Pilnīga neatbilstība starp aprakstu un realitāti

Rakstīts: 20 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 10 — 24 augusts 2016
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 1.0
Š rilankā esam otro un tagad noteikti pē dē jo reizi. Tā tad, secī bā :
1) Pirmā un vissvarī gā kā lieta, kas jā zina: SESTDIENĀ S UN SVĒ TDIENĀ S VIESNĪ CA TIEK IZMANTOTA KĀ PUBLISKĀ ATPŪ TAS ZONA VIETĒ JIEM IEDZĪ VOTĀ JIEM. Un tas nozī mē , ka:
- baseins nav pā rpildī ts, vietē jie iedzī votā ji no tā netiek ā rā lī dz 21:00 ieskaitot. Te gan jā piebilst, ka vietē jiem š ajā viesnī cā vispā r nav noteikumu. Es nejokoju. Viņ i vienkā rš i dara visu, ko vē las.
- mammas mazgā s savus bē rnus ar ziepē m un š ampū nu zem pludmales duš as pie jū su baseina. Viņ i var)

- vietē jo cilvē ku pū ļ i kliegs, izklaidē sies, spē lē sies ar bumbu, pikniks viesnī cas zā lienos, zī dī s bē rnus, pā rģ ē rbsies, mazgā s veļ u - Jū su viesnī cas teritorijā . Es nejokoju.
- viņ i aizmirsī s jū s brī dinā t, ka viesnī cā notiks korporatī vā ballī te 200 cilvē kiem, un jums tiks piedā vā ts izvē lē ties no 2 iespē jā m: 1) neiziet no istabas, 2) iziet no viesnī cas. Jā , puiš i, es nejokoju.
Korporatī vajai ballī tei tika uzceltas skatuves un teltis. Mū zika bija tik skaļ a, ka istabā gandrī z nevarē jā m sarunā ties. Viss sā kā s pulksten 7 no rī ta.
Ž ē l, ka nevaru š eit pievienot fotoattē lu.
1) vietnē jums tiek solī ts klusums, viļ ņ i un atpū ta - aizmirstiet to. Š is ir atrakciju parks vietē jiem iedzī votā jiem.
2) viesnī ca atklā ti maldina un krā pj - ka viesnī ca kļ ū st par koplietoš anas telpu, neviens jū s nebrī dinā s par brī vdienā m un troksni
3) NAV DROŠ S. Apsardze viesnī cā veic tikai dekoratī vu funkciju. Apsargi mierī gi noskatā s, kā jū su paš u viesnī cas teritorijā vietē jie lipekļ i mē ģ ina jums kaut ko pā rdot vai vienkā rš i izklaidē ties sarunā joties, nepievē rš ot uzmanī bu jū su "nē ".
4) Ē diens VISS ir pikants. Tā pē c, ja esat bē rns, jums ir gastrī ts vai č ū la, aizmirstiet par š o viesnī cu.
5) Istabas ir diezgan, bet mē beles ir vecas. Viņ i ļ oti slikti attī ra.

Jū tos rupji. Viesnī cas shē ma ir š ā da: viņ i pā rdod skaistu piecu zvaigž ņ u attē lu, un jū s, sapņ ojot par atpū tu, nā ciet un atrodaties pastā vī gā stresā . Patiesī bā kaut kas starp hosteli un ballī š u zonu daž ā diem vietē jiem cilvē kiem, kuri izmantos VISU viesnī cas teritoriju, lī dz ieejai jū su numurā , piemē ram, atrakciju parku. No brī ž a, kad reģ istrē jaties un saņ emat naudu, jū s neesat neviens.
Viesnī ca ir krā pniecī ba. Tā ir tikai klaja maldinā š ana. Neviens nekur nebrī dina, ka dzī vosi koplietoš anas telpā un izklaidē sies par savu naudu. Ja es gribē tu komunicē t ar vietē jiem un nebeidzamiem ļ auž u kliedzieniem, droš i vien izmantotu iespē ju ī rē t dzī vokli no vietē jiem, vai ne?
NAV tavas naudas vē rts. Un nervi - vē l jo vairā k nav tā vē rts. Š ķ iet, ka pē c š ā das atpū tas man vajag vē l vienu atpū tu. Ī sā k sakot, neatkā rtojiet mū su kļ ū das. Veiksmi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu