Ramon Beach Resort 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.310
5.7 Numurs
5.3 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Maza, ērta viesnīca relaksējošām brīvdienām. Viesnīcai ir laba atrašanās vieta, no kuras var viegli piekļūt daudziem apskates objektiem. Sastāv no vienas galvenās 1 stāva ēkas, vienas 1 stāva piebūves. ēkas un seši vienstāvu bungalo. Atvērts 2015. gadā. Atrodas Ambalangodas pilsētā, 13 km attālumā no Hikaduvas pilsētas.Vairāk →
аватар jveryty
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca ir izvē lē ta atpū tai un relaksā cijai. Ja vē laties pamestas pludmales, minimā lu cilvē ku skaitu, viesmī lī gu un draudzī gu attieksmi, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums! Ja jums tā liekas. lai pats kaut ko pagatavotu, atļ aus izmantot virtuvi. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir izvē lē ta atpū tai un relaksā cijai. Ja vē laties pamestas pludmales, minimā lu cilvē ku skaitu, viesmī lī gu un draudzī gu attieksmi, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums! Ja jums tā liekas. lai pats kaut ko pagatavotu, atļ aus izmantot virtuvi. Dā rzeņ i, augļ i un jū ras veltes 10-15 minū tes. Guvu atpū tu un pozitī vas emocijas. Paldies Š rilankai un Pamon pludmales viesnī cai!!! ! !
Закат Номер Номер Номер Номер Номер Номер
аватар 9rik.vins
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies Š rilankā no 27.10. 2017 lī dz 2017.11. 06. Mē s svinē jā m savu medusmē nesi ar maniem vecā kiem. 6 pieauguš ie. Rezervē tas 3 istabas. Pirms izrakstī š anā s no viesnī cas viņ i atklā ja naudas zudumu no seifa numurā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies Š rilankā no 27.10. 2017 lī dz 2017.11. 06. Mē s svinē jā m savu medusmē nesi ar maniem vecā kiem. 6 pieauguš ie. Rezervē tas 3 istabas. Pirms izrakstī š anā s no viesnī cas viņ i atklā ja naudas zudumu no seifa numurā . Vairā k nekā.2000 USD! ! ! Zaudē jums tika atklā ts 2 stundas pirms transfē ra ieraš anā s lidostā , kad sā kā m krā mē ties. Visas brī vdienas mē s š ai naudai ne reizi neaiztikā m, jo ​ ​ lidostā nomainī jā m pietiekamu naudas summu, ar kuru mums pietika lī dz atvaļ inā juma beigā m. Š o summu katram gadī jumam paņ ē mā m lī dzi. Un viņ i to nelika uz kartes, jo nolē ma, ka, visticamā k, bū s problemā tiski atrast bankomā tu un izņ emt skaidru naudu bez komisijas maksas. Uzreiz pē c tam, kad atklā jā m zaudē jumu, vē rsā mies pie viesnī cas personā la. Bet viņ i atbildē ja, ka nav nekā du uzlauš anas pazī mju, kas nozī mē , ka viņ i par to nav atbildī gi. Tā kā durvis un logi netika piespiesti, mums ir aizdomas par viesnī cas darbinieku zā dzī bu, kurā m bija pieejamas numuru atslē gas. Telpā s ir seifs ar kombinē to slē dzeni, kuru uzstā dā t paš i. Bet visticamā k darbinieki zina, kā atvē rt seifu bez jū su paroles. Bū tī bā mē s apmeklē jā m pludmali netā lu no viesnī cas un jebkurā laikā varē jā m atgriezties numurā . Bet reiz no rī ta lija lietus un nolē mā m doties pē c suvenī riem. Vē rsā mies pie viesnī cas menedž era Meheš a, lai viņ š mums pasaka adresi vai veikala nosaukumu, kur var nopirkt tē ju un suvenī rus. Viņ š ieteica izsaukt tuk-tukus ar viņ am pazī stamiem š oferiem. Domā jam, ka zā dzī ba notikusi, kamē r bijā m prom, jo ​ ​ viesnī cas darbinieki varē ja š oferim pajautā t, kur esam un cik ilgi bū sim prom no viesnī cas. Arī tajā dienā bijā m vienī gie viesi viesnī cā . Un viesnī cas personā ls varē ja ielī st mū su istabā s, nepievē rš ot uzmanī bu (š ajā viesnī cā netiek veikta mā jas uzkopš ana). Paš i tuk-tuk vadī tā ji par saviem pakalpojumiem no mums prasī ja diezgan lielu summu. Parastajiem autovadī tā jiem uz ielas cenas ir aptuveni 2 reizes zemā kas. Ja tomē r nolemjat apmeklē t š o viesnī cu, tad esiet ļ oti uzmanī gi ar savā m mantā m, neatstā jiet neko seifā un, izejot no istabas, ņ emiet lī dzi vē rtī gas mantas.
Kopumā mums Š rilanka patika, bet, ja nolemjat š eit atpū sties, labā k izvē lē ties citu viesnī cu.
Lī dzī ga situā cija notika ar tū ristiem no Krievijas, kuri atpū tā s pē c mums.
аватар Sweet_evelina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies 2017. gada martā . Es sauktu viesnī cu par ^ mā jā m ^. Nelielā istabu skaita un minimā lā personā la skaita dē ļ visi bija kā ģ imene. Nemaz nebija bail pat sauļ oš anā s krē slā atstā t ne tikai lietas, bet pat dā rgu aprī kojumu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2017. gada martā . Es sauktu viesnī cu par ^ mā jā m ^. Nelielā istabu skaita un minimā lā personā la skaita dē ļ visi bija kā ģ imene. Nemaz nebija bail pat sauļ oš anā s krē slā atstā t ne tikai lietas, bet pat dā rgu aprī kojumu. Nevienam par neko nemaksā ja. Neviens nejautā ja. Neviens tač u nekad to nav tī rī jis, jo tī ra tikai pē c pieprasī juma. Mē s pat nejautā jā m! Brokastis ir ļ oti sliktas. Omlete (olu kultenis), desiņ as, banā ns, ananā ss, papaijas un arbū za š ķ ē le, grauzdiņ š , Vī nes vafeles š ķ ē le, ievā rī jums un sviests. Nu, un svaigi spiesta sula, bet ar tik daudz cukura, ka nebija iespē jams dzert, tē ju vai kafiju. Viss! Un tur bija bufete. Bet pē c tā , kā es pā ris dienas pē c kā rtas apē du veselu ananā su un duci vafeļ u (varbū t ne tikai es), tad viss kļ uva porcijā s, kā jau rakstī ju augstā k! Uz okeā na, izņ emot suņ us un vietē jos zvejniekus un mū s, neviena nebija. Bija viļ ņ i. Bet principā mazgā jā s gandrī z katru dienu. Kad bija ļ oti slikti, devā mies ar vilcienu uz Hikaduvu. Ļ oti ē rti! Starp citu, labā k ir ņ emt biļ eti treš ajā klasē . Iznā k, divreiz lē tā k nekā otrā . (Ž ē l, ka par treš ā s klases esamī bu uzzinā jā m vē lu! ) Ar vilcienu braucā m arī uz Halli. Ē dā m Ambalangola restikki. Sanevkins un Baltais nams. Bet pat tie ir š ausmī gi netī ri, izņ emot saldē juma kafejnī cu. Rī su porcijas, it ī paš i Sanevkino, ir vienkā rš i milzī gas. Lī dz septiņ iem no rī ta jū s varat doties uz okeā nu un nopirkt tikko nozvejotu omā ru no zvejniekiem par 15 USD. Un iedodiet viesnī cas restikam pagatavot (par 4$).


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Небольшой, комфортабельный отель для спокойного отдыха. Отель имеет хорошую локацию, удобно добираться к многим экскурсионным достопримечательностей. Состоит из одного основного 1-этажного корпуса, одного 1-этажного доп. корпуса и шести одноэтажных бунгало. Открыт в 2015 году. Расположен в г. Амбалангода, в 13 км от города Хиккадува.

Atrašanās vieta Отель расположен в г. Амбалангода, в 500 метров от его центра. Расстояние до международного аэропорта Коломбо — 135 км, железнодорожного вокзала — 1,2 км. Форт Галле находится в 25 км от отеля, г. Бентота в 21 км, черепашья ферма — в 10 км от отеля, лагуна с крокодилами — в 10 км от отеля.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 50 м от отеля. Протяженность пляжа — 20 м. Пляжные полотенца — бесплатно в отеле, зонтики и шезлонги не предоставляются.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранения багажа (бесплатно), факс/ксерокопирование, room service, услуги по глажке одежды (платно), принадлежности для барбекю (платно), оборудованный конференц-зал (300 м2, макс. 200 чел.), лаунж-зона с ТВ, магазины, 1 основной ресторан (европейская, китайская, индийская, ланкийская кухня, открыт с 07:00-22:00), 1 бар, сад на территории. Отель не принимает к оплате банковские карты.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Зал для занятия йогой, занятия медитацией, центр Аюрведы с кабинетами для аюрведических процедур и парная, массажный кабинет (платно), площадка для барбекю с видом на океан.
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 10 номеров:

7 Standard Double room (25 кв.м., макс. 2 чел., 4 номера в бунгало с видом на море, 3 номера в осн. корпусе с видом на сад).

3 Standard Triple room (30 кв.м., макс. 3 чел., 2 номера в бунгало с видом на море, 1 номер в осн. корпусе с видом на сад).

Istabās

Ванная комната с душем, фен, туалетно-косметические принадлежности, банный халат, индивидуальный кондиционер (бесплатно), спутниковое ТВ, мини-бар (платно), мини-холодильник, Wi-Fi (бесплатно), терраса, уборка в номере: ежедневно, смена постельного белья: ежедневно, room service.

Adrese No. 455, Galle Road, Randombe, Ambalangoda, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 91 4944700 Hot Line: +94 71 2759832 Fax: +94 91 4944709
Tīmekļa vietne: Ramon Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).