Lavanga Resort & Spa 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.310
№7 viesnīcas reitingā Hikaduva
3.5 Numurs
4.3 apkalpošana
4.0 Tīrība
5.3 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas okeāna krastā. Uzcelta 2012. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošai un ērtai atpūtai ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар karina.akhmetova04
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet tas ir nepatī kami. Viesnī ca ir mirusi. Pavisam. Netī rumi uz katra stū ra. Viss ir vecs un miris. Nekad! ! ! Nekad nedodieties ekskursijā uz š o viesnī cu! Telpas ir nolaistas un netī ras. Logi ne reizi nav mazgā ti. Baseinā ū dens netiek mainī ts vispā r. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet tas ir nepatī kami. Viesnī ca ir mirusi. Pavisam. Netī rumi uz katra stū ra. Viss ir vecs un miris. Nekad! ! ! Nekad nedodieties ekskursijā uz š o viesnī cu! Telpas ir nolaistas un netī ras. Logi ne reizi nav mazgā ti. Baseinā ū dens netiek mainī ts vispā r. Dvieļ i ir nejauki. Visas gultas ir salauztas.
аватар Valerij731254
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies citu viesnī cu, bet apstiprinā jumu nesaņ ē mā m un aģ entū ra mums piedā vā ja š o iespē ju. Mē s viņ u neizvē lē jā mies. Atceros š iko skatu no loga uz okeā nu, man ļ oti patika labā virtuve. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies citu viesnī cu, bet apstiprinā jumu nesaņ ē mā m un aģ entū ra mums piedā vā ja š o iespē ju. Mē s viņ u neizvē lē jā mies. Atceros š iko skatu no loga uz okeā nu, man ļ oti patika labā virtuve. Netā lu no viesnī cas ir maizes ceptuve, kurā pā rdod neprā tī gi gardus rotti ar jū ras veltē m. Brokastis ir lieliskas ī paš i š im reģ ionam un tuncis brokastī s un augļ i, papaijas sulas. Man nepatika pludmale, tā vispā r nav aprī kota, ir tikai pā ris pā rsegi, kuros cilvē ki nevar iekļ ū t, man bija jā dodas uz pilsē tu uz citu pludmali, piemē ram, 5 zvaigznes, sauļ oš anā s krē slu nav pludmale, pie baseina ir tikai 5 gabali. Viesnī ca principā ir normā la ē dinā š anas, apkalpoš anas, uzkopš anas ziņ ā . Esam redzē juš i citas viesnī cas tur tī rī bas ziņ ā sliktā kas.
аватар Elena707822
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cas atraš anā s vieta laba, ē diens normā ls, bet ū dens baseinā netī rs, viesnī ca "nogurusi", istabā nav logu, tikai matē ts stikls, izvē dinā t nav iespē jams. Dvieļ i nav tī ri. Man ļ oti nepatika dzī ves apstā kļ i. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta laba, ē diens normā ls, bet ū dens baseinā netī rs, viesnī ca "nogurusi", istabā nav logu, tikai matē ts stikls, izvē dinā t nav iespē jams. Dvieļ i nav tī ri. Man ļ oti nepatika dzī ves apstā kļ i. Ē diens ir normā ls.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par viesnī cu nav sū dzī bu, ir pretenzijas pret tū roperatoru, lidojā m ar Fly Dubai, š ķ iet, ka visi tika brī dinā ti, bet no otras puses, tas nesanā ca ī paš i jauki. Bija garš lidojums, lidojā m ar divā m lidmaš ī nā m, lai gan lidmaš ī nā s paē dinā ja visus, izņ emot mū s, paē dinā ja tikai arā bus, pat ū deni nepiedā vā ja, nemaz nerunā jot par tē ju un kafiju. … Tomēr ▾ Par viesnī cu nav sū dzī bu, ir pretenzijas pret tū roperatoru, lidojā m ar Fly Dubai, š ķ iet, ka visi tika brī dinā ti, bet no otras puses, tas nesanā ca ī paš i jauki. Bija garš lidojums, lidojā m ar divā m lidmaš ī nā m, lai gan lidmaš ī nā s paē dinā ja visus, izņ emot mū s, paē dinā ja tikai arā bus, pat ū deni nepiedā vā ja, nemaz nerunā jot par tē ju un kafiju. Viesnī cas klase. Mū s ļ oti interesē ja cena, budž eta variants. Esmu lasī jis atsauksmes, un š ķ iet, ka cilvē ki ar to ir apmierinā ti. Esam ī paš i izvē lī gi un nolē mā m, ka mums viss derē s. Ieradā mies agri, ap 6 no rī ta, bijā m iekā rtojuš ies 10 minū tē s. Meitenes visas ir draudzī gas. Ceļ oju ar meitu, tā pē c jau iepriekš prasī ju atseviš ķ as gultas, vienī gais, ka ierodoties mū s nepabaroja. Lai gan viss bija apmaksā ts, brokastis bija apmaksā tas, man tas bija nesaprotami, ka viņ i maksā ja par 11 brokastī m, un baroja 9 reizes. Peldē jā mies pludmalē , kur bija bruņ urupuč i, viesnī cas pludmalē protams bija viļ ņ i, paš as smiltis vispā r bija superī gi zeltainā krā sā . Viss bija skaisti, tī ri, cilvē ku maz. Palmas, eksotiski augi. Baseins tika tī rī ts diezgan biež i, sauļ oš anā s krē sli tika iznesti uz okeā nu un uz baseinu, ja neņ em vē rā , ka š ai viesnī cai ir neliela teritorija, kas drosmī gi lika apkalpot piecas zvaigznes. Redzams, ka viesnī ca ir sarū gtinā ta, ka ir ieņ ē musi kaimiņ u teritorijas, tikko dzī vojā m jaunā piebū vē . Ekskursijas tika pirktas nevis no gidiem, bet no vietē jiem. Mē s devā mies uz tē jas fabriku, kur mū s pabaroja ar bezmaksas kū ku un iedeva padzerties bezmaksas tē ju. Tuvumā nav veikalu, jā iet uz tiem. Nu tā ds mazs remonts nenā ks par ļ aunu, bet istabā viss strā dā . Prasī jā m viņ iem ligzdas eiro standartam, neatteica un palī dzē ja. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, par viņ iem nav sū dzī bu.
аватар _606946
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca visā dā ziņ ā briesmī ga! Telpas ar kā dreizē jā skaistuma pē dā m, standarti atgā dina amatieru veidotu akvā riju, nav balkona, logi neveras. augļ i. Sauļ oš anā s krē sli š ausmī gā stā voklī . … Tomēr ▾ Viesnī ca visā dā ziņ ā briesmī ga! Telpas ar kā dreizē jā skaistuma pē dā m, standarti atgā dina amatieru veidotu akvā riju, nav balkona, logi neveras. augļ i. Sauļ oš anā s krē sli š ausmī gā stā voklī . Tikai okeā ns priecē ar savu spē ku un skaistumu, bet ar to vajag č ukstē t, peldē t aiz viļ ņ iem tiem, kas nevar grū ti atgriezties. uz cilvē ku Jū s varat tuk-tuk 200. Pludmales priekš ā ir lielisks lielveikals ar dzē rienu veikalu. atpū ta Hikaduvā ir neaizmirstama bet ne Lawang. Ticiet man, pirms tam biju Ē denē un Longbī č ā . Jā ! Es gandrī z aizmirsu par tuktukeru Denisu ananā su stilā - nepiekrī tu pirkt un gatavot zivis un jū ras veltes ar sekojoš ā m vakariņ ā m viņ a mā jā vai braucienā uz viesnī cu: viņ š gatavo pikantu un negarš ī gu un vē las naudu kā meistars pavā rs. Dodieties uz Hikku jebkurā gadī jumā , bet labā k citrusaugļ os, Hikku transā vai Hikkaduwa pludmalē , sliktā kajā gadī jumā
аватар kocherovvvv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā viss ir lieliski, mums ļ oti patika. Skatī jā mies atsauksmes un nenož ē lojā m, laba apkalpoš ana, ļ oti garš ī gs ē diens. Atraš anā s vieta nav ī paš i ē rta, lī dz centram vajadzē ja 8-10 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir lieliski, mums ļ oti patika. Skatī jā mies atsauksmes un nenož ē lojā m, laba apkalpoš ana, ļ oti garš ī gs ē diens. Atraš anā s vieta nav ī paš i ē rta, lī dz centram vajadzē ja 8-10 minū tes. Mū su istaba bija laba ar skatu uz okeā nu. Istaba bija tī ra, labi uzkopta. Viesnī cā bija gids, bet viņ š par mums ī paš i neinteresē jā s, satikā m taksistu, kurš runā ja gan krieviski, gan angliski, viņ š pats mums uztaisī ja ekskursiju, aizveda par paš izmaksu, maksā jā m viņ am tikai par benzī nu. Pā rē jais mums patika, iesaku viesnī cu!
аватар elena131181
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es izvē lē jos viesnī cu tā du iemeslu dē ļ , ka zvaigzne Š rilankā ir relatī va. Mans tū risma operators man apliecinā ja, ka pē c Lankas standartiem š ī ir lieliska viesnī ca. Par lidojumu varu teikt, ka diezgan grū ts, bet principā pacieš ams, lidojums bija ar pā rsē š anos Š ardž ā . … Tomēr ▾ Es izvē lē jos viesnī cu tā du iemeslu dē ļ , ka zvaigzne Š rilankā ir relatī va. Mans tū risma operators man apliecinā ja, ka pē c Lankas standartiem š ī ir lieliska viesnī ca.
Par lidojumu varu teikt, ka diezgan grū ts, bet principā pacieš ams, lidojums bija ar pā rsē š anos Š ardž ā . Lidmaš ī nā mū s nebaroja, bet paņ ē mu lī dzi cepumus un ū deni.
Š ā rdž ā ā tri pā rsē dā mies citā lidmaš ī nā un ieradā mies Kolombo.
Tiem, kas lido pirmo reizi, vē los atzī mē t, ka ierodoties Kolombo vispirms ir jā stā v rindā , lai samaksā tu par vī zu un tikai pē c tam pasu kontrole. Es par to nezinā ju un stā vē ju rindā pie pasu kontroles, no kurienes mani aizsū tī ja maksā t par vī zu. Un gribu teikt, ka viss tiek darī ts tik lē ni, ka ar 3 stundā m ir par maz, lai nokā rtotu dokumentā ciju. Neskatoties uz to, ka ieraš anā s agri no rī ta 3:00 un tas patieš ā m kaitinā ja.
Nā kamais ir bagā ž a. Arī pilnī gs bardaks, visi stā vē jā m rindā pē c bagā ž as vienā no lentē m. Izrā dī jā s, ka mū su bagā ž a atrodas paš ā lidostas galā , un arī par to uzzinā jā m nejauš i, jo nebija nekā das zī mes, no kuras valsts bagā ž a pienā kusi. Turklā t valū tas maiņ a, faktiski visi apmainī tā ji atrodas paš ā lidostas teritorijā , neizejot no ē kas.
Tad bija nedaudz problemā tiski atrast savu tikš anā s pusi, vī rietis patieš ā m turē ja zī mi ar nepareizo pusi, un man bija jā pū š as, lai atrastu savus tikš anā s ceļ vež us.
Nā kamā transfē ra, viss kā rtī bā . Ierodoties viesnī cā ap 9:00, reģ istrē š anā s mū s gaidī ja 12 vai 2 pē cpusdienā . No rī ta nereģ istrē jā s, cik sapratu Š rilankā , visur tā ir, naudu par agro reģ istrē š anos nepiedā vā ju un vienkā rš i aizmigu uz dī vā na reģ istratū rā . Blakus istaba, ļ oti personiska, plaš a, tur bija dī vā ns, gulta, skapis. Vannasistabā viss ir labi, vieta tieš ā m pilna. Vienvietī ga istaba bez skata uz okeā nu, logi tieš ā m jau atsauksmē s neveras, kā ds par to rakstī ja, lai gan tas ir labā kais, jo no š ī s puses paveras skats uz š oseju un ar atvē rtiem logiem es vienkā rš i neaizmigtu.
Pludmale diezgan laba, tuvumā nav lagū nu. Ē dieni: Man bija brokastis, un es gribē ju, lai ē dienkarte tiktu nedaudz pā rveidota, nevis kritiska.
Pusdienas un vakariņ as paņ ē mu viesnī cā , patiesī bā naudā iztē rē ju 400-800 rū pijas par ē dienu, daudz nevajadzē ja. Izrakstoties bija viens nepatī kams atgadī jums, vienmē r apmaksā ju visus rē ķ inus uzreiz, un beigā s reģ istratū rā man izrakstī ja pusdienas kā neapmaksā tu. ! ! ! Es ne par ko netaisī jos maksā t, palū dzu darbiniekiem uzņ emt video un uzaicinā t to virsnieku, kurš kaut ko nepareizi ierakstī jis. Arī pā rbauž u gaitā vajadzē ja savā kt. . . Konflikts tika nokā rtots, kopumā viss par viesnī cu.
Ekskursijas: Es piedalī jos ekskursijā pie cita gida, viņ u sauc Annuj, viņ š ir strā dnieks no Tpg. ))))) Level mi mi mi. Kā ds glī ts pē c mū su lū guma apstā jā s ne tikai tur, kur bija plā nota ekskursija, bet arī tur, kur prasī jā m. Pē c cenā m ekskursija ir lē tā ka nekā mū su aģ entū rā .
Okeā ns, amatierim starpsezonā , es neesmu labs peldē tā js, tā pē c nā cā s tusē t netā lu no krasta. Protams, uz Š rilanku droš i vien ir labā k doties sezonā , kad okeā ns ir mierī gs un nelī st. Tas ir mans viedoklis. Lai gan bija cilvē ki, kuriem prieka pē c patika skarbais okeā ns, klusais viņ iem nepatika. Kā saka, garš a un krā sa. . .
Tuk tukers, pat tie uzpirksteņ i, tad nekā du izmaiņ u nav, tad paveicas nevietā . Tad satiku normā lu š rilankieti un visas problē mas tika atrisinā tas. Netā lu no viesnī cas ir augļ u tirgus, godī gi sakot, tas bija ļ oti pieejams, 5 minū š u gā jiens, nebija jē gas braukt uz Hikkaduwa vispā r. Netā lu bija pā rtikas veikals. Es izmē ģ inā ju viņ u biezpienu, patieš ā m lieliskas lietas.
Vispā r, tas arī viss, mana tū risma aģ entū ra ir Top Travel, braucu no viņ iem otro reizi, nekā du sū dzī bu nav, viss ir operatī vi, paldies Ludmilai Bugaycovai !!! ! !
аватар julia.titova1995
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iepriekš nopirkā m ekskursiju uz Š rilanku, lasī jā m daudz atsauksmju un meklē jā m labu, bet ne dā rgu piecinieku. Rezultā tā mē s izvē lē jā mies Lavanga Resort & Spa viesnī cu Hikaduvā . Es jums nestā stī š u par lidojumu un pā rsē š anos. … Tomēr ▾ Iepriekš nopirkā m ekskursiju uz Š rilanku, lasī jā m daudz atsauksmju un meklē jā m labu, bet ne dā rgu piecinieku. Rezultā tā mē s izvē lē jā mies Lavanga Resort & Spa viesnī cu Hikaduvā . Es jums nestā stī š u par lidojumu un pā rsē š anos. un tik daudzi cilvē ki zina, cik nogurdinoš i ir nokļ ū t no Kolombo. Mē s bijā m tam gatavi, tā pē c nebijā m pā rā k noguruš i))) Par viesnī cu: Jā , viesnī ca nepievī la. Tas, kas par viņ u bija rakstī ts, bija tā . Personā ls nerunā krieviski, nav krievu TV kanā lu, nu labi. Gaisa kondicionieris nedarbojas labi un ir ļ oti trokš ņ ains. Bet lieliska pludmale, lielisks serviss (tī rī š ana 2 reizes dienā ), labs ē diens un saprā tī gas cenas vakariņ ā m. Mē s devā mies uz ciemu, maiņ ai, bet nepatika. Lī dz ciematam ir kā di 2-3 km, var braukt ar tuk-tuk, braukt 5-7 minū tes. Vietē jos restorā nos cenas zemā kas nekā viesnī cā , bet iela ļ oti netī ra un pā rpildī ta. Ja atmetam kā du no viesnī cas trū kumiem, savu nezinā š anu utt. viņ i ļ oti labi atpū tā s. Ī paš s paldies tū risma aģ entū rai Velsi Tour par palī dzī bu tū res iegū š anā


iemiesojums elena131181
Lavangas kūrorta un spa viesnīca, kas bija vai Kas zina, vai pie tās ir lagūna ??
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gangaramas templis
Novērtējums 10.0
Šrilanka, Hikaduva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Seenigama Muhudu Viharaya templis
Novērtējums 9.0
Šrilanka, Hikaduva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Hikkaduwa pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Hikaduva
Pludmales

Отель расположен на побережье океана. Построен в 2012 году. Отель подойдёт для спокойного комфортного отдыха семей и пар.

Atrašanās vieta 17 км от центра г. Галле. 145 км от аэропорта.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Основной ресторан (максимально вмещает до 135 человек, интернациональная кухня, 07:00-23:00).

Бар у бассейна (07:00-20:00).

Бар на пляже (открыт в дневное время).

Конференц-зал на 30 человек.

Открытый бассейн (26 х 8 м).

Сувенирный магазин, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, мини-кинотеатр.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • sērfošanu
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 60 номеров в двух 6-этажных корпусах.

Istabās

Ванна, халат и тапочки, туалетные принадлежности, фен, кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), электрочайник, утюг и гладильная доска (по запросу), питьевая вода (платно), чай, кофе, сахар, сейф в номере (бесплатно), room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • droši (ne visās istabās)
Adrese Patuwatha, Hikkaduwa, 80240 Sri Lanka.
Tālruņi: Tel: +94 091 227 5941 - 48 Fax: +94 091 227 59 49
Tīmekļa vietne: Lavanga Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).