Atsauksmes un stāsti par viesnīcām Induruvy

Tūristu stāsti par Induruwe pievienot stāstu
Temple Tree Resort & Spa apskats
Š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir brī niš ķ ī gs skats, kas atrodas blakus okeā nam. Vienmē r pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir palmas, kur var paslē pties no saules.
 •  4 gadā atpakaļ
Pandanus Beach Resort & Spa apskats
Atraš anā s vieta ir lieliska, nav sū dzī bu, viesnī ca ir diezgan tī ra un labi uzturē ta. Bet darbinieki nemitī gi prasa padomus.
 •  4 gadā atpakaļ
INDURUWA BEACH KURORTS — LIELISKS VIESNĪCA!
INDURUWA BEACH KURORTS — LIELISKS VIESNĪ CA! Š o viesnī cu 2019. gada janvā rī apmeklē jā m otro reizi, š ī viesnī ca mums patī k un plā nojam tur atgriezties jau 2020.
 •  5 gadiem atpakaļ
Lieliska viesnīca, skats uz okeānu un palmām
Pirmo reizi lidoju vienatnē tik tā lu. Man ļ oti patika viesnī ca. plaš a istaba, milzī ga gulta, es personī gi nepievē rš u uzmanī bu tā diem sī kumiem kā mē beļ u vecums) Man patika sē dē t uz balkona, dzert t...
 •  5 gadiem atpakaļ
УЖАССССС
Atpū tā s no 07.03. lī dz 19.03. 2017. Š ausmas. (Biju š ajā viesnī cā.2013. gadā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t).
 •  7 gadiem atpakaļ
Viesnīca ir lieliska. Vispilnīgākais pārskats par Pandanus Beach Resort & Spa 4 Šrilankā
Vispilnī gā kais pā rskats par Pandanus Beach Resort & Spa 4 Š rilankā ? ? Š rilanka (agrā k pazī stama kā Ceilona) ir sala Indijas okeā nā , kas atrodas 6635 km attā lumā no Ukrainas.
 •  7 gadiem atpakaļ
Lieliska viesnīca sīkumiem pat nepievērsa lielu uzmanību.
Hotel Pandanus 4 zvaigznes, bet ja salī dzina ar ē ģ iptieš u, tad 5 velk viegli. Pabaroja ļ oti labi, istabiņ as nav sliktas standarta versijā , bet samaksā jā m 120$ par 8 dienā m un iedevā m luksusa dzī vokli ar dž akuzi.
 •  7 gadiem atpakaļ
Cieniet sevi, ļoti slikta viesnīca.
Maz paceļ oju, pirmo reizi rakstu atsauksmi, lai kā dam taupī tu nervus un naudu. Cienī jamie lī dzpilsoņ i, ja iepriekš neesi bijis uz eksotiku, tad var bū t labi, bet, ja esi kaut kur bijis (GOA neskaitā s), tad ļ oti nož ē losi savu uztu...
 •  7 gadiem atpakaļ
ļoti laba viesnīca
Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Lai gan reģ istrē š anā s bija pē c pulksten 14:00, mē s nekavē joties tikā m sē dinā ti.
 •  8 gadiem atpakaļ
Palieciet un atpūtieties Induruvā.
Induruva, visticamā k, piemē ram, mū su rajona pilsē ta vai pat ciems, netā lu no Bentotas pilsē tas (10 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas), kur mē s devā mies ar tuk nopirkt augļ us, jū ras veltes un apmeklē j&...
 •  8 gadiem atpakaļ
Parādīt vairāk »


Vairāk par Induruwe