Hikkaduwa Beach Hotel 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 6.410
№5 viesnīcas reitingā Hikaduva
6.2 Numurs
7.2 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hikaduvas kūrorta zonā, Šrilankas dienvidrietumu krastā, tieši pie Indijas okeāna. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Kompakta teritorija, plaši numuri, lielākā daļa numuru ar skatu uz jūru. Draudzīgs personāls. Jauka pludmale ar maigu ieeju jūrā un koraļļu rifu. Viesnīca ir piemērota tūristiem, kas plāno atvaļinājumu pie jūras ar ekskursijām.Vairāk →
аватар Anastasija209971
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man nebija pietiekami daudz laba ē diena, viņ u brokastis ir tā das, ne pā rā k sliktas kvalitā tes. Š rilankā jau esam bijuš i un zinā m, kā principā vajadzē tu bū t. Š oreiz ē diens bija uz augš u. Teritorija ir skaista, vidē ja izmē ra un labi kopta. … Tomēr ▾ Man nebija pietiekami daudz laba ē diena, viņ u brokastis ir tā das, ne pā rā k sliktas kvalitā tes. Š rilankā jau esam bijuš i un zinā m, kā principā vajadzē tu bū t. Š oreiz ē diens bija uz augš u. Teritorija ir skaista, vidē ja izmē ra un labi kopta.
аватар 02.03
Pirmo reizi izlē mā m par tā lā ku ceļ ojumu, salī dzinot ar Turciju, Grieķ iju un Ē ģ ipti. Viņ i nemaz nenož ē loja, neskatoties uz garo un diezgan nogurdinoš o ceļ ojumu. Tā pē c, ja vē l š aubā ties, vai ir vē rts doties uz Š rilanku, nekavē jieties!! ! Mē s izvē lē jā mies pilsē tu, uz kuru doties pamatī gi. … Tomēr ▾ Pirmo reizi izlē mā m par tā lā ku ceļ ojumu, salī dzinot ar Turciju, Grieķ iju un Ē ģ ipti. Viņ i nemaz nenož ē loja, neskatoties uz garo un diezgan nogurdinoš o ceļ ojumu. Tā pē c, ja vē l š aubā ties, vai ir vē rts doties uz Š rilanku, nekavē jieties!! !
Mē s izvē lē jā mies pilsē tu, uz kuru doties pamatī gi. Izvē le krita uz Hikaduvu, jo. ir koraļ ļ u rifs, kur lū st okeā na viļ ņ i, tā pē c tie nav tik lieli. Bet tomē r mieru mē s neredzē jā m pat reizi 10 dienā s. No Hikaduvas viesnī cā m izvē le nav liela: vai nu Hikkaduwa Beach 3 *, vai Hikkaduwa Trans (kaut kas lī dzī gs, es neatceros precī zu nosaukumu) 5 *. Izvē lē jā mies pirmo viesnī cu, jo. tas maksā divreiz vairā k. Ē dienreizē s bija tikai brokastis (starp citu, Ļ OTI saspringtas). Viņ i to nenož ē loja, jo uz visu dienu nebijā m piesieti pie viesnī cas, varē jā m doties ekskursijā s. Ar pā rtiku Š rilankā problē mu nav. Viņ a ir diezgan lē ta. Starp citu, mē s ļ oti iesakā m mainī t naudu, jo. izdevī gā k ir maksā t rū pijā s. Lidostā var mainī ties, bet pilsē tā bankā s arī kurss ir normā ls. Lidostā uzreiz iesakā m iegā dā ties mobilo sakaru karti, lai ir internets. Mē s tā arī izdarī jā m, tā pē c neizmantojā m viesnī cas Wi-Fi.
Par viesnī cu. Viņ š nav jauns. Mē beles, gulta "nogurusi". Bet š os trū kumus sedz ļ oti draudzī gs personā ls (š ajā valstī cilvē ki parasti ir super laipni). Darbinieki ir ļ oti izpalī dzī gi un visas problē mas tiek atrisinā tas operatī vi. Un vissvarī gā kā viesnī cas priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta pirmajā rindā . Skats no mū su istabas bija brī niš ķ ī gs. Tiesa, otrpus viesnī cai ir autoceļ š , pa kuru brauc un naktī s dungo autobusi. Bet tas ir visas piekrastes trū kums, jo. gar jū ru ir ceļ š .
Pludmalei pie viesnī cas, tā pat kā citā m, tomē r nav savas. Visas pludmales ir pilsē tas. Tā pē c uzkrā jiet dvieļ us, gultas pā rklā jus un baudiet okeā nu palmu ē nā . Neesiet pā rā k slinks, lai dotos uz viesnī cu Hikkaduwa trans 5 * (š ī nav tā lu), kuras pludmalē varat bez maksas peldē ties ar bruņ urupuč iem. Bijā m vairā kas reizes un ļ oti izbaudī jā m.
Mums nepatī k pasī vā atpū ta, tā pē c mē s daudz ceļ ojā m pa valsti. Vispirms apceļ ojā m nomali. Viņ š ne tikai skaidri nosaka tarifu, pamatojoties uz nobraukumu, bet arī sniegs jums ekskursiju. Gribē jā m aizbraukt uz bruņ urupuč u fermu, bet Kemals mū s aizveda uz Zilo lagū nu, pa ceļ am uz cunami muzeju un parā dī ja daudz interesantu lietu (lidojoš os suņ us, "dzī vā s" mimozas utt. ) . . Mē s arī devā mies uz dienvidiem uz Galles pilsē tu starptautiskajā sē rfoš anas skolā . Pē c tam 2 dienas paš i (ar vilcienu un autobusu) devā mies uz Kandi, apskatī jā m tē jas plantā cijas, vizinā jā mies ar ziloņ iem, bijā m uz skaista skatu laukuma kalnos. Kopumā.10 dienā s redzē jā m diezgan daudz, bet tomē r gribu atgriezties š ajā valstī . Ja jū s runā jat angliski, š eit tas bū s ļ oti viegli. Apskates ekskursijas nevar nopirkt, bet gan burtiski par santī mu (piemē ram, vilciens no Hikaduvas uz Kolombo maksā tikai 1 dolā ru par 100 km), lai apceļ otu valsti.
Izvade. Š ī viesnī ca ir tā s cenas vē rta, ko maksā jā m. Ja esat dī vainā ks tū rists, par citā m viesnī cā m jums bū s jā maksā daudzkā rt vairā k.
Veiksmi visiem interesentiem.
Вид из номера Отдельное спасибо персоналу
аватар podarunok
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š rilankā ieradā mies otro reizi. Hikaduvā bijā m pirmo reizi. Atpū tā mies š ajā viesnī cā ar 7 cilvē ku kampaņ u. Kopumā viesnī ca trijotnei ir normā la, tač u ir vairā ki nepatī kami brī ž i. Pirmā lieta, kas ī paš i pievē rsa uzmanī bu - katru vakaru pulksten 22:00 viesnī cā viņ i aizslē dz durvis uz pagalmu un piekļ uvi pludmalei. … Tomēr ▾ Š rilankā ieradā mies otro reizi.
Hikaduvā bijā m pirmo reizi. Atpū tā mies š ajā viesnī cā ar 7 cilvē ku kampaņ u.
Kopumā viesnī ca trijotnei ir normā la, tač u ir vairā ki nepatī kami brī ž i.
Pirmā lieta, kas ī paš i pievē rsa uzmanī bu - katru vakaru pulksten 22:00 viesnī cā viņ i aizslē dz durvis uz pagalmu un piekļ uvi pludmalei. Jū s nevarat iet uz okeā nu! Sē di ā rā viesnī cas pagalmā un arī pie baseina!
Viesnī cai ir palikusi tikai galvenā ieeja, kas ved tieš i uz trokš ņ ainu ielu ar intensī vu satiksmi. Š ī situā cija atgā dina kā du padomju laika bē rnu nometni.
Otrais ir situā cija ar Wi-Fi. Paroles ir daž i 20 ciparu skaitļ i un burti, kas tiek mainī ti katru dienu, daž reiz vairā kas reizes. Jums jā iet uz vestibilu, lai iegū tu jaunu paroli. Wifi ir vā jš dienas laikā . Jū s varat viegli skatī ties video naktī ))
Viesnī cas baseins ir mazs. Viss ap viņ u ir betonē ts. Neē rti. Sauļ oš anā s krē sli - veci koka monstri))
Numuri ir ļ oti atš ķ irī gi atkarī bā no kategorijas. Mums bija Deluxe un Standard. Liela atš ķ irī ba! ! Luksusa numurs ir ar frontā lu skatu uz okeā nu. Milzī gi logi lī dz griestiem. Normā ls remonts.
Standarti - ar beigtu remontu. Skats no loga var bū t uz bū vlaukumu vai pagalmu. Istabas izmē rs ir daudz mazā ks.
Ē diens - normā li š ī s kategorijas viesnī cai.
Brokastis ir parastas. Nekas ī paš s. Vakariņ as bija daž ā das. Vairā kas reizes tas bija vienkā rš i lieliski pagatavots un daudzveidī gs - viesnī cā acī mredzot bija viens no svarī gā kajiem viesiem. Bet kopumā es to novē rtē tu labi.
Personā ls runā gandrī z visā angļ u valodā . Tī rī š ana - katru dienu. Puiš i cenš as. Padoms un smaids ļ ā va mums atrisinā t visas mazā s problē mas un mū su pieprasī jumus. Uzturoties š ajā viesnī cā.14 dienu laikā , nekā das lielas problē mas neradā s.
Netā lu no viesnī cas ir laba pludmale un koraļ ļ u rifs. Pastaiga gar pludmali lī dz bruņ urupuč iem - 10 min. ejoš s solis.
Ir ē rti iegā dā ties augļ us un jū ras veltes - blakus viesnī cai 3 minū š u laikā atrodas zivju un augļ u tirdziņ i. Alkomarket – viesnī cas priekš ā . Reklamē tais Red Rum patiesī bā ir salda muļ ķ ī ba)) Bet Lion alus ir patieš ā m labas kvalitā tes.
Viss pā rē jais bija labi un bez problē mā m. Bet otro reizi š ajā viesnī cā negribas iet.
Kopumā viesnī ca atbilst savā m 3 zvaigznē m, tikai labā k dzī vojiet luksusa numuros.
Daudzus gadus ceļ ojot sapratu galveno labas atpū tas noteikumu - ņ em lī dzi savus labos uzticamos draugus un tad nebū s laika un vē lmes pamanī t viesnī cas nepilnī bas.
Š rilanka ir interesanta eksotiska valsts. Ir daudz atrakciju. Bagā ta flora un fauna. Viesnī cā nesē dē jā m un paspē jā m paskatī ties un izbaudī t milzī gu skaitu apskates vietu. Man ļ oti patika Sigiriya, Pollonaruwa, Ellas rajons ar ū denskritumiem. Skaists botā niskais dā rzs! Brauciet pa dzelzceļ u kalnos. Bija Trincomal, tur arī ir interesanti. Mē s nevarē jā m nokļ ū t Balož u salā Nulaveli vē tras dē ļ ((
Mē s apmeklē jā m arī tē jas plantā cijas, ziloņ u fermas, garš vielu dā rzu, ū denskritumus un lietus mež u. Vietē jais gids organizē ja visas š ī s ekskursijas un braucienus par saprā tī gu cenu. Jau otro gadu braucam pa Š rilanku. Paldies Mano!

Lai visiem labi atpū ties))
аватар 53908
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ar sievu uz Š rilanku devā mies otro reizi. Pirms brauciena bija maz laika, lai izvē lē tos viesnī cu, tā pē c vē rsā mies pē c palī dzī bas š ajā vietnē . Kā man gribē tos paskatī ties acī s tiem "autoriem", kuri krā sainā s krā sā s uzgleznoja "brī niš ķ ī gu atpū tu" š ajā , nebaidos teikt - zvē rī ga vieta! Vai nu viņ iem ļ oti paveicā s, vai arī viņ i vienkā rš i tur nebija. … Tomēr ▾ Ar sievu uz Š rilanku devā mies otro reizi. Pirms brauciena bija maz laika, lai izvē lē tos viesnī cu, tā pē c vē rsā mies pē c palī dzī bas š ajā vietnē . Kā man gribē tos paskatī ties acī s tiem "autoriem", kuri krā sainā s krā sā s uzgleznoja "brī niš ķ ī gu atpū tu" š ajā , nebaidos teikt - zvē rī ga vieta! Vai nu viņ iem ļ oti paveicā s, vai arī viņ i vienkā rš i tur nebija. Pirmo reizi salā atpū tā mies Wadduwa – View Ocean. Tā bija mū su pirmā pieredze, un daudzas ar š o viesnī cu saistī tā s š ķ autnes laika gaitā tika aizmirstas, un iespaidi palika 50/50. Tač u tas, ko mē s tagad redzē jā m, iegrima ne tikai š ausmā s, bet arī kaut kā dā mež onī gā nejū tī bā . Un mē s sapratā m, ka "Villa View Ocean" Wadduwa ir tikai "RIXOS" salī dzinā jumā ar š o nejauko un nož ē lojamo vietu.
Bet, viss ir kā rtī bā . Reģ istrē jies ā tri un bez dzeramnaudas. Tiesa, brokastis uzreiz tika atteiktas, lai gan laiks ļ ā va tā s nodroš inā t. Visi viesi no bijuš ā s NVS tiek izmitinā ti tikai treš ajā stā vā . Vispirms viņ i deva 302 numuru. Mū su lū gumam pā rvietoties tuvā k okeā nam, prom no ceļ a, viņ i piekrita divas dienas vē lā k.
Š eit viss pozitī vais beidzas.
Nekavē joties veiciet rezervā ciju, ka mums nebija vajadzī gi nekā di grezni apstā kļ i atpū tai. Zinā jā m, kurp ejam un kas mū s sagaida atbilstoš i mū su budž etam. Daba kā vienmē r pā rsteidza. Indijas okeā ns bija skaists kā vienmē r. Mani iepriecinā ja Galles pilsē ta, par laimi tā bija tikai 30 minū š u brauciena attā lumā no Hikaduvas. Senā s forta ielas var iepriecinā t jebkuru estē tu. Tuvumā esoš ie suvenī ru veikali, kafejnī cas un restorā ni, nelieli bazā ri ar subtropu augļ iem un dā rzeņ iem arī mū s iepriecinā ja un neļ ā va atvaļ inā jumā nogurt un satraukties.
Bija tikai viena problē ma – š ī ir mū su viesnī ca. Kā tū rists ā rzemē s atpū tos jau piekto reizi. Esmu pieradusi, ka viesnī ca atvaļ inā jumā ir otrā s mā jas. Un š eit š o "viesnī cu ir pā rpratums" diez vai pat var saukt par flophouse. Pirmkā rt, mani pā rsteidza nelielais viesu skaits. Mū su uzturē š anā s laikā bija aizņ emtas kā das piecas istabas. Š os viesus nemaz neinteresē ja viesnī cas personā ls un vadī ba, jo viņ u galvenā uzmanī ba tika pievē rsta vietē jo iedzī votā ju apkalpoš anai, kuri ieradā s atpū sties no piektdienas lī dz svē tdienai. Ē diens viņ iem tika organizē ts bufetes veidā , pie baseina tika sakā rtoti sauļ oš anā s krē sli un parā dī jā s pat pludmales dvieļ i, kas pē c tam pazuda nezinā mā virzienā lī dz nā kamajai nedē ļ as nogalei. Pē c brī vdienā m atpū tniekiem sā kā s darba dienas....Tas izpaudā s ar pilnī gu ē diena neesamī bu viņ iem. Kad pē c nedē ļ as nogales pirmo reizi iegā jā m ē damistabā un ieraudzī jā m mazgā š anas galdus, sā kumā neticē jā m savā m acī m. Par ē dinā š anu atbildī gā menedž ere mums lauzī tā angļ u valodā paskaidroja - "viesnī cā nav iemī tnieku - lī dz ar to viņ iem nav bufetes ē dinā š anas. " Un viņ š mums atbildē pasniedza eļ ļ otu lapu, kuru nosauca par ē dienkarti. Š ī s lapiņ as saturs prasa atseviš ķ u stā stu, un galvenais tajā bija: olu kultenis, banā ni un tē ja. Un tā bija katru dienu! Mē s, protams, mē ģ inā jā m ar to cī nī ties - saucā m Mū su saimnieku Kolombo. Viņ i solī ja mums palī dzē t, un mē s uzskaitī jā m, kas nepiecieš ams vienkā rš ā m brokastī m. Pē c š ī telefona zvana darbinieki apņ ē mā s to mums nodroš inā t. Bet nekas no tā netika izdarī ts. Katru rī tu nā cā s lū gties, kas saindē ja svē tkus.
Bet ne vienī gā s problē mas. Turklā t mantkā rī bas un skopuma piemē ri š ajā viesnī cā mani vienkā rš i pā rsteidz kā cilvē ku, kurš no pirmavotiem zina par kū rortu biznesu mū su Ukrainā . Kā jū s izslē dzat visus marš rutē tā jus viesnī cā , izņ emot vienu reģ istratū rā .
Un viņ š nevarē ja tikt galā ar darbu - un interneta nebija. Tā pē c neticiet sludinā jumam, ka š ajā viesnī cā ir internets.
Vai arī vienkā rš s piemē rs ar mū su "brī niš ķ ī gā s" viesnī cas cauru jumtu. Mums bija nepā rtraukts lietus, un tā pē c katru rī tu apkopē ji savā ca lietus ū deni mū su gaitenī .
Jā , par apsardzi viesnī cā...Nā cā s pa nakti strā dā t pie datora, jo. Tikai tad reģ istratū rā darbojā s internets. Tā tad pulksten 23.00 pie letes vairs nebija dež urē još ā administratora. Š ā da situā cija veidojā s katru vakaru un nakti. . Lī dz ar to ieeja viesnī cā bija bez maksas..... Bet likā s, ka nekas nav pagā jis.
Un visbeidzot par telpu fonda aprī kojumu. Iepriekš ē jā s pā rskatos par to ir teikts kaut kas pozitī vs. Es to atcerē jos, sē ž ot vannas istabā uz poda, kas ar vienu skrū vi bija piestiprinā ta pie grī das. Otrreiz to piestiprinā t nebija iespē jams - tualetes pods bija saplaisā jis pie pamatnes, tā pē c otrā skrū ve to vienkā rš i sadalī ja. Beigā s pat gribē jā s iedot naudu jaunas tualetes iegā dei.
Galu galā mē s, protams, saņ ē mā m dā vanas no viesnī cas vadī tā jiem par prasī gumu un principu ievē roš anu. Tajā dienā trī s numuriņ i atstā ja viesnī cu, bet tikai mums lū dza atbrī vot istabu pulksten 12 vai samaksā t papildus 7 tū kstoš us rū piju. Un "kontrolš ā viens" bija no vadī tā ja, kurš esot atbildī gs par ē dinā š anas nodaļ u. Viņ š mē ģ inā ja mums pā rdot desmit dolā ru sauso devu, ko viesnī ca mums bija parā dā par to, ka reģ istrē š anā s dienā nesagā dā jā m brokastis. Š ī s lodē š anas saturam ir nepiecieš ams atseviš ķ s apraksts. Bija divi maizes gabaliņ i, starp tiem siera gabals piezī mju grā matiņ as loksnes biezumā un papildus š iem svē tkiem vietē jais mikroskopiska izskata banā ns.
Es ilgi netuvojos š im apskatam, jo ​ ​ nevarē ju saprast, kā var tik ļ oti ienī st tū ristus un darī t viņ iem to. Rakstu arī tā pē c, lai turpmā k nebū tu tā das atsauksmes par š o unikā lo viesnī cu. Un visu atlikuš o mū ž u es atcerē jos viena precē ta pā ra no Brovari sejas izteiksmi, kurš pie mums apstā jā s mū su aizbraukš anas dienā . Apceļ ojuš i pusi pasaules, viņ i iepirkā s arī labajā s atsauksmē s par š o "paradī zes gabalu", un arī viņ u pirmā reakcija bija lī dzī ga mū sē jai. Tā pē c, ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu jaukajā Hikaduvas pilsē tā , mans pā rskats jums kaut kā dā veidā palī dzē s.
Очаровательный пейзаж с балкона нашего номера. Вид на отель с берега океана. Во время отдыха часто была пасмурная погода. Состояние номерного фонда в отеле иногда просто убивает своей убогостью и жлобством. Как в анекдоте :
аватар serb2
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, atvainojos par laiku. Bet viņ š nevarē ja pretoties. . . Iepriekš ē jā s atsauksmē s viss ir uzrakstī ts objektī vi: gan par agro reģ istrē š anos, gan par ē dinā š anu, gan par pludmali un par viesnī cas atraš anā s vietu. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, atvainojos par laiku. Bet viņ š nevarē ja pretoties. . .
Iepriekš ē jā s atsauksmē s viss ir uzrakstī ts objektī vi: gan par agro reģ istrē š anos, gan par ē dinā š anu, gan par pludmali un par viesnī cas atraš anā s vietu. Es to ņ emš u kā plusu.
Bet ir, kā man, viens mī nuss un ļ oti drosmī gs - gultas platums standarta istabā . Tā nav divguļ amā gulta, tā ir 130 cm plata GULTA. Iet uz viesnī cas vietni un apskatiet plā tnes platumu pie sienas, gultu un diviem naktsgaldiņ iem. Plā tnes platums ir 2 m Tajos iederas gulta un divi naktsgaldiņ i. Es sveru 60 kg, sievai ir par pā ris kilogramiem vairā k. Cieš ums. . .
Nē , tas tā nav, TUVA PIESKIENS.......................................................................
Kā tur var ietilpt divi cilvē ki, kuru svars ir 80 kg un vairā k? Mī kla (apskā vieni un sekss netiek ņ emti vē rā - nav lī dz gultai).
Aizgā ju uz reģ istratū ru un sū dzē jā s. Nē , viņ i saka, ka viss ir kā rtī bā . Visur tā .
Bā c tur! Visur. . . jautrs. Kas attiecas uz pā rē jo, tā ir jū su paš a nauda.

P. S. Ak jā , es aizmirsu par ķ ī nieš iem. Viņ u tieš ā m ir daudz. Trokš ņ aī gā ki par krieviem, bet viņ i nepeld (neprot peldē t), tā pē c viņ i nav pludmalē , viņ i dodas ekskursijā s dienas laikā .
аватар lyushenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir tī ra, ē rta, liela zā le ar labu Wi-Fi))) ļ oti draudzī gs personā ls. Ē diens restorā nā ir garš ī gs))) divu veidu virtuve - Eiropas un vietē jā , no rī ta viņ i joprojā m cep gardu omleti jū su priekš ā )) Mē s vispirms iekā rtojā mies, teiksim, sliktā istabiņ ā - tī ri pē c viesnī cas plā nojuma, pa vannas istabas logu paveras skats uz ielu, un no istabas paveras skats uz baseinu - aizkarus nevar daudz atvē rt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra, ē rta, liela zā le ar labu Wi-Fi))) ļ oti draudzī gs personā ls.
Ē diens restorā nā ir garš ī gs))) divu veidu virtuve - Eiropas un vietē jā , no rī ta viņ i joprojā m cep gardu omleti jū su priekš ā ))
Mē s vispirms iekā rtojā mies, teiksim, sliktā istabiņ ā - tī ri pē c viesnī cas plā nojuma, pa vannas istabas logu paveras skats uz ielu, un no istabas paveras skats uz baseinu - aizkarus nevar daudz atvē rt. - viss ir pilnā skatā ))). Es lū dzu, lai mani pā rceļ uz labā ku istabu, es nedevu naudu))) bet, es saņ ē mu vadī tā ju un dienu vē lā k es jau apmetos elegantā istabā ar skatu uz okeā nu un plaš u vannas istabu)))
Istaba labi iztī rī ta, gultas veļ a, dvieļ i tī ri, atseviš ķ i tiek atdoti pludmalei.
Viesnī cas tuvumā gandrī z neviens nepeld, ir rifi, jā paiet nedaudz uz sā niem - tur jau ir labā k - bet tas nav svarī gi))
Neliela reklā ma - gar lī niju ir brī niš ķ ī ga iestā de Tigri restorā ns ! ! ! Ī paš nieks un š efpavā rs vienā personā - Nishan - pabaros jū s ar gardiem svaigu zivju ē dieniem un ar prieku uzturē s kompā niju, ja atnā ksiet viens))
аватар valeriaivasenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m par labu atraš anā s vietu un nekļ ū dī jos, tieš i pie okeā na ar skatu uz to. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, aizgā ja uz tikš anos un iekā rtojā s agrā k, bet! jā ņ em vē rā - viņ i uzreiz dod sliktā kos skaitļ us. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m par labu atraš anā s vietu un nekļ ū dī jos, tieš i pie okeā na ar skatu uz to.
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, aizgā ja uz tikš anos un iekā rtojā s agrā k, bet! jā ņ em vē rā - viņ i uzreiz dod sliktā kos skaitļ us. Vai nu uzreiz prasi un iedod naudu, ja vē lies, vai vē lā k, 3x pā rvā cos, lī dz iekā rtojā mies normā lā istabā .
Man patika tas, ka viesnī ca ir ļ oti maza un mā jī ga, mā jī ga.
Numuri sagā dā ja vilš anos: ļ oti veci, ļ oti, tas bija vienī gais, bet patiesais trū kums. Viss ir vecs un nav atjaunots. . .
Ē diens diezgan labs uz 3 zvaigznē m, vē rtē jums 5. Brokastis bufete, lai gan gandrī z tā das paš as, bet mums pietika, vakariņ as un pusdienas ir ē dienkartē , bet uzreiz saku, ka ļ oti dā rgi, ā rā viesnī ca jebkurā restorā nā ir lē tā ka par 40 procentiem.
Apkalpoš ana - Biju pā rsteigta - krā š ņ s! Tik laipnu un izpalī dzī gu personā lu nekur nebiju redzē jusi (esmu bijusi 10 valstī s), super! Kā mā jā s!
Es ieteiktu viesnī cu par tā s atraš anā s vietu (mums bija labā kā pludmale visā piekrastē ), bet, ja jums ir svarī gs renovā cijas svaigums, es domā ju, ka jū s bū siet vī luš ies.
Vispā r - iesaku! Lai visiem labas brī vdienas!
завтраки...фрукты... вид из окна пляж около отеля Вид прям из нашего номера
аватар Bahira
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen atgriezos no Hikaduvas! Ja godī gi, tad no visiem braucieniem š is bija iespaidī gā kais! Nav nekā labā ka par skaistu okeā nu ar kristā ldzidru ū deni, visu krā su un izmē ru tropiskā m zivī m! Ē dā m jū ras veltes un augļ us nā kamajam gadam! Viesnī cas lielā kais pluss ir tā s atraš anā s vieta, kas, manuprā t, ir labā kā Hikaduvā . … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no Hikaduvas! Ja godī gi, tad no visiem braucieniem š is bija iespaidī gā kais! Nav nekā labā ka par skaistu okeā nu ar kristā ldzidru ū deni, visu krā su un izmē ru tropiskā m zivī m! Ē dā m jū ras veltes un augļ us nā kamajam gadam!
Viesnī cas lielā kais pluss ir tā s atraš anā s vieta, kas, manuprā t, ir labā kā Hikaduvā . Izgā ju no viesnī cas un devos taisnā ceļ ā uz okeā nu! Kaimiņ viesnī cas ar to nevar lepoties - turpat pie vā rtiem ir koraļ ļ i, tad teritorija milzī ga un staigā t vajag ilgi, vai arī laivas atrodas tieš i viesnī cas priekš ā .
Ē dieni - brokastis - viss garš ī gi, daudzveidī gi, augļ i, sulas - viss kā rtī bā ! Cilvē ki, esiet CILVĒ KI, paņ emiet vē l pā ris desiņ as (vienalga par tā m jau samaksā jā t! ) Un katru rī tu brokastī s pabarojiet to kaķ i, kurš nā k pie galdiņ iem viesnī cas verandā ! : )
Tī rī ba istabā - tī rī ja katru dienu, atstā jā m 100 rū pijas un pā ris reizes izgriezā m ziloni no dvieļ iem. Ar gultu un dvieļ iem nav skaidrs. Š ķ iet, ka gulta nav mainī ta pat reizi 2 nedē ļ ā s) Ir tikai 2 lielie dvieļ i un tie arī tiek mainī ti reti. Pakariet uz balkona, lai nož ū tu)) Es to nekad nekur neesmu redzē jis) Vispā r, ja vieta koferī ļ auj paņ emt dvieļ us)))
Kopumā man viss patika! Viesnī ca attaisnojas ar savu naudu, nedomā ju, ka dā rgā kā s viesnī cā s serviss ir labā ks) Ja neesat kaprī zs un galvenais jums ir okeā ns un daba - droš i ņ emiet š o viesnī cu! Visas istabas atrodas pie jū ras, 10 minū š u gā jiena attā lumā - lielveikali un restorā ni. Ē dā m Red Lobster - viss bija garš ī gi un nebija dā rgi. Ekskursijas tika ņ emtas no viņ u gida - viss ir arī lieliski. Tikai iet tā lu , nogurdinoš i . Uz Galli devā mies paš i ar autobusu, no turienes uz Unavatū nu. Gallē ir interesanti uzkā pt fortā un ciematā esoš ajos tū ristu veikalos. Unawatuna – tā ir zilā lagū na – parastā lagū na. nekas ī paš s) Ekskursijā uz tē jas plantā ciju mē s nopirkā m tē ju rū pnī cā - tur ir daudz lē tā k nekā paš ā Hikaduvā . Atceļ ā lidostā joprojā m var nopirkt visus suvenī rus un tē ju - tur arī ir lē tā k nekā ciematā .
Lai visiem labas brī vdienas! Š rilanka ir skaista valsts!
номер в отеле вид на бассейн с болкона номера божественный закат над океаном! К Новому Году привезли новую вывеску) Отель, вид с бассейна пляж под отелем отельчик)
аватар lika1451
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š rilanka ir pasakaina valsts. Patika viss. Š ī viesnī ca mums bija treš ā Š rilankā , un mē s nemaz nenož ē lojā m, ka to izvē lē jā mies. Mū su istaba bija luksusa. Milzī gs, ar frontā lu skatu uz Indijas okeā nu. … Tomēr ▾ Š rilanka ir pasakaina valsts. Patika viss. Š ī viesnī ca mums bija treš ā Š rilankā , un mē s nemaz nenož ē lojā m, ka to izvē lē jā mies. Mū su istaba bija luksusa. Milzī gs, ar frontā lu skatu uz Indijas okeā nu. Man bija liels prieks, ka logi istabā un balkoni visā viesnī cā ir panorā mas. Vienkā rš i lielisks risinā jums! Brokastis ir garš ī gas, un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Pusdienas un vakariņ as ieturē jā m pilsē tas kafejnī cā . Tas ir ļ oti lē ti un garš ī gi! Pludmale tieš ā m ir 30 m Un viena no labā kajā m piekrastē . Netā lu no viesnī cas atrodas koraļ ļ u rifs, un tas ietekmē ja to, ka peldē ties ir diezgan droš i, nebija tik lielu viļ ņ u kā , piemē ram, Negombo, kur visu mū su uzturē š anos pludmalē bija sarkanie karogi, kas aizliedz peldē t, jo spē cī gi viļ ņ i. Hikaduvā pat okeā ns bija citā krā sā , vairā k tirkī za. Zivis aizpeldē ja lī dz pat krastam. Viesnī cas baseins ir mazs, bet tī rs. Personā ls ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s!
Es iesaku š o viesnī cu visiem. Par mazu naudu - daudz pozitī vu emociju!
Обезьянка на пляже Прекрасный пляж Хиккадувы Пляж Хиккадувы Пляж Хиккадувы балкон сушилка на балконе
аватар zakopaylova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca laba, klusa, nav domā ta trokš ņ ainas atpū tas cienī tā jiem. Patika atraš anā s vieta - skats uz terasi ar baseinu un okeā nu. Milzī gs viesnī cas pluss ir tā s tuvums okeā nam, apmē ram 2m, pē c 100m ir vieta, kur var snorkelē t (ir arī inventā ra noma). … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, klusa, nav domā ta trokš ņ ainas atpū tas cienī tā jiem. Patika atraš anā s vieta - skats uz terasi ar baseinu un okeā nu. Milzī gs viesnī cas pluss ir tā s tuvums okeā nam, apmē ram 2m, pē c 100m ir vieta, kur var snorkelē t (ir arī inventā ra noma). Septembrī atpū tā mies - iekļ uvā m lietus sezonā , bet tas nav biedē još i, lī st tikai vakarā (starp citu, ļ oti silts), apmē ram tajā paš ā laikā ap 7, š ajā laikā ir gandrī z tumš s. Ē diens izcils, brokastī s olu kultenis, bekons, desiņ as, augļ i (papaija, ananā si, banā ni, arbū zs), svaigas sulas, tē ja ar pienu, maize, bulciņ as, ievā rī jums. Vakariņ ā s piebaro lī dz sā tai, porcijas milzī gas! Tiesa, gaļ a un zivis daž reiz bija skarbas, un zupas nebija piemē rotas visiem. Mē s lū dzā m ē dieniem pievienot mazā k garš vielu, jo tas, ko mē s saprotam kā "pikants", viņ iem ir negarš ī gs. Kas attiecas uz numuriņ u un apkalpoš anu, tad personā ls smaidī gs, gatavs palī dzē t it visā , var pasū tī t ē dienu istabā . Katru dienu viņ i nes tī rus dvieļ us, š ampū nu, 2 pudeles ū dens, tē ju, kafiju, krē jumu. Istabā nekā netrū ka. Istabā ir TV, pieslē dzā m 3 krievu kanā lus. , ir neliels ledusskapis ar mini bā ru, tē jkanna, gaisa kondicionieris. Kontaktligzdas ir 3 kontaktu, bet mē s atradā m izeju, vienkā rš i ievietojā m stieni no roktura apakš ē jā caurumā , un tad jū s varat ievietot parasto spraudni. Man ļ oti patika mū su balkons - prieks skatī ties uz dā rdoš o okeā nu, saulrietu, sē dē t pī tā krē slā un koš ļ ā t augļ us. Lejā ir wi-fi, bet ķ er slikti, ar pā rtraukumiem. Baseins ir tikai lī dz 20:00, bet mē s peldē jā mies dienas laikā . Ū dens okeā nā ir ļ oti sā ļ š , ja nokļ ū st acī , tas stipri apdeg, bet iesnas noteikti nesanā ks! ) Satriecoš a zemū dens pasaule, iesakā m ņ emt maskas! Ja nolem kaut ko pirkt, vajag kaulē ties, tū ristiem ir liels cenu pieaugums, gandrī z pretī viesnī cai ir tē jas veikals, bet lē ta tē ja ir tikai vietē jiem, pirkā m tieš i tē jas fabrikā , tā ir tur daudz lē tā k. Nenā k par ļ aunu uzkrā t kokosriekstu eļ ļ u, kas tur atš ķ irī bā no saulespuķ u eļ ļ as ir ļ oti lē ta. Pludmales puikas staigā pa pludmali un piedā vā lē tas ekskursijas, paš i nolī gs tutuku, mē s devā mies uz Lagunu, uz bruņ urupuč u audzē tavu un uz Galles fortu. . Vietē jie ir draudzī gi, darba dienā s pludmalē praktiski nav, bet brī vdienā s š eit peldas veselas ģ imenes ar bariņ u bē rniem, jo ​ ​ Hikaduva ir droš ā kā pludmale. Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, viss patika, ja brauksim vē l, tad paliksim š ajā viesnī cā ! .
Вид с балкона нашего номера Вечерний пляж Закат
Parādīt vairāk »


iemiesojums Ukraine-tour
Pastāstiet kura pludmale,ēdiens,istabas,kas atpūtās novembrī?Vai nav slikts laiks? paldies par atbildēm))))
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gangaramas templis
Novērtējums 10.0
Šrilanka, Hikaduva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Seenigama Muhudu Viharaya templis
Novērtējums 9.0
Šrilanka, Hikaduva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Hikkaduwa pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Hikaduva
Pludmales

Отель находится в курортном районе Хиккадува, на юго-западном побережье Шри-Ланки, непосредственно на берегу Индийского океана. Состоит из одного 4-этажного здания. Компактная территория, просторные номера, большая часть номеров с видом на море. Приветливый персонал. Хороший пляж с пологим входом в море и корраловым рифом. Отель подходит для туристов, планирующих отдых у моря с посещением экскурсий.

Atrašanās vieta Отель расположен в 130 км от международного аэропорта Шри Ланки, в 90 км от Коломбо, в местечке Хиккадува, на берегу моря.
Pludmales apraksts Вход в море: песчаный, пологий.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), услуги консьержа, заказ такси, услуги по глажке одежды (платно), room service: платно (6.30-23.00), сувенирный магазин, 1 бар, 2 ресторана (основной ресторан; ресторан на террасе: открывается по запросу), сад, 1 открытый бассейн, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Настольные игры, живая музыка, серфинг платно (в 1 км от отеля).
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 47 номеров.

10 Deluxe вид на океан, балкон или терраса. Номера после ремонта с обновленным интерьером.

18 Superior вид на море или бассейн, балкон.

19 Standard room частичный вид на море, балкон.

Istabās

CD/DVD-проигрыватель (по запросу), телевизор, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), вентилятор, кондиционер (бесплатно), мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска: по запросу, ванная комната, фен: есть (deluxe, остальные номера — по запросу), балкон или терраса, room service: платно (6.30-23.00).

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 298 Galle Road, Hikkaduwa, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94912277327, +94912277325
Tīmekļa vietne: Hikkaduwa Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).