Jautājums o Hikkaduwe

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
129 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Puiši, palīdziet izvēlēties viesnīcu Hikaduvā! Svarīgi apstākļi: pie okeāna, zaļumu ieskauta
Puiši, palīdziet izvēlēties viesnīcu Hikaduvā! Svarīgi apstākļi: pie okeāna, zaļumu ieskauta
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-02-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  26
аватар moy_contakt
Hikka trans (bijušais tea trans) ja dodaties uz turieni, tad uzreiz paņemiet brokastis + vakariņas. Ēdiens šajā viesnīcā ir izcils un daudzveidīgs, atšķirībā no kafejnīcām, kuru, lai arī ir daudz, bet... jēgas maz un izvēle slikta.
аватар moy_contakt
Hikka Tranz no Cinnamon 4!! lasīt atsauksmes. pludmalē no visām istabām paveras skats uz okeānu un atrodas netālu no veikaliem, kafejnīcām, netālu no rifa ar bruņurupučiem.
аватар oksanka.oksana
Jā, es zinu par šo viesnīcu. Meklē nedaudz lielāku budžetu
аватар V.Zolot
Ļoti labi Lankas superkoraļļi. ES iesaku!
аватар moy_contakt
tad norādiet budžetu, periodu, nakšu skaitu, cik cilvēku, ja ar bērniem, vecumu... bet grūti kaut ko ieteikt. Viesnīcu tur ir pietiekami daudz, bet patiesībā to nav tik daudz, var pat ekskursijā meklēt patiesību, palasīt atsauksmes, redzēt cenas.Tieši tā es daru, kad meklēju viesnīcu.
аватар oksanka.oksana
Paldies
аватар oksanka.oksana
Tad es laboju jautājumu: viesnīca vai villa 3 * (budžets apmēram 2500-2700 diviem)
аватар moy_contakt
Jums ir lielisks budžets. Hikka trance var iekļauties ar tādu budžetu (šis ir plūstošs, bez atlaides 10 naktīm, kas man personīgi ir par maz), un Lanka Super Corals kopumā iznāk mazāk par diviem - jūsu gadījumā jūs varat ņemt vairāk dienas.
аватар lana_181
Es esmu par Hikkaduwa Beach un Lanka Super Corals.Hikkaduwa Beach izeja no viesnīcas atrodas tieši pludmalē un kreisajā pusē ir lagūna. Kas nav China Trans vai Hikka Trans, kā to tagad sauc, tur tieši priekšā ir rifi, un tie tur nepeld. Pa labi no Hikka trance ir neliels laukums, kur var peldēties, bet uz mola ir laivas.. Jā un Hikkaduwa pludmale ir lētāka, piemēram, Lanka.. Un var pasūtīt istabas ar skatu uz okeānu un vakariņām - jūs pasēdējat okeānu un izbaudi...
аватар lana_181
mans iemiesojums ir tieši no pludmales Hikkaduwa pludmales viesnīcas priekšā) un bez filtriem
аватар moy_contakt
lana_181, tu kļūdies. Hikka trans viesnīca vienā pusē (ja ir ar skatu uz okeānu, pa kreisi) ir koraļļu rifs, tur nevar nopirkt, tur peld bruņurupuči, un turpat (labajā pusē) ir milzīga pludmale, gara, smuki, un laivu sākumā ir ļoti maz un tās vispār nevienam netraucēja. šajā pludmales daļā turpinās koraļļu rifs un viļņi ir apdzisuši, tāpēc vienmēr, atšķirībā no citām pludmalēm, var droši peldēties arī tad, kad piekrastē ir lieli viļņi. Un tas viss uzreiz, izejot no viesnīcas, nav tālu jādodas.
аватар lana_181
moy_contakt Man ir taisnība, un es biju tur, tāpēc es zinu, par ko rakstu. Pirmkārt, ja rakstīšanas laikā stāvat ar seju pret okeānu, bruņurupuči ir labajā pusē)) un viesnīcas priekšā (kas ir vērsta pret Okeāns) ir tikai rifs Bet ja tad padomā, ka tas ir pagriezts it kā uz sāniem uz okeānu, tad, protams, tāpat kā priekšā, ir kur peldēt tikai ar laivām blakus.. Nu jā, 10-15 minūtes gar pludmali virzienā uz Hikkaduwa pludmales viesnīcu līdz lagūnai))
аватар lana_181
šeit ir vieta blakus China Trans to pludmalei, ja to sauc par pludmali, tad protams.
аватар moy_contakt
lana_181Varbūt tu gāji garām pludmalei un īsti nesaprati, kas notiek. tas, ko tu parādi, ir koraļļu daļa. Negribu tagad iekāpt citā portatīvā bildē...dzīvoju šajā viesnīcā un tu visu pareizi parādīji, bet no viesnīcas ir izeja uz betona tiltu-nocietinājumu no kura koraļļu rifs *tavā fotogrāfija pa kreisi un pa labi parastā pludmale. Šeit ir fotogrāfija no viesnīcas apraksta vietnes, kur šis tilts ir redzams un jums nav jāiet 10-15 minūtes, ko jūs runājat. Es gulēju uz sauļošanās krēsla, kas stāvēja uz zaļās zāles viesnīcas teritorijā un devos peldēties uzreiz nevis uz koraļļu pludmali (tur nevar peldēt), bet pa labi (es zinu, kur ir pa labi un kur ir pa kreisi) , uzreiz lieliska pludmale ar smiltīm.Jūs acīmredzot *sargi neielaižat svešiniekus viesnīcas teritorijā) viņi īsti nesaprata kur, kā un kas atrodas. Ja paskatās uz viesnīcu, tad dabiski ir otrādi - LABAIS ir rifs, PA kreisi ir laba pludmale. Tas ir tikai gadījumā.
аватар moy_contakt
Katram gadījumam beigšu šo diskutēt, no bildes var redzēt visu ko vajag, vismaz tiem kas zina kur ir labais un kreisais) labi redzams kur ir koraļļi un kā viesnīca stāv un kurp iet un ka tur ir laba pludmale ... .vispār viss ir redzams.
аватар lana_181
mdya vai tur nebija neviena cita, smieklīgi to lasīt, pat ja ierakstot internetā, kur tiks norādītas labākās Hikaduvas pludmales, nevis šī vieta, bet tā, par kuru rakstīju, lagūna, tā arī ir jūras rezervāts.)) Katram savs.
аватар moy_contakt
lana_181, uz kuru pusi ... lai gan .... katram savs, un kas tev ir puse, tad man seja))) no visām istabām paveras skats uz okeānu.... nu sapuca, nu , gadās, prot atzīt savas kļūdas. Un es neko neteicu par to, kura lagūna ir labāka, bija vispārīgs jautājums, es citēju "uz okeāna, teritorija, kas iegremdēta zaļumos", es uz to atbildēju. Tieši tu sāki šeit pierādīt, ka viesnīcai nav normālas pludmales un saka, ka izņemot pludmali ar koraļļiem nav kur citur peldēties ......, iespējams, būs vēlreiz tur jālido, lai pārliecinieties, ka jūsu secinājumi ir nepareizi, veiksmi)
аватар lana_181
moy_contakt rupjš, rupjš)) Pat bildē var redzēt, kā viesnīca atrodas)) Un jautājums bija tikai par to, ka šī viesnīca ir dārga.. Kādas ir kļūdas?)) Uzrakstiet dažas muļķības) Un jā, es nepierāda jebko, tu pierādi. Un jūs nesaslimsit, bet dodieties uz turieni vēlreiz))
аватар oksanka.oksana
Cilvēki, nestrīdieties, lūdzu))))) Tūrisma operators man piedāvāja Coral Sands Hikkaduwa. Šeit es sēžu un mācos.
аватар moy_contakt
lana_181, šeit ir jums karte, izpētiet))
аватар moy_contakt
oksanka.oksana, atvainojos, ka savā tēmā cenšaties cilvēkam sniegt īsu ģeogrāfijas stundu, bet es domāju, ka tiešām ir vērts to pārtraukt.
аватар V.Zolot
Coral Sands Hikkaduwa ir dārgāks nekā Lanka Super Corals. Šobrīd Coral Sands Hikkaduwa ir ļoti laba viesnīca (skat. manu atsauksmi par to). Teritorija lieliska, pilna ar rokām darinātām dzīvām radībām, pie viesnīcas kāpnēm ir okeāns, numuriņš ar skatu uz okeānu tiek dāvināts bez papildus maksas, bet par Jūsu smaidu. Ēdiens ir brīnišķīgs! Tīrība, skaistums, uzmanība. Telpās ir pilns kosmētikas komplekts, nekas nav jāņem līdzi. Burunduki ieskrien tieši istabā un bez vilcināšanās apēd uz naktsgaldiņa atstāto konfekti :)) Mēs ar vīru bijām patīkami sajūsmā par viesnīcu. Es, tāpat kā tu, izvēlējos ļoti ilgi un sāpīgi :))
аватар lana_181
moy_contakt, man atšķirībā no tevis nav topogrāfiskā kretīnisma.Un es zinu kas ir piekraste un kā atrodas viesnīcas attiecībā pret okeānu) Un atstājiet moralizēšanu kādam citam. Nu tu esi stulbs.
аватар nadin65
Coral Sands Hikkaduwa ir arī ļoti ievērības cienīga viesnīca!
Lanka Super Corals pēc remonta kļuva daudz dārgāks, un kaut kā nesanāk par adekvātu cenu, bet es šeit atgrieztos vēlreiz!
Hikka Tranz by Cinnamon noteikti ir laba viesnīca, bet cena nav tā vērta, pārāk dārga, tas bija mūsu pirmais brauciens uz Šrilanku, tad tikām akcijā, joprojām brīnos, cik mums ir paveicies.
Visas viesnīcas šajā rajonā netālu no Hikka Trans lagūnas nav sliktas. Vienīgais, kurā es neplēsu Heaven Seven - lielākajai daļai cilvēku tas nepatīk, nav ko ēst.
аватар lika1451
Es biju atvaļinājumā Hikkaduwa pludmalē. Bija ļoti apmierināts. Coral Sands Hikkaduwa ir arī laba viesnīca, es izvēlējos starp šīm divām. Hikka Trans ir ļoti dārgs un domāju, ka cena ir uzpūsta, lai gan teritorija liela. Mēs gājām gar pludmali līdz Hikka Trans, un es biju šokēts par to, cik neomulīga un akmeņaina pludmale ir tik dārgas viesnīcas priekšā.
аватар djemen
Vai kāds nesen ir bijis Hikkaduwa pludmalē? Cik ļoti renovācija traucē atpūtai?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hikkaduwe
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl