Cieniet sevi, ļoti slikta viesnīca.

Rakstīts: 13 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 6 — 14 novembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Maz paceļ oju, pirmo reizi rakstu atsauksmi, lai kā dam taupī tu nervus un naudu. Cienī jamie lī dzpilsoņ i, ja iepriekš neesi bijis uz eksotiku, tad var bū t labi, bet, ja esi kaut kur bijis (GOA neskaitā s), tad ļ oti nož ē losi savu uzturē š anos š eit.
Sagadī jā s, ka ar sievu Lankā ieradā mies pirmo reizi, gaidot apstiprinā jumu 90% tū ristu paustajam entuziasmam. Bet.....sā ksim:
1. Lidojā m no Kijevas viss kā rtī bā...nav ē st, paņ ē mā m bremzes un medikamentus - Alco))), sagaidī ja lidostā , aizveda, uzreiz deva mā jienu, ka varē tu bū t 10 $ regate jautā jums ar t. s. agrā reģ istrā cija...mē s bijā m viesnī cā.5:00 un uzreiz prasī ja naudu...sī kums, bet ne jauki. Par velcome dzē rienu vispā r nav ne runas, bet tad nā kamajā s dienā s redzē jā m, ka pā rē jiem iedeva . . sī kums, bet ne patī kami. . . Istaba bija nomaļ a (maigi sakot), bet mē s bijā m tas neinteresē . Mums bija brī niš ķ ī gas brī vdienas Taizemē , patstā vī gi pā rvietojoties pa valsti. Ar to ir problē ma, velosipē da un vē l jo vairā k automaš ī nas paņ emš ana ir problē ma, nomas praktiski nav, kustī ba ir ā rkā rtī gi smaga. Tā tad ekskursijas. . . ! Apciemojā m Kandiju - pilnī gas muļ ķ ī bas: botā niskais dā rzs ir interesants, ziloņ u ferma bū tu jauka, ja nebū tu radī jums-š oferis, kurš pē c slē poš anas man parā va kā ju un prasī ja naudu. Es dabū ju viņ am 100 rū pijas, viņ š nosmī nē ja un sā ka vicinā t 500 koi. . . sī kums, bet es bū tu viņ u iedevis uz tablo....garš vielu dā rzs ir trū cī gs eksponā tiem (kokiem utt. ), bet ne slikti runā još ais krievu gids un vē l daž i masieri, par tieš ā m nominā lu samaksu, atstā ja par sevi labu iespaidu. Tā lā k bija tē jas fabrika, Zobu relikvijas templis. Rū pnī ca ir muļ ķ ī bas, zemā k pastā stī š u kā pē c, templi var redzē t par atzī mi. . . gandrī z aizmirsu - mantkā rī gā bū tne, kas ir ceļ vedis templī , atpū tā s un nogā za naudu pareo ī rē š anu no daž iem dž ekiem. no grupas. Š o ego aizsū tī ju krā pniekam vienkā rš ā tekstā , viņ š apvainojā s, pie ieejas templī manai sievai pareo iedeva par velti un izgā jā m kontroli. Sī kums, bet jau sanikno....tad vietā kur nodod glabā š anai apavus atkal prasa naudu, lai gan par velti. . . sī kums, bet tracina vairā k. . .

Par laikapstā kļ iem: kopumā priecē ja, lietus bija tikai vakarā un naktī . Pā rsvarā mā koņ ains, bet iedegums klā jas patī kami. Okeā ns vienmē r ir vē trains, ir interesanti lē kt pa viļ ņ iem, peldē t pieņ emtajā izpratnē nav iespē jams.
Rajonā , kur atrodas viesnī ca, nav vakara izklaides, vienī gais bodiņ š ar alkoholu brī numainā kā rtā izrā dī jā s netā lu no viesnī cas. Vietē jā s kafejnī cas nav sliktas, man patika Dulvinā . Jū s varat iegā dā ties jū ras veltes paš i un kafejnī cā jums tā s pagatavos, ļ oti garš ī gi.
Ē diens viesnī cā :..............visas č ī kstoš as ​ ​ skaņ as (kas tiek iebā ztas ar paklā jiņ iem). Ē dienu NAV, bet kas tur ir miskaste. !!!! !
Iedzī votā ji: Patī kami labi cilvē ki, ja vien tos nesalutina tū ristu tuvums. Tie, kas strā dā ar tū ristiem.....nevē los to aprakstī t burtiski.... viņ i vispā r nav labi. Rī t lidojam prom un maz ticams, ka atkal tiksim uz Lanku, jo jauki cilvē ki jau no rī ta prasī ja naudu, lai š odien neizlaiž am 12 un paliekam lī dz 21. Lai gan tū re ir rī t.
Varu kļ ū dī ties, jo par atpū tas nedē ļ u nevar izdarī t secinā jumu par valsti. Bet es atklā ti sakot nesapratu iepriekš dzirdē to entuziasmu..... oohs and aahs....Biju Turcijā , Taizemē , Maldivu salā s, bet Š rilanka ir vilš anā s. Pē c Taizemes brauciet vispā r uz Lanku. . . jū s sarū gtinā si visi mirkļ i....
Ja lasī tā ji pierā dī s, ka kļ ū dos, bū š u pateicī gs.
Kopsavilkums: ja iepriekš neesi bijis uz eksotiku, Lanka patiks, tikai pē c tā s Tai, gluž i otrā di, nē , nē !! ! ! Cilvē ki ir negodī gi, bet ne visi!! ! ! Okeā ns ir labs, bet tikai pā rdomā m, cenas ir augstas, rē ķ inieties ar aptuveni 70–100 USD dienā pā rim.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu