai briesmī gs spilvens, augsta dzirdamī ba, bet arī tiek iedarbinā ta ugunsgrē ka trauksme. Viņ i sapņ oja pē c iespē jas ā trā k doties prom, lai pagulē tu.
Nož ē lojā m, ka nepaņ ē mā m viesnī cu Bentotā , kur pludmale ir labā ka.
Viesnī ca Citrus nav ieteicama.
аватар bulka_bu
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š rilankā esam otro un tagad noteikti pē dē jo reizi. Tā tad, secī bā : 1) Pirmā un vissvarī gā kā lieta, kas jā zina: SESTDIENĀ S UN SVĒ TDIENĀ S VIESNĪ CA TIEK IZMANTOTA KĀ PUBLISKĀ ATPŪ TAS ZONA VIETĒ JIEM IEDZĪ VOTĀ JIEM. … Tomēr ▾ Š rilankā esam otro un tagad noteikti pē dē jo reizi. Tā tad, secī bā :
1) Pirmā un vissvarī gā kā lieta, kas jā zina: SESTDIENĀ S UN SVĒ TDIENĀ S VIESNĪ CA TIEK IZMANTOTA KĀ PUBLISKĀ ATPŪ TAS ZONA VIETĒ JIEM IEDZĪ VOTĀ JIEM. Un tas nozī mē , ka:
- baseins nav pā rpildī ts, vietē jie iedzī votā ji no tā netiek ā rā lī dz 21:00 ieskaitot. Te gan jā piebilst, ka vietē jiem š ajā viesnī cā vispā r nav noteikumu. Es nejokoju. Viņ i vienkā rš i dara visu, ko vē las.
- mammas mazgā s savus bē rnus ar ziepē m un š ampū nu zem pludmales duš as pie jū su baseina. Viņ i var)
- vietē jo cilvē ku pū ļ i kliegs, izklaidē sies, spē lē sies ar bumbu, pikniks viesnī cas zā lienos, zī dī s bē rnus, pā rģ ē rbsies, mazgā s veļ u - Jū su viesnī cas teritorijā . Es nejokoju.
- viņ i aizmirsī s jū s brī dinā t, ka viesnī cā notiks korporatī vā ballī te 200 cilvē kiem, un jums tiks piedā vā ts izvē lē ties no 2 iespē jā m: 1) neiziet no istabas, 2) iziet no viesnī cas. Jā , puiš i, es nejokoju.
Korporatī vajai ballī tei tika uzceltas skatuves un teltis. Mū zika bija tik skaļ a, ka istabā gandrī z nevarē jā m sarunā ties. Viss sā kā s pulksten 7 no rī ta.
Ž ē l, ka nevaru š eit pievienot fotoattē lu.
1) vietnē jums tiek solī ts klusums, viļ ņ i un atpū ta - aizmirstiet to. Š is ir atrakciju parks vietē jiem iedzī votā jiem.
2) viesnī ca atklā ti maldina un krā pj - ka viesnī ca kļ ū st par koplietoš anas telpu, neviens jū s nebrī dinā s par brī vdienā m un troksni
3) NAV DROŠ S. Apsardze viesnī cā veic tikai dekoratī vu funkciju. Apsargi mierī gi noskatā s, kā jū su paš u viesnī cas teritorijā vietē jie lipekļ i mē ģ ina jums kaut ko pā rdot vai vienkā rš i izklaidē ties sarunā joties, nepievē rš ot uzmanī bu jū su "nē ".
4) Ē diens VISS ir pikants. Tā pē c, ja esat bē rns, jums ir gastrī ts vai č ū la, aizmirstiet par š o viesnī cu.
5) Istabas ir diezgan, bet mē beles ir vecas. Viņ i ļ oti slikti attī ra.
Jū tos rupji. Viesnī cas shē ma ir š ā da: viņ i pā rdod skaistu piecu zvaigž ņ u attē lu, un jū s, sapņ ojot par atpū tu, nā ciet un atrodaties pastā vī gā stresā . Patiesī bā kaut kas starp hosteli un ballī š u zonu daž ā diem vietē jiem cilvē kiem, kuri izmantos VISU viesnī cas teritoriju, lī dz ieejai jū su numurā , piemē ram, atrakciju parku. No brī ž a, kad reģ istrē jaties un saņ emat naudu, jū s neesat neviens.
Viesnī ca ir krā pniecī ba. Tā ir tikai klaja maldinā š ana. Neviens nekur nebrī dina, ka dzī vosi koplietoš anas telpā un izklaidē sies par savu naudu. Ja es gribē tu komunicē t ar vietē jiem un nebeidzamiem ļ auž u kliedzieniem, droš i vien izmantotu iespē ju ī rē t dzī vokli no vietē jiem, vai ne?
NAV tavas naudas vē rts. Un nervi - vē l jo vairā k nav tā vē rts. Š ķ iet, ka pē c š ā das atpū tas man vajag vē l vienu atpū tu. Ī sā k sakot, neatkā rtojiet mū su kļ ū das. Veiksmi!
2 день после корпоратива стоит это шалаш палатки, которые остались после корпоратива, о котором нас забыли предупредить) сцена, которая осталась после корпоратива уже принявшие душ местные жители, вернее, самая малая их часть калитка открыта, местные жители радостно снуют туда-сюда пляж, на котором отельер обещает релакс
аватар marketingjazzz
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā tad viss noritē ja "ideā li" jau no paš a sā kuma. Sā ksim ar to, ka pasū tot individuā lo transfē ru konstatē jā m, ka lidostā mū s neviens nesagaida. Mē s paš i griezā mies pie Join Up pā rstā ves. Mū s iesē dinā ja maš ī nā un jau bijā m izbraukuš i no lidostas. … Tomēr ▾ Tā tad viss noritē ja "ideā li" jau no paš a sā kuma. Sā ksim ar to, ka pasū tot individuā lo transfē ru konstatē jā m, ka lidostā mū s neviens nesagaida.
Mē s paš i griezā mies pie Join Up pā rstā ves. Mū s iesē dinā ja maš ī nā un jau bijā m izbraukuš i no lidostas. Toreiz mū su š oferī tim atzvanī ja un lika atgriezties. Izrā dā s, ka mū s veda ar parastu taksi un kompā nijas "Exotic Holidays International" pā rstā ve mū s vienkā rš i nesagaida...(((Pā rsē dā s citā maš ī nā un beidzot aizveda uz viesnī cu . .
Vē l vairā k - izrā dī jā s, ka okeā nā peldē t nevar - visu laiku karā jas sarkani karogi un lieli viļ ņ i, par to mums neviens neteica.
Bet "interesantā kais" sā kā s tā lā k. . . Izrā dī jā s, ka sestdienā s vietē jie iedzī votā ji tiek ielaisti viesnī cas teritorijā ar ģ imenē m uz visu dienu. Protams, ka visas atpū tas vietas ir aizņ emtas ar vietē jiem iedzī votā jiem, viņ i ē d un dzer pareizi. tur uzreiz meta traukus un ē diena pā rpalikumus. . . Un te tas tiek uzskatī ts par normā lu.
Apogejs viesnī cā piektdien, 19. augustā , notika vietē jā uzņ ē muma korporatī vā ballī te 500+ cilvē kiem ar skatuvi un mū ziku, no kuras vispā r nebija iespē jams nekur tikt, un ļ auž u bars visā viesnī cā . Kā "alternatī vu" tajā dienā mums piedā vā ja braucienu uz citu viesnī cu no 9 lī dz 17 tā paš a tī kla 70 km ir 2.5 - 3 stundu brauciens pa vietē jiem ceļ iem. . . Varat rē ķ inā t paš i, ka mē s š o tē rē tu "atpū tas" diena autobusā un pā ris stundas sveš ā viesnī cā , nav pieejams numuriņ š utt. Protams, mē s izvē lē jā mies palikt. Tad mums solī ja "ī paš o piedā vā jumu" vakariņ ā m. Bet ī paš a piedā vā juma nebija...
Ē dienu kvalitā te ir pelnī jusi atseviš ķ as rindas-tas ir š ausmī gi. Viss pikants, produktu izvē le minimā la, vienmuļ a. . .
Kopumā es ne tikai neiesaku š o viesnī cu, bet iesaku jums uzreiz atrast citu...
Rezumē jot, varu teikt, ka par savu diezgan lielo naudu jū s ne tikai nesaņ emsiet vē lamo atpū tu, bet jū s saņ emsiet galvassā pes un kairinā jumu.. .


iemiesojums gera_kg
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums gera_kg
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Citrus Waskaduwa расположен прямо на берегу моря на 400 метровом пляже в местечке Калутара. Является вторым отелем сети Citrus предлагает гостям высокий уровень сервиса и комфортабельное размещение. В отеле развитая инфраструктура отдыха для детей и взрослых.

Atrašanās vieta Отель находится в местечке Васкадува, в 38 км от Коломбо, в 78 км от международного аэропорта.
Pludmales apraksts Отель находится на берегу. Вход в море: песчаный. Полотенца и матрасы: бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Вечерняя программа, библиотека, пляжный волейбол (бесплатно), крикет (бесплатно).
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 150 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • fēns (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Citrus Waskaduwa No. 427, Samanthara Road, Kuda Waskaduwa, Kalutara, Sri Lanka
Tālruņi: +94 34 7 634 634
Tīmekļa vietne: Citrus Waskaduwa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.