Sliktākā viesnīca Šrilankā.

Rakstīts: 20 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 11 — 23 augusts 2016
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Tā tad viss noritē ja "ideā li" jau no paš a sā kuma. Sā ksim ar to, ka pasū tot individuā lo transfē ru konstatē jā m, ka lidostā mū s neviens nesagaida.
Mē s paš i griezā mies pie Join Up pā rstā ves. Mū s iesē dinā ja maš ī nā un jau bijā m izbraukuš i no lidostas. Toreiz mū su š oferī tim atzvanī ja un lika atgriezties. Izrā dā s, ka mū s veda ar parastu taksi un kompā nijas "Exotic Holidays International" pā rstā ve mū s vienkā rš i nesagaida...(((Pā rsē dā s citā maš ī nā un beidzot aizveda uz viesnī cu . .
Vē l vairā k - izrā dī jā s, ka okeā nā peldē t nevar - visu laiku karā jas sarkani karogi un lieli viļ ņ i, par to mums neviens neteica.

Bet "interesantā kais" sā kā s tā lā k. . . Izrā dī jā s, ka sestdienā s vietē jie iedzī votā ji tiek ielaisti viesnī cas teritorijā ar ģ imenē m uz visu dienu. Protams, ka visas atpū tas vietas ir aizņ emtas ar vietē jiem iedzī votā jiem, viņ i ē d un dzer pareizi. tur uzreiz meta traukus un ē diena pā rpalikumus. . . Un te tas tiek uzskatī ts par normā lu.
Apogejs viesnī cā piektdien, 19. augustā , notika vietē jā uzņ ē muma korporatī vā ballī te 500+ cilvē kiem ar skatuvi un mū ziku, no kuras vispā r nebija iespē jams nekur tikt, un ļ auž u bars visā viesnī cā . Kā "alternatī vu" tajā dienā mums piedā vā ja braucienu uz citu viesnī cu no 9 lī dz 17 tā paš a tī kla 70 km ir 2.5 - 3 stundu brauciens pa vietē jiem ceļ iem. . . Varat rē ķ inā t paš i, ka mē s š o tē rē tu "atpū tas" diena autobusā un pā ris stundas sveš ā viesnī cā , nav pieejams numuriņ š utt. Protams, mē s izvē lē jā mies palikt. Tad mums solī ja "ī paš o piedā vā jumu" vakariņ ā m. Bet ī paš a piedā vā juma nebija...
Ē dienu kvalitā te ir pelnī jusi atseviš ķ as rindas-tas ir š ausmī gi. Viss pikants, produktu izvē le minimā la, vienmuļ a. . .
Kopumā es ne tikai neiesaku š o viesnī cu, bet iesaku jums uzreiz atrast citu...
Rezumē jot, varu teikt, ka par savu diezgan lielo naudu jū s ne tikai nesaņ emsiet vē lamo atpū tu, bet jū s saņ emsiet galvassā pes un kairinā jumu.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu